Ninas äventyr på 70-talet – del 1 av 5

Badstranden.

Det här hände för ganska länge sedan, 1978 på försommaren och jag gick i 8:de klass. I skolan jag gick i var det vid den här tiden “på modet” att man som tjej bara skulle ha trosor och lång t-shirt eller t-sirtklänning, givetvis var detta inget man gick hemifrån i om föräldrarna var hemma fast i mitt fall hade de alltid åkt till jobbet långt innan jag skulle till skolan.

Själv var jag lite kluven till det här, jag kände mig naken utan byxor men samtidigt var det lite upphetsande, fast bara väldigt lite. Till saken hör också att jag knappast var med i “inne gänget” bland tjejerna och att bryta mot klädkoden var egentligen inget man kunde göra i min ställning om man inte ville bli mobbad.

Det var bara 6 veckor kvar till sommarlovet och det var en ovanligt varm dag, först skoldagen i maj. Jag hade bara min skolväska, en halvkort t-shirtklänning och mina röda bommulstrosor när jag tog cykeln och stack iväg barfota till skolan, morgonen var lite kylig fortfarande men det skulle snabbt bli varmare.

Jag var sen och han inte gå på toa innan första lektionen, en dubbellektion i svenska och det var redovisnings dags, så vi hade ingen rast. Först lektionstimmen gick bra, jag redovisade min bok “skit i traditionerna” som var en av de mest vågade böckerna på listan, och många tyckte att det var en bra redovisning. Andra timmen blev värre, jag hade blivit så kissnödig att det gjorde ont och kunde inte sitta still riktigt. När rasten närmade sig var jag när att kissa på mig.

Till slut ringde klockan och vi kunde lämna lektionssalen, jag skyndade mig mot toaletten men kände att några droppar sipprade ur mig innan jag hann in och sätta mig, väl inne på toan slet jag av mig trosorna och satte mig på toastolen och släppte ut en mindre fors av kiss. När jag tittade på mina trosor såg jag att de hade blivit riktigt blöta i grenen, bommulstyget hade sugit upp det och en mörk fläck spred sig upp på både fram- och baksidan. Jag hade inget val jag kunde inte ta på mig ett par trosor som luktade starkt av mitt kiss, så jag slängde dem i papperskorgen.

Hela resten av skoldagen gick jag endast klädd i min ganska korta klänning utan trosor, jag fick akta mig för hur jag satt och att ingen drog upp klänningen som endel av de barnsligare killarna ofta gjorde i korridorerna.

Sista rasten satt jag med några av tjejerna i innegänget, Sara, Anne och Carita ute vid rökrutan. Vi talade om att sticka och bada efter skolan, en av tjejerna kände till en liten badplats inte mer än ett par kilometer från skolan, där vattnet blev varmt fortare än i djupare sjöar, alla hade vid det här laget blivit ganska svettiga och varma.

Egentligen ville jag gå hem och ta på mig nya trosor och hämta baddräkt innan vi skulle dit men de andra skulle cykla direkt från skolan ut till badplatsen, tanken var ju också att bada näck, och jag visset bättre än att missa ett tillfälle att kanske komma med i gänget.

Det var mest plan mark till sjön men också en och annan uppförsbacke, och att cykla utan trosor gjorde mig upphetsad, jag kände hur våt jag blev och för varje tramptag gled sadeln in mellan mina blygdläppar. när jag stod upp och trampade i uppförs backarna kunde jag känna fartvinden svalka mig mellan bena och hur något blött sakta rann längs insidan på mina lår.

När vi kom fram tog de andra tre av sig sina t-shirts och trosor och sprang ner till vattnet, det fanns inga andra på badplatsen så jag tog av mig klänningen och hoppades att de inte skulle se att jag inte hade några trosor på mig eller att jag var våt och lite svullen efter cykelturen.

Att komma ner i vattnet var en befrielse, det var ganska kallt men det kändes svalkande mot min fitta. Vi badade inte så länge, kanske en kvart, innan de tyckte att det var för kallt. Sedan gick vi upp för att lägga os att soltorka, osökt kom samtalet in på sex, ett par av de andra, Anne och Carita var lite mer erfarna på den punkten än jag, de hade varit med en kille och skröt rätt bra om hur häftigt det varit. De var rätt välutvecklade också, deras bröst var ganska stora och de hade redan en ganska stor buske mellan benen. Den tredje tjejen Sara var liksom jag ganska sent utvecklad, hon hade mer hår än jag men hennes bröst var också små och som jag hade hon nästan lite svullna bröstvårtor.

Vi två satt mest tysta medan de andra två fortsatte att skryta, vi sneglade på varandra och jag fick en blick som var mer än bara ett ögonkast. Sedan gled samtalet över på det här med att gå i t-shirt och bara trosorna i skolan, allmänt tyckte de att det var ju ett sätt att visa att man inte var en mes utan faktiskt vågade visa upp sig lite mer än alla pluggisarna, och ju mindre trosorna var desto tuffare var man. När de började att jämföra trosorna med varandra satt jag och försökte bli osynlig, men givetvis frågade Sara mig om hur mina trosor såg ut. Jag kände hur jag rodnade över hela kroppen, och fick ur mig att jag nog glömde ta på mig dom i morse.

Jag kände hur de tittade på mig, halvt beundrande och halvt förundrade. Sedan skrattade Anne och sa att de vist fått med sig en nudist! Sedan började vi att utveckla det här med att våga, vilka vågade springa nakna upp till vägen från badplatsen och till baka? det skulle vara minst en fot på asfalten innan man fick vända, alla vågade. Nästa grej var att klättra upp på kullen som syntes från vägen lägga sig och sära på bena ordentligt, Alla vågade det också, först Anne och Carita, sedan Sara och sist upp var jag. När jag la mig där och särade på benen så mycket jag kunde kom en lansvägsbuss och for förbi, jag hann aldrig se om det var någon som såg mig, inte ens om det var några passagerare i den.

När jag kom ner skrattade vi åt det, och Anne tyckte att det där var nog värt ett straff, att bli påkommen så. Vi skrattade alla åt det men alla de andra tycktes vara med på idén. De bestämde att jag skulle mastubera framför dem liggande på picknickbordet som fanns på badplatsen, och jag fick inte sluta förrän jag hade kommit på riktigt. Jag som knappast hade gjort mer än någon gång i sängen under täcket när det var mörk och alla i huset sov, kände hur jag rodnade ännu mer, men tvingade mig att lägga mig ner på rygg på bordet. Carita och Anne drog ut mina ben över sidokanterna så jag låg riktigt exponerad för både solen och allas ögon, jag kände hur mitt fuktiga sköte öppnade sig av sig självt och blottade hur kåt jag hade hunnit bli vid det här laget, mina svullna bröstvårtor stod rakt upp och blygdläpparna var våta, svullna och röda.

Jag började tafatt att smeka mig över brösten och skötet, kände hur jag darrade av både blygsel och kåthet. Sara stod mitt framför mig och tittade noga hur jag gjorde en stund, sedan sa hon att så där kommer jag aldrig att få orgasm. Hon tog tag i min hand som jag hade mellan benen och tyckte in mitt finger i slidöppningen och drog det uppåt över klitorisen, upprepade det några gånger innan hon satte min tumme på klitorisen och gnuggade ordentligt samtidigt som hon förde in mitt långfinger tillsammans med sitt pekfinger in i mig. Jag kom som jag aldrig gjort förut, kände hur hela kroppen gick upp i brygga och skakade och jag halvt skrek halvt stönade helt utom kontroll. Jag var minst lika överraskad som mina åskådare, orgasmen hade träffat mig helt oförberett.

Efteråt låg jag kvar och skakade, jag kunde inte resa mig upp för mina ben ville inte bära mig, de andra tittade på mig alldeles tysta, sen mumlade Anne och Carita att de var tvungna att cykla hem. Sara stannade kvar, hon tog inte på sig när de andra klädde på sig sina kläder, både t-shirt trosor och tajts nu, de skulle ju hem.

Jag började slappna av och låg stilla men alldeles utmattad kvar på bordet, jag kände att jag var kladdig långt in mellan skinkorna, det hettade i blygdläpparna och när jag försiktigt kände på dem var de ordentligt svullna.

Sara stod och tittade på mig och log ett hemlighetsfull leende, la huvudet lätt på sned och sa.

- Du gillade att bli befallen va? Att släppa kontrollen och låta oss bestämma vad du skulle vara med om…

Jag hade inte tänkt på det på det sättet, men på sätt och vis var det nog sant. Det hade pirrat ordentligt i mitt underliv när de börjat tala om en bestraffning. Jag nickade och rodnade, eftersom jag inte var säker på att min röst skulle bära.

Sara nickade till baka och log, hon satte sig ner på bänken vid bordet och smekte lite tankfullt det tunna fjunet som var början på mitt pubushår.

- Om du gillade det kanske vi kan göra en liten överenskommelse, jag tror inte att Anne eller Carita riktigt förstod sig på dig, de är rätt oerfarna egentligen, och har inte gjort det på riktigt ännu även om de gärna vill få andra att tro det.

Det pirrade på nytt i mitt sköte av hennes beröring men jag försökte att inte visa det. Jag nickade åt Sara som bekräftelse på att jag också trodde som hon, även om jag hade ganska svårt att följa med i hennes tankegångar medan jag blev mer och mer upphetsad igen.

Sara tittade mig i ögonen, hennes var mörkbruna och stora, jag förlorade mig helt i dem, sedan talade hon mjukt och tyst i mitt öra.

- Om du vill vara med mig så måste du lova mig att du litar på mig, litar helt och hållet på att jag bara vill dig väl oavsett vad som än händer. Sedan måste du också lova att du lyder mig, till punkt och prickar, i allt jag befaller dig. Bara du gör det ska jag ge dig mer fantastiska upplevelser än du kan drömma om.

Hennes fingrar lekte nu med de första riktiga hårstråna som började komma fram närmare min svullna, heta och våta springa. Jag nickade och pep fram ett ja, jag lovar. Pulsen dunkade nu tungt i mitt bröst och jag ville gärna smeka mig igen, jag trevade nedåt med min hand bara för att möta hennes hand som tog min hand i ett fast grepp.

- Först, innan du gör något mer, vill jag att du slickar mig, att du smeker min fitta med din tunga och sticker in den i mig så långt du kan.

Jag kunde se i hennes ögon nu att hon var minst lika upphetsad som jag, och jag mindes vad jag just hade lovat och klev ostadigt ner från bordet och ställde mig på knä framför hennes kön, det blänkte av fukt och luktade av hennes könssafter. Jag böjde mig fram och slickade först försiktigt längs kanten av hennes yttre blygdläppar, lekte lite med det mjuka glesa håret som växte där. Sedan lät jag tungan försiktigt smaka på de våta inre blygdläpparna, särade på dem och grävde mig djupare in i hennes underbara sköte, letade och hittade hennes hål stack in tungan så djupt jag kunde och kände att hon inte hade någon mödomshinna kvar. Hennes safter rann längs tungan in i min mun, ner längs hakan och halsen för hon savade rikligt. Samtidigt använde jag mitt pekfinger till att massera hennes klitoris.

Jag hörde att hennes andetag blev kortare och mer intensiva, sedan började hon att kvida nästan ljudlöst bakom ihopbitna tänder. Jag kände plötsligt hennes hand runt min nacke och hon pressade mitt ansikte hårt mot sitt kön samtidigt som jag kunde känna att musklerna i hennes slida kramade runt min tunga, en kaskad av fittsaft sköljde över mitt ansikte, in i min mun och jag svalde av ren reflex.

När det var över släppte hon min nacke och böjde sig fram och kyste mig på munnen, en het kyss och vi hade våra tungor i varandras munnar. Då hördes en bil som svängde in på vägen ner mot badplatsen och vi fick brått att springa fram till våra kläder och dra på oss våra t-shirts, mer han vi inte förrän bilen svängde in på gräsplanen som fungerade som parkering, bara ett 10-tal meter bort. Jag kände hur kladdig jag fortfarande var i ansiktet och försökte snabbt torka av mig på mina underarmar. Sara fnittrade samtidigt som hon smög ner trosorna hon inte han ta på sig i sin axelremsväska, och sa att det var nog dags för oss att cykla hemåt.

Ur bilen klev en barnfamilj, en man i 30 års åldern en kvinna några år yngre och deras två döttrar som måste varit tvillingar på ca 8-9 år. Jag kände igen dom från paralelgatan till den gata som jag bode på, och rodnade av bara tanken om vi inte hade hört dom komma.

Vi började cykla hemåt, sakta och försiktigt då i synnerhet jag var ganska svullen och öm, varje tramptag gjorde ordentligt ont. Och nu var det inte upphetsande utan bara smärtsamt. Efter några hundra meter var vi inne i den remsa storskog som skiljde grusvägen och den stora landsvägen åt på den här sidan sjön, där sa Sara.

-Stopp, vi måste göra något åt vår troslöshet och ditt kladdiga ansikte innan vi kommer hem.

Hon tog fram sina trosor ur väskan och lirkade fram ytterligare ett par hon hade med sig i reserv.

- Man vet aldrig när man behöver ett extra par! Sa hon med ett illmarigt leende.

Med trosor på gick det enklare att cykla, lite enklare i alla fall. Klockan var över sju på kvällen när jag kom hem och jag försökte verkligen gå normalt när jag kom innanför ytterdörren, och jag lyckades nog ganska bra, i alla fall var det ingen som sa något. Mamma rynkade ögonbrynen och skakade på huvudet när hon såg hur jag var klädd men inget blev sagt om det.

Efter maten gick jag til mitt rum och låtsades plugga, jag satte mig i sängen med en bok och försökte läsa i den, det gick inget vidare. Nästa morgon vaknade jag av att mamma väckte mig när de skulle gå, jag hade fortfarande boken i sängen och måste har somnat ganska snart efter jag öppnade den, jag kramade om mamma och sa hejdå. När de gått gick jag in i duschen och duschade länge och hett.

Fortsättning följer

Kommentera Ninas äventyr på 70-talet – del 1 av 5