Om det skulle hända

I min fantasi, så träffas vi en ljummen sommarkväll på en öde strand, innan sol går ner. Där dricker vi en öl eller en cider, något gott och njuter av tystnaden.
Pratar om livet i det stora, inga detaljer om familjen eller arbete. Vi gör upp en eld i eldstaden för att värma oss när solen går ner. Vi sitter nära varandra, tittar ut över vattnet ser hur vågorna sköljer mot strandkanten, du leker med dina fingrar i mitt hår, letar dig runt med handen ner mot axlarna, jag ryser lätt av din beröring. Du flyttar dig närmare, jag sitter fram för dig mellan dina ben. Du ger mig en massage runt nacke/axlar ner över armarna mot händerna. Du tar mina händer trycker dom kärleksfullt. Fortsätter upp över höfterna/ryggen tar mig i axlarna ger mig en kyss i nacken viskar i mitt öra “du är mitt hjärta”, en till kyss i nacken jag ryser, känner hur bröstvårtorna hårdnar. Du tar ett stort famntag om mig, kramar lagom hårt, så där så det liksom känns ända in i själen. Jag blir varm. Du håller om mig länge, vi njuter.

Solen är strax på väg ner, eldens flammor lyser upp våra ansikten. Jag ser din siluett. Du är snygg, solbränd och vacker, mm, jag njuter av din närvaro. Jag vänder på mig, lägger mina ben runt din kropp, liksom kramar om dig med mina ben. Håller hårt. Jag känner dig i min famn, vi släpper inte varandras ögon, vi har hookat. Långt bort hörs måsarnas skri.
Dina händer varndrar fram och tillbaka över mina armar och axlar. Dom landar på höfterna, din högra hand trevar sig upp för att utforska mina bröst. Jag rycker till av beröringen, du har hittat min ömma punkt. Din vänstra hand flätar du med min, kramar försiktigt. Du trycker dig emot mig. Jag släpper din hand för att ta emot mig så jag inte trillar baklänges. Min andra hand tar din axle och kramar. Jag ger dig en lätt kyss i nacken,viskar i ditt öra “ta mig”, får ögonkontakt med dig igen. Vi kysser varandra, det hettar till ordentligt. Det bara strålar om oss. Vi blir som en eldboll, försvinner in i varandra.

Du för dina händer upp för min rygg samtidigt som du tar av mig min tröja, jag hjälper dig med dig tröja. Vi kramas, känner våra nakna överkroppar mot varandra, det bultar extra i mig nu, pulsen ökar. Jag blir mer och mer upphetsad. Min kjol är enkel att komma in under. Du har byxor som bara har en knapp, så vips, var din härlig lem ute i det fira.
Du är väldigt upphetsad, din lem är vacker och hård. Du har svårt att hålla dig, att inte föra in den. Jag stoppar dig, lugn nu. Nafsar dig i örsnibben viskar, hur vackert och fint det är att få vara här med just dig, i ditt öra.
När vi tillslut låter våra lustar ta över då finns det inget som står över det.
Jag är så himmelska kåt att jag stönar högt när du väl stöter in din lem i mig. Vi lägger oss ner, du retas med tungan när vi kysser varandra. Jag nafsar dig lätt i bröstvårtan.
Vi njuter, snurrar runt och byter ställning. När vi kommer, kommer vi i en otrolig orgasm tillsammans. Vi stönar högt av njutning.
Flämtades lägger vi oss brevid varandra, omslingrande och bara njuter av tystnaden. Eldens flammor dansar i våra ansikten. Vi inser att solen har hunnit gått er.
Du flinar och säger att vi måste gör om detta men då får vi nog vänta med “sexet” efter sol nedgånen så vi hinner se det vackra undret

Rösta på Om det skulle hända:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (132 röster, snitt: 2.84 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Om det skulle hända