Bästa natten nånsin

Hon kom hem från skolan, hinner precis äta mellis innan hennes mammas kille kommer innanför dörren. “hej” ropar han, Josefine försöker gömma sig, hon vågar inte svara.
hon hör hans tunga steg i hallen, skymtar den muskulösa kroppen i skuggan på väggen. Han ropar igen, inget svar.  Hon andas högt när hon tänker på sista gången dom var själva hemma. Hoppas hennes mamma kommer hem snart så hon slipper stå ut med att skämmas så inför hennes mamma, hon visste uppenbarligen inte om vad som hände mellan hennes kille och dotter men Josefine kände ändå stor skam.
det dörjer inte länge tills han hittar henne bakom garderobs dörren, han ler ett åemotständligt leende och säger hej. Hon kollar ner på golvet och ger honom ett normalt hej tillbaka.
När kommer mamma hem frågar hon sen, han svarar att hennes mamma har åkt bort över helgen så dom har hela huset för sig själva nu.
Hon tänker, fan mamma.. jag vill inte.  Han kollar på henne och ger henne en kram, hon tar bort hans händer hastigt. Får man ingen kram av sin älskling? frågar han oroligt,  NEJ! svara josefine drygt.
Hans hand går mot hennes kropp. Hon känner hans underbara rörelser mot hennes små bröst. Hon gillar det, men kan inte säga det till honom, det är ju skamligt! han är närmare tretti och hon är bara 15 år.
Han fortsätter att ta på henne, hans hand glider ner mot hennes venusberg, han klämmer. Trycker på den punkten, just den som får henne så kåt. hon försöker få bort hans händer men han trycjer lite till. ÅÅH! stönar hon helt plötsligt, ”jag vet att du gillar det här josefine, de är ingen fara ingen är hemma nu.” Hon lyssnar inte på honom, hon vill inte igen..  men när hon känner hans finger i hennes fitta går det inte att stå emot. Hon stönar till lite försiktigt och säger ” knulla mig, knulla mig här och nu.”  ” jag visste att du skulle gilla det ” säger han och drar henne försiktigt ner på henens mjuka säng, lagom bred för dom båda.

han fortsätter dra sina fingrar ut och in i henne och känner den mjuka insidan av hennes slida. hon kännder hans stora mans finger glida ut och in, guud vad skönt det är!
Han tar nu av henne kläderna, snabbt som blixten ligger dom båda där helt nakna, i hennes säng, helt ensamma i hela huset.
Hon smeker hans mörkbruna hår, hans läppar möter sakta hennes och han kysser henne, passionerat och långsamt.  gud vad bra han är på det här tänker hon, samtidigt som hon kysser tillbaka så bra hon kan. Hon börjar lära sig de här nu, dom har ju gjort det flera gånger så hon har kunnat övat.

Hans händer stryker över hennes rygg, ner mot rumpan och fram mot hennes venusberg.
hon börjar långsamt närma sig med hennes händer hans enorma lem, hon har aldrig sett en så stor. Det är en bra sak med att knulla med äldre killar kommer hon på då.
Han viskar i hennes öra att hon ska runka av honom. Hon lyssnar och gör som han säger, hennes hand glider upp och ner för hans stor kuk. den är så stor så hon blir rädd att den inte ska få plats i hennes mun.
han blir kåt, hon känner det i hennes hand, hur den reser sig och blir hård och mysig. Hon älskar en hård lem i hennes händer, men ännu mer i hennes fitta.  Han läser hennes tankar och börjar gnugga penisen mot hennes vagina, gud vad skönt!  hon stönar till igen, lite högre den här gånge.  Han blir så kåt av hennes stön att han också stönar, så trycker han in den i henne. den enorma lemmen är nu innuti hennes fitta. Hennes fitta omfamnar hans kuk så perfekt, gud vad skönt det är!

Han kör ut och in i henne, hon känner stötarna komma längre och längre in i henne, hon stönar nu konstant när han går in.
Han blir så kåt av att se henne stöna så att han stöter hårdare och hårdare, han skriker till henne vilken hora hon är och att den här natten kommer hon aldrig glömma. Det håller hon med om, men att hon är en hora gillar hon inte, så hon skriker vilket peddo han är.
AAH! gash, han blir så jävla KÅT när hon skriker åt honom, så han börjar kalla henne massa olika saker, som hora slampa och dylikt. Hon blir så arg och kåt att hon ligger och skriker vilket peddo och gubbjävel han är, och att han ligger illa till om hon säger till någon. Då stötar han henne så hårt och långt in i henne att man nog inte kommer längre in tror hon. Hon blir så upphetsad att hon känner orgasmen komma, den förbereder sig för att komma ut. hon skirker åt honom att köra hårdare och snabbare, hon kommer snart.
han känner hur hennes uskler spänner sig, hur hela hon vrider sig när hon kommer. Han blir så upphetsad att han blir reda att komma han med.
Hon känner hur hela hans vältränade kropp spänner sig och hans ögon glittrar. Han skriker och stönar högt nu, han skriker att han kommer.
Hon känner hans varma slemmiga sperma skuta in i hennes vagina. Hur hon fylls av hans vätska.
dom båda blir helt slut av sexet dom nyss hade, det bästa sexet han haft viskar han i hennes öra, hon instämmer och börjar gå mot duschen.
Hon börjar duscha och hör han komma in, han stänger dörren och kollar på henne. Hon fortsätter duscha som att hon inte har märkte att han kommit in.
han kommer in till henne och dom duschar tillsammans, hans smeker hennes ungdomliga kropp medans dom båda står under vatten strålen, som gör dom upphetsade igen. Hon undrar hur man kan bli så kåt, så mycket under samma dag.  Han lyfter upp hennes ena ben och lägger den på hans axel, eftersom hon är vig så kan hon vara i många olika ställningar.
Han kör försiktigt in kuken i henne igen, hon känner hur enormt underbart det är. Hon älskar att känna den kåta känslan, den käsnlan av att ha en kuk i henens fitta.
Josefine säger han då, ah? svarar hon. Du får absolut inte nämna det här för någon, det är vår hemlighet, förstår du det?  JA skriker hon, eftersom hon stönade samtidigt, hon stönar fram dom här orden; inte ett ord, om du fortsätter knulla mig tills du inte kan röra på dig av färdighet, tills du inte kan prata av trötthet. förstår du?  han blir kåt av att bara höra henne säga det, han går in hårt och ut försiktigt. dom fortsätter så i en evighet känns det som.
När dom kommer ut ur duschen, fortsätter han knulla henne, lika passionerat som förut.
Men nu vill han ta henne bakifrån, hon blir lite rädd. kommer hans stora lem verkligen få plats i min lilla anal?
hon säger att han ska ta det försiktigt, och det gör han. Men den trånga analen gör att han blir så upphetsad att han kör snabbare och snabbare och tillslut kan han inte stå still, han darrar av kåthet. Han sprutar så mycket att men skulle kunna fylla hela atlanten nu. hon sätter hans kuk i munnen medans han sprutar. det kom lite utanför som hon slickar upp och smaskigt sväljer och ser belåten ut.
Dom går nu ut till köket och forstätter sitt sex, bakifrån nu. fast inte lika fort. Han orkar inte längre, hon säger att han visst börjar bli gammal men då blir han sur och försöker köra fortare igen. Hon blir så kåt att hon får fontän av hennes sprut, hon får en så stor orgasm så hon känner sig tom i hela kroppen.  Nu slutar dom, båda faller ihop på golvet och somnar, innan hon somnar ser hon klockan, det har gått sex timmar sen han kom hem. och dom har haft sex oavbrutet. Helt otroligt, den bästa natten hon nånsin haft.

1 svar to “Bästa natten nånsin”

  1. Hartz Hugosson:

    Lite mer stycke indelning vore inte dumt. Lättare att läsa då! Tjatande om att de var ensamma i hela huset, varför då, det behövs väl bara en gång?

Kommentera Bästa natten nånsin