Ninas äventyr fortsätter – Del 3 av 5

Snatteri med problem.

Efter vi suttit i matsalen gick vi ut till rökrutan, det var fullt med folk där så vi gick vidare utanför skolans staket ner mot köpcentret. Sara hade kommit ny till vår stad när hon börjat sjuan, från Stockholm, och hade därför genast blivit poppis hos de blåsta blondinerna i innegänget.

Själv hade hon erfarenheter av att vara den som var mobbad och tog därför chansen, när hon fick den, att bli en i gänget istället för att vara den tysta tjejen alla ignorerar. Det var därför hon först hade fått med mig ut till rökrutan, för att möta gänget som hennes introduktion, även om det varit Anne som bett mig komma. Hon sa att hon på något sätt sett sig själv i mig, även om jag hade visat mig vara til och med mer våghalsig än vad hon själv någonsin varit.

Jag rodnade nästan, och log tillbaka. Jag berättade att jag hade lagt märke till henne redan i sjuan också, men då var det för att hon kommit till skolan som en tuff storstads tjej som till och med fått killarna att backa undan när hon kom. Efterhand hade jag sett en mjukare sida hos henne, och förra sommaren hade jag varit lite smått förälskad i henne. Sedan rodnade jag igen medan jag berättade att jag nu var helt kär i henne, och att jag blev kåt av att bara känna hennes närhet som nu när vi bara gick tillsammans.

-Du ska få ett uppdrag till nu innan skolan slutar för idag, sedan ska jag ta med dig på en tur med moppen. Först så vill jag att du går in och köper cigg till mig på ICA och sno en deo till mig också, en av de nya Date roll on.

Hon plockade fram ett par tior och gav mig, och sa att hon tänkte vänta utanför vid atriumet.

- Men, hur ska jag kunna det?

- Äh va lite uppfinningsrik! Svarade Sara.

Jag gick in i affären och tittade runt lite bland intimhygenprodukterna, hittade hennes deo och kollade runt att jag var ensam. Det fanns egentligen bara ett ställe att gömma den på, och med den formen den hade skulle det nog kunna gå, fast den var grövre än något jag någonsin hade drömt om att stoppa upp i min slida. Jag såg att de hade prova på förpackningar av solskyddskräm på samma hylla, jag tog en av dom och skruvade snabbt av locket, smetade en klick på toppen av deon som var rundad och fin i den änden och höll andan. Jag pressade in deon in i mig, det spände så jag trodde att jag skulle spricka sönder men plötsligt gled den in, helt och hållet och jag kunde känna att min slida slöt sig och gick ihop efter den.

Det kändes lite konstigt att gå men efter några steg märkte jag att jag kunde gå och röra mig nästan som vanligt. Jag skruvade tillbaka hatten på solskyddskrämen och gick till kassan och köpte den och an ask gula Blend. Tanten i kassan tittade på mig misstänksamt och undrade om jag verkligen skulle ha cigaretterna? Jag nickade och sa att de var till en kompis. Hon svarade Jaha, så säger alla, och såg sur ut. Sedan gick jag därifrån, ut i atriumgården och kände hur deon rörde sig vid varje steg jag tog.

Sara satt bredvid inomhusfontänen och väntade, lekte med en cigaretttändare men sken upp när jag kom gående. Jag märkte nu efter att ha gått en bit att jag måste försöka knipa ihop för att inte deon skulle ramla ut, fast det var faktiskt ganska lätt. Jag hade dessutom börjat vänja mig att vara naken under tröjan och gick ledigare än tidigare.

- Hur gick det? Frågade Sara.
- Jo det gick bra, riktigt bra föresten! Sa jag och log och slängde cigarettpaketet på bordet framför henne..
- Vill du ha den här och nu?
- Nej, här syns vi för mycket, vi går in på toan. Svarade hon.

Vi gick in på toaletten och jag lutade mig med rumpan på handfatets kant, stack in ett finger och försökte få ut deon. Den satt fast. Jag försökte att sitta bredbent på huk, hoppa bed fötterna brett isär, stoppa in tumme och pekfinger för att få ett grepp, men allt misslyckades.

- Du måste slappna av mer. Sa Sara. Lägg dig ner och slappna av allt du kan så ska jag se om jag kan få fram den.

Det var blött på golvet och luktade illa.

- Kan vi inte ta det någon annanstans, här är äckligt att ligga ner! Sa jag.
- Ok, vi kan smita upp i skogsdungen, där är det nog ingen nu under skoltid och vi har några minuter innan det ringer in.
- Javisst. Sa jag hastigt, eftersom jag nu började bli ganska orolig för att jag inte skulle kunna få ut den där grejen. Jag kunde riktigt höra min mamma skrika åt mig om jag skulle behöva åka till sjukhuset för att få ut den.

Vi gick så fort vi kunde utan att dra på oss för mycket uppmärksamhet, man fick inte se allt för målmedveten för då fanns det alltid de som blev nyfikna och följde efter och det var inget vi ville nu. Väl inne i skogsdungen som växter som en skärm mellan skolan och hyreshusområdet skyndade vi oss till den gamla trädkojan som några ungar hade byggt för ett par år sedan. Det var sällan några där numera, men den var fortfarande i bra skick och det låg några gamla trasiga soffdynor att sitta på i den.

- Lägg dig ner och försök att slappna av så mycket du kan så ska jag se om jag kan nå den med fingrarna.
- Ok, vilket är bäst, på magen eller på ryggen?
Sara funderade någon sekund innan hon svarade.
- jag tror på magen, om vi staplar några av dynorna så du kan hänga ner med knäna.

Jag placerade alla fyra dynorna på varandra och la mig på magen över dem, knäna hängde ett par centimeter över golvet och kroppen lutade framåt, men det var svårt att slappna av för då skulle jag förlora ballansen.
- Det fungerar inget bra. Sa jag till sara. Jag kan inte vara avslappnad och hålla ballansen samtidigt.
- Jag ska fixa det. Sa Sara.

Sedan rotade hon runt i hörnet där det låg en massa brädbitar, kartonger, gamla porrtidningar och rep undanslängda. Hon fick tag på ett tjockt rep och några bitar bräda, den längre av bitarna kilade hon fast framför mig mellan två stora springor i väggen som gick i vinkel och sa att jag kund hålla mig i den, hon skulle hon binda fast fötterna så jag kunde ligga kvar stadigt utan att spänna mig. Hon tog en av de smala ribborna hon hittat och knöt fast i repet, sedan tryckte hon ut den genom ett hål där väggbrädan inte räckt ända ner till golvet och vred den så att den låstes på plats när repet sträcktes. Sedan tog Sara min högra fot och drog ut den mot väggen till höger om mig och band fast den där, repet var långt nog att nå runt en liten trädstam, som användes som stolpe för att staga taket på kojans första våning, och stod där riktigt stadigt Efter det drog hon ut min vänstra fot åt vänster och knöt fast repet runt vristen.

När jag nu höll i den första brädan med brett mellan händerna så låg jag mycket stadigt, med brett mellan bena och jag kände när jag slappnade av att mina blygdläppar särade på sig av sig självt. Jag koncentrerade mig på avslappning och försökte att inte tänka på något alls, och det gick ganska bra tills jag kände Saras händer röra mig. Hon delade mina blygdläppar med ena handen och försökte trycka in ett par fingrar från sin andra hand i mig men jag kände hur jag automatiskt knep ihop mig, hon tryckte lite hårdare men jag hade hunnit att bli ganska torr och det gick inte alls.

- Jag måste få dig att bli våt igen.

Sa Sara, och började smeka mig med varsam hand, jag kunde känna att min kropp reagerade nästan med en gång. Ett svagt pirrande spred sig från mitt sköte och upp i kroppen, sedan märkte jag att hon lutade sig fram och slickade i mynningen på min slida, spottade in i mig och jag savade och blev blöt.

- Bra, sa Sara, behåll den känslan och slappna av.

Jag kunde känna att hon nu med lätthet kunde få in två fingrar och tänjde ut öppningen, sedan ett tredje finger, och ett fjärde. Sara hade som tur var ganska små händer och pillade nu på deoflaskan med fingrarna men kunde inte få något riktigt grepp om den.

- Lite till nu bara.

Det sträckte ganska mycket nu när hon rörde på handen och fick med även tummen in, när knogarna och tummen gled in med ett visst motstånd skrek jag ofrivilligt till av smärtan, men jag blev hela tiden våtare och viste att nu hade hon hela sin hand inuti mig. Hon vred och vände på handen i mig och lyckades på något sätt få tag på deon, men med flaskan i handen blev det för trångt att dra ut den. Jag kände att hon stoppade in ett par fingrar från sin andra hand och töjde försiktigt för att få mig att vidga mig, det gjorde riktigt ont nu men samtidigt upphetsande att känna att hela fittan var fylld till bristningsgränsen. Jag bet mig i läppen för att inte skrika.när hon sakta lirkade ut sin hand med deoflaskan i ett stadigt grepp.

Med ett ljudligt “plopp” fick hon ut handen och jag kände hur jag förlorade all kraft och bara sjönk ihop över dynorna. Hela kroppen skakade okontrollerat och jag andades stötvis och oregelbundet utmattad fast lättad att det var över. Sara tittade på mig oroligt.

- Hur är det, är du okej?
Jag nickad till svar fast jag egentligen inte var säker på att allt var ok, sedan samlade jag mig något och talade fast rösten var svag och matt.
- Jag tror att det är okej, fast jag är så trött att jag inte kan röra mig. Det dunkar en dov smärta i min fitta, men det gör inte jätte ont längre.

Sara såg lite skamsen ut och skakade på huvudet som till en inre dialog.

- Jag tror vi lägger ner det här nu, det vi gör har på något sätt spårat ur…
- NEJ! Det vill jag inte, jag behöver bara vila en liten stund!
- Är du riktigt säker på att du är okej?
- Ja för fan!

Mitt svar kom ur mig utan att jag ens hunnit tänka. Jag försökte hasa tillbaka över dynorna men benen skakade fortfarande för mycket för att jag skulle klara det. Sara hjälpte mig till en knä sittande position där jag fortfarande stödde mig på händerna mot dynorna, medan hon knöt upp repet och lossade mina fötter. När jag sedan kunde sätta mig ner så ömmade det rätt ordentligt och det sköt smärta upp i magan på mig. Då såg jag att hennes hand var blodig, och det var mitt blod, då förstod jag att jag måste ha spruckit inuti när hon drog ut deon.

Jag var rädd när jag kände efter om jag blödde mycket och halvt förväntade mig en stor pöl med blod på golvet när jag tittade ner, men det var bara ett par stänk och när jag själv kände efter var det mer fittsaft än blod på fingrarna. Jag kände efter och märkte att jag redan var helt sammandragen fast väldigt öm.

Jag la handen på Saras axel och drog henne till mig, sedan kramades vi länge, vi hörde från skolan att det ringde in men vi brydde oss inte om det.

- Sara, det är ingen fara med mig, jag sprack kanske lite men det blöder inte längre så det kan inte vara så farligt. Jag vill gärna fortsätta fast vi kanske kan ta det lite lugnare ett par dagar, tills jag läkt ihop ordentligt.

Sara nickade och jag kunde se att hon var röd under ögonen, hon hade gråtit för min skull, för att hon blev rädd att hon skadat mig. Jag kysste henne mjukt och höll om henne. Sedan satt vi på de gamla soffdynorna och tittade ut genom en fönsteröppning som var mot skolan, jag hade fått tillbaka mina trosor, de oanvända åtminstone. och det var ganska skönt att ha dom på sig även om det skavde lite.

Vi kom överens att när jag åter var redo att ta hennes uppdrag så skulle jag komma fram till henne och i smyg ge henne mina trosor till henne så att jag var lika naken som jag varit tidigare idag.

Det gjorde ont att ta sig hem, och som tur var var det ingen hemma. Jag hade blött ner trosorna och hade ont som värsta mensvärken. Jag hämtade några bindor och nya trosor och gick och la mig. Min mamma hade ibland riktigt ont när hon hade mens så det var ju inget konstigt om jag också hade det nu…

Min lilla bluff hemma gick bra, mamma till och med ringde skolan och sjukanmälde mig resten av veckan. Några dagar i sängen var skönt, nåja inte första dagen då jag hade så ont att jag inte kunde röra mig men sedan släppte smärtan och jag mådde allt bättre! Andra dagen var jag fortfarande öm och jag vågade inte sticka in fingret för att känna efter, men tredje dagen kändes det inte så farligt och jag vågade. Det kändes som en hård linje längs ut vid mynningen, antagligen ett sorts ärr efter sprickan, jag antog att det skulle ta några dagar till innan jag var helt läkt men nu blödde jag inte längre, jag hade inte fått någon infektion och var bara lite öm.

Fortsättning följer

Kommentera Ninas äventyr fortsätter – Del 3 av 5