Min första gång

Jag är inte oskuld. Jag har haft sex med killar men aldrig känt mig riktigt tillfredsställd. Jag har inte haft många förhållanden och dom förhållande jag haft har inte varat länge. Men engångsligg är något jag är riktigt bra på. Jag kommer ihåg en kille, han var helt vild i sängen och vi höll på i flera timmar. Han gick ner på mig flera gånger och även jag på honom. Han visade mig massa nya ställningar som inte ens jag har provat på innan! Det skulle kunna beskrivas som fantastiskt, eller otroligt, men jag tyckte att något saknades. Jag kom på mig själv flera gånger under det samlaget att tänka på en tjej från min klass, Emma. Jag önskade att det var hon som kysste mig på halsen och gick ner på mig och gav mig världens skönaste orgasm. Jag tänkte mig att det var hon som tryckte sig mot mig bakifrån och kupade sin ena hand runt mitt bröst och viskade i mitt öra hur sexig jag var. Jag kommer ihåg hur han tog mig bakifrån på köksbordet samtidigt som jag tittade ut genom fönstret och tänkte på Emma.

Det var fredag, skolans tråkigaste dag. Jag kunde knappt vänta tills vi slutade så jag kunde åka hem och börja fixa iordning mig för kvällens utgång. Jag skulle gå ut med två av mina närmaste tjejkompisar till en ny klubb. Plötsligt ser jag något i ögonvrån som jag känner igen. Emma. Fan vad fin hon är. Tänk att få ta på henne, suga på hennes bröst och.. ”Hej!” säger Emma. ”eh hej” säger jag fumligt och försöker le. Fan sån här blir jag inte runt killar ju, vad är det mig? Det pirrar i magen och lite längre ner. Jag kan inte sluta tänka på henne naken, och känner hur jag börjar bli våt mellan benen. ”Jag hörde att ni skulle till den nya klubben ikväll? Kan jag och mina kompisar hänga på?” Mm.. hennes läppar rör sig så fint när hon pratar, fan vad jag skulle vilja kyssa henne och kännes hennes tunga i min mun. ”hallå? Kan vi följa med ikväll” säger hon igen och skrattar lite. ”Ja, javisst får ni det, vi kan mötas hemma hos mig vid åtta för förfest” säger jag och ger henne mitt nummer. Varför har vi aldrig umgåtts förut undrar jag plötsligt för mig själv. ”hejdå ses ikväll!” ”Ja det gör vi ropar jag glatt tillbaka. För glatt. fan nu får jag skärpa mig!

Klockan är halv åtta och jag är nästan klar för utgång, måste bara komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Fan jag måste se extra snygg ut ikväll. Jag var snyggt sminkad med sotade ögon och mitt långa ljusa hår var utsläppt. Jag rotade runt i garderoben och fick syn på en svart klänning jag inte använt på ett tag. Den tar jag! Jag tar på mig klänningen och inser att den är väldigt tajt och väldigt kort. Maria en av mina vänner kommer in i rummet och praktiskt taget skriker ”Fan vad sexig du är gumman! Jag har aldrig sett dig sån här!” Jag skrattar och säger ”Okej då var det bestämt, jag tar den här.”
Det ringer på dörren och jag springer ner för att öppna. Och tvärstannar och väntar ett par sekunder innan jag öppnar. ”Heej allihopa!” Välkomna in”. Så får jag syn på Emma och jävlar vad snygg hon var ikväll. Hon hade en löst sittande vit klänning med en urringning som skulle få vem som helst att falla. Hon hade på sig ett halsband som låg precis mellan brösten. Jag började leka med tanken på att kyssa henne längs med halsen och ner mot bröstvårtorna, när Maria ropar att vi ska komma in till vardagsrummet. Jag visar vägen in och alla sätter sig i soffan. Vi var nu sex tjejer och sju killar samlade. Vi ska köra snurra flaskan säger Maria. ”Men lägg av” börjar jag säga när Emma avbryter mig och säger att det kan bli roligt och blinkar mot mig. Jag ryser av hennes blick och hennes leende får mig nästan att smälta. ”Den som flaskan pekar på ska kyssa… mig” säger Maria och snurrar. Den stannar på Patrik som snabbt går fram till Maria och ger henne en lång kyss. ”wow” säger hon efteråt. Patrik ler och säger ”den som flaskan pekar på ska kyssa Emma”. Jag kände hur nervös jag blev och hoppades att flaskan skulle stanna på mig. Fast ändå inte. Vad länge flaskan snurrar tänkte jag. Nu stannar den, nu stannar den.. ”Isabella” skriker Maria. Ja flaskan stannade på mig. Killarna fnittrade lite och började vissla. ”Kom igen nu Isabella” ”Vi vill se” och sådana grejer släängde det ur sig. Jag blev generad och log lite och gick fram till Emma och satte mig bredvid henne. Jag tittade på henne för att se om hon skulle protestera men hon log uppmuntrande så jag böjde mig fram och kysste henne väldigt lätt på munnen och utan tunga. ”Kom igen det räknas inte” ropar en av killarna. ”Bättre kan ni” Jag tog ett djupt andetag och tog tag i hennes nacke med mina ena hand och gav henne en rejäl kyss. Jag tror vi kysstes i nästan tio sekunder och jag började känna mig jävligt kåt. Jag släppte henne och tittade i hennes ögon. Hon såg chockad ut men väldigt nöjd ut. Jag gick och satte mig på min plats igen då Emma reser sig och går mot trappan. Ingen märker något eftersom spelet är i full gång. När hon tar första steget upp i trappan vänder hon sig om och tittar på mig. Vad det en inbjudande blick tänkte jag? Jag fick beslutsångest, skulle jag följa efter henne eller inte. Efter ungefär en minuts betänketid gick jag efter henne.
Jag tittade först om hon var på toaletten men hon var inte där. Så jag gick mot mitt rum, dörren var stängd och jag öppnade den sakta med förhoppning att hon skulle vara där inne. Det var hon, hon låg på min säng och onanerade. Jag tittade generat bort men hon sa ”kom hit”. Jag gick sakta bort till henne och satte mig på sängen. ”kyss mig” sa hon. Jag kände mig väldigt blyg och sa ingenting. Hon tog då tag i min arm och mig ner till mot hennes ansikte. Vi kysstes och jag kunde känna hur hon onanerade och hon stönade lätt i min mun. Jag började bli väldigt våt och sakta drog jag min hand ner mot min fitta. Jag började ta på mig själv utanför trosorna och nu låg vi båda ner. Hon slutade onanera och ställde sig istället upp och tog av sig sin klänning, hon hade ingen bh under och blottade sina bara bröst. Jag blundade och slutade onanera eftersom jag var nära på att komma. ”Ställ dig upp sa hon. Jag ställde mig upp och hon vände på mig så att jag stod med ryggen mot henne. Hon drog ner min dragkedja och tog av mig klänningen, sedan knäppte hon upp bh:n. Hon tog av den och började sedan smeka min bröst. Jag stönade högt. Det var så jävla skönt och så jävla upphetsande. Hon började sedan smeka min fitta med en hand och massera mitt bröst med den andra samtidigt som hon kysste mig i nacken och stönade lite i mitt öra. Mmmm… Så skönt viskar jag. Hon trycker sig hårt mot mig och böjer mig framåt så jag står över sängen. Hon drar ner mina trosor och smeker min rumpa. Jag ställer mig på sängen på alla fyra och hon kommer efter. Hon har också tagit av sig sina trosor. Jag känner hur hon särar på mina skinkor och börjar slicka min fitta, bakifrån. Så jävla skönt. Jag stönar mer och mer och hon stoppar in två fingar i mig. Jag visste inte att det kunde vara så här skönt att bli slickad bakifrån tänkte jag. Hon pullar mig och jag blir bara våtare. Hon stoppar in ett finger till och jag känner hur jag klämmer ihop hennes fingrar för att känna ännu mer. Jag känner att jag är nära på att komma så jag lägger mig på rygg. Hon ler mot mig och sätter sig sedan på mig och gungar fram och tillbaka. Jag känner hennes våta fitta mot mig och hon stönar högre och högre och börjar rida snabbare och snabbare. Jag för mina händer mot henne bröst och börjar smeka dom, hennes bröstvårtor är så styva och jag blir så upphetsad att jag putter bort henne så hon nu ligger på rygg. Hon andas högt och är andfådd. Jag kysser henne på magen och går upp mot brösten. Dom är så fina och ganska stora. Jag börjar suga på hennes bröstvårta och smeker det andra böstet med min hand. Jag slickar, jag naffsar och suger om vartannat. Det känns så skönt i min mun och jag känner att hennes bröstvårtor blir ännu styvare. Hon tar sin hand och smeker mig, hon stoppar in sina fingrar i mig igen och pullar mig fort och hårt. Fan vad kåt jag är. Så här har jag aldrig känt med någon kille! Hon slutar pulla mig efter en stund och jag går ner mot hennes fitta. Jag har aldrig slickat någon innan så jag kan ju inte säga direkt att jag vet hur man gör. Hon är helrakad så jag kan verkligen se hur blöt hon är. Jag börjar med att slicka hennes klitoris och jag känner hur hon börjar spänna sig. Jag slickar som i virvlar och hon stönar och tar tag i täcket. Jag tror hon gillar det. Jag börjar suga litegrann och går lite längre ner mot hennes hål. Jag stoppar in hela mina tunga och vispar runt. Mmm vad upphetsande, vilken härlig känsla. Hon stönar allt mer och mer och nu kan hon inte hålla sig längre. Hon skriker så högt att jag nästan blir rädd. Åhhhhh.. Fan va skönt viskar hon utmattat..fan vad skönt. Jag ler nöjt och lägger mig bredvid henne. Hon tittar på mig och andas högt. Sen går hon ner på mig. Hon börjar med att slicka över hela min klitoris och hennes tunga är så skön och varm. Hon tar nästan hela fittan i munnen och suger. Hårt. Jag stönar ; hårdare, hårdare. Hon nafsar lite och jag skriker till av njutning. Wow har hon gjort det här många gånger tänker jag. Hon stoppar in tre fingrar samtidigt som hon slicker mig och nafsar om vartannat. Fortare skriker jag. Hon pullar mig fortare och hårdare och nu är det så nära! Mmm… Slicka mig skriker jag. Slicka mig mer! Hon pullar mig och slickar mig som hon aldrig gjort annat. ”Jag kommer” ”Jag kommer” skriker jag. Det här var det skönaste och mest upphetsande som hänt mig! Åhhh ropar jag och slår i sängen. Jag kom.. Det här var min längsta orgasm någonsin och dessutom fortsätter hon. Jag kommer igen tänkte jag. ”sluta inte” ber jag henne och det gör hon inte. Nu är det nära. Åhh helvete vad skönt. Åhhh fan.. Jag tar tag i täcket och kramar det hårt. Mm… herregud säger jag. Det gick för mig igen, tror aldrig att det har hänt innan. Jag är utmattad, jag är trött. Men jag har aldrig känt mig såhär tillfredställd i hela mitt liv! Det här var inte fantastiskt eller otroligt, det var något helt annat. Typ … Himmelskt. ”Var det skönt” frågar hon efter en stund med ett snett leende. ”Det var min första gång” Svarade jag och log.

Kommentera gärna och lämna ett omdöme. =)

5 svar to “Min första gång”

 1. KåtSomFan:

  Denna blev man ju tvungen att börja pilla lite själv till. Härlig

 2. carina:

  mycket trevlig läsning….berättelsen e jättebra o upphetsande….om jag var du skulle jag använda lite mera stycken då det blir bekvämare att läsa då!”!!!!

 3. Emma:

  riktigt härligt :)

 4. bisexuell:

  jag har aldrig gjort det men är en spänningsfull brud! blev ni ihop sen eller vad hände?

 5. 589:

  wow

Kommentera Min första gång