Ninas äventyr fortsätter – Del 4 av 5

Avslöjad igen!

När jag legat i sängen de här dagarna hade jag haft tid att tänka på vad som hade hänt, när jag tänkte klar och förnuftigt på kunde jag inte förstå att jag vågat göra något så otroligt dumt och korkat, men när jag legat ensam och spelat upp alltihop som en film i mitt huvud längtade jag efter att fortsätta leken tillsammans med Sara!

Den helgen var vi iväg uppåt landet och firade min mormor som fyllde 71, hon är gammal i kroppen men i huvudet är hon pigg. Ibland när vi varit ensamma har hon berättat om sina äventyr och romanser för mig, även endel lite pinsamma nästan perversa grejer, saker hon aldrig skulle nämna mär mamma var i närheten. Jag tror faktiskt att jag känner mormor bättre än vad mamma gör, fast hur väl känner jag egentligen min mamma?

På måndag morgon var jag uppe redan innan mina föräldrar stack till jobbet, jag längtade efter Sara. Jag stod i duschen när jag hörde dem stänga dörren och starta bilen, pappa hade haft bråttom, han hade glömt rakhyveln på handfatet och det gjorde han nästan aldrig.

Efter duschen stod jag naken framför helfigursspegeln i badrummet och synade mig själv. Brösten var som små platta bullar med stora bröstvårtor, egentligen var de väl inte så stora men vårtgården var liksom upphöjd över resten av bröstet och bröstvårtan var stor som ett litet hallon. Jag hade börjat få höfter och rumpa men var fortfarande ganska smal, nästan spinkig! Min vulva hade svällt upp lite och var som en liten bulle den med, i och för sig en ganska platt bulle men med några spretiga mörka hår på. likadant var det under armarna, spretigt och glest hår som mest klibbade fast i deon.

Tanken att raka bort det hade funnits förr men då hade inte rakhyveln legat där på kanten, fortfarande blöt efter duschen tog jag lite tvål på fingrarna och tvålade in mig under armarna igen, tog hyveln och skrapade försiktigt över huden. Efter bara ett par drag var jag mjuk och hårfri under armarna, jag gillade känslan. Jag tittade ner mellan benen, kände över de glesa stackars hårstråna som växte där, det skulle komma fler det viste jag men nu såg det inget bra ut tyckte jag. Jag hade börjat att bli lite fåfäng över mitt utseende, särskilt min fitta, för jag ville vara vacker för Sara. Jag tvålade in mig noga och satte mig på badkarskanten och rakade noga bort varje hårstrå tills jag var len som den barnrumpa jag varit bara för något år sedan.

Efter duschen hade jag till och med tid till att äta frukost, det hade jag aldrig annars. Jag satte mig på altanen och åt rostat bröd och drack jos, tittade ut över gatan och såg ett cigarettask som låg där, det var gula Blend, samma som Sara rökte. Asken såg ny ut, och jag hoppade över staketet och hämtade den. När jag var tillbaka på altanen öppnade jag asken, den var tom, fast den såg ny ut. Jag tömde ut några kvarvarande tobaks flagor över gräsmattan och gick in på mitt rum där jag hämtade Saras trosor jag hade fått låna den där dagen ute vid badplatsen. De luktade rent, lite tvål, för jag hade inte vågat lägga dem i tvätten utan tvättat av dem själv.

Jag vek ihop trosorna prydligt till ett litet paket som passade perfekt i cigarettasken. Kände på den mjuka huden under klänningen, huden som nu var befriad från all hårväxt. Sedan tog jag cykeln till skolan, det var redan sommar och träd och buskar började bli gröna, fåglarna hade kommit tillbaka från sina vinterhem och jag kände mig lycklig och förväntansfull över den vecka som nu skulle börja.

Jag kom i tid till skolan, hade till och med ett par minuter innan det ringde in. Jag träffade Sara vid hennes skåp som låg bara några meter från mitt eget, hon stod med “inne” tjejerna och snackade. Jag gick fram till henne och räckte fram cigarettasken och sa tack för lånet! Först såg hon lite frågande ut öppnade asken lite på glänt och stängde den igen och log och sa, inga problem, när som helst!

Sedan gick jag iväg till min lektion, det kändes som att gå på moln och idag var jag inte ett dugg orolig över att gå runt utan trosor. Jag kanske borde varit det, men jag kände mig osårbar och lycklig!

Av lektionen mindes jag ingenting, den var så ointressant att det var omöjligt att koncentrera sig på den, istället försökte jag fundera ut vad Sara kunde ha för överraskning åt mig. Knappast någon ny raid mot deodorant disken på konsum, men något har hon säkert tänkt ut redan. Sedan var det ju det där vi skulle åka iväg till…

Sedan ringde det ut och jag försökte gå lika lugnt och stilla som jag alltid brukat, men det var svårt. Jag ville springa ut till rökrutan för att träffa henne! Ute vid rökrutan satt Sara tillsammans med Anne och Carita, de skulle ut till den stora badplatsen på andra sidan stan, jag hörde hur Sara sa att hon skulle fundera på det men hon hade några grejer hon skulle fixa först. När jag kom fram och sa hej tittade de alla up och sa hej tillbaka. Jag satte mig på det låga räcket som ramade in rökrutan och Anne bjöd mig på en cigg, Blend menthol, jag brukade inte röka men jag hade gjort det några gånger förr och jag förstod att hon testade mig efter att ha sett mig lämna tillbaka en ask cigaretter till Sara.

Jag tog emot cigaretten och tände den på hennes tändare, drog ett par bloss och lyckades låta bli att hosta. Jag sa liksom i förbifarten.

- Jag brukar inte gilla menthol men någon gång ibland är det rätt okej!

Jag tittade upp och såg att Anne försökte se cool ut medan hon puffade munbloss, höll röken en stund i munnen innan hon blåste ut för att det inte skulle vara för uppenbart att hon inte var särskilt van att röka. Stärkt av att inte känna någon irritation i halsen drog jag ett par halsbloss till, askade och halv satte mig mot staketet. Jag viste redan då att jag var inne i gänget och att de som utifrån uppfattades som tuffa och självsäkra kämpade med att leva upp till bilden av sig själva och var antagligen räddare än de flesta.

Anne och Carita gick in för att hämta böcker till nästa lektion, jag och Sara stod kvar och tittade på varandra. Jag blev nervös av att stå där och inte veta vad jag skulle säga, jag drog ett par djupare halsbloss och brände mig lite på fingrarna och tappade fimpen. Den studsade ut mot asfalten och automatiskt tog jag ett steg efter för att trampa på den, då känner jag av nicko kicken. Det snurrar till så jag förlorar balansen, kliver på en rund lös liten sten och faller omkull. Jag liksom glider ner på marken samtidigt som jag vrider mig för att ta emot fallt med händerna. Jag känner att jag skrapar min högra skinka och vad värre är att spretiga kvistar, från buskarna som ramar in rökrutan, har fastnat i klänningen som nu är uppdragen över naveln.

Snabbt reser jag mig och drar ner klänningen och ser mig om, det är fortfarande ganska många ute på rast även om de flesta är på väg mot dörrarna. Jag känner hur jag rodnar, även om säkert många aldrig ens märkte att jag halkade så såg tillräckligt många mig falla och att jag var spritt språngande naken under klänningen! Jag vände mig om och blundade, det kunde inte vara sant, snart viste säkert hele skolan att jag visat fittan på skolgården och jag skulle ligga riktigt illa till!

Till på köpet mådde jag illa, hade ont i skinkan och skämdes något otroligt! På avstånd hörde jag någon som fnittrade men inget mer som tydde på att alla hade sett det. Fnittret blev högre och högre i mina öron ända tills det bara kom från höger sida, och jag fick en kram.

- Förlåt att jag skrattade, sa Sara, men du såg så dråplig ut att jag bara inte kunde låta bli!

Jag öppnade försiktigt på ögonen igen.

- Var det många som såg mig?

- Nej jag tror inte det var någon, kanske Joakim i 9C, men honom skulle ingen tro på i alla fall, det är ju precis sånt som han går omkring och säger hela tiden om alla tjejer!

Jag kände mig lättad, även om jag inte helt litade på att jag klarat mig undan en sån vurpa, och om Jocke hade sett mig skulle han snart berätta om det för hela skolan, fast få skulle lyssna på honom. Det var nästan ingen som orkade lyssna på hans perversa fantasier. Vad som oroade mig var att han alltid var den som sprang runt och drog upp klänningen eller T-shirten på tjejerna i korridoren!

Uppenbarligen tänkte Sara samma tanke, för snabbt som tanken drog hon av sig sina trosor och smög över dem till mig.

- Ta mina, om han såg dig kommer han att försöka bevisa det för alla när du går till ditt skåp! Jag har ett par i reserv i mitt skåp. Hon log ett menande leende. Någon gav mig ju ett par i en ask!

Snabbt men något mindre smidigt tog jag på mig dem. Skolgården var nästan tom och ingen var i närheten när vi började gå mot dörren och vidare in mot skåpen. Väl inne i korridoren var det packat med folk och halvvägs mötte vi Jocke, och Sara drog sig smidigt åt sidan och lämnade mig mellan henne och honom. Han hade sett mig och skrek triumferande “se hon är naken!” Och lyfte min klänninghögt upp över naveln, nästan upp över brösten. Alla kunde se att jag hade trosor, hyfsat anständiga dessutom. Alla suckade och kallade honom för djävla pervo! Han blev först helt förstörd, sedan sprang han efter Sara, men han kom aldrig ifatt henne flera både tjejer och killar tog fast honom och försökte att få honom att sluta med sina konstiga tilltag.

Under tiden han vi fram till skåpen och Sara tog paketet och gick in på toa för att ta på sig trosorna.

Kommentera Ninas äventyr fortsätter – Del 4 av 5