Den sexiga läraren

Jag hade länge känt att det var något mellan mig och min lärare. Vi gav alltid varandra oskyldiga långa blickar. Men jag tänkte alltid att jag kanske inbillade mig. Kunde min lärare vara kåt på mig? Var det verkligen möjligt? Jag som bara var 18 år och hon säkert över 40.

Det var en regning fredags eftermiddag, hon bad mig stanna kvar efter lektionen. Jag blev lite nervös och undrade vad hon ville. Efter alla mina klasskamrater hade gått gick jag emot katedern. Hon var snyggare än vanligt, hon hade satt upp håret i en knut. Jag lade även märke till att hon hade målat läpparna röda. Kunde det vara för min skull? Men nej, var inte löjlig.

Hon vände sig om, jag såg att hon hade knäppt upp en till knapp på skjortan, jag kunde nu se hennes röda bh. Hon smekte sig på bröstet, och rörde vid bröstvårtan. Hon gick emot mig, sakta men säkert. Jag började andas snabbare, och kände hur hjärtat dunkade hårt i mot min bröstkorg. Hon slickade sig om sina röda läppar. Hon förde sin hand mot mitt lår och vandrade uppåt. Hon lade handen mot min penis, och började knäppa upp min gylf. Jag kände hur jag började få bånge. Det kände hon också. Hon fortsatte smeka upp och ned. Hon drog ned mina byxor och tog tag i min styva penis. Hon stoppade in den i sin härliga mun, som jag så ofta hade fantiserat om. Hon sög av mig ett tag. Hon ställde sig upp och kysste mig, sedan började hon strippa. Jag hade aldrig sett en sån sexig kropp, den var så kvinnlig. Hon stod i bara underkläder och knäppte upp sin bh. Jag gick fram till henne, hon tog min hand och satte den på hennes perfekta byst. Jag lyfte upp henne och satt henne på katetern. Sedan trängde jag in i henne. Hon tog tag i mina skinkor och pressade in mig längre in i henne. Hon började stöna. Jag tog sakta min hand och smekte hennes klitoris. Hon stönade högre än någonsin. Jag tog tag i hennes tuttar och körde hårt. Hon skrek mitt namn, och jag tog i ännu hårdare. Jag kom i henne. Hon fick sin orgasm någon sekund senare. Vi kollade på varandra ett tag. Hon satt där på katedern med särade ben. Hon kollade ned på hennes vagina, sedan kollade hon på mig igen. Jag förstod vad hon ville. Jag gick fram till henne. Hon lade sig på katedern och jag började slicka henne intensivt. Hon greppade hårt i borskanten och stönade. Jag såg på hela hennes kropp att hon njöt. Hon drog upp ena benet över huvudet och jag trängde in i henne än en gång. Vi förflyttade oss till väggen, jag lyfte upp henne och hon satte benen runt mina höfter. Jag körde hårt en stund innan jag släppte ned henne. Hon förde sin blick mot min styva penis. Hon stoppade in den i sin mun och sög av mig. Hon tog ut den innan jag kom. Min sperma sprutade i hennes ansikte. Hon slickade sig runt munnen.

Rösta på Den sexiga läraren:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (107 röster, snitt: 2.69 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Den sexiga läraren”

  1. Lucifer är kåt:

    Ämnet är ok men sen tog det slut.

  2. knulla?:

    Ååå!! Vill ha sex nu!!!!!!

Kommentera Den sexiga läraren