Svägerskan 1

Mitt finger tryckte på ringklockan och tankarna for genom mitt huvud. Det var på min svågers dörr jag hade ringt och nu gällde det att spela korten rätt.
Det dröjde något innan min svägerska Isabella öppnade. -Men hej Erik! Vad gör du här? Johan är inte hemma.
-Får jag komma in? sa jag och gick in innan hon svarat. Hon stängde dörren och vände sig mot mig, med en frågande blick.
-Vad kan jag hjälpa dig med? sa hon undrande.
-Jag har en pistol i fickan! sa jag. -Va! sa hon och tittade ner på min hand som gömde sig i fickan. Jag hade två fingrar utsträckta som när man lekte cowboy eller polis när man var liten.
-Jag har en pistol i fickan, och om du inte gör som jag säger kommer jag att använda den!
-Är det nåt skämt? sa hon och tittade skeptiskt på mig. -Varför..-Tyst, och gör nu som jag säger! avbröt jag.
-Men vad är det här för jävla trams, du har väl för fan ingen pistol, skärp dig nu!
-Jo, jag har en pistol här och den är laddad. Nu är det du som lyder mig annars skjuter jag!
Hon stod still och stirrade på mig, hon försökte tänka ut något att säga, men situationen var helt oförklarlig för henne. Det var upp till mig att få övertaget, annars skulle det snabbt gå överstyr och jag skulle inte kunna förklara mitt märkliga beteende. Vi hade känt varandra i åtta år och jag hade varit tänd på henne ända från början. Nu ville jag ta det ett steg längre för min fru hade inte riktigt samma drift som jag och jag misstänkte att detsamma gällde min frus bror. Däremot Isabella verkade vara en kvinna som gillade lite krydda, att döma av kommentarer då och då. Det skilde fyra år på oss, och vi hade bägge vars två barn med våra respektive.

-Gå ut i köket! Sakta gick hon ut i köket men släppte mig inte med blicken. Hon ställde sig mot diskbänken med armarna i kors. -Visa mig pistolen! sa hon. Då ryckte jag upp handen och siktade på henne. Hon ryckte till av min hastiga rörelse. -Nu är det nog! sa jag och gick fram emot henne. -Inte ett ord till från dig om jag inte ber om det!
Det syntes att tankarna for genom hennes huvud, men att hon var rådvill om vad hon skulle göra. Ansiktet var blekt och läpparna hårt ihopknipna.
På sig hade hon en vit enkel blus och ett par slitna jeans och där stod hon i sitt smakfullt inredda kök och började se lite rädd ut, samtidigt som hon nog insåg att jag aldrig skulle skada henne.
-Så, nu gäller det för dig att följa mina instruktioner, nicka om du förstår. Sakta nickade hon, vad annat kunde hon göra?
-Bra, knäpp upp din blus! Hon rörde sig inte, nu om inte förr började hon ana vart detta skulle leda till. -Jag har en pistol, du är tvungen att lyda mig, du har inget alternativ! sa jag med bestämd röst.
Då tittade hon sig omkring som om för att se att ingen annan såg detta. Dom bodde i en villa i en förort till en skånsk stad, det var mitt på dagen och våra barn var på dagis och våra respektive på sina arbeten.
Själv var hon arbetslös och pluggade till tandsköterska.
-Sätt igång! viskade jag. -Du kan inte…, försökte hon. -Tig och lyd, väste jag mellan tänderna.
Nu hade hennes ansikte blivit rött istället och sakta med darrande fingrar fick hon upp den första knappen. -Nästa, sa jag och pekade med min “pistol”.
Då knäppte hon upp nästa med och efter att ha tittat på mig sänkte hon blicken och knäppte upp de resterande.

-Dra isär blusen! Det gjorde hon med en sekunds tvekan. Där stod hon nu, brunt slarvigt uppsatt hår med några slingor som hängde ner framför hennes ansikte. Hon hade en svart BH som var lite sliten och trådig.
Den pushade upp hennes rätt stora bröst, de hade blivit en hel del större efter att ha ammat två barn.
-Ta nu av dig blusen sakta! Vädjande tittade hon på mig och jag såg att det var inte långt till tårarna nu.
Hon lät blusen glida till golvet och slog armarna om bröstet. -Bort med armarna! beordrade jag henne.
Sakta beundrade jag hennes kropp, hon var verkligen sexig, men jag var inte klar med henne på långa vägar.
-Nu ska du ta saxen bakom dig. Jag hade lagt märke till en rätt grov sax som hängde på en magnetlist bakom hennes rygg. -Nu klipper du av BH-banden!
Hon vände sig om och tog saxen, stod stilla ett tag och klippte sen raskt av det ena BH-bandet tätt följt av det andra. Banden trillade ner och push-effekten upphörde på hennes naturligt tunga bröst..
Dock frigjordes inte brösten, de var fortfarande dolda av den svarta BH´n. -Klipp av den på mitten också! Sakta drog hon det kalla stålet längs magen och kilade in det ena bladet under Bh´n och klippte till. Nu kom det några tårar på hennes kind.

Nu föll BH´n till golvet och de magnifika tunga brösten föll ut och gungade i vad jag tyckte var en evighet. De var ljusa, fylliga och hade en del fräknar. Bröstvårtorna var stenhårda. Det syntes att hon hade ammat och jag hade aldrig kunnat tänka mig dom vackrare. Först tänkte hon skyla dom, men slog i stället ut med armarna som om hon ville säga “Nå, här har du dom, glo lite och dra åt helvete sen”.
-Underbart. Jävlar vad läcker du är! Nu vill jag att du smeker dom för mig! Då satte hon händerna på höfterna och sköt ut höften så att brösten gungade igen.
Det verkade som om hon fick stanna upp och tänka varje gång jag beordrade henne att göra som jag sa, för efter en lite tvekan så gled hennes händer upp under brösten och hon tryckte ihop dom. Sen lät hon händerna glida över dom och började dra med fingertopparna längs med brösten. Dock undvek hon de redan hårda bröstvårtorna tills jag sa åt henne att smeka dom. Fingrarna gjorde små spiraler längre och längre in tills hon nådde de stolta vårtorna som hon nöp och drog lätt i. Det var härligt att se du mjuka tuttarna glida runt i hennes händer.
-Slicka dom! sa jag och hon tryckte upp det ena bröstet och slickade på sin bröstvårta, sen bytte hon och när hon gjorde det så hängde en salivsträng med tills den brast och lade sig på hennes byst. Efter att ha slickat båda bröstvårtorna såg jag att hon hade en annan blick nu. Nu var hon klart upphetsad, det gick inte att ta fel på.

-Nu ska du ställa dig på knä framför mig! Hon såg genast lite osäker ut igen. Kanske hade hon tänkt att det skulle räcka med bröstshowen.
-Du vet vad du ska göra! sa jag och pekade neråt mot golvet. Hon ställde sig på knäna borta vid diskbänken och jag tänkte säga till henne att komma närmre, men jag gick istället bort till Isabella och nu var hon fast mellan mig och diskbänken. -Nu ska du ta fram min kuk! Återigen tittade hon sig omkring. -Det är bara du och jag här och du är i mitt våld, glöm inte det! sa jag och tryckte “pistolen” mot hennes huvud.
Med darrande händer knäppte hon upp knappen och drog ner gylfen på mina byxor. Genast försökte kuken ta sig ut men hindrades av mina boxershorts. Min svägerska drog ner byxorna förbi rumpan och tog sedan tag i mina kalsonger och drog ner dom med. Hela tiden hade jag varit upphetsad och nu var det skönt att få släppa ut min kuk som så ivrig ut att få stifta närmare bekantskap med Isabella, fru till min frus bror.
Som i alla sådana här berättelser var jag givetvis storvuxen och grov, vilket jag av hennes blick inte tolkade att hennes man var. Hon tittade upp på mig och jag bara nickade.
Med sin höger hand tog hon ett grepp om min lem, hennes hand nådde inte runt. På den andra sidan började hon att kyssa mig från roten och ut mot ollonet. Sen tryckte hon upp den mot min mage så att det blev slemmiga fläckar från kuken på min t-shirt. Sakta övergick hon till att kyssa och slicka min pung. Under tiden runkade hon mig fjäderlätt med handen. Detta var helt underbart!
Nu koncentrerade hon sig på min förhud, öppningen var slemmig av försats. Hon petade på den med tungspetsen innan hon drog tillbaka förhuden och smakade lätt på mitt ollon.
Därpå slickade hon mig under ollonet, på strängen, för att sedan låta min kuk försvinna in i munnen. Nu började hon suga på allvar, varje gång tog hon mig längre och längre in för att till slut ha mina 8 tum ända ner i halsen. När hon behövde andas så slickade hon mig istället. -Jävlar vad skönt, våga inte sluta för nu ska jag spruta munnen full på dig! Hon drog sig tillbaka så att endast ollonet var i munnen. Då exploderade jag i en fantastisk orgasm som bokstavligen fick benen att känna sig som spagetti. Njöt när säden kastades ut i kaskader i hennes mun och en del rann ner från hakan. Efter det slutat rycka i kuken och varje droppe var ute, så drog jag ut kuken ur munnen. Hon hade verkligen munnen full, hon såg ut som en hamster.

-Ställ dig upp! Låt det sakta rinna ner på dina bröst! Isabella reste på sig, spände ut brösten som om möjligt såg ännu bättre ut nu, och lät min sperma sakta droppa ner på de vita brösten. En del stoppades upp av de hårda bröstvårtorna. -Gnid in dina bröst med min sperma! Nu behövde jag inte längre hota.
Med inlevelse började hon att fördela min säd över sina dallrande bröst som blev blanka av vätan. Särskild uppmärksamhet fick de skrynkliga, hårda knopparna. Jag bara stod och njöt av åsynen.

-Nu vill jag att du går in på barnens rum! sa jag och siktade på henne igen för att påminna henne om situationen. Jag såg att det inte var populärt att blanda in barnens rum i detta, men hon gick in där i alla fall.
Barnens rum var ljust och fint, men med en hel del leksaker och annat som hör ett barnrum till. Nu skylde hon brösten igen med armarna. -Ta av dig jeansen! Hon lydde mig och knäppte upp knapparna i gylfen och drog sedan ner dom över höfterna för att sedan böja sig fram för att ta av dom helt och hållet. Brösten hängde och rörde sig underbart och fick det att börja spritta i min kuk igen.
Om BH´n var tråkig och sliten så var trosorna mer intressanta. Det var minimala stringtrosor med leopardmönster på. Det syntes att hon brukade raka bikinilinjen men att det nog var några dagar sedan.
-Nu vill jag att du drar i trosorna lite innan du tar av dig dom. Ansiktet var nu rött av både skam och upphetsning när hon drog i trosorna så att de försvann mellan hennes yttre blygdläppar. Snart drog hon ner trosorna, lät dom trilla ner vid fötterna och sparkade iväg dom så att de landade på ett foto på hennes dotter utklädd till prinsessa. Hon verkade dock inte bry sig.
Nu var hon helt naken framför mig och jag kunde inte låta bli att stå still och beundra hennes kropp som jag längtat efter så länge.
-Lägg dig på skötbordet! Detta hade hon nog inte heller tänkt på och det var väl ytterligare en sak hon inte gärna hade velat göra, men det var så långt gånget nu så att hon inte tvekade längre utan hon hoppade upp på bordet som jag visste skulle hålla, för jag hade monterat det åt dom.

-Luta dig bakåt och håll i knävecken. När hon lutade sig bakåt föll brösten ut på sidorna som sig bör och jag fick full insyn mellan hennes ben. Hon hade en standardtriangel på det kulliga venusberget och hade som sagt inte rakat resten på några dagar, kanske en vecka. Det gjorde mig ingenting för jag var som hypnotiserad av den våta fittan framför mig, det bokstavligen rann från slidan ner över hennes rövhål som jag också kunde se i den här positionen. Blygdläpparna var rosa, släta och blanka av väta. Hon andades med tunga andetag och jag tänkte inte spilla en sekund, utan dör rätt ner mellan min svägerskas ben och började slicka allt vad jag kunde. Svalde undan det jag fick i munnen och fortsatte. Gick ner och slickade lite i hennes anal, men kom dåligt till. Återvände till fittan och stack in tungan till jag nästan fick kramp i tungroten.
Sen gav jag mig på klittan som var en hård lite silkespärla som jag beabetade kraftig med min tunga. Som om inte flödet av fittsaft sade mig att hon var upphetsad av detta, så stönade hon dessutom kraftigt och skakade i hela kroppen när det gick för henne.

Min kuk var sedan ett bra tag hård igen och jag reste mig och stötte mig hårt in i henne där på skötbordet. Det fanns nästan inget motstånd all i den plaskblöta fittan och jag stötte så hårt jag kunde. Det smaskade och lät av blöt hud som slogs ihop igen och igen. Hela rummet luktade av sperma, fitta och svett. Det gick inte att hålla ut någon längre stund, och snart började jag närma mig orgasm igen. Isabella såg det och tryckte mig ifrån sig så kuken for ur henne, hon hoppade snabbt ner och tog mig bultande kuk i munnen igen. Då brast det för mig och min stenhårda kuk som var alldeles blank och klistrig av hennes safter sprutade återigen Isabellas mun full av min varma sperma. När det hade lugnat sig och jag hämtat andan drog jag mig ur den varma munnen. Isabella reste sig upp, tittade på mig och gav mig sedan en rejäl örfil.
Sperman rann ur hennes mun när hon skrek;-Hur fan vågade du? Du är ju tamefan inte rktigt klok, din jävel!….Nu har jag ju varit otrogen, jag älskar Johan, och här i barnens rum också….fy faaan!
-Och din fru då, vad skulle hon säga om det här kom fram? -Då får vi se till att det här inte kommer fram, jag gjorde en bedömning av dig som visade sig stämma. sa jag och gick ut i köket för att leta upp min kläder.
-Hur i helvete fick du mig att göra det här, guud jag måste vara sjuk som lät dig. Det är fan olagligt att hota med pistol! skrek hon. -Vilken pistol sade jag lugnt när jag tog på mig. Jag visste att hon inte skulle andas ett ord om detta, hur skulle hon? Hittade mina kläder som jag tog på mig.

Isabella slet på sig jeansen och drog en t-shirt på sig som hon hittade. -Tack så mycket, det var underbart! sa jag. -Ditt jävla sadistiska svin, jag ska…ska…stammade hon -Vad ska du? frågade jag.
-Nästa gång vill jag att du ska vara helrakad! påpekade jag -Det blir för fan ingen nästa gång, stick så jag slipper se dig! skrek hon.
-Jodå, men nästa gång har jag något värre än en pistol. Hon tystnade och jag visste att det var högst troligt att jag skulle kunna genomföra detta igen.
Jag öppnade dörren och gick ut i höstsolen.

1 svar to “Svägerskan 1”

  1. miiia:

    Åhhh den funkade bra på mig ;)

Kommentera Svägerskan 1