En affär med före detta grannen

Den här berättelsen handlar om mig och min fd granne. Jag är en drygt 40 årig kille som är sambo med Agnes sedan 4.  Min sambo skulle åka till sin familjs landställe i Gästrikland över Valborg, själv skulle jag vara kvar i Stockholm.
Valborg närmade sig och jag funderade såklart på vad jag skulle hitta på över helgen, kompisarna var upptagna på sina håll, då kom jag att tänka på Kajsa, en fd granne som är ett par år äldre än vad jag är, henne skulle jag ringa!

Helgen var räddad, Vi kom överens om att jag skulle komma till hennes landställe över Valborg. Jag köpte med mig en flaska Champagne på vägen att ge till värdinnan, jag skulle ju få bo där i 2 nätter..

När jag kör in på gräsplanen så ser jag Kajsa komma ut ur sitt sommarhus och närma sig.
Hon ser alldeles fantastisk ut, strålande fräsch med ljusa jeans och en fin blus som fladdrar lätt i vinden. – Hej Ulf! Välkommen hit! säger hon och ger mig en välkomstkram och vi pussar varandra på kind.
- Hejsan Kajsa, tack! Jag överlämnar samtidigt den inslagna Champagnen.
- Tack snälla, vad trevligt! Den får du öppna när vi kommer in, det blir en toppenstart på helgen!
- Följ med så går vi in!
- Glas till skumpan finns i hörnskåpet, ropar hon från spisen där hon precis håller på att hälla av vattnet från färskpotatisen.
- Snart blir det sill med tillbehör, ropar hon från köket, du vill väl ha en nubbe också?
- Såklart, svara jag, men först ett glas bubbel! Jag ger ett glas till Kajsa, och tar ett själv.
Mmm, fantastiskt, vilken start på helgen
- Det här var ju fantastiskt gott! sa Kajsa, kan man få lite till?
- Ja visst, säger jag och häller upp mer till oss båda.
Nu är det dags för sillunch, jag tar fram den iskalla nubben och vi slår oss ner i kökssoffan på hennes glasveranda, med utsikt över mälaren.

- Fantastiskt! Vilken utsikt! Säger jag.
- Över vad? Är det vattnet, eller mig du menar, frågar Kajsa med ett leende?
- Haha, båda två såklart! Säger jag, och möter Kajsas blick.
Jag anar hennes fylliga bröst under blusen, jag vet att dom är riktigt fina och stora.
Hon är fantastiskt vacker och har en underbar kropp som man bara vill ha mer av, en riktig MILF!
- Skål Kajsa, nu ska det njutas av sill, nubbe och ett trevligt sällskap!
Vi äter, dricker, pratar och skojar om allt mellan himmel och jord under tiden.

Tiden går och vi har nu krupit upp mer i soffan och hon har lagt sitt huvud på min mage. Min vänstra hand har jag på hennes mjuka mage, och den högra ligger precis bredvid hennes huvud, lagom nära så att jag kan känna hennes hår mot mina fingrar.

- Kajsa! säger jag
- Hmm, får jag till svar samtidigt som hon vänder sitt huvud mot mitt, jag ser hennes fylliga röda läppar som är aningen åtskilda, jag kan tydligt se övre delen av hennes bröst som visar sig i urringningen på hennes sommarklänning, dom häver sig sakta upp och ner i takt med hennes lugna andetag. Jag kan inte hålla mig längre, jag böjer mig fram samtidigt som jag varligt tar tag om hennes huvud och för det mot mig, Jag ger henne en kyss!

Kajsa besvarar kyssen direkt och vi njuter av varandras en lång stund. Våra läppar och tungor virvlar och det hettar till. Händerna går på bekant upptäcktsfärd över våra kroppar, hon lägger sin högra hand på min kuk som direkt reagerar på beröringen. Hon masserar försiktigt genom mina byxor, och en rysning går genom min kropp. Hon masserar kuken! Kajsa och vi andas tungt båda två samtidigt som våra tungor ivrigt virvlar…

Min vänsterhand rör sig försiktigt ner innanför hennes byxor och det tar ett tag innan jag känner troskanten, jag började nästan tro att hon är troslös.. Hade hon planerat det här?
Slutligen känner jag trosan mot mina fingrar, samtidigt som jag känner att hennes fitta är hårbevuxen, ända upp till troskanten..

- Åhhh, du gör mej så kåt, stönar jag svagt.
- ta på mej, stönar Kajsa tillbaka.
Jag känner värmen från hennes fitta stråla mot min hand, hon lyfter nästan omärkligt sitt underliv mot min hand, rör mig, smek mig..
Jag drar sakta ner hennes gylf, och för får in min hand under hennes trosor.

Jag vet sedan förut att Kajsa har en underbart vacker fitta. Den är lagom bullig och har mjuka former, långa yttre blygdläppar som döljer de inre blygdsläpparna och det rosa innandömet. Hennes klitoris är ganska känslig men framförallt blir hon upphetsad av smekningar i mellangården och runt anus, jag vet att det får henne att gå igång ordentligt.
Jag lägger min hand försiktigt över hennes fitta, under hennes trosor, och känner värmen och fukten direkt mot min hand. Jag rör mina fingrar försiktigt och smeker lätt på hennes blygdläppar som direkt går isär och blottar hennes fuktiga fitta, kan känner nu hur blöt Kajsa är och jag smeker lätt med handen över hennes fitta upp mot hennes klitoris.

- Hmmmm stönar Kajsa länge samtidigt som hennes högerhand slutar runka min kuk. Fortsätt, du får inte sluta nu. Det är sååå skööönt, meeer..
Jag fortsätter att smeka precis vid hennes klitoris och hör hur hon njuter av behandlingen, hon är helt utelämnad nu. Jag rör min ner mot hennes fittöppning, och fortsätter försiktigt mot hennes mellangård och anus under trosorna.

För att komma åt bättre tar jag försiktigt tag i troslinningen och för de tillsammans med byxorna långsamt ner över hennes välsvarvade lår, tills de är helt nere och hon ligger med blottat underliv. Hon smeker sitt ena bröst och njuter. Jag kryper ner vid fotändan av soffan så att jag kan se fittan glänsa precis framför mina ögon. Jag böjer mig fram och ger Kajsa en blöt puss rätt över fittan, mmmm, hennes fitta luktar som en dröm! Hon är kåt, villig och fittan ligger helt öppen framför mina ögon. Jag för tungan över hennes blygdläppar som villigt tar emot min tunga. Hon gnyr där hon ligger
- Sluta inte, fortsätt, meeer, stönar hon fram mellan sina nu hårt slutna läppar.

Min tunga rör sig upp mot klitoris som jag sakta och försiktigt börjar massera. Jag hör tydligt hur hon njuter av behandlingen, och känner att hennes kropp spänns i vällust. Ena handen lägger jag högt upp på hennes högra lår och känner direkt värmen stråla från fittan.

Ett av fingrarna lägger jag precis vid hennes anusöppning och jag känner hur hennes ringmuskel börjar jobba. Hon njuter maximalt av min behandling där tungan nu jobbar för fullt. Hon stönar helt ohämmat och använder båda händerna till att massera sina bröstvårtor som nu är helt styva.

Behandlingen av hennes anus blir nu mer intensiv, hon stönar högt och jag trycker försiktigt in mitt långfinger i hennes varma röv och masserar kanten, ett annat finger nu masserar samtidigt mellangården. Kajsa stönar högt och njuter maximalt!
- Stopp! Knulla mej nu! Nästan skriker hon till mig.

Jag flyttar mig upp över hennes kropp och vi kysser varandra hett samtidigt som jag ställer mig på knä och riktar in min styva kuk mot Kajsas fittöppning som villigt tar emot den. Fittan kramar nu min hårda kuk och jag börjar röra den in och ut, sakta sakta.

Kajsa är ordentligt blöt och jag känner hur det rinner av hennes safter ner över min pung. Jag stöter försiktigt i henne och hon svarar direkt med ge motjuck, vi fortsätter att kyssas samtidigt som kuken snabbare och snabbare far in och ut ur Kajsa, in, ut, in, ut.

- Jag kommer snart, säger jag till Kajsa samtidigt som vi hårt och njutningsfullt knullar med kraft och känsla, snabbt och varligt samtidigt.
- Ja, Ulf, ja! Kom i mig. spruta din varma sperma i mig. Jag vill känna när det går för dig i mig!
Nu är det nära, jag känner hur kuken hårdnar ytterligare och dom bekanta kittlingarna i kukroten börja göra sig påminda om att det snart kommer gå för mig. Vi knullar nu hårdare och hårdare och vi är såå nära.

Ahhhhhh, det gåååår väser jag samtidigt som jag kommer i sprut efter sprut och känner hur fittan fylls upp av min varma sperma. Jag pumpar några sista tag och känner hur såsen börjar sippra ut bredvid kuken.
Ohhh hör jag Kajsa stöna, samtidigt som jag känner att all kraft går ur mig, när jag lägger mig ner vid hennes sida,

- Såååå skööönt, säger vi båda i mun på varandra! Jag ser på henne och hennes blick faller på mig samtidigt som vi börjar skratta.

Jag är fortfarande sambo med Agnes och den här lilla hemlisen stannar mellan Kajsa , mig och dig ;)

Rösta på En affär med före detta grannen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 röster, snitt: 2.61 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “En affär med före detta grannen”

  1. Kåta Lars:

    Fan, den här e skitbra!

Kommentera En affär med före detta grannen