Presenten

”Jag har en present till dig.”
Miriam tittade upp boken hon läste. Hon hade inte hört Michael komma in i rummet. Hon tyckte inte om hans sätt att aldrig knacka, det var mer än en gång han hade smygit sig på henne då hon trodde sig osedd.
”Vadå?” frågade hon.
Hon hade redan fått skivan hon bett om som tack för att hon hade onanerat för honom dagen innan.

”Lägg dig ned så ska du få se”, flinade han.
Miriam tittade misstänksamt på honom och försökte utröna vad han kunde ha i handen som låg gömd bakom den kostymklädda ryggen. Hon lade ifrån sig boken.
”Är mamma hemma?” frågade hon.
Han skakade på huvudet.
”Inte förrän till kvällen, hon skulle gå på yoga med Charlotte.”
Michael var hennes mammas man sedan ett par månader tillbaka. De hade varit ett par i ett par år innan de knöt banden på riktigt men det var inte förrän efter giftermålet som Michael hade börjat roa sig med Miriam på ett sätt hon inte vågade berätta om för någon.
Det hade börjat med att han hade bett att få se henne klä av sig in till trosorna och lovat henne en konsertbiljett ifall hon gjorde det. Miriam hade accepterat och strippat intill de små spetstrosorna medan han tittade på med lysten blick. Hon hade trott att det var en engångsföreteelse men Michael hade lirkat upp badrumslåset då hon hade duschat ett par dagar senare och övertalat henne att onanera med duschmunstycket medan han runkade utanför duschkabinen. Han hade försökt hetsa henne till orgasm genom att prata om vilket söt, liten mus hon hade och hur gärna han skulle vilja tränga in i den men han hade sprutat ned glaset innan hon hunnit komma själv och smitit iväg lika snabbt som han anlänt. För det besväret hade hon fått ett biobesök.
Miriam reste sig och lade sig osäkert ned på sängen. Hon hade bara ett linne och ett par hotpants på sig. Michael satte sig ned bredvid henne. Han doftade rakvatten och tuggummi.
”Blunda och ta av dig de där små shortsen.”
Hon tvekade men lydde. Hon visste att han inte skulle försöka ha sex med henne, det hade han lovat henne redan första gången. Hittills hade han varit besatt av att försöka få henne att komma medan han såg på och Miriam hade onanerat pliktskyldigt inför honom men utan riktig entusiasm. Det hade varit nära då han hade slickat henne sist men då han förstått att hon var på gränsen till orgasm hade han sprutat så våldsamt att han tappat farten i sitt lapande.
Miriam blev lite orolig. Det var ett par dagar sedan hon hade fått utlösning sist och efter skolan idag hade hennes vänner visat henne ett filmklipp som någons brorsa hade laddat ned från internet. Det hade visat en ung kvinna som blev våldsamt knullad av tre män, en i varje hål och det hade fått fittan att sava på Miriam.
Hon drog ned byxorna och kände luften mot sin rakade fitta. Direkt ryckte det till långt inom henne och fittan drog ihop sig i förväntan.
”Sära på benen.”
”Tänker du slicka mig igen?” frågade hon nervöst.
Det hade varit oroväckande skönt förra gången och det hade varit på håret att hon inte hade kunnat hålla tillbaka. Det skulle ha varit otroligt pinsamt att komma inför sin styvpappa.
Michael log hemlighetsfullt.
”Nej, blunda nu. Du kommer att gilla det.”
Det var ingen idé att protestera. Miriam lutade sig tillbaka och väntade. Strax därpå hörde hon ett aggressivt surrande och något kallt som snuddade vid hennes blygdläppar. Hon ryckte till och öppnade ögonen. Mellan hennes ben rörde sig något i alla möjliga upptänkliga vinklar och pockade på att få tränga in i hennes oskuldsfitta.
Hennes styvfar flinade och hon kunde se en hård bula innanför hans kostymbyxor.
”Det är en rabbit. Nu ska vi se om vi inte kan få den här lilla kåtslynan att komma.”
Inför hennes uppspärrade ögon tryckte han den illrosa dildon in i hennes öppning och genast kände hon hur det plastiga kukhuvudet roterade inom henne med frenetiskt raseri.
”Oh!” pep hon utan att kunna hejda sig och Michael tryckte på ännu mer.
Ännu en bit åkte in och hon kände hur fittan började sava för att göra plats för hela staven. Roterande kulor masserade nu hennes fittöppning och hon gnydde då fittan reagerade på direkten. Hon kände hur klittan reste sig, sugen på action och staven tillgodosåg genast dess innersta önskan. Hennes styvfar tryckte in dildon ännu en liten bit och ett par vibrerande öron kittlade hennes klitoris så att hon reste sig upp på armbågarna och krökte ryggen.
”Åh!” flämtade hon och gjorde stora ögon. Det var annorlunda än allt hon någonsin hade upplevt. ”Åh, gud!”
”Gillar du den? Du är redan alldeles glansig av kåtsaft”, sa hennes styvpappa. ”Och det efter bara ett par sekunder.”
”Jag har aldrig känt något liknande”, flämtade hon andfått och kände hur fittan kramade om den virvlande staven. ”Det känns som att jag… Åhhhh…”
Surret på de kittlande öronen ökade och hon föll tillbaka i sängen, fastlåst under de sköna klitorisvibrationerna. Hennes bäcken höjdes och Michael drog retsamt ut staven för att sedan föra in dig igen. Hennes fitta protesterade och gapade efter den ljuvliga utfyllnanden för varje gång som det rosa ollonet gled ur hennes grotta. Hon stönade och kved allt häftigare.
”Tänker du komma?” lockade han men hon skakade hektiskt på huvudet.
”Nej, aldrig. Det är så pinsamt. Snälla, sluta!”
”Är det pinsamt om jag får se min styvdotters klitta kittlas till orgasm av ett par illrosa kaninöron medan en stav virvlar runt i hennes krampande lilla mus?” retade han men hon hörde på honom att han var upphetsad.
Hon tänkte dock inte ge sig och stålsatte sig inför de sköna konvulsioner som drog fram i hennes kropp. Hennes klitoris kändes glödhet och sprängfylld. Fittan var reda att låsas i underbar kramp men hon kämpade emot.
”Åhhhh, guuuuud”, tjöt hon då hon kände hur han vred upp det sista på staven och körde leksakskuken så långt in i hennes trånga fitta som han kunde komma.
Insidan av den plaskvåta musen masserades av ett snoende kukhuvud medan små kulor ursinnigt malde i fittöppningen. Den stenhårda klittan satt fångad under de ursinnigt vibrerande öronen som försökte knuffa henne över orgasmens kant. Miriam gnisslade tänder under dildons framfart med hennes kropp.
”Kom då, kåtunge”, flämtade hennes styvfar och höll fast staven långt in i henne. ”Får pappa se hur musen kramar om kukskaftet. Kom för pappa då, raring. Jag vill ju se dig få orgasm. Skrik för pappa medan han knullar din fitta med en låtsaskuk.”
Miriam spärrade upp ögonen då orgasmen drog in över henne och försökte komma undan men det var lönlöst. Staven tvingade hennes lilla fitta till kramper och hon kände att musen kramade så hårt om den surrande plaststaven att det skvätta iväg små duschar av fittsaft över hennes lår.
”Såja”, viskade hennes styvpappa men Miriam var fångad i en annan värld och kunde inte svara.
Det enda som existerade var kuken som bankade hennes mus alldeles mörbultad inifrån och surrande smekte hennes klitta.
”Åhhhh”, skrek hon då rösten plötsligt återvände. ”Jag kommer! Jag koooommeeeer!!! Knulla mig hårdare! Kör in den i min våta fitta! Knuuullaaaa dåååå!!! Det krampar så skönt! Jag vill inte men jag kommer så jävla hårt! Jag vill bli knullad! Knulla mig i alla hål, jag bryr mig inte! Det är så skönt och… åh, åh, åååååhhhhh!!!”
Hennes styvfar släppte dildon som roterade vilt inom henne men hon märkte det knappt. Först då han sprutade ned hennes lår med varm, kletig sperma började hon komma till sans igen. Hon skämdes över sig själv och förbannade sin egen kropp som förådde henne så enkelt. Hon visste att det inte var sista gången Michael skulle leka med henne.

Kommentera Presenten