Sara Del 5

Sara stönade när Samuel slickade och naffsade på hennes nacke. Hans kropp pressades mot hennes, het och villig, hans hand smekte retsamt hennes våta nyknullade klitoris. Det pirrade fortfarande efter orgasmen. Hon var darrig, började få ont där bak av den nu väl upp pumpade pluggen som tänjde ut hennes analöppning, svettig och en aning matt. Trots det låg hon här tätt intill sin styvfar och smekte hans stora, hårda kuk med sin hand och längtade efter att han skulle tränga in i henne med den. Hon ville känna hans kropp ovanpå sin, hans kuk i hennes fitta, hans läppar mot hennes läppar och hans tunga mot hennes tunga. Han var hennes personliga drog och hennes kropp skrek efter en ny sexuell fix.
- Samuel…
- Mmm? mumlade han mellan två kyssar. Hon stönade igen när hans tänder skrapade den känsliga huden precis under hennes öra.
- Kan vi inte… Dra ut på det den här gången? Eller är du… väldigt kåt?
- Jag är väldigt väldigt väldigt kåt på dig Sara, mumlade han. Jag vill knulla dig hela natten, om och om och om igen tills du inte kan gå eller ens röra dig. Och sen vill jag ta den här, han stötte mot hennes hand med kuken. Och knulla dig där bak lika mycket, hårt och vildsint som jag knullat din fitta. Jag har till och med köpt en penisring med vibbrator på. Att bli den förste som får knulla dig och komma i din röv vill jag dra ut på så långt som möjligt.
Saras andning blev ansträngd medan hon lyssnade på honom. Hans ord var hemska. Hemska och fruktansvärt upphetsande. Hon grep hårdare om den heta lemmen. Analsex skrämde henne. Hur stor pluggen än gjorde henne så var Samuel fortfarande större. Det började göra ont redan nu. Hur skulle det kännas när Samuel började knulla henne? Hans fingrar gled in i henne och fick henne att spänna sig mot honom.
- Mmmm, mumlade han mot hennes käke. Nyknullad tonårsfitta. Ska jag ta dig hårt och skoningslöst Sara? Eller ska jag lägga dina ben över mina axlar och ta dig riktigt riktigt långsamt? Han trängde in med fingrarna i henne igen, lockade fram ett kvidande från hennes läppar. Hmmm… Ska vi blanda kanske? Först långsamt och sedan hårt?
- Du är en sådan… skitstövel. Hon kramade hårt om hans stång och förde handen snabbare upp och ner. Svärandes pressade Samuel sig mot henne.
- Fortsätter du sådär så svär jag på att jag rövknullar dig här och nu. Sara släppte honom genast varpå han vände henne runt så att hon låg på rygg. Med vana rörelser la han sig tillrätta mellan hennes särade ben. Hon kunde känna hans bultande ollon mot sin klitoris. Säg till om det gör ont, mumlade han innan han började tränga in i henne. Sakta sakta pressade han in den grova kuken en ljuvlig centimeter i taget. Sara såg med stigande upphetsning hur den stora lemmen försvann in i hennes kropp. Det kändes lite konstigt att bli uppfylld när hon fortfarande hade pluggen där bak. Det var nästan som att bli knullad från två håll samtidigt.
- Åååååhhhhh…. stönade hon när Samuel pressade sig mot henne så att den svullna pungen rörde vid henne.

Rösta på Sara Del 5:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (56 röster, snitt: 3.36 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Sara Del 5”

  1. Palle:

    Mycket läcker novellserie!!!
    Fortsätt gärna!!!

  2. stina:

    jag älskar novellerna med sara och styvpappan! Snälla ge mej fortsättningen!

Kommentera Sara Del 5