En sann historia om tillåten otrohet

En sann berättelse 2.

Min blonda flickvän Mariannes och min första dag på Rhodos började bra. Vi gick runt och bara tittade och njöt och var ner på stranden en stund. När vi promenerade bredvid varandra hand i hand sa Marianne plötsligt – jag blir kåt. –Va?  sa jag, varför det?  -Det killar så skönt när det blåser uppför benen till mushåren för jag har inga trosor på mig. Jag trodde knappt mina öron men kände igen hur det ryckte till i kuken. När vi kom utom synhåll för andra drog jag henne till mig och kände under kjolen. Hennes mjuka fitta var naken och jag kände hennes blonda mushår mot min handflata.

Vi kom överens om att på kvällen skulle vi gå ut och äta och dansa. Marianne kände till ett ställe från förra gången, där hon träffat en av sina älskare den gången och dit skulle vi gå. Vi kom dit och gick in. Stället som hette ”Minuit” fylldes sakta med män och kvinnor. Vi fick ett bord och beställde mat och drinkar och hade väldigt trevligt tillsammans. –Jaså, det var här du träffade en av killarna förra gången du var här? sa jag, och hon tittade upp, nickade och log. Gud så söt hon är, tänkte jag. Jag överdriver inte om jag säger att hon troligen var den snyggaste och sexigaste tjejen på hela Minuit den här kvällen. Vi dansade några danser och satte oss igen vid vårt bord. -Om du vill så kan jag gå och köpa några drinkar så kanske du blir uppbjuden av någon annan när inte jag är här och blockerar dig, sa jag. -Vill du det? – Ja, om det känns OK för dig så kunde det vara kul, svarade hon, – men blir du inte svartsjuk då, sa hon med ett lurigt leende. –Nej, jag lovar, sa jag – gör vad du själv vill, jag älskar dig och vill att du ska känna dig fri även ihop med mig, fortsatte jag och reste mig och lämnade bordet.

Jag gick inte direkt till baren utan gick först ut och tog lite frisk luft. Jag ställde mig i mörkret mot väggen som ännu var lite solvarm och lyssnade på alla ljud och tittade upp mot stjärnorna. Jag mådde bra och trivdes med vår resa hit men jag började också undra vad tusan jag höll på med. Hur kunde jag låta den tjej som jag var kär i och hade träffat ett halvår tidigare umgås med andra karlar. Kanske skulle hon träffa någon grek eller annan snygg karl som hon skulle tända till på och försvinna med för natten. Tänk om jag skulle förlora henne för gott på ett så dumt sätt. Jag insåg att det vi gjorde inte var riskfritt.

När jag kom in igen var hon uppe och dansade och jag satte mig vid vårt bord med de drinkar jag hämtat. Efter dansen kom hon tillbaka till bordet och jag frågade om hon hade trevligt. –Ja, mycket, sa hon. -Jag har redan påhäng för natten om jag skulle vilja. Det är trummisen i bandet som var här i pausen, vi fick ögonkontakt när jag dansade och sen kom han hit och ville att vi skulle träffas när han slutar. Det högg till i mig igen men jag kunde inte förneka att jag också blev väldigt kåt. –Vill du det då? Frågade jag. –Kanske, om du vill och törs, sa hon väl medveten om att hon retades och utmanade mig. – De e´ lugnt, sa jag utan att veta vad som tog åt mig. Vi drack upp våra drinkar och pratade om allt möjligt tills jag reste mig och sa –då väntar jag på hotellet så kommer du dit sen. Hon log och jag gav henne en kyss. Sen gick jag.

Väl framme på vårt hotellrum började jag nästan ångra mig och undrade igen – vad tusan är det jag håller på med. Jag gick och la mig men det tog en lång stund innan jag somnade.

Jag vaknade vid femtiden på morgonen av att hon smög in genom dörren. Jag låtsades ändå sova för jag ville väl inte att hon skulle förstå hur orolig jag varit. Hon väckte mig och jag tittade på henne, min underbara flickvän. Hon var lite rufsigare än senast jag sett henne men hon såg lycklig och glad ut jag var glad att hon inte råkat illa ut på något vis. -Hur har du haft det? Frågade jag. –Jättemysigt, men jag har varit en mycket dålig flicka! Sa hon och log lite skamset. Innan vi skiljdes åt på krogen hade hon ju nämnt för mig att trummisen i bandet var tänd på henne och nu frågade jag –hade han en stor trumpinne? Nej, sa hon, han hade punktering på sin bil och jag ledsnade på att vänta så jag hängde med en annan ung snygg grekkille som kom fram och ville skjutsa mig hem. Vi åkte upp till en plats där man har utsikt över hamnen och satt och talade och han började krama och kyssa mig. När han fick in sin hand mellan mina ben frågade jag om vi inte kunde åka till något bekvämare. Du vet att jag inte gillar sex i trånga bilar. Han körde då hem till sin brors hus där han var inneboende. Vi smög upp till första våningsplanet och in genom dörren och in till hans rum. -Min bror och hans familj sover så vi måste vara tysta, sa han.

Snart låg vi på hans säng och han smekte av mig kläderna och började kyssa och slicka mina ben och lår. När han märkte att jag gillade det så flyttade han sig mellan mina ben så att dom tvingades isär ganska mycket. Jag blev kåtare och kåtare ju närmare det heliga han kom och när han låg och killade med mun och näsa i mina fitthår kunde jag inte hålla mig utan lyfte musen mot hans ansikte så att hans mun blev blöt av min fitta. Han flämtade till och efter några sekunder sa han -Catastrofy! Han hade kommit i sängen utan att röra vid kuken, och han skämdes för det. Vi låg kvar och jag kelade lite och smekte honom över ryggen och ner mot underlivet. Inom några minuter hade han en full, hård stake igen och nu tryckte han långsamt in den hela vägen i min mus. Den var stor och hård men jag var blöt och kåt så det gick ganska lätt ändå. (Jag vet ju att hon är rätt så trång i slidan så jag förstod hennes förklaring.) -Nu knullade han mig jätteskönt och jag började njuta av hur hans hårda kuk gled in och ut i musen. Jag kände snart att det började killa så där skönt som det gör innan orgasmen kommer stormande. Jag mötte hans stötar och han kom djupt in. Då började jag sakta lyfta mina ben så att han skulle komma ännu längre in men då sprutade han plötsligt rakt in i mig i flera pumpningar. –Satan, tänkte jag och kände mig lite lurad på finalen. Killen var väl ung och lite oerfaren. Vi låg stilla ett tag och efter en stund frågade jag om han inte kunde gå efter sin bror för jag var ju ännu kåt och otillfredställd. –No, but wait here, sa han och försvann ut på balkongen som stod öppen i den ljumma natten.

Jag låg stilla och började fundera på att kanske ge upp och åka hem till dig som jag vet kan tillfredställa mig. Då kom han in i rummet igen och tog min hand och ville dra med mig. Jag drog bara på mig trosorna och blusen och följde med honom ut på balkongen som gick utmed huset och till en dörr som gick in till nästa lägenhet. Balkongen skulle renoveras och det fanns ännu inga räcken, men det var ju inte så högt så jag lät honom dra med mig in genom nästa balkongdörr och vi kom in i ett nästan mörkt rum där han drog fram mig till en säng och sa, -this is my friend. Han tryckte milt ner mig på sängen och försvann själv ut på balkongen igen. Killen i sängen såg trevlig ut nu när mina ögon började vänja sig vid halvmörkret och han drog mjukt ner mig i sängen och sa –come here. Snart kände jag hans ivriga händer överallt, på kroppen, på brösten och inom en minut hade han fått av mig blus och trosor.  Nu spillde han ingen tid utan flyttade sig upp på mig och särade mina ben och tryckte in sin hårda kuk. Det var ju halt av sperman från hans kompis så han gled in utan minsta problem. Jag var fortfarande jättekåt och njöt av den nya hårda kuken och vi började knulla riktigt skönt. Den här gången hann jag med i svängarna och det gick så att det nästan svartnade för mig. När jag kom upp till ytan igen såg jag att hans kompis kommit tillbaka och han smekte mig nu upp efter benen. När han kom till fittan kände han försiktigt och tittade han på mig och undrade vart mina trosor tagit vägen. Jag nickade bara mot hans kompis som just hade knullat mig så skönt och dom flinade båda två och började tala grekiska med varandra.

Jag fick snart klart för mig vad dom talat om för nu började dom turas om att knulla mig. Så snart den som knullade mig kände att han närmade sig orgasm lämnade han plats åt kompisen i stället. Jag undrade för mig själv om dom hade gjort så här förut, men strunt samma, jag fick två sköna kukar och det gick inte att hålla emot utan jag fick orgasmer som kändes nästan som kramper men det var otroligt underbart. Dom gav sig inte förrän jag var alldeles slut och dom båda två hade tömt sig i min fitta igen.

Sen sa jag att jag måste hem och killen som tagit dit mig körde mig hem i bilen. Han släppte nyss av mig här utanför och han frågade om vi kunde ses igen. Jag sa bara –No this was nice but it was the only time. I have my boyfriend here and he is waiting for me.

Jag hade så klart blivit både svartsjuk och stormkåt av hennes berättelse och jag låg nu och smekte hennes fasta bröst och lår och lät mina fingrar öppna upp hennes lite ömma spermafyllda fitta. Hon var underbart skön och spännande och jag njöt obeskrivligt av att få uppleva henne nyknullad men fortfarande kåt. Jag kände också att hon luktade lite annorlunda i fittan och förstod att det var killarnas kukar och sperma jag kände.  –Kom och se om du kan få det att gå för mig igen men var lite försiktig för jag börjar bli öm i musen, sa hon och särade på sina ben så att jag fick full tillgång till hennes ljuvliga, blöta, uppknullade fitta. -Gud vad jag älskar dig, sa hon när jag sakta tryckte in min stenhårda kuk i hennes hala, välknullade fitta. Jag slog nog personligt rekord den natten och jag vet inte hur många gånger jag sprutade i henne men jag minns så väl att hon var öm mellan benen och hade lite svårt att gå dagen därpå. Denna berättelse är som jag sa i början helt sann och upplevd i verkligheten.

Rösta på En sann historia om tillåten otrohet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (66 röster, snitt: 3.14 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “En sann historia om tillåten otrohet”

  1. Johanna:

    Du berättar bra och gjorde mig kåt av din story.
    Synd att hon plötsligt bestämt sig för att ha trosor på till kvällen.
    Fortsättning kan vi väl hoppas på…

  2. Jonas:

    Vem tror på en sådan här skröna.Sådana här idioter kan bara inte finnas.Kanske en smittad och ev gravid tjej gör att ni vaknar upp ur fantasins värld

Kommentera En sann historia om tillåten otrohet