Min kropp är din…

Dina starka armar tar i mig , bestämt , kärleksfullt men hårt… din röst beordrar mig ,jag lyder utan att tveka.. dina händer styr mig och visar hur du vill ha det , jag har inget val. Jag är din , min kropp är din att äga o göra vad du vill med det har jag lovat o gett dig som gåva från mig.. du styr mig neråt , mina läppar snuddar vid ditt spända glansiga ollon. Ditt fast grepp om min nacke , den andra som bestämd för in din lem i min varma fuktiga mun..jag suger dig långsamt , låter tungspetsen leka runt ditt ollon o neråt till roten av din härlighet. Du säger åt mig att ta den djupare , jag tvekar men du upprepar med bestämd ton samtidigt som du för den längre in med egen kraft o utan att jag orkar kämpa emot..jag försöker svälja men munnen är fylld av din lem som växer.. när du är klar klappar du mig ömt på kinden o säger att jag varit duktig o att jag inte skall tveka nästa gång.Vi ligger o tar det lungt en stund.. tar något o dricka jag går ut o tar en cigarett… Du säger åt mig att lägga mig på mage på sängen , du påminner mig om att min kropp är din o att du har fått rätten att göra vad du vill med den. Du sätter dig över mig , något kallt rinner längst skåran mellan mina skinkor..jag blir nervös o kroppen spänner sig , slappna av säger du åt mig bestämt o klappar mig på skinkan.. du masserar försiktigt o ömt. jag njuter av dina händer som smeker..efter en stund utan förvarning trycker du in ditt finger i mitt trånga hål jag rycker till o instingtivt försöker komma loss men du håller mig fast med dina starka armar. Återigen säger du åt mig att ligga still o slappna av.. en blandad känsla av njutning o total underkaselse värmer mitt inre , älskar dig! Du blir mer bestämd i ditt sätt att massera mitt inre.. känner plötsligt att du försöker tränga in i mtt sjärthål med din hårda lem , jag försöker ta mig undan men dina starka armar o händer tar ett hårt tag om mig o du beordrar mig upp på alla fyra , jag lyder o du tränger in i mig snabbt hårt o bestämt , trycker ner mig i magläge igen.Du ligger uppepå mig håller mina handleder i ett fast grepp ovanför mitt huvud , du viskar i mitt öra ,
-jag upprepar , du är min o din kropp är min att göra vad jag vill med.. Du tar mig som den dom man du är , fast o bestämt..jag gnyr o vrider mig känslorna som finns i min kropp njutning blandat med smärta. Njuter.. totalt undergiven o besegrad av dig min kära man , lärare , älskare. Känner hur du sväller inne i mig o hur du kommer o sprutar mig full… du smeker mina skinkor o min rygg.

Vi ligger bredvid varanndra , du håller mig i din trygga famn.
- älskar dig min underbara kvinna
- älskar dig min underbara dom man…

Rösta på Min kropp är din…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.93 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Min kropp är din…