Ninas äventyr fortsätter Del 5 av 5

Utlämnad och funnen.

Resten av skoldagen tog vi det lugnt, Jocke hade helt klart ögonen på oss och skulle ha tagit varje tillfälle att avslöja mig om jag hade visat minsta tecken på att vara naken under klänningen igen. Sista lektionen var slut tio över två och Sara stod och väntade på mig vid cykelstället.

- Är du redo att ta steget fullt ut, frågade hon och granskade noga min reaktion.

Jag nickade och försökte se ut som om jag bara väntat på att hon skulle fråga mig just det, i själva verket hade jag nästan glömt att jag lovat att följa med henne och lyda hennes minsta vink.

- Okej, jag har en extra hjälm med mig så vi tar min moppe och drar iväg till mitt speciella ställe.

Hon log och lämnade över hjälmen till mig, jag hängde väskan över axeln och tog på mig hennes extrahjälm medan hon kickade igång Compacten, sedan satte jag mig gränsle över pakethållaren och vi drog iväg. Vi åkte rätt långt iväg, först genom stan och genom en förort på andra sidan, sedan vidare ut på landet ut mot den nybyggda flygplatsen. Vi körde förbi flygplatsen och vidare ut över en bro, ut på en ö, ända ut tills vägen tog slut.

Sara stannade moppen och sa:
-Nu är vi framme! Jag ska bara låsa moppen först sen ska jag tala om vad du ska göra.

Jag tittade mig omkring och såg bara snårig skog, en rastplats för de som vandrade på naturlederna i området och en liten parkeringsplats för kanske fem eller sex bilar, just nu stod det bara en där. Jag gick fram och satte mig på bänken vid rastställets bord och väntade på Sara, jag kände mig både nervös och upphetsad över vad som komma skulle.

- Så här vill jag att du gör, sa hon med låg röst. Först ska vi gå in längs stigen där framme, den går ut på en smal udde och är kanske en halv kilometer lång.

Under tiden satt hon och plockade med en plastkasse hon haft i väskan, plockade fram en vitgrön systembolagspåse med något i.

- När vi stannar ska du klä av dig naken och du ska ta med dig den här påsen. Den innehåller tre rep, de är färdigknutna med öglor för dina fötter och händer och i andra änden sitter det krokar som du ska fästa i de öglor som finns vid en kulle längst ut på udden. Du kan inte missa dem, de är röda och sitter i berget, i en triangel runt ett parti med mossa. Den öglan som är längst ut är för dina händer, och det är det blå repet och de andra mot stigen är för dina fötter och är passar de vita repen. Längst ner i kassen ligger en ögonbindel som du ska ta på dig innan du fäster dina händer i det blå repet.

Sara tittade forskande på mig, som för att utröna om jag förstått vad hon sa till mig. Jag nickade och kände hur pulsen steg, jag mindes vart ända ord och vad de innebar.

Tillsammans gick vi in på stigen och efter bara ett par meter skymdes vi av buskarna, efter ca tio meter stannade vi. Jag tog lydigt av mig mina kläder och gav dem till henne och tog emot plastpåsen med rep.

- Ett ögonblick sa Sara. Och tog fram en röd whiteboard penna. Jag ska bara skriva en sak på dig.

Hon satte sig på huk och skrev på min mage, precis ovanför mitt venusberg, hon skrev “knulla mig!”.

- Så där! Nu ska jag sätta mig och bada fötterna en halvtimme eller så, sedan kommer jag och tittar efter hur du har det!

Hon log och jag såg att hon också var upphetsad, hennes kinder var lätt röda och under den tunna tröjan syntes hur hårda hennes bröstvårtor hade hunnit att bli. Automatiskt kände jag på mina egna som var så hårda att det värkte i dem.

Jag tog ett djupt andetag och började gå längs stigen, det hade börjat att bli rätt grönt överallt, några vårtrötta myror irrade över stigen på väg hem till stacken men ännu syntes inga mygg eller flugor. Jag gick och tänkte på bilen som stod parkerad och undrade om jag skulle möta ägaren här på stigen, undrade hur han eller hon skulle reagera, om det var flera, skulle de vilja knulla mig då? Jag kunde ju knappast säga nej, inte med den texten tydligt synlig ovanför min fitta!

Efter en liten stund smalnade udden av och jag kom nära vattnet, jag kunde se ut över viken till vänster och där såg jag en naken man som låg och solade, han kunde knappast se mig eftersom han låg vänd från mig, jag kunde tydligt se hans ganska stora kön och kunde inte hjälpa att jag kände mig våt mellan bena. Tydligen var det han som parkerat bilen på parkeringen, för inget hus fanns så nära att han kunde ha gått hit antog jag något lättad. Resten av promenaden gick jag i ett upphetsat rus, ganska självsäker på att jag inte skulle möta någon på stigen.

När jag kom fram till uddens spets såg jag att det var en liten klippa omgiven av låga buskar på ett par av sidorna som sluttade mot vattnet, men från stigen och rakt fram var sikten fri och den mossbeväxta kullen låg mycket väl synlig. Sara hade rätt att jag inte kunde missa öglorna, de låg med en två och en halv meter mellan varandra i en liksidig triangel. Lite nervöst tittade jag mig omkring men ingen syntes ute på sjön eller vid stranden på andra sidan viken.

Jag satte mig ned på kullen, i den mjuka mossan, och packade upp repen och ögonbindeln, mossan var mjuk och varm och kanske en aningen fuktig. Jag trädde på mig repöglorna runt mina anklar och krokade fast den andra sidan på repen i stålöglorna som satt fast i berget. Jag blev tvungen att sära ordentligt på benen för att repen skulle nå fram till öglorna, nästan i splitt. Det tredje repet hade jag redan krokat i och dragit fram så långt det gick. Jag hade placerat dubbelöglan som mina händer skulle in i precis inom räckhåll, och tog på mig det mörkblå bomullsbandet som var min ögonbindel. Jag fick treva ganska länge innan jag fick tag på dubbelöglan, jag lirkade in händerna som Sara hade beskrivet och drog till. Nu satt jag fast, uppspänd och utlämnad till vem som än kom ut till uddens ände, jag kände en upphetsning som var starkare än något jag hittills hade upplevt. Solen stekte varmt på mitt kön och hjärtat dunkade som om det ville spränga min bröstkorg.

Jag hade inge direkt uppfattning om tid längre, men jag skulle gissa på att jag legat där minst en halvtimme och den första upphetsningen började att lägga sig när jag hörde fotsteg. Jag var ganska övertygad om att det var Sara som kommit för att se hur jag följt hennes anvisningar och kanske för att reta mig lite. Jag blev därför lite överraskad av att höra ett tassande ljud som bestämt styrde stegen mot mig, hjärtat hoppade över ett slag, det var inte Sara! Jag hade legat och fantiserat olika senario om hur okända människor komm och tittade på mig, smekte mig och till och med fingerpullade mig, ända tills jag hade känt hur min egen fittsaft runnit ner längs mina skinkor. Jag hade själv känt lukten av mina könssafter där jag legat och hetsat upp mig själv, nu hade något annat också gjort det och siktat in sig på att ta del av dem.

Jag han knappt tänka tanken färdigt innan jag kände en kall nos mot mina blygdläppar och en oväntat varm tunga som slickade i sig mina safter, nosen fortsatte upp över min kropp och flåsade mig rakt i ansiktet samtidigt som jag fick ett par hårda lite vassa tassar som ställde sig på mina bröst. Det var först då som jag förstod vad den tänkte göra, något både hårt och mjukt pressade sig mot mitt sköte, stötte och lirkade. Plötsligt kände jag det i mig, jag försökte dra mig undan men jag satt för väl fast, hundens organ fyllde mig, stötte in i mig. Då hör jag en mansröst som för manar hunden och drar den från mig, lemmen slinker ur mig med ett ljudligt plopp och fittsaften stänker över min egen mage, jag hör mig själv stöna av lättnad när den gör det.

- Så det är det du vill, skrattar rösten lite sarkastiskt, det kan jag väl hjälpa dig med.

Jag känner hans hand som glider över mina bröst, ner över min nu kladdiga mage och ner till mitt kön, hans fingrar leker mellen mina blygdläppar och hittar min klitoris. Jag rycker till som av en elektrisk stöt, och stönar ofrivilligt av sensationen. Ett annat finger glider in i mig och juckar ut och in rytmiskt samtidigt som det första fortsätter att massera min knapp, Jag får en översakande och stark orgasm, känner hur musklerna i min slida kramar hans finger som i kramp. Jag kan höra hur jag gnyr som en hundvalp men är först inte medveten om att det är jag. Hunden är framme och försöker att slicka mig mellan bena men blir bortkörd av mannen.

Sedan drar han ut fingret ur mig och sticker in det i min mun, jag slickar och suger villigt av det. han tar ur det ur min mun och jag undrar lika upphetsad som rädd vad han tänker göra nu. Jag hör en livrem och blixtlås som öppnas och förstår att det nu är dags för mig att förlora min oskuld på riktigt.

Återigen kände jag det där hårdmjuka som pressade sig mot min fittöppning, det var mycket större än hundens hade varit och händerna som pressade sig över mina bröst kändes grova och varma, hans andedräkt luktade starkt av cigaretter. Blöt och upphetsad som jag var öppnade jag mig för honom och han pressade in sin kuk i mig, den var både grövre och längre än vad jag trott att den skulle vara. Han gled in i mig centimeter efter centimeter tills jag trodde han skulle spränga mig inifrån!

Försiktigt började han att jucka, först sakta ut och in, sedan allt fortare och för varje gång han körde in den gled han lite längre in, ända tills han nådde botten i mig! Gång på gång stötte han in den mot botten samtidigt som han började massera mina bröstvårtor mellan sina fingrar, det gjorde både ont och samtidigt kände jag hur en ny och ännu kraftigare orgasm byggdes upp i mig. Jag hörde hur jag gnydde som ett djur, sedan stönade jag mer och mer, till sist när orgasmen var över mig skrek jag rakt ut. Min kropp rykte som i spasmer och och min slida kramade den stora kuken gång på gång! Han satte sing stora hand över min mun för att tysta mig och lugnade ner tempot han pumpade i mig.

När min orgasm klingade av kände jag att han antagligen närmade sig sitt klimax, han juckade saktare och till sist stannade han när han var så djupt inne i mig han kunde komma. jag kände hur det ryckte i hans lem och förberedde mig på att han skulle komma i mig, plötsligt drog han ut den och reste sig. Sekunden efter tar han tag i min käke och öppnar min mun bryskt. Innan jag hunnit att fatta, kör han in sin stora styva lem i min mun och fortsätter att jucka, han är långt ner i svalget och jag kan knappt andas. efter bara ett par ögonblick stannar han upp och pressar ner ollonet djupt ner i min hals så att jag nästan klöks! Jag känner hur det rycker rytmiskt i hans kuk, satsen sprutar han rakt ner i min strupe och jag sväljer av ren reflex. Mannen pressart sin lem längre ner i mitt svalg samtidigt som den pumpar ut hans spermer ner i min strupe och jag sväljer och sväljer, plötsligt känner jag hur hans lem glider ner i min strupe, långt ner. När jag svalde så öppnade jag min strupe för hans kuk och han kunde föra in hela kuken in i min hals. Det gjorde ont och jag hade ingen möjlighet alls att andas, lemmen pulserade fortfarande och jag svalde för att inte få ner hans sats i lungorna.

Efter vad som kändes som en evighet, fast det var nog bara en halv minut, drog han sig ur mig, jag flämtade och sög i mig luft och började så smått bli medveten om omgivningarna igen, hunden nosade mellen mina ben men blev bortkörd av mannen. Jag hör en dragkedja som drars igen och steg som avlägsnar sig. Jag andas fortfarande med vissa besvär min kropp skakar okontrollerat men efter ett tag kan jag slappna av igen.

Jag är ensam med solen och den utmattning jag känner efter att ha blivit brutalt knullad. Jag är så trött att jag nickar till en stund, hur länge vet jag inte men jag vaknar av en hand som mjukt smeker mig över brösten.

Först känner jag paniken komma, mannen är tillbaka! Sedan lugnar jag mig, handen är mycket mindre, mjukare och rör försiktigt vid mig. Jag blir lugnad av den mjuka smekningen, det kanske är Sara som kommit till mig. Fingrarna smeker mig mjukt ner över magen och fram till min vulva, glider känsligt längs blygdläpparnas ytterkontur ner mot min slidöppning och upp igen längs den andra sidan. Mjukt men fast börjar den massera min klitoris Jag drar hastigt efter andan när det spritter till som av en elektrisk stöt i mitt underliv.

Jag andas allt tyngre och det pirrar i mitt sköte, egentligen vill jag inte ha sex nu men min kropp förråder mig och kåtheten kommer tillbaka. Kroppen är fortfarande utmattad men mitt underliv savar och mina bröstvårtor styvnar tills det gör ont i dem. Jag känner den varma andedräkten mot mitt kön, sedan varma läppar mot min blygd. En ivrig tunga som söker efter min klitoris, hittar den, läppar som sluts runt den mär en mun sakta suger in den. Pirret blir allt starkare och jag kan inte hålla tillbaka ett stönande när det skickar sina elektriska stötar genom mitt underliv.

När det sedan kom något både hårt och mjukt som smekte upp och ned mellan mina blygdläppar tog det mid några sekunder innan det gick up för mig att det här inte var Sara, det var en kille. Ingen vuxen man som han med hunden utan kanske en kille i min egen ålder. Jag var alldeles för upphetsad för att protestera och jag var nära att komma när han trängde in i mig, han var försiktig och mjuk när han, till en början, sakta och rytmiskt knullade mig. Efter ett tag stötte han fortare hårdare och djupare. Jag stönade för varje gång han stötte in i mig, jag var ganska öm och svullen redan innan och det här var som en lustfylld och ljuvlig tortyr.

Efter ett kort tag saktade han av takten, och han hittade min klitoris med något finger och knådade den ordentligt. Jag kände hur min kropp spändes upp som en båge och hur han pressade sig så djupt in i mig som han kunde, sedan exploderade jag! Jag har ingen aning om jag skrek men det tror jag att jag gjorde Mitt i min orgasm fylldes min slida av något varmt och jag hörde hur han stönade med en målbrotts bruten röst. När orgasmen sakta klingade av för både mig och honom sjönk vi ihop, jag platt på rygg eftersom jag inte kunde på något annat sätt och han som en urkramad disktrasa ovanpå mig, flämtande som om han sprungit maraton.

Vi låg så en lång stund, sedan viskade han tack i mitt öra och reste sig och gick. Jag låg kvar och kände hur det hettade i min fitta benen skakade och hur något kladdigt rann ner mellan mina skinkor. Jag hoppades att Sara skulle komma nu, för det kändes inte som om jag skulle klara av en gång till. Efter bara några få minuter kom så Sara, jag kände igen henne på sättet att gå. När hon kom fram till mig satte hon sig ner bredvid mig och frågade hur det varit? Jag suckade bara uppgivet, glad över att hon var tillbaka.

- Det var… spännande, utmattande fast ganska upphetsande, nej väldigt upphetsande!

Hon drog av mig min ögonbindel och jag kisade i solen, efter några sekunder kunde jag se henne.

- Hade du planerat allt det här? Frågade jag Sara.

- Hon skakade på huvudet, inte direkt planerat, fast jag har haft det i tankarna sedan den där dagen på badstranden. Jag trodde inte du skulle ta illa vid dig om jag bjöd in en jag känner.

Jag tittade på henne, hon rodnade.

- Nej kanske inte det sa jag, fast jag måste säga att det blev lite mycket när det är första gången.

Sara nickade.
- Ja jag antar det, ledsen över att det tog så lång tid också. Jag var tvungen att hämta honom, och han är lite trött av medicinerna så han sov när jag kom dit.

- Är han sjuk?

- Ja men det är inget som smittar, han är min kusin och han har cancer. Fan han är bara ett år äldre än oss!

Sara grät, tårarna droppade ner på mig medan hon lossade mina rep. Jag förstod att han den försiktige som var så omtänksam och tacksam måste vara hennes kusin, och beslöt mig för att inget säga om mannen med hunden. När jag var fri masserade jag mina armar och ben för att få igång cirkulationen igen, Sara hjälpte mig upp på fötter och vi kramades när jag kommit upp i stående ställning igen.

- De är okej med mig, han var mycket gullig mot mig och jag skulle gärna villa träffa honom.

- Jag tror att han sitter en bit ner längs stigen, han orkar nästan ingenting längre. Han berättade för mig hur sjuk han var strax före vi cyklade till badplatsen, och att han var ledsen över att han aldrig skulle få göra det med någon tjej. Jag ville hjälpa honom, göra honom den tjänsten men han ville inte med mig eftersom jag är hans kusin och vän, det skulle vara någon annan. Sedan träffade jag dig och då när jag förstod vad som fick dig att tända förstod jag hur jag skulle kunna hjälpa honom.

Jag nickade och kramade henne.

- Du gjorde helt rätt, och nu vill jag träffa honom. Har du mina kläder med dig?

- Oh nej, jag glömde dem på moppen nere vid parkeringen!

- Det är okej det med, det är ju inte så att han aldrig sett mig naken! Sa jag och fnittrade lite. Kom så går vi.

Vi gick bara en femtio meter tills vi kom till några liggande trädstammar, han satt där och såg ganska blek ut, mörkt långt hår och ett magert ansikte. Hans ögon var mörkt bruna och såg så sorgsna ut. Han tittade upp och såg oss båda komma, jag naken med armen om midjan på hans kusin. han rodnade lite på kinderna, fick små röda fläckar där i det bleka ansiktet. Jag kände så med honom, så ung och ändå såg han gammal ut.

Utan att säga ett ord gick jag fram och kramade honom och satte mig bredvid honom på stammen. Han tittade på mig och undrade om jag var okej, jag sa att det var bra, att han var bra och att jag var glad för att det var han som kommit till mig. Sedan kyste jag honom.

Sara sa att hon skulle gå och hämta mina kläder och jag bad henne att köra in moppen till oss så han skulle slippa gå hela vägen tillbaka till parkeringen.

När sara gått frågade jag honom.

- Vill du göra det igen med mig?

Han log, och sa:
- Ja, fast kanske inte här ute på udden, jag orkar nog inte mer idag men jag vill gärna vara med dig fler gånger.

Jag lovade att komma till honom redan nästa dag, och det gjorde jag. Den sommaren var jag med honom nästan varje dag, i början hade vi sex ganska ofta men allt eftersom han blev sämre blev det inte så ofta, och vi satt eller låg mest och höll om varandra. Jag saknar honom fortfarande och när han gick bort på sensommaren grät jag en hel månad. Han var min första kärlek, min största kärlek och jag är stolt över att fått vara hans. Sara och jag var vänner under de närmaste åren men hon flyttade från stan redan i mitten av den sommaren och vi sågs bara ett par gånger efter det.

Men jag är tacksam för att hon förde oss samman. Att vi han få vara med om varandra.

- – - SLUT – - -

1 svar to “Ninas äventyr fortsätter Del 5 av 5”

  1. anonym:

    jättebra novell:) men synd att han dog:(

Kommentera Ninas äventyr fortsätter Del 5 av 5