Smekningar på bussen

Jag sitter på bussen. Det är en lantsortsbuss med långt mellan hållplatserna och få passagerare. Jag sitter nästan längst bak och är helt och hållet ensam i bakre delen av bussen. Jag tittar ut genom rutan på träden som far förbi och min hand börjar nästan utan att jag tänker på det smeka mig själv lite lätt utanpå byxorna…

Plötsligt rycks jag tillbaka till fullständigt medvetande av att en ung kvinna sätter sig ner några säten ifrån mig. Hon är brunett av medellängd och när hon ler lite gulligt mot mig så förstår jag att hon nog såg vad det var för verksamhet som hennes intåg på scenen satte stopp för. Hon hoppar in till fönsterplatsen, sätter på sig en musikspelare och lutar sig lite lojt tillbaka.

Jag kan inte låta bli att snegla lite på henne. Hon är klädd för årstiden i en ljusblå blus och vit kjol som smeker hennes solbrända ben och hon har lagt ifrån sig en lätt sommarjacka på sätet bredvid sig. Det konstnärligt uppsatta håret har en vacker nötbrun nyans som jag bedömer som hennes naturliga. Jag kommer på mig själv med att undra hur det skulle se ut om hon släppte ut det.

Nåja, hon lyssnar på musik och verkar fullständigt absorberad av det så jag återgår till att titta ut på granarna. Efter en stunds mediterande i min egen värld råkar jag genom en avspegling i rutan se att min reskamrat nog inte är så absorberad som det först verkade. När hon tror att jag tittar ut genom rutan så sitter hon och sneglar på mig. Eftersom tanken hetsar upp mig så börjar jag sakta smeka mig själv igen. Min hand kramar till och släpper. Mina fingertoppar masserar det vid det här laget stenhårda ollonet genom tyget …

Jag har nästan glömt bort att hon är där när kvinnan några bänkar bort plötsligt byter ställning, tar jackan från sätet bredvid och lägger den över låren och underlivet. Efter manövern går hon obekymrat tillbaka till att lyssna på musik men jag kan inte låta bli att notera att låren under jackan nu är betydligt mer särade än tidigare.

Efter ytterligare några ögonblick rör hon lite på sig igen och denna gång låter hon handen glida in under jackan. Jag blir osäker på om jag faktiskt såg det jag tror jag såg i glaset så jag vrider instinktivt på huvudet och tittar på henne. våra blickar möts och den här gången håller vi båda blicken stadig. Hennes läppar är lite särade och jag ser hennes hand mjukt röra sig under jackans improviserade insynsskydd. Blicken i hennes ögon är samtidigt bedjande och kommenderande …

Min erektion är nu så hård att jag hotar att nå utlösning precis när som helst och jag smeker mig själv mycket försiktigt medan jag tittar på kvinnan med det bruna håret. Till att börja med smeker hon sig själv långsamt och njutningsfullt under jackan men efter en liten stund drar hon undan jackan så att jag kan se hennes hand massera sig själv. När jag nu förstår att hon är med på noterna är jag inte sen att knäppa upp mina byxor och befria min pulserande erektion från alla bojor.

Jag smeker den upp och ner för skaftet utan att nudda ollonet eller förhuden och känner hur orgasmen snart inte går att hejda. Jag tittar på min färdkamrat och när jag ser hur hon med återhållen njutning krampar till och når klimax kan jag inte hålla tillbaka längre utan låter den pumpande befrielsen komma…

Bara sekunder efter att vi båda nått njutningens höjd sätter hon sig upp i stolen, trycker på knappen som signalerar till chauffören att stanna och rafsar ihop sina saker. När bussen stannar förstår jag att hon fick sin orgasm i allra sista stund och när hon reser sig upp från sin plats och försvinner med en ögonblinkning och ett brett leende kommer jag på mig själv med att undra vad hon heter.

Rösta på Smekningar på bussen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Smekningar på bussen