Ninas äventyr fortsätter – Del 2/5

Avslöjad.

Jag hade inga fler t-shirts klänningar rena så jag tog den längst t-shirten jag hade, den var betydligt kortare än klänningen jag hade dagen innan men efter allt som hänt kändes det inte så farligt att visa trosorna i skolan längre. För säkerhets skull packade jag ner ett par extra trosor i skolväskan innan jag hoppade på cykeln och gav mig av. Det gjorde inte längre ont att cykla, solen sken från en klarblå himmel och det började redan bli varmt trotts att klockan inte ens var 8:00.

Efter dagens första lektion, en dubbel lektion i historia, gick jag ut till rökrutan, där väntade Sara på mig tillsammans med ett par killar från paralelklassen. Jag satte mig hos dom och lyssnade mest till vad dom talade om, mest musik och vem som skulle ha fest till helgen. Sedan började Rasten gå mot sitt slut och killarna gick in.

Sara log mot mig och sa.
- Vad bra att du kom ut till mig, för jag lovade ju dig något igår och du lovade att lyda mig i gengäld.

Jag nickade till svar och kunde genast känna hur min puls blev tyngre och pirret som kom tillbaka.

- Då börjar vi så här, ge mig dina trosor för jag har glömt mina. Sa hon med ett okynnigt leende på läpparna.

Jag stack handen i väskan och tog upp mina reservtrosor och gav dom till Sara med ett brett leende.

- Bra, också vill jag ha dom du har på dig också!

Jag måste ha sett fånig ut, jag kände att hakan föll ner när jag började försöka prata mig ur det.

- Inget snack, av med dom, du ska vara lika naken under t-shirten som jag är nu.

Hon lyfte snabbt på sin t-shirt och jag han se att hon redan var fuktig och lite röd mellan benen. Jag försökte förklara igen att jag inte kunde gå utan trosor under en så kort t-shirt, men det ignorerade Sara helt och sa att jag hade lovat att lyda henne i allt hon beordrade mig att göra. Nu hade jag alltså fått min först order och hade inget annat än att lyda, annars skulle hon aldrig mer ens titta åt mitt håll!

Jag svalde och såg mig om, ingen var ute på den här sidan skolan, några cyklade längre bort på cykelvägen bakom häcken men det var allt jag kunde se. Tittade bedjande på Sara en gång till men hon bara skakade på huvudet som ett svar på min tysta fråga. Jag tog ett djupt andetag och tänkte att jag säkert skulle komma att ångra det här, sedan tog jag av mig trosorna och gav även dessa till henne. Hon tog på sig mina trosor och drog upp dem tight mot sitt sköte, jag kunde se att det nästan på en gång blev en liten fuktig fläck på undersidan.

Själv drog jag i min tröja för att den skulle bli längre, men det fungerade givetvis inte. jag kände hur den svaga vinden kittlade mitt nakna kön och kände att jag nog skulle ha svårt att koncentrera mig på lektionerna resten av dagen. Den första lektionen efter rasten var teckning, en dubbeltimme och den var ofta stökig. Jag skulle dreja, fan jag ska sitta bredbent och sparka på fotskivan och dreja idag, jag var dessutom sist kvar i vår grupp så fröken väntade på att jag skulle bli klar så hon kunde bränna hela klassens krukor innan det var dags för sommarlov! Det fanns ingen möjlighet att slippa undan.

Tyst, kallsvettig fast allt mer upphetsad började jag gå mot teckningssalen när klockan ringde in. Det snurrade så många motstridiga tankar i mitt huvud att jag förlorade allt sammanhang och verklighetsförankring, allt jag kunde tänka på var min nakna fitta, hur het och blöt den kändes, och att den antagligen ganska snart skulle visas upp för hela min klass!

När jag kom in i klassrummet ver det stökigare än vanligt och vår teckningsfröken, en tjej på bara 24 år, var på ett uruselt humör. Jag får väl erkänna att jag nog var lite av hennes kelgris och kom därför undan allt stök genom att jag fick ensam gå in i keramikrummet för att färdigställa min kruka. Jag andades ut, klarade mig undan min offentliga förnedring med blotta turen att klassens bråkstakar hade bestämt sig för att sabotera lektionen!

Ensam i keramikrummet valde jag min favoritdrejskiva, den skulle jag inte valt om jag inte haft den låsta dörren mellen mig och klassen. Man satt lågt på bänken med fotstöden utanför sparkskivan, ganska brett isär med andra ord, och eftersom utrymmet upp till själva drejskivan var ganska trångt satt man med knäna lika brett isär. Jag njöt av att känna droppar av vatten som letat sig ner under skivan stänka mot insidan av mina lår och mot mitt sköte under det korta förklädet som skyddade tröjan.

Plötsligt öppnas dörren, det är fröken som kommer in för att se hur det går för mig, jag hade inte räknat med att hon skulle komma in eftersom hon för det mesta lämnade mig ifred om jag inte frågade efter hjälp. Hon stänger dörren noga efter sig och pustar ut.

- Jag vet inte vad som tagit åt dom idag, säger hon och tittar på dörren bakom sig och suckar.

- nå hur går det för…

Hon tystnar mitt i meningen och jag förstod att hon har sett mig, hon står ju precis rakt framför mig och jag sitter bredbent med uppdragna knän och har lekt lite med mig själv, i förvissningen om att jag skulle vara ensam tills jag själv valde att lämna keramikrummet, och jag känner att mina blygdläppar är öppna och lämnar fri sikt rakt in i mig.

Jag rodnade som jag aldrig gjort förut, jag kände hur jag blev röd, uppifrån och ner sköljde rodnaden över hela kroppen, jag kunde till och med se mina egna händer bli röda. Jag skämdes fruktansvärt samtidigt som jag kunde känna det där pirret och sammandragningarna som skvallrar om att en orgasm var på väg. Då skämdes jag ännu mer, rodnaden blev djupare, för jag förstod att jag inte skulle kunna stoppa mig från att komma.

Min fröken blev också lite röd, fast bara lite. Hon tittade på mig, synade mig där jag satt och visade upp vad jag hade, röd som en kräfta, krampaktigt hållande i handtagen vid sidan om drejskivan medan orgasmen fick mitt underliv att skaka och pulsera. Jag gnydde som en hundvalp, ett ljud som förvånade mig själv, och andades stötvis och tungt, medan ögonen hade svårt att fokusera på något överhuvud taget!

Då log hon och såg mig rakt in i ögonen och rynkade ihop pannan.

- Det där skulle kunna få dig avstängd från skolan, rapporterad till Sociala myndigheter och ge dig en massa trubbel!

Jag var fortfarande skakig i hela kroppen, rösten bar inte så jag nickade lite osäkert och ville bara få försvinna, upplösas och blåsa bort som en rökplym.

Hon ställde sig nära mig och jag kände hennes kroppsvärme genom tyget i skjortan, hon la en arm om mina axlar och när jag vände på huvudet för att se på henne la jag kinden mot hennes bröst, bröstvårtan var hård som en knapp mot min kind och jag förstod att även fröken var upphetsad av vad jag gjort.

- Jag ska inte rapportera dig, sa hon med mjuk röst, men du får inte göra såhär på mina lektioner, eller på någon annans lektioner heller. För om det kommer ut kan jag inte skydda dig. Jag förstår hur det känns eftersom jag själv känner likadant ibland, men man får inte lov att ge efter, för de allra flesta där ute förstår inte alls vad det handlar om!

Jag nickade igen och lyckades få kontroll på min röst igen.

- Ja jag förstår, fröken, sa jag och kände tårarna bränna under ögonlocken.

Hon log mot mig och sa att jag från och med nu skulle kalla henne för Nettan, inte fröken eller Anette, för det gjorde hennes vänner, och hon ville att jag skulle vara en av hennes vänner.

- Ta nu och tvätta av dig innan du kommer ut från keramiken, du har både lera och fittsaft över hela låren och rumpan! Sa “Nettan” och skrattade!

Sedan log hon och gick tillbaka till teckningssalen och låste dörren riktigt noga efter sig.

Jag kände mig slak i hela kroppen, som om jag sprungit ett maraton lopp. Benen ville knappt bära mig när jag gick bort till slaskhon vi hämtade vatten till keramiken från. Jag tvättade först av leran från mina händer, sedan lyfte jag upp t-shirten under min haka och tvättade noga och sakta av mig allt kladdigt och lerigt från mitt underliv och nedåt längs benen.

Jag kände mig fortfarande omtumlad, Jag hade blivit påkommen men sluppit undan, jag hade fått orgasm utan att ens röra vid mig själv och från blicken fröken, nej Nettan, gett mig precis när hon stängde dörren sa mig att jag nog kunde vänta mig mer kontakt med henne som hennes “vän” vad nu det kunde betyda.

Efteråt torkade jag mig med pappershandukar, rättade till t-shirten som hade fått några lerstänk den med, tog ett djupt andetag och gick tillbaka till klassrummet. Lektionen var nästan slut och alla höll på att plocka in grejerna för att få gå ut på rast, lunchrast.

Jag gick till matsalen, tog mat, det var någon sorts pasta men jag brydde mig inte så mycket om vad det var. Satte mig vid ett bord själv, som jag alltid gjort, och försökte äta men det gick inte att få ner ens en tugga. Mitt inre var i total kaos och jag kände mig mycket förvirrad. Plötsligt hör jag någon säga mitt namn, det är Sara som satt sig mitt emot mig utan att jag ens märkt det.

- Euhm, ja. Får jag ur mig för jag hörde att hon sa något mer men har ingen aning om vad.

Sara viskar till mig.

- Håll i hop benen lite, jag såg ända bortifrån dörren att du inte har dina trosor på dig!

- Oj, ja jo ja visst, förlåt!

Jag knep snabbt ihop benen och slätade till min tröja så att den skulle dölja så mycket som möjligt.

- Jag, jag tänkte inte på att jag satt så synligt, ingen brukar se mig här i matsalen.

Sara nickade lite tankfull, petade lite i maten, tittade up och såg mig i ögonen.

- Jag vet, fast jag har sett dig ända sen vi började i sjuan. Jag har aldrig förstått varför du alltid har varit ensam, fast jag har inte alltid varit populär heller, men har man väl kommit in i kretsen behöver man inte anstränga sig så mycket.

- Jag ser på dig att något har hänt, är det för vår lilla lek?

Jag nickade, sedan berättade jag allt om vad som hänt inne i keramikrummet, precis allt jag tänkt, gjort, varit med om och hur det kändes. Även fröken Nettans kommentarer.

Sara vislade till lite tyst på inandning och nickade.

- Hon är söt Nettan, fast jag anade inte att hon var så vild, jag trodde nog att hon var lite pryd av sig.

Fortsättning följer

Kommentera Ninas äventyr fortsätter – Del 2/5