Sara Del 1

Sara vände blad i boken och var så koncentrerad på texten att hon inte hörde dörren öppnas. Hon hoppade till när två stora hännder började massera hennes skinkor.
- För helvete, väste hon och blängde mordiskt på sin styvfar Samuel. Jag trodde vi hade kommit överens om att sluta med det här!
- Nej, vi kom överens om att inte göra något som din mamma skulle kunna få reda på, flinade Samuel. Han lirkade in fingrarna innanför hennes byxor för att dra ner dem men Sara grabbade tag i linningen och höll dem uppe. Samuels blågrå ögon glittrade mot henne genom slingorna av rågblont hår som fallit ner över hans ansikte.
- Marie kommer inte märka något. Hon har tagit sina sömntabletter och är död för världen.
- Jag har sagt att jag inte vill mer! Hon försökte fösa undan hans händer som var flera byanser mörkare än hennes, ett resultat av den långa sommaren han spenderat liggandes på en strand. Du är gift med min manna, du är ju min styvfar för helsike!
- Tack och lov för det, svarade Samuel med känsla. Att knulla sin egen dotter är lite väl perverst.
- Att knulla sin styvdotter bakom ryggen på sin fru är illa nog! Och även om mamma är utslagen och sover som en stock så befinner sig Emil en trappa ner! Tanken på att hennes styvbror, som var ett år äldre än hennes nitton, skulle få veta vad hans perversa pappa höll på med var nästan mer än hon stod ut med. Samuel däremot verkade inte alls ha några problem med det.
- Bry dig inte om honom, instruerade han och försökte lirka in fingrarna under hennes kläder igen men Sara höll honom på avstånd.
- Jag sa nej och jag menade det.
- Menar du att du inte vill? frågade han och fick något knipslugt i blicken. Sara flämtade till när han pressade fingrarna mot den förbjudna platsen mellan hennes ben genom de mjuka träningsbyxorna. Jag tycker det verkar som om du ljuger för mig. När Sara försökte slå undan hans hand igen så fångade han in hennes händer och höll fast dem samtidigt som han masserade hennes venusberg. Sara stönade tyst. Samuel visste precis vilka knappar han skulle trycka på för att göra henne upphetsad.
- Fan ta dig, väste hon ilsket. Hon pressade ihop låren men visste att det inte skulle kunna hålla honom borta. Samuel log när han böjde henne bakåt tills hon låg på rygg på madrassen med händerna ovanför huvudet. Brösten stretade mot T-shirtens mjuka bomullstyg.
- Nej, men jag hade tänkt ta dig, skrockade Samuel och lät handen glida in innanför byxorna. Ah, du har rakat dig igen, stönade han när hans fingrar stötte emot de få kvarvarande lockarna som fanns kvar ovanför hennes springa. Sara bet sig i läppen. Samuel älskade verkligen en nyrakad fitta. Girigt böjde han sig ner och kysste henne medans hans fingrar skickligt började massera henne. Sara kved av njutning och Samuel passade på att låta sin tunga slinka in i hennes mun. Hon slöt ögonen och besvarade kyssen. Samuel ville knulla, beviset för det låg som en lång, hård stock mot hennes höft och mage. Han hade en av de största kukar hon någonsin hade sett, den absolut största hon någonsin sett med egna ögon och inte på någon datorskärm. Tanken på hur den kändes när den var innuti henne…
- Åååhhh…. Hon gav ifrån sig ett utdraget stönande när han skiljde sin mun från hennes. Ljudet lockade fram ett flin hos honom.
- Du ser, du vill visst, din lilla slampa. Och din nyrakade lilla fitta bekräftar det. Du är plaskvåt. Han böjde sig ner igen men den här gången började han slicka henne på halsen. Sara flämtade högt. Hon hade alltid varit oerhört känslig just på halsen och nacken och det visste Samuel mycket väl. Och han utnyttjade det skamlöst. Hans tunga lämnade heta, kladdiga spår på hennes hud. Han hade nu även ett långt, kraftigt finger innuti henne och förde det långsamt ut och in i en stadig rytm.
- Jävlar, kved Sara samtidigt som hon vred på sig för att komma loss. Släpp loss mig.
- Inte förrän du säger att du vill knulla med mig. Hans röst var retsam men hon tvivlade inte på sanningshalten i orden. Han hade bundit henne förr och skulle inte tveka att göra det igen.
- Samuel…
- Säg det. Han förde in ännu ett finger i henne och Saras motstånd smulades sönder.
- Jag vill knulla med dig, kapitulerade hon. Han släppte genast hennes händer och hon drog ner honom mot sig för ännu en vildsint kyss. Hela tiden förde han fingrarna in och ut i hennes fitta och fick henne att oroligt vrida på sig. Men Emil…
- Bry dig inte om honom, upprepade Samuel när han flög upp från sängen för att snabbt slita av sig sina egna träningsbyxor, T-shirt och boxershorts. Sara lät blicken glida över hans stora kuk som stog rakt upp likt ett massivt järnspett. Hela han var underbart bronsfärgad så han måste ha solat naken åtminstone ett par gånger. Hon svalde hårt. Varje gång hon såg hans massiva stånd kunde hon inte låta bli att känna lite misstro. Hur var det ens fysiskt möjligt för henne att få plats med den där stora penisen i sin lilla fitta? Men varje gång gick den in, underbart långt in. Samuel hade inga sådana sunderingar. Han slet av hennes kläder lika snabbt, om inte snabbare, som han gjort med sina egna. Han fyllde sina händer med hennes bröst som fortfarande var ljusa eftersom hon spenderat den mesta tiden av sommaren med att plugga. Hennes sommarlov hade ju inte börjat för mer än en vecka sedan.
- Fan vad jag har saknat dig. Samuel stönade fram orden samtidigt som han tog hennes ena hand och placerade den på sitt stånd. Du gör mig så förbaskat kåt.
- Jag känner det. Hon grep hårdare om hans kuk och började runka honom samtidigt som han stack in fingrarna i henne och började pulla henne igen. Åååhhh Åååhhh… Så skönt… Hennes huvud föll bakåt när han nafsade henne på halsen. Hans andra hand masserade hennes bröst med hårda tag som fick fittsafterna att rinna i strida strömmar ut genom hennes öppning. Samuel lämnade hennes hals för att girigt börja suga på hennes ena bröstvårta. Sara kunde inte hejda ett litet utrop av njutning. Hon var så kåt att hon skulle explodera om han inte började knulla henne snart! Samuel däremot hade andra idéer.
- Kom, flämtade han upphetsat. Han rullade över på rygg och drog henne med sig men vände henne så att de hamnade i 69:an. Sara gnydde, kved och stönade när han begravde ansiktet mellan hennes ben och började slicka och suga på hennes fitta. För att dämpa sina egna kvidanden tog hon snabbt in så mycket hon kunde av hans stora lem i munnen och sög hårt på den. Under henne började Samuel också stöna. Hans andedräkt som slog emot henne våta klitoris fick henne att darra. Hon tog kuken ur munnen, slickade den stora skapelsen från rot till topp ett par gånger innan hon girigt började suga på det stora ollonet. Det var nästan lika stort som en tennisboll, knappt så att hon fick in det mellan sina särade läppar. Hennes tunga cirklade över toppen och hon slukade honom igen. När han instinktivt stötte uppåt fick hon ner honom så långt i halsen att det kändes som om hon skulle kvävas. Snabbt släppte hon honom för att hämta andan. Kuken var ny inte bara stor och underbart hård, den var dessutom glansig från hennes saliv.
- Helvete, jag måste ha dig! Samuel föste ner henne från sitt bröst och hon la sig villigt ner på rugg med brett särade ben. Han ställde sig på knä över henne med ena handen i madrassen och den andra om kuken.
- Skynda dig, stönade hon otåligt. Knulla mig nån gång! Jag dör och du inte knullar mig snart!
- Du ska nog få så mycket kuk du tål, muttrade han medan han gned ollonet mot hennes öppning. Du kommer ha sår i fittan när jag äl klar med dig! Han trängde in i henne med en kraftig stöt som fick henne att skrika rakt ut av njutning. Åh Gud, så perfekt! Så fullkomligt jävla perfekt han passade innuti henne!
- Åh! stönade hon. Åh ja! Ja! Ta mig! Knulla mig tills jag inte vet vad jag heter! Samuel muttrade fram något och kallade henne slampa igen när han började stöta in i henne. Varje kraftfull stöt framkallade ett vått smack mär hans väl tilltagna kulor träffade henne.
- Åh! Åh! Åh! Ja! Ja! Åh! Ja! Åh!
Sara slog benen om hans midja, lät honom komma djupare in i henne. Hon kände hur hans enorma kuk gick rakt upp i livmodern.
- Sara, stönade han ovanför henne. Fan vad jag har saknat din trånga lilla fitta! Aaahhh….
Det hade varit alldeles för länge sedan som Sara knullat med någon. Det hade varit nära med Anders i hennes klass sista veckan men hon hade ångrat sig i sista stund. Hon kunde inte låta bli att jämföra hans kuk med Samuels bjässe som just nu pumpade så vidigt underbart in i hennes kropp. Redan kände hon den första orgasmen byggas upp inom henne.
- Ah! Ah! Ah! Åh, sluta inte! Knulla mig hårt! Åh ja! Ja! Ja! Samuelt tänder skrapade hårt emot hennes känsliga hals. Han morrade dovt likt ett ilsket djur. Stötarna blev hårdare, intensivare. Sara skrek högt när orgasmen svalde henne så att det blixtrade framför hennes ögon. Hon grävde in naglarna i Samuels rygg. Smärtan hetsade honom till att öka på takten ytterligare.
- Åh! flämtade han. Åh! Åh! Åh! Jag ska fylla dig! Jag ska fylla dig med min kuksaft!
- Aaaah! Ja! Ja! Ja! Ååååhhh! Sara mötte honom, stöt för stöt och skrek varje gång hans kuk träffade hennes inre med en kraft som fick henne att se stjärnor. Kom i mig! flämtade hon. Jag vill känna dig spruta i min fitta!
Samuel grep med ens tag i hennes ben och särade dem samtidigt som han drog dem uppåt så att han kunde lägga dem på sina axlar.
- Nu du, din lilla fittslyna, väste han. Ååååhhh, jag kan få in hela kuken i dig.
- Ja! snyftade hon. Ja! Ja! Ja! Ge mig kuken! Ååh, knulla mig hårt! Sam!
Samuels stötar blev snabbare och hårdare tills det kändes som om han nästan vibbrerade ovanpå henne. De svettades ymnigt occh några droppar föll ner på hennes panna från hans haka. Sara var på väg att få sin andra orgasm och det verkade som om Samuel var på väg han med. Han stönade nästan plågat ovanför henne.
- Ah! Ah! Ah! Ah! Jag kommer! Jag kommer! Ååååh! Jag skafylla din fitta med min sperma!
- Sam! Åh! Åh! Åh! Ja! Åh! Ja! Ge mig den! Åh! Åh! Ge mig din sats! Åh! Mh! Åh!
Hon drog vildsint med naglarna över hans vältränade ryggmuskler, kramade om hans muskulösa bak, grep om hans rygg. Hon kunde inte ligga stilla under honom. Helvetem hon hade aldrig mått så bra förut i hela sitt liv! Och nu skulle hon komma igen! Orgasmen byggdes upp inom henne som en tickande bomb.
- Åh Gud! ÅhJa! Ja! Ja! Knulla mig! Ja! Ja! Ja! JA! JA! JA! JA! JAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
- AAAAAAAAAHHHHHHHHHH!
Det ryckte okontrollerat i Samuels kuk och det hettade inom henne när han sprutade ut sin sats i långa spermiesprut. Ett… två… tre… fyra… Sara slöt ögonen, uppslukad av njutning och matt av orgasmer. Sju gånger sprutade han i henne. Hon tackade Gud för att hon kommit ihåg att ta sina p-piller. Den satsen gick utan tvekan rakt upp i livmodern. Han fyllde henne verkligen. Så till den grad att allting inte fick plats. En flod av varmt kladd rann ut genom hennes fortfarande uppfyllda öppning.
- Herrejävlar, stönade Samuel ner i hennes hår. Fan vet om du inte blev gravid nu. P-piller eller ej.
Hon kunde bara instämma. Förmodligen fanns det inga preventinmedel i världen som kunde hindra den satsen. Efter det sexet kändes hela hennes kropp ur lag. Ändå gned hon sig mot honom. Hans kuk var fortfarande härligt hård innuti henne.
- Jag älskar när du knullar mig, viskade hon.
- Och jag ska med glädje knulla din kåta tonårsfitta en gång till så att safterna sprutar ur dig, men låt mig hämta andan först. Han drog sig bakåt, lät henne sjunka ner på madrassen igen. Sara upplevde en känsla av förlust när hans stora påle gled ur henne. Med den följde en ny flod av vit sperma. Han flinade mot henne när han såg det.
- Om du bara visste hur sexig du ser ut just nu, nyknullad och med kuksås droppandes från fittan.
- Mmmmhhh… Sara sträckte på sig. Hon gav hans stånd en lysten blick. Tankarna på vägran som hon haft när han först kommit in i rummet var bortblåsta sedan länge. Det var såhär i efterhans kändes det alldeles för bra för att hon skulle vilja avstå från honom. Får jag suga din kuk?
Samuel nickade leende. Han satt beknämt tillbakalutad mot den stoppade sänggaveln. Nu särade han på benen så att Sara kunde krypa fram mot honom och ta hans slaknande stånd i munnen. Kuken var mjukare nu men fortfarande fast och stor. Hon suckade mjukt när hon slickade på den. Hennes egna safter blandade med restera av hans sats. Hon började runka honom med långa, långsamma tag, pressade ut de sista dropparna ur honom. Nöjt såg hon hor han knep ihop ögonen och lutade huvudet bakåt.
- Du är en sådan liten hora, morrade han.
- Det är du som har gjort mig sådan, protesterade hon innan hon tog honom i munnen och började suga igen. Han la en av sina stora händer ovapå hennes huvud och följde med i rörelserna.
- Sant, medgav han. Och det ångrar jag inte för ett ögonblick. Jag har aldrig knullat någon så skön som du. Du har den underbaraste fittan i världen.

Dagen efter hade Sara visserligen inga sår i fittan men hon var rejält öm. Samuel hade knullat henne ytterligare två gånger till innan han gått för att duscha. Hennes lakan hade varit så fulla av fittsaft och sperma att hon blivit tvungen att genast gå ner och lägga dem i tvättmaskinen. Andra gången de knullat hade hon fått rida honom. De hade dragit ut på det då ända tills han inte kunnat hålla inne med det längre. Då hade han rullat runt så hon hamnat under honom och efter några nästan smärtsamt hårda stötar hande han kommit i henne igen. Tredje gånge, efter lite vila, hade de kört bakifrån. Det hade varit kort och intensivt och Samuel hade loskat henne i baken och kört in ett finger i hennes analöppning. Efteråt hade han svurit på att han skulle ha analsex med henne så snart han kunde. Sara hade blivit skräckslagen. Det var tajt nog att få in honom i fittan. Han skulle slita henne i bitar om han försökte ta henne i röven. Det hade han bara skrattat åt och kysste henne häftigt och grundligt innan han gått till badrummet. Vid frukostbordet hade han givit henne en glittrande blick innan han böjt sig ner och givit hennes mamma en väldigt kyst puss på munnen. Sara visste att hennes mamma inte var någon passionerad varelse och visste inte om hon skulle glädjas åt det eller sörja det. Hade hon varit lite vildare sexuellt sett så hade Sara kanske inte hamnat i säng och blivit råknullad av sin egen styvfar flera gånger i veckan.
- Jag och Anna ska upp till Göteborg nästa helg, berättade Marie när de började plocka undan frukosten.
- Göteborg?
Marie nickade.
- Vi ska gå en kurs, kolla lite på några hotell där uppe och se hur de sköts och undersöka om vi kan ta efter något av deras arbetssätt.
- Så då blir det bara jag, Emil och Sara hemma då. Samuel såg ut som katten som just svalt råttan.
- Det blir bara du och Sara, rättade Emil honom. Jag ska upp till Micke och Joel. Vi ska spela paintball.
- Verkligen? Marie rynkade pannan. Kära nån, jag hoppas att ni inte får det för tråkigt tillsammans.
Sara blev tvungen att gräva in naglarna i låret för att inte stöna högt när hon såg blicken som Samuel gav henne.
- Vi ska nog kunna hitta på något som roar oss, log han. Sara kunde nästan känna hans finger tränga in i hennes bak igen.

1 svar to “Sara Del 1”

  1. Livsnjutare:

    Riktigt nice

Kommentera Sara Del 1