Förbättrad livskvalité.

Johanna: Det är nyttigt att byta arbetsplats ibland sägs det. Då jag trivts så bra har jag kanske blivit kvar för länge. Varit ett litet företag troget ända sedan jag gifte mig, där har allt känts tryggt och bra även om man inte träffat så många nya människor precis. Kändes som om jag var otrogen emot de gamla då jag bytte jobb, lite skrämmande att börja på ett internationellt bolag med många tusen anställda. Men fler arbetskamrater kan på sikt innebära fler vänner och då lönen var mycket bättre kunde allt detta skapa en bättre livskvalité.

Förbättrad livskvalité.

Av Johanna

På mitt nya arbete har de en dataavdelning som tar hand om och servar företaget lokalt. Där jobbar fyra unga grabbar som fått rykte om sig att pilla på annat än datorerna. Fick rådet att passa mig för dem redan efter ett par dagar på nya arbetsplatsen.
Då jag som lyckligt gift aldrig lockats till några snesteg, helt ärligt inte ens haft en tanke åt det hållet, såg jag mig inte som rätt målgrupp för dessa pojkars flickjakt. Blev dock varse deras charm redan då de skulle installera min arbetsstation. Den första jag träffade var Peter.
- Hejsan gullet! Välkommen till nya jobbet, sa han glatt!

Peter visade sig vara deras arbetsledare. En lång mörk och välbyggd kille, troligen en åtta till tio år yngre än mig. Flirtigt och framåt såg han till att informera sig om mitt civilstånd, var jag bodde, om jag hade barn o.s.v.
Trots varningen blev jag tagen på sängen av hans charm och snart visste han det mesta om min livssituation. Att jag levde i ett barnlöst förhållande med min man som arbetade på Skattemyndigheten och att jag hade gångavstånd då vi hade en takvåning bara några kvarter från jobbet m.m.
Jag som annars anser mig vara ganska privat, öppnade han som om jag vore en bok.

Ganska snart lärde jag känna de andra tre också, de var livliga yngre killar som tycktes turas om att besöka mig och min krånglande dator. Gissar att den yngste, Joel, just slutat gymnasiet. De andra två, Patric och Johan var väl några år äldre antar jag.
De var lika charmiga och flörtiga allihop, jag som levt ett lugnt och stabilt liv under många år överraskades av att känna mig påverkad av deras ständiga komplimanger och små sexuella anspelningar. Som när jag vid ett tillfälle var ensam med Joel några minuter då vi tillsammans skulle leta efter någon hurts eller annat användbart i källarförrådet.
Vid ett tillfälle skulle vi passera varandra mellan några hyllplan och kom väldigt nära, han tycktes gilla situationen.
- Fan va du luktar gott, sa han och snusade mig på halsen. Grep mig om höfterna och höll mig mjukt fast. Du är oerhört sexig en riktig milf.
- Milf? Vad menar du med det? Vad betyder det, frågade jag som kände mig gammal och mossig vid sidan av detta unga charmtroll? Men utan att göra något för att ta mig ur hans famn.
- Vet du inte, sa han och skrattade gott utan att låta elak. Du får väl söka det på nätet så att du förstår vad jag tycker om dig fortsatte han leende utan att släppa mig.

Försiktigt gav han mig en prövande puss mitt på munnen. Överraskad och smickrad tog jag som paralyserad emot den och besvarade även nyfiket den fuktiga trevande kyssen som blev nästa steg. Utan att riktigt förstå hur det gått till stod vi plötsligt och kysste varandra, med armarna kring honom njöt jag av närheten till hans unga kropp och den iver med vilken han visade sitt intresse. Kyssarna fick det att snurra för mig, stoppade honom inte utan flämtade bara tyst då hans trevande händer letade sig upp under blusen, smekte och kramade mina nakna bröst. Med blossande kinder kände jag hans stånd pressas emot mig då jag slet mig ur hans famn.
- Du är ju livsfarlig du, sa jag fnissande. Ett riktigt litet charmtroll! Låt oss få något vettigt gjort nu!

Utan ytterligare komplikationer kom vi upp med vad vi sökt. Så snart han gått och med en liten puss i luften och en blinkning tackat för sig, loggade jag in och sökte på “milf”. Med klappande hjärta och rodnande kinder läste jag vad som stod på skärmen:
“Mother I’d Like to Fuck (eller Mature I’d Like to Fuck), ursprungligen ett begrepp inom porren, och senare etablerat i populärkulturen. Det syftar på en sexig medelålders kvinna. MILF har sedan länge varit en vedertagen term inom Internetporren, men populariserades först genom American Pie-filmerna.”

Chockad släckte jag ner sökningen. Vad menade han? Visste han vad han sa? Ville han verkligen ha sex med mig, “knulla” mig som det borde översättas? Visste att jag alltid varit noga med att underhålla min kropp och mitt utseende, försökte klä mig snyggt, men att jag lyckats så bra att en tonåring säger att han vill knulla mig verkar otroligt.
När min man Henrik ringde och berättade att han skulle bli lite sen, krävdes det en ansträngning för att behärska mig och inte genast berätta allt, sa inget då någon faktiskt kunde höra mig.
Generat höll jag mig undan resten av dagen och skyndade hem utan att så många såg när jag gick.

Väl hemma fastnade jag framför stora hallspegeln, ingående studerade hur jag tog mig ut. Tyckte själv att jag lärt mig sminka mig snyggt och vårda mina naglar. Försökte se mig med en ung pojkes ögon, söka anledningar till att Joel sa att han ville knulla mig. Med mycket god vilja, kunde jag kanske ana vad en viril ung grabb såg i mig. Min man och mina väninnor brukade berömma mig för att fortfarande ha kropp som en sjuttonåring.
Uppmuntrad av Henrik klädde jag mig ofta i korta kjolar eller shorts för att visa mina fina ben. Mitt blonda hår kanske också gjorde mig tilltalande på något vis. Henrik har aldrig gillat att krama en styv behå utan bett mig att undvika dem helt, varför jag oftast var utan behå, något som Joel också upptäckt innan jag stoppade oss.
Med dåligt samvete ångrade jag att jag besvarat hans kyssar, det hade gjort mig upphetsad och okontrollerad, borde absolut inte låtit honom kela med mina bröst.
Stående framför spegeln log jag emot mig själv och att jag blivit så kåt, kanske var jag ganska sexig ändå? Knäppte upp skjortblusen som redan var ganska urringad och smekte mina bröst. Mindes hur Joel hade fått stånd, kände hur jag började bli kåt vid de förbjudna tankarna, i denna dagdröm lockad att släppa alla hämningarna och skaffa mig en liten älskare. Som fantasi oerhört upphetsande!

Henrik är fjorton år äldre än mig och vårt sexliv hade stagnerat på senare år, något jag ibland saknat, medveten om att jag alltid varit den som varit mest sexuell av oss två.
Att jag skulle vara otrogen var hur som helst inte aktuellt, jag älskar honom och tanken på att göra honom illa är omöjlig, på skoj leka med tanken visst men allt annat var uteslutet.
Smekande drogs kjolen upp och en hand letade sig ner i trosorna, möttes överraskande av en nästan tropisk hetta och fuktighet. Oj då! Mina förbjudna tankar kåtade tydligen upp mig!

Snabbt bestämde jag mig för att göra något åt det! Kunde ju värma upp mig lite åt Henrik, kanske jag då kunde få honom intresserad av lite sex när han kom hem?
Drog raskt av mig kläderna och sprang sprallig som en tonåring in i sovrummet för att kasta mig naken på sängen. Stötte i hastigheten tån så det blixtrade av smärta för en stund.
Skrattade åt min egen iver men så snart smärtan lagt sig ersatte jag den med njutning, särade på benen och lekte med flinka fingrar.
Efter bara några minuters masserande kom jag i en intensiv och förlösande orgasm, dessvärre måste jag erkänna att en ung datatekniker var omöjlig att trolla bort ur hjärnkontoret. Såg för mitt inre hur Joel glatt leende slickade mig då jag skrämmande villigt särade på benen.

Med slutna ögon snurrade tankarna vilt, fan så kåt jag var! Skulle verkligen behöva Henriks kuk just nu, ja eller någon annans vågade jag fräckt tänka!

Desperat snurrade tankarna kring killarna på dataavdelningen och deras fasta fina rumpor. Vad hade tagit åt mig?
Kom plötsligt att tänka på den rosa dildon som Henrik köpt åt mig för över ett år sedan. Jag hade trots hans iver aldrig öppnat förpackningen då jag inte var intresserad av något substitut. Vill ha närhet och en kuk av kött och blod, ansåg mig inte desperat, trots allt relativt nöjd med vårt sexliv som det varit.
Mitt ointresse gjorde nog Henrik en smula besviken då han är mer äventyrslysten och sexuellt lekfullare än jag.
Hur som helst kom den nu motvilligt fram. Som tur var hittade jag också ett gäng passande batterier i skrivbordet. Vilken läskig pryl!

Den såg verkligen ut att vara designad för att tillfredsställa mig, med en liten kanin vars öron var ämnade att stimulera klitoris efter vad jag kunde förstå.
Det fanns ett antal olika inställningar och efter att, med visst besvär, ha pressat in den i min våta och plötsligt nyfikna fitta prövade jag mig fram. Oj, oj, oj, vilken grej! Den roterade, vibrerade och pulserade i mitt redan uppvärmda sköte som lyckligt njöt av den nya erfarenheten. Den var stor och väldigt skön då jag ivrigt pressade in den så lång jag kunde medan orgasmerna rev och slet i mig, kaninöronen var obevekliga och outtröttliga!
Helt matt slog jag händerna för ansiktet och flämtade högt. Jag knep fast dildon mellan låren och lät den sitta kvar i mig, otroligt skönt! Nästan svimfärdig slet jag efter en längre stund ut den i desperation, då hade de flesta karlar i min bekantskapskrets knullat mig i fantasin. Fram för allt alla fyra gossarna på dataavdelningen.

När Henrik kom hem hade jag samlat mig, gjort ren dildon och gömt den igen. Efter att vi ätit lyckades jag slita honom från teven för att kela lite i sovrummet. Efter lite kyssar och smek lirkade jag fram kuken och smekte den mjukt, den var slak och reagerade inte mycket på min behandling.
- Är du trött älskling, frågade jag?
- Ja, det har varit en hektisk dag, sa han. Hur har du haft det? Hur är det på nya jobbet?
- Bra, sa jag leende. Träffat många nya människor förstås. Skulle du säga att jag är sexig fortfarande?
- Ja absolut, sa han med undertryck! Du är väl bibehållen och oerhört sexig, varför frågar du?
- Jo det var en ung datakille som flörtade med mig idag, sa jag. Han sa att jag var sexig, att jag var en milf, vet du vad det betyder?
- Oj då, sa han och jag kände hur kuken plötsligt reagerade som om den vädrade morgonluft! Det är en förkortning för Mother I like to fuck, rent krasst betyder det att han vill knulla med dig förstår du! Hur gammal är han?
- Vet inte! Nyss slutat gymnasiet eller så tror jag, svarade jag lite omtumlad av att känna kuken snabbt styvna och bli ordentligt hård av en så avslöjande anledning. Tror du han kan ha menat allvar eller skojade han bara med mig?
- Han menade det säkert, sa han ivrigt. Kroppen full av hormoner, en så sexig och läcker kvinna som du kan säkert få unga killar att bli sjövilda. Ovanligt att han öppet sa det bara, måste tyda på att du verkligen gjort intryck eller att han är desperat.

- Du skojar, sa jag och kände hur jag utan att kunna hjälpa det flinade med hela ansiktet då jag teatraliskt slog mig för pannan! Vill han knulla med mig? Herregud, va säger du! Jag som kände mig smickrad och kröp in i hans famn för att besvara hans mjuka kram. Fnissade och flörtade med honom då han på skoj försökte pussa mig, han var söt och allt verkade så oskyldigt, spädde jag på då kuken tydligen tyckte detta var spännande. Kåt på mig, jösses! Då hade jag ju inte…
- Då hade du inte, frågade Henrik med ett leende?
- Ja då hade jag ju inte låtit honom kyssa mig så där, suckade jag rodnande.
- Så du lät honom kyssa dig, sa han med ett retsamt tonfall.
- Ja, det började med en liten puss bara, sa jag ärligt. Då han sökte mina läppar i en kyss, blev jag överrumplad och besvarade den av ren nyfikenhet.
- Efter att han sagt att du var en milf, du är otrolig, sa han med ett leende och ett kanonstånd.

Med mitt leendet permanentat återgick jag till att smeka kuken som nu var större och hårdare än på länge. Överraskad slöt jag läpparna kring den och sög girigt medan jag led av dåligt samvete över att jag inte sa något om hur jag låtit Joel leka med mina bröst. Kanske hade Henrik bara blivit ännu kåtare men jag vågade inte ta risken, kuken savade redan ymnigt, det var fantastiskt att känna den så hård och viril igen.
- Oj va stor du blev, sa jag imponerat! Det verkar som att du gillar att din hustru är sexig och attraktiv. Du verkar inte bli svartsjuk utan tycker bara det är roligt att en tonåring visat att han tänder på mig va?
- Ja, jag kan förstå att han vill knulla dig, stönade han. Säkert många unga killar som fantiserar om dig i hemlighet! Du har fasta fina bröst, är smal och fin fortfarande, varje killes hemliga drömtjej! Minns själv hur jobbigt det kunde vara med hormonerna i den åldern. Han älskade säkert att du besvarade hans kyss, kommer kunna leva på de minnena länge och tror nu att han har halva inne. Han skulle bli positivt överraskad och må väldigt bra av att få knulla dig förstås, ja föresten skulle du säkert må bra av det också.
- Hur menar du, sa jag chockad och kände hur jag rodnade?
- Jag menar att du skulle må bra av en ung älskare på samma vis som jag mår bra utav dig, sa han. Tror att man lever längre och lyckligare av att tanka lite ur ungdomens källa, dessutom skulle du ha ännu mer att ge om du kunde fylla på lite ung livsglädje och bekymmerslöshet.
- Menar du att jag ska låta honom knulla mig, är du galen, sa jag men runkade honom stilla?
- Du ser hur min kuk reagerar bara vi talade om det, sa han. Jag känner mig kåtare än på länge!
- Oj då, sa jag och sög hans kuk! Ja du har verkligen blivit stor och hård, höll jag med.
- Klä av dig och sära på benen kvinna, jag vill knulla dig, stönade han.

När jag villigt lagt mig på rygg och särat på benen, kröp han över mig med en kuk som var kraftfullare och ivrigare än på mycket länge.
- Tror inte att jag fattar det här! Vill du verkligen att jag ska låta en kåt tonåring få göra så här med mig, frågade jag just som han pressade in den stora kuken i min upphetsade fitta? Ohhh, så skönt! Menar du allvar, vill du faktiskt det?
- Ja, ja, ja, stönade han! Jag önskar att du ville göra det för vår skull. Vi behöver en liten krydda ungdomlig energi för att få fart på vårt sexliv. Din söta lilla fitta skulle bara må bra, jag lovar! Du är som skapt för att ha sex, synd att låta dina mest sexuellt aktiva år förfaras! Jag märker hur bra du mår när jag knullar dig så här, ledsen att det är allt för sällan! Du borde få sex oftare, behöver endorfinkickarna för att må riktigt bra. Är säker på att fittan skulle acceptera och trivas med en hormonstinn reservkuk, framförallt må bättre av att få mer regelbunden sex.
- Vadå regelbunden sex, stönade jag under honom? Vill du att jag ska låta honom göra det regelbundet?
- Visst, stönade Henrik då han rest sig på raka armar och stötte hårt i mig medan han såg mig djupt i ögonen. Han kan få knulla dig hur mycket han vill så länge han får dig att tycka om det, annars är det väl bara att byta ut honom, eller hur?
- Vad har det tagit åt dig? Du är ju helt vild! Oj, oj, oj, va gör du med mig, stönar jag högt då han pumpade kuken hårt och gav mig intensivare sex än på många år?

Sprattlande kom jag i orgasm på orgasm, njöt av att bli så härligt genomknullad, slog benen omkring honom och jämrade mig när kuken forcerade mig.
Henrik kämpade och slet, andades tungt men drev mig allt längre med den sköna kuken.
När han till slut brölade som en älgtjur var lyckan total, samlaget fulländat då jag gjorde honom sällskap och hyperventilerade av njutning medan han sprutade och nästan tycktes dö!
Som fiskar på torra land låg vi och flämtade efter luft en lång stund därefter.

När vi hämtat andan låg vi och kysstes och kelade, njöt av efterdyningarna.
- Vilket otroligt knull, sa jag och lyckan syntes säkert i mina ögon. Du är fantastisk, jag älskar dig! Trodde nästan att du skulle dö!
- Nä då, dig lämnar jag inte! Det är bara att du är så fantastisk, sa han trött. Jag älskar dig också, tack för att du stått ut med mig i alla år! Tror faktiskt vårt sexliv skulle må bra av lite äventyr, sa han tyst.
- Menar du allvar, sa jag skeptiskt?
- Jo, du minns att jag köpte en dildo åt dig, sa han allvarligt. Det gjorde jag för att jag vet att du skulle behöva mer sex än mig. Tänkte att det dessutom kanske skulle tända mig lite oftare, göra mig kåt av att se dig leka och njuta utan mig. Respekterar att det inte är din grej, att du behöver äkta vara, som du sa. Därför kan denna idé vara bättre, helt rätt tror jag!
- Oj, va jag älskar dig, sa jag ömt! Du menar att jag ska låta honom knulla mig för vår skull? Om det skulle göra dig lika styv och hård igen känns det faktiskt lite lockande! Jag skulle nästan göra vad som helst för att få känna dig lika kåt igen, det är så härligt att knulla med dig!
- Jag är övertygad om att det skulle rädda vårt äktenskap, sa han allvarligt. Tycker redan att jag märker tecken på sexuell frustration hos dig ibland. Dessutom skulle jag säkert känna mig yngre och må bra av att vara kåt oftare. Jag kan garantera att jag skulle bli kåt på att få knulla dig som nummer två. Otroligt men det börjar redan rycka i kuken igen! Tanken på att du särar på benen för någon annan är oerhört upphetsande! Skulle absolut ge grabben en match! Lovar att jag skulle knulla dig hårt bara några minuter efter att du kastat ut honom.

Måste ärligt erkänna att jag inte var svårövertalad, sa inte ett ljud om att jag prövat dildon, hade ju kunnat förstöra allt och fått honom att fokusera på annat. Att med hans välsignelse släppa ut min vilda mus på grönbete var plötsligt oerhört lockande! För syns skull lät jag honom fortsätta övertala mig genom att inte visa mig helt övertygad utan bara leende en smula intresserad.
- Är det säkert att detta är vad du vill, frågade jag allvarligt?
- Jo, något borde vi försöka med, sa han. Om allt fortsätter som vanligt kanske vi knullar igen om en månad eller två, oftare har det inte blivit på sistone. Om du går med på att leka lite kommer du däremot ganska snart att få känna dig uppvaktad och ordentligt genomknullad, inte bara av den unge älskaren utan även av mig. Jag skulle bli så jävla kåt! Har du aldrig fantiserat om att ha två direkt efter varann?
- Det har väl hänt, erkände jag. Var ju ganska vild som tonåring som du vet? Men aldrig fantiserat så sedan jag träffat dig, hade väl aldrig kunnat tro att du skulle försöka övertala mig till det. Lyckades få till ett par killar samma dag då jag var ung, men inte direkt efter varandra. Skulle det inte kännas otäckt för dig om jag var spermakladdig och nyknullad?
- Nej, inte alls! Det skulle snarare var upphetsande faktiskt, sa han och lekte med fingrarna i min spermafyllda fitta. Nog är väl tanken lite tilltalande även för dig?
- Jovisst! Om du lovar att knulla mig ordentligt efteråt så, sa jag försiktigt. Jag skulle säkert sakna din närhet, snabbt behöva bekräftelse på att du inte mår dåligt och att du fortfarande älskar mig. Finns det minsta risk att jag förlorar dig, så glömmer vi det här!
- Ingen risk, sa han och kysste mig djupt! Du är min för livet! Men för att förbättra livskvalitén tycker jag att vi ska göra detta, ju tidigare desto bättre, försök få honom med hem redan i morgon.

När Joel nästa dag kom smygande förbi, satte han sig på skrivbordskanten och såg mig leende i ögonen.
- Du är faktiskt ännu sexigare idag, sa han. Kanske vet du nu vad jag drömmer om, vilket tilltalar dig och får dina ögon att tindra?
- Förstår inte vad du menar, sa jag med ett skälmskt leende. Men om du har tid att komma och kolla min hemdator i eftermiddag så skulle det passa bra.
- Oj, visst, sa han och såg verkligen överraskad ut! Kan jag komma med dig direkt klockan halv fem efter jobbet, fortsatte han ivrigt.
- Nog bäst att du kommer lite efter mig då ryktet annars lär få vingar. Men jag ser fram emot det, sa jag med bultande hjärta.

Svårare än så var det inte, gissar att mina raggartakter från tonåren satt kvar.
Kunde inte hålla mig utan smet in på toaletten och ringde Henrik som lite darrig på rösten uppmuntrade mig och sa att jag gjort det skitbra, frågade om jag kunde tala fritt?
- Jag har just satt mig på toaletten för att få vara ifred, sa jag tyst.
- Ett ögonblick ska jag stänga dörren, sa han.
- Nu är jag tillbaka, sa han straxt. Fan va du gör mig kåt kvinna! Du är den bästa man kan ha, kuken spränger i byxorna så att det gör ont!
- Kanske bäst att du släpper ut honom då, sa jag och fnissade.
- Törs inte det, sa han! Men jag längtar efter att slicka din nyrakade fitta, hon var väldigt fin i morse!
- Gissar att hon kommer att vara lite väl kladdig att slicka då du ser henne ikväll, sa jag tyst. Om du inte hinner ångra dig så kommer jag att sära på benen och låta honom få göra vad han vill med mig.
- Jag kommer inte att ångra mig, viskade han tydligt. Ser fram emot att pressa in min uppsvällda kuk i din spermafyllda lilla fitta så snart han gått.

Upptäckte att jag automatiskt hade börjat leka med fittan. Hon kändes slät och fin under fingertopparna. Henrik hörde hur jag flämtade till då jag lät ett par fingrar stöta i min redan dyblöta grotta.
- Tror minsann att du sitter där och leker med henne, sa han roat. Säg mig nu ärligt vad det är för tankar som tänder dig så?
- Hade aldrig i min vildaste fantasi trott på något sådant här, stönade jag bearbetad av mina flinka fingrar. Jag som inte är den otrogna typen, som aldrig skulle ta ett sådant här steg. Din delaktighet och övertalning har helt fått spärrarna att släppa, har faktiskt gjort mig kåtare än jag trodde var möjligt.
- Bra, vad är det som gör dig så kåt, viskade han.
- Tanken på att jag, med din tillåtelse, får kasta mig naken i vår säng med en ung söt pojke, sa jag. Låta honom kyssa mig djupt, krama mina bröst och slicka mig till orgasm innan han knullar mig vanvettigt. Om det är okay för dig ska jag suga fart på honom igen och igen innan jag kastar ut honom och ringer dig. Du kommer raskt hem och ger mig ett renande knull som skickar mig till himmelriket, förlåter mig och övertygar mig om att jag fortfarande är din och att du aldrig någonsin kommer att lämna mig.
- Du kommer inte att behöva någon förlåtelse, sa han. Detta är ett gemensamt beslut om att förbättra vårt sexliv. Jag vill att du håller din del av uppgörelsen, suger musten ur honom och glatt ger honom världens intensivaste och njutbaraste sex. Du behöver inte spara något till mig, jag tar vad som blir över!
- Oj, oj, du är fantastisk, stönade jag! Jag kommer att komma nu, oj, oj ,oj! Ahhhh! MMmmmm…! Ah! Ah! Ah! Ååååååååh! Nuuuuu…..!

Henrik önskade mig lycka till innan vi la på luren. Ville att jag kom ihåg att vi planerat allt tillsammans och att jag på hans inrådan hade rakat fittan på morgonen, att jag skulle vara stolt över henne då hon var oerhört snygg. Det skulle passa bra med ett par ivriga kukar i henne idag!

Jag hann med en snabbdusch innan Joel ringde på dörren, kastade bara på mig en tunn kort klänning och öppnade. Så snart han kommit in i hallen kysste jag honom mjukt och frågade leende om han menade allvar när han sa att han ville knulla mig? Fräckt stod han fast vid vad han sagt så jag tog hans hand och ledde honom in i sovrummet, knöt händerna bakom hans nacke och såg honom djupt i ögonen.
- Vill du ha mig så är jag din att leka som du vill med, sa jag och slickade hans läppar. Jag är naken och redo under klänningen, lika kåt på dig som jag hoppas du är på mig, fortsatte jag och sökte hans läppar i en hungrig och krävande kyss.

Joel gjorde mig inte besviken! Glatt besvarade han kyssarna medan händerna utforska min kropp, smekte och kramade min nakna stjärt, min svank, ryggen, midjan, magen innan de kupade sig kring brösten. Flämtande kysste jag honom livligt och rufsade hans nackhår, kände hur hans sökande händer hittade min redan dreglande fitta, lät ett finger glida in samtidigt som tungan gjorde detsamma i min mun. Något senare låg jag naken och med särade ben i vår dubbelsäng med Joels tung djupt planterad i min våta slätrakade fitta.
Precis som Henrik antagit var detta en riktig vitamininjektion, Joel smittade mig med sin ungdomliga energi och leklust. Kuken var styv och viril, fick mig faktiskt att gråtande flämta av vällust, han sprutade sex gånger långt in i fittan den där första eftermiddagen.
Så snart han var förbrukad och så gott som tom, bad jag honom kila iväg innan min man skulle komma hem. Ringde flämtande och andfådd Henrik som väntade i bilen nere i garaget och var hemma på nolltid.

Hjärtat bultade fortfarande hårt då jag flämtande, med ett trött men hjärtligt leende, hade en ny ivrig kuk mellan benen. Naken varm och uppdukad tog det inte många minuter, efter att Joel lämnat mig, innan jag hade Henriks frustande kuk djupt planterad i min spermaindränkta fitta där den hörde hemma.
- Välkommen hem älskling, sa jag just då han trängde sig in!
- Var det skönt, frågade han?
- Fantastiskt! Han var ivrig och sprängkåt, sprutade flera gånger, svarade jag ärligt. Det var skönt och otroligt spännande men jag har längtat efter dig!
- Fan så kladdig du är, sa han imponerat! Har han gett dig några orgasmer?
- Om! Det har varit helt fantastiskt, stönade jag! Jag var så kåt att jag kunnat spricka, så otroligt spännande att ha en främmande kille som slickar fittan, han var duktig också! Du får gärna hämta ett stort glas vatten, jag har flämtat så att jag är snustorr i halsen. Lovar att du får komma direkt in igen.

Samtidigt som han trädde tillbaka mig på kuken svepte jag vattenglaset
- Du ångrar inte att du övertalade mig hoppas jag? Det har varit en otrolig upplevelse, är dig stort tack skyldig!
- Nej då! Jag är sprängkåt och mycket glad för vår skull, det var väldigt länge sedan vi knullade två dagar efter varandra, sa han och stötte ivrigt kuken i mig.

Han kysste mig djupt och vi knullade som om vi nyss hade träffats och var nykära. Kysstes och kelade, lekfullt och intensivt visade vi vad vi betydde för varandra. Allt kändes bättre än på många år!
När vi efteråt småkelande låg och talade om det som hänt var vi som två lyckliga barn, som om livet blivit ljusare och mycket klarare. Luften högre på något vis!
- Fan va du gör mig kåt, sa Henrik! Vilken underbar kvinna du är! Vill du gifta dig med mig?
- Igen, frågade jag skrattande?
- Ja, jag vill gifta mig med dig igen och igen, sa han leende! Du är den kåtaste och sexigaste lilla fru man kunnat drömma om! Tack för att du släpper lös din sexualitet och låter mig vara delaktig! Tack, tack, du väcker mina lustar, får mig att bli mer kåt och levande än jag trodde var möjligt vid min ålder!
- Det låter som om du vill att jag ska göra det igen, sa jag och kände hur det pirrade i fittan av förhoppning?
- Javisst, sa han. Men bara om du erkänner att det var nyttigt och bra för dig, att du inte enbart gjorde det för att kåta upp mig.
- Det var jättebra för mig, sa jag tyst som rädd att någon skulle höra. Det var oerhört upphetsande att så tydligt känna hur kåt grabben var på mig! Hans kropp vibrerade av iver och djurisk kåthet som fick mig att fnittra som ett barn. Fantastiskt att känna denna smidiga gängliga kropp kämpa för att tillfredsställa mig och se hur han själv njöt. Han stötte i extas då han pumpade sin unga säd i min sugande fitta. Fittan jublade då han efter korta pauser ville fortsätta igen och igen, lika ivrig som du var då vi träffades en gång. Fantastiskt att så skamligt få sära på benen och ta emot honom, bjuda på min kropp utan att vara otrogen mot dig. Veta att du ville att han skulle förbehandla mig, att du snart skulle vara i min famn och avsluta samlaget. Utan tvekan var detta det bästa och mest uttömmande sex jag någonsin haft, tack min älskling!

- Jag som ska tacka, sa han och smekte min fuktiga kind. Vill att du ska känna dig fri att tillfredsställa din vackra, sexiga och kåta lilla kropp helt som du själv behagar. Det är slut på att leva i celibat, ju lyckligare du är desto lyckligare är jag.
- Det låter som om du menar att jag borde knulla med fler än med Joel, sa jag frågande?
- Precis som du vill, sa han allvarligt. Jag tycker att vi har kastat bort allt för många år, skulle önska att du vågar släppa dig lös och tillåta dig att njuta av livet. Du får knulla nästan vem du vill, glad om jag har veto och som idag får avsluta dig, att du håller mig nära och delaktig. Finns det tid vore det bra om det var planerat så jag kan njuta vetskapen av att du just knullar. Har du redan någon mer i tankarna, frågade han?
- Ja, om du verkligen vill så, sa jag lite generat. På dataavdelningen är de totalt fyra killar, de är alla kända för att vara flickjägare, riktiga små charmörer. Då Joel säkert kommer att skryta så som pojkar i alla tider gjort, får de snart veta hur blöt och villig min fitta är, att jag enkelt går att förföra och som vargar jagar de säkert efter ett lättfångat byte.
- Och du tänkte låta dig villigt fångas och särar benen även för de andra, frågade han och log lyckligt?
- Ja kanske, om det är okay för dig så, sa jag? Om det är ett sätt att få dig kåt på så…
- Alla tre, sa han med en belåten suck! Vilken kvinna! Ser du att min kuk reser sig redan? Sug av mig som bara du kan och du ska få som du vill, då får du knulla alla fyra samtidigt om du så önskar!

Med ett lyckligt leende sög jag girigt den kladdiga kuken, fast besluten att få som jag ville.
Det var många år sedan han blivit hård så snart igen, det här äventyret måste vara bra för oss!
När det började rycka i kuken en aning sa jag allvarligt:
- Får jag en chans så ska jag knulla dem alla samtidigt och låta dig avsluta mig.

Det var som att trycka på en avfyrningsknapp!
Hann precis sluta läpparna kring kuken igen då han sprutade som en fontän! Vet att han älskar att jag fortsätter suga och sväljer allt. Vilken snabb vändning livet kan ta!

Tillbaka på jobbet ringde jag Joel, tackade för senast och sa att han var beroendeframkallande, gärna fick följa med hem för att kolla felen på min hemdator någon mer gång.
Officiellt arbetar Henrik därefter ofta över och på helgerna är han en del på golfbanan.
I verkligheten sitter han och väntar, ivrig att komma hem och bevaka sina intressen genom att kärleksfullt fortsätta knulla mig så snart min unge älskare gått.
Vi har vidareutvecklat leken genom att låta våra mobiler stå på så att han kan höra en del. Han har planer på att montera mikrofoner och kameror i sovrummet men ännu inte vågat ta steget.

Som ni kanske anar har jag nu, i omgångar lockat alla fyra datakillarna med mig hem.
Mår som Henrik antog oerhört bra av att känna mig omtyckt och uppvaktad. Njuter av att få mer sex än jag kunnat drömma om och gläds åt att Henrik blivit mer kärleksfull och aktiv. Han har ännu inte avstått från att avsluta mig en enda gång, är som en brunstig gammal bock som vill vakta sitt revir. Deras ungdomliga iver och energi är verkligen smittande.
Gemensamt påverkar de också mig och gjort mig betydligt lekfullare och gladare, sexuellt bejakande och mer krävande. Känner mig pånyttfödd, ungdomligt kåt och inte alls speciellt gammal och mossig längre.

Att Peter är gift, har två små barn och att de andra alla har flickvänner verkar inte vara något hinder. Tiden från arbetsdagens slut, till fram emot åttatiden, skyller det på träning av vad jag förstått. Vilken typ av träning de sysslar med vet jag, men tycker inte att de behöver träna egentligen, de är redan duktiga älskare alla fyra!
Jag tror mig veta att de talat med varandra om mig, säker på att de vet att de delar “milf”.
Har i vaga ordalag tipsat ett par av dem om att jag alltid varit nyfiken och kåt, vågad och fantasifull men saknar att jag aldrig fått möjlighet att uppleva sex med fler samtidigt.
- Skulle du vilja det då, frågade Peter som just var den som hade kuken djupt planterad i mig?
- Jag skulle älska att vara i centrum för ett gäng kåta killar, sa jag tydligt så att det skulle höras i Henriks telefon.

Vi får väl se vad de hittar på.
Slut

Rösta på Förbättrad livskvalité.:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (52 röster, snitt: 3.79 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Förbättrad livskvalité.”

 1. Pernilla:

  Fy fan så härligt skrivet! Önskar att jag vågade besvara inviterna jag får på jobbet också. Det känns som om livet springer ifrån mig.
  När jag skriver detta inser jag hur jävla dum jag är. Går som de flesta andra omkring som ett dumt får medan tiden rinner bort. Det är inte många år kvar att locka andra män utan att vara patetisk, måste bli ändring på detta!

 2. Sandra:

  Fantastisk novell, helt underbar!
  Gillar också din kommentar Pernilla, går i samma tankar!
  Patetiskt att se hur en del äldre kvinnor bjuder ut sig.
  Gissar att det vore bättre att passa på medan man har något “färskt” att bjuda på.
  Vi får väl se vem som först vågar…:)

Kommentera Förbättrad livskvalité.