I frugans klor

Hon sa åt mig att lägga mig ned på mage. När jag låg där så låste hon fast mina fötter med handklovar kring båda fotlederna. Kedjan mellan dem var ungefär en halvmeter, så benen gick hjälpligt att röra. Efter det satte hon fast ett par läderband, som hundhalsband, runt mina lår och satte handklovar kring mina handleder. Handlederna sattes sedan fast i banden över låren. Bara en koppling av karbinhaken och en ögla på lårfängslet utgjorde rörelseutrymmet. Det var inte bekvämt, och vi hade inte testat något liknande innan. Men jag hade sagt att hon fick göra vad hon ville. Och det tänkte hon tydligen utnyttja.
Vi hade haft ett bra sexliv. Inte spännande kanske, som man läser om i andra noveller, men bra. Min fru hade någon gång berättat att hon ville bli dominerad lite lätt och det hade vi testat. Men jag misstänkte att det fanns mer. Tyvärr är jag inte så fantasifull själv att jag kommer på kul sex, eller ens fantiserar om annat än det vanliga, men jag misstänkte att hon gjorde det utan att riktigt våga tala om för mig vad. Inför hennes födelsedag sa jag åt henne att hon skulle få göra vad hon ville med mig. Att hon skulle få sina hemligaste drömmar uppfyllda. Hon fick berätta vad jag skulle göra utan att jag skulle få kommentera eller säga emot: Om hon hellre ville så fick hon göra med mig vad hon ville utan att behöva berätta vad på förhand. Det hade jag erbjudit. Sen togs det inte upp igen, och vid det tillfället när jag erbjöd henne detta upplägg skrattade hon mest bort det.
Men nu, efter ett par glas födelsedagschampagne, låg jag alltså bojad på sisalmattan i vardagsrummet. Vad tänker du göra, frågad jag med lätt panikkänsla eftersom jag knappt kunde röra mig. Svaret kom i en ganska hård smiskning på rumpan. Oj, aj, vad gör du, försökte jag. Svaret kom i en ännu hårdare klatsch på skinkan. Efter den följde flera och jag lärde mig att inte fråga mer.
Hon tog fram någon olja och hällde över min rygg, rumpa och lår. Det rann så att det nästan kittlades över låren, ner mot pungen. Hennes händer smekte och knådade in oljan. Särskilt noga blev det gjort över baken och lårens insida. Hon vände mig om och jag låg nu på rygg. Då oljades jag in över bröst, mage, lår, ljumskar och pung. Pungen behandlades extra länge, först mjukt och skönt och jag njöt verkligen av behandlingen. Sedan allt hårdare och när jag stönade till tog hon ett stadigt grepp om kulorna. Det gjorde ont, men jag kände att det var mycket nära att göra ännu ondare. Med andra handens naglar rispade hon mot min kuk från roten och uppåt. Hon drog naglarna mot den mjuka huden och det var både skönt och smärtsamt.
Fortfarande med en hand hårt om min pung började hon att suga kuken. Suga och slicka och det tog inte lång tid förrän jag var mycket nära att komma i hennes mun efter mindre än en minut av behandlingen. Jag varnar dig, sa hon, att om du kommer nu får du ångra dig länge framöver. Hon reste sig upp och lade en kudde under mitt huvud. Sedan satte hon sig grensle över mitt ansikte och lät mig slicka hennes fitta. Den var hårig och mycket våt. Jag förstod att hon tänkt mycket på den här stunden. Tanken på min strikta fru som fantiserar om att dominera mig gjorde mig oerhört kåt. Det droppade från hennes fitta i mitt ansikte och jag slickade upp så mycket jag kunde. Plötsligt reste hon sig något och flyttade sig ned över kuken. Den gled lätt in direkt. Det var varmt och skönt. Jag kom nästan på en gång.
Helvete också, sa hon när hon kände att jag kommit. Nu får du betala. Hon flyttade sig igen upp till mitt ansikte och sänkte ned sin fitta mot mig. Jag försökte komma undan, men mellan låren satt mitt huvud i ett skruvstäd. Hon tog tag i mitt hår och drog mitt huvud mot sig. Slicka mig, uppmanade hon. Slicka upp vad du ställt till. Slicka min fitta ren.
Tanken på det var hemsk, men jag fann mig i situationen och började slicka. Jag kände den kladdiga sperman mot min mun och tunga. Svälj inte. Spar allt i munnen, blev jag beordrad. Aldrig hade jag tidigare förstått att det var så mycket i en sats. Ur hennes fitta rann och droppade det och jag slickade upp nästan varenda droppe. Lite droppade i mitt ansikte när hon satte sig över mig och när hon reste sig upp. Min munhåla kändes uppfylld av all sperma. När jag var klar, jag kunde bara nicka som svar på frågan, hjälpte hon mig upp på knä.
Kyss mig, sa hon bestämt och lutade sig fram mot mig. Kyss mig djupt, länge och hårt med tungan. Och vi kysstes. Det var den konstigaste och kåtaste känsla jag känt. Med min mun full av min egen sperma kysstes vi en kladdig kyss. Det droppade från min haka ned på hustruns mjuka bröst. All sats som jag tidigare haft i munnen var nu uppblandad med saliv och hennes ansikte var mycket kladdigt, precis som hennes bröst. Slicka mitt ansikte rent, sa hon. Och jag gjorde det. Slicka mina bröst rena, fortsatte hon och jag gjorde det med. Kuken stod nu igen. Medan jag slickade hennes bröst hade hon ena handen i min kalufs och tryckte min mun mot brösten. Med den fria handen började hon långsamt att runka mig. Jag är fortfarande inte klar berättade hon och knuffade ned mig på rygg igen ganska bryskt. Hon trädde en liten vibrator över kuken, en modell som vibrerade och som hon kunde gnida klitoris mot medan hon red mig. Ganska snart kom hon, min vackra och kåta fru, i en skön, blöt orgasm. Mer tack vare den lilla vibratorn än min förtjänst skulle jag tro. Själv fick jag ligga kvar, ensam, med stånd. Hon var klar och stunden var avslutad. Det var som sagt hon som fick bestämma idag.
Efter detta så har något liknande aldrig hänt igen. Men jag blir fortfarande kåt vid tanken på den där födelsedagen för två år sedan.

Rösta på I frugans klor:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (189 röster, snitt: 3.28 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I frugans klor