Klassrummet

Hon hade vetat att något var fel så fort Eric sagt åt henne att komma till den extrainsatta lektionen på fredagseftermiddagen men hon hade inte förstått hur fel det var förrän hon klev in i klassrummet.
Korridoren hade varit tom och ödslig då hon gått genom den, hennes korta klackar hade klapprat mot det hårda golvet och ekat längs de vita väggarna. Tystnaden hade varit påtaglig men det hade varit en bekant tystnad, den tystnad som alltid låg kvar i skolan en fredageftermiddag. Tystnaden som nu mötte den henne då hon klev in i mattesalen var däremot av en helt annan karaktär.
”Miriam, kom in”, log Eric då hon förvirrat stannade på tröskeln.
Tolv par ögon stirrade på henne och hon kunde känna förväntan som låg i luften.
Hon kramade böckerna tätare mot bröstet och steg osäkert in i det halvfulla klassrummet. Hjärtat bultade i bröstet men hon trängde undan förvirringen och satte sig på en tom stol i bänken längs fram. Hon undrade varför hon var den enda tjejen i rummet men sa ingenting.
”Miriam, kom fram hit ett tag.”
Eric vinkade fram henne där han stod bredvid katedern och hon reste sig igen.
”Förlåt att jag är sen”, viskade hon och flackade nervöst med blicken då hennes tolv, manliga klasskamrater följde hennes minsta rörelse.
”Äsch, ingen fara” log Eric och brydde sig inte om att hålla ner tonläget. ”Kom och sitt.” Han klappade inbjudande på katedern och hon tittade frågande på honom.
”Vad?”
”Sätt dig här lite så får vi prata.”
Hon förstod inte riktigt men klättrade försiktigt upp. Bänkens lena yta var kall mot baksidan av hennes lår då kjolen gled upp och den klibbade fast mot hennes hud.
Miriam ryggade lite då Eric lutade sig fram mot henne och viskade i hennes öra.
”Vi behöver prata om vad jag såg dig göra i omklädningsrummet igår då alla hade gått.”
Hennes hjärta stannade för ett ögonblick och hon spärrade upp ögonen. Hon hade inte haft en aning om att hon inte hade varit ensam kvar då hon tagit ned duschhandtaget och låtit den hårda strålen leka med hennes svullna klitoris. Hon hade inte velat göra det men hennes styvfar hade fått henne att lova det på morgonen. Hon hade fått välja mellan det eller att låta honom slicka henne då hon kom hem och hon ville inte att han gjorde det då hennes mamma var i närheten.
Eric vände sig ut mot pojkarna i klassen med en hand på hennes axel. Han log brett.
”Igår kom jag på lilla Miriam här med att onanera i omklädningsrummet”, förkunnade han och det gick ett gemensamt stön genom rummet. ”Hon lade sig ned på golvet med duschen mellan benen och lät den knulla henne till orgasm. Det är inget fel med det”, sa han allvarlig och Miriam kunde känna hans tumme smeka hennes axel. ”Det betyder bara att hon håller på att bli vuxen och att hon var kåt.”
Hon kunde känna blickarna förändras och de brände som eldar mot hennes iskalla hud. Kinderna var brännheta medan resten av henne hade stelnat i skamfylld skräck.
”Jag vill till och med minnas att jag hörde dig kvida ’Knulla mig’ medan du kom, var det inte så, Miriam?”
Hon rörde sig inte ur fläcken. Hon stirrade bara rakt fram och kände hur tårarna började fylla ögonen.
”Jag vet att alla ni som sitter här i rummet också har onanerat så det är inget vi ska döma Miriam för, är det förstått?” Alla nickade och det stönande mumlandet hördes igen. ”Jag tycker istället att vi ska heja på henne. Eller vad tycker ni?”
Genast utbröt ett smatter av applåder och gälla busvisslingar och Eric släppte henne.
”Visa hur du brukar göra hemma, Miriam”, sa han och backade lite så att hon satt helt ensam på katedern inför sina klasskamrater. ”Vi vill gärna se.”
Hon tittade på sin mattelärare med tårfyllda ögon och skakade bedjande på huvudet men han rynkade ögonbrynen åt hennes min.
”Dra upp kjolen nu”, manade han. ”Eller måste jag ringa din pappa?”
Hon stirrade på honom och av hans breda leende förstod hon att han visste. Hon hade trott att Michael hållit det hemligt men tydligen så var han inte rädd att berätta för utomstående hur han utnyttjade sin 17-åriga styvdotter. Än så länge hade han inte haft fullbordat samlag med henne men hon visste att det skulle komma så fort hon fyllde 18. Fram tills dess nöjde han sig med att spruta henne i ansiktet medan han tvingade henne att röra vid sig själv eller också så slickade han henne tills hon inte kunde stå emot längre utan kom i djupa konvulsioner.
”Miriam…” manade Eric och såg på henne. ”Gör som jag säger eller så ringer jag Michael. Han har uttryckt en önskan om att jag berättar ifall du har några dumheter för dig och att inte lyda sin lärare är tyvärr något jag ser som dumheter. Dra upp kjolen nu, vännen och visa hur du brukar göra hemma.”
Hon rörde försiktigt vid kjolkanten och genast började visslingarna och applåderna igen. Hon stålsatte sig och drog upp den till midjan, blottandes sina trosor. Hon svalde för att inte gråta och försökte föreställa sig att det var samma sak som då hennes styvfar tvingade henne att onanera inför honom. Hon brukade alltid bli belönad med biobiljetter eller en tröja hon ville ha ifall hon lyckades komma då han tittade.
”Kom så ska jag hjälpa dig av med trosorna”, log Eric och reste sig kvickt igen.
Hans fingrar var varma mot hennes höftben då han lirkade in dem innanför troskanten och började dra av henne underkläderna. Han flinade mot henne då de väl låg i hans hand och sniffade på dem innan han vände sig om mot pojkarna i klassen.
”Så luktar en kåt flicka”, sa han och kastade trosorna till killarna vid fönstret. De kastade sig över dem likt utsvultna vargar inför en köttbit. ”Jag tror hon är lite blyg”, sa han sedan och satte sig bredvid henne på katedern.
Miriam knep ihop benen. Det kändes obehagligt att sitta på bänken utan trosor och inte blev det lättare då Eric lade handen på hennes lår så att hans fingrar nästan gled emellan dem. Hon tittade på honom och han log så mjukt mot henne att hon för ett ögonblick trodde att hon skulle slippa undan men utan förvarning drog han plötsligt upp kjolen på nytt och tvingade isär hennes ben. Tystnaden i rummet gick att skära i med kniv då hennes slätrakade mus kom i dagen. Luften slog emot hennes nakna kön och fick det att knottra sig på hennes lår. Tårarna brände bakom ögonlocken.
”Titta så fint rakad hon är”, sa han och lät pekfingret följa hennes yttre blygdläppar. ”Precis som en kåt flicka ska vara. Det här”, sa han sedan och särade på de rakade läpparna och visade högst upp. ”… är hennes klitoris. Jag tror hon skulle behöva få den slickad för att komma igång lite. Är det någon som vill testa?”
Hennes trosor glömdes genast bort och skrapet av stolar var öronbedövande då de tolv pojkarna trängde sig fram för att komma först till det hennes lärare bjöd ut så frikostigt.
Först fram mellan hennes särade ben var Andy som dök ned på knä utan att så mycket som se åt hennes bedjande ansikte. Hon ville inte ha sin gamla barndomskompis gloendes på hennes blottade fitta men han stirrade fascinerat och slickade sig till och med om munnen. Miriam kved och blundade då hon kände Eric smeka hennes klitoris med tummen.
”Slicka här”, instuerade han. ”Du kan sära på blygdläpparna med fingrarna. Under tiden ska jag visa hur man bäst smeker ett par kåta flickbröst.”
Hon ryckte till då hon kände Andys varma tunga lapa över hennes känsligaste punkt och andades hackigt ut då knapparna i hennes skjorta sakta knäpptes upp. Hon kom sig inte för att säga ifrån, det hade aldrig hjälpt då hennes styvfar tvingat sig på henne.
Hennes ena bröstvårta började mjukt att tvinnas mellan Erics fingrar och till sin stora skam kände hon hur den styvnade i hans grepp. Hennes mattelärare skrattade mjukt då han märkte hur det stod till med henne.
”Ser ni hur hård den blev? Rick, ta den andra. Du kan suga på den om du vill. Få henne att kvida.”
Miriam knep ihop läpparna om det tysta stön som ville ut då hon kände hur Andy lapade i sig av de safter som flödade allt ivrigare ur hennes fitta. Hennes klitta hade börjat bulta ivrigt under hans ihärdiga slickande och hennes bröstvårtor stod stenhårda mellan klasskamraterna fingrar. Hon öppnade ögonen och såg hur de pojkar som inte hade händerna på hennes kropp hade dragit fram sina kukar och runkade medan de glodde på hennes nakna bröst. Det högg till i hennes sköte då hon såg de stenhårda tonårskukarna riktade mot sig och hon gav upp det tysta försöket till motstånd. Hon öppnade munnen och kved tyst. Ett samfällt stön gick genom rummet och det verkade vara det verkliga startskottet. Strax kände hon hur en hand famlade över hennes bak och upp över hennes fitta. Två fingrar fann hålet och tryckte sig snabbt in i hennes våta grotta. Hon stönade och svankade medan hon pullades skoningslöst. Brösten knådades hårdhänt och Andy sög hennes klitta så ivrigt att hon krökte ryggen i skamfylld vällust.
”Stopp!”
Eric drog bort hennes klasskamrater och den sköna tungan försvann från hennes bultande kön. Hon andades ryckigt och kände hur fittan krampade i längtan efter orgasm.
”Så, nu är hon igång. Nu får hon avsluta det själv. Det här är ju ändå en lektion och vi vill ju lära oss något. Ni kan runka runt om henne så länge men rör henne inte igen förrän hon har kommit åtminstone en gång. Okej?”
Hon darrade i hela kroppen. Blygseln fick henne att tveka medan hennes klitoris skrek efter beröring. Den våta, lilla musen kved efter att bli uppfylld och hon drog fingrarna sakta över sin svullna fitta.
Eric såg hennes dilemma och gick runt katedern så att han stod bakom henne.
”Vill du ha lite mer hjälp?” sa han och nöp henne retsamt i bröstvårtan.
Miriam nickade ivrigt med blossande kinder och hörde hur han drog ut en låda i katedern. Strax hörde hon det underbara ljudet av ett dovt surrande samtidigt som skammen sköljde över henne i ännu större vågor.
”Här”, sa hennes lärare och räckte henne en vibrerande löskuk. Han drog den över hennes små bröst och fick det att pirra i de utstående bröstvårtorna. ”Visa oss hur du gör. Kom för oss, sötnos.”
Det var den knuffen hon behövde. Hon tog den surrande leksaken i handen och särade på benen ännu mer. Hennes klasskamrater stirrade storögt ned på hennes rakade blygdläppar som nu glänste av fittsaft och flämtade då hon särade på dem med sina egna fingrar. Deras egna händer rörde sig fortare då de runkade ännu vildare.
Miriam tog ett djupt andetag och förde det plastiga ollonet mot fittöppningen. Så fort det snuddade vid de glansiga läpparna ryckte det till djupt inom henne och hon stönade kvävt. Hon lade sig ned på rygg och svankade medan hon blundande och föreställde sig att hon blev penetrerad av sin mammas tränare. Hon hade sett honom knulla hennes mamma en gång då de trodde att de var ensamma och ända sedan den dagen då hon såg den ådriga kuken spruta ned hennes mammas skinkor med flera strängar av vit sperma hade hon drömt om att bli knullad på samma sätt. Hon brukade fantisera om det då hennes styvfar slickade henne för att lättare kunna slappna av och komma under hans sträva tunga.
”Ser ni?” hörde hon Eric viska. ”Ser ni vilken kåt, liten mus hon har? Hon är en riktig liten kåtslyna, vår Miriam.”
Hon stönade och tryckte in den vibrerande kuken i sin längtande fitta. Oskuld som hon var så tog det emot lite men hon var inte ovan vid att leka med dildos och visste hur hon skulle få in hela. Hon började jucka den ut och in med snabba tag och hörde hur kakofonin av smackande runkrörelser stegrades ännu en snäpp. Hon kände en plötslig rörelse bredvid sig och tittade upp. Intill hennes huvud stod Andy på knä och drog frenetiskt i sin hårda kuk. Ståndet var så kraftigt att penisen nästan låg längs hans mage och han stirrade stint på det som hände mellan hennes ben.
”Åh”, stönade hon vid den oväntade synen och kände hur fittan krampade runt den vibrerande plastkuken. ”Åh… jag… Åhhhhh!”
”Såja, Miriam”, manade Eric på. ”Knulla dig själv med löskuken. Kom.”
Hon stirrade ned på honom för att se ifall han också runkade men till sin besvikelse fick hon inte se hans kuk. Det enda hon såg var en kraftig bula under hans jeans men hans armar var korsade över bröstet då han nyfiket tittade på henne. Hon såg inget hån eller spe i hans blick, bara road retsamhet. Hon blundade igen och körde kuken hårdare mellan sina lår.
Ena handens fingrar for upp till ansiktet och hon blötte dem med saliv innan hon lät dem fara ned över magen och landa på hennes klitoris. Hon tyckte alltid att det var mest pinsamt att röra vid den inför sin styvpappa eftersom hon alltid blev så kåt att hon inte kunde styra sig själv efter ett par minuters pillande på den lilla knappen men nu brydde hon sig inte. Hon smekte den hårdhänt och kände hur det pirrade i musen.
”Hur känns det, Miriam?” frågade Eric vänligt men hon tittade inte upp.
Hon svankade bara mer och öppnade munnen med ett stön.
”Det är så skönt… jag vet inte… jag… åh, åhhhh gud det är så skönt. Snälla, rör vid mig. Knulla mig. Jag vill komma. Snälla, låt mig få komma.”
”Du får komma, vännen men du måste sköta det själv idag. Nästa gång kan vi kanske hjälpa dig lite mer.”
Ett gutturalt stön ljöd bredvid henne och strax därpå kände hon hur varma strålar av tjock sperma landade på hennes kind och hennes haka. Fingrarna grep hårdare om staven och bultade den ut och in i hennes längtande fitta medan andra handens fingrar bearbetade klittan som nu var så svullen att den stod ut mellan hennes fingrar. Hon stönade och vred sig som en mask på en krok, jagandes den förlösande orgasmen.
”Det är så skönt!” stönade hon halvkvävt. ”Åh, gud, det är så skönt. Knulla mig då! Jag måste få komma!”
”Din pappa har sagt att vi inte får knulla dig”, retades Eric och hon kved hjälplöst. ”Men visa oss hur du gör då du kommer för honom. Knulla dig själv till orgasm, sötnos. Få se din lilla fitta krampa runt den stora staven medan du kommer. Skrik ut din orgasm som den lilla kåtslyna du är. Knulla den där våta, längtande lilla musen tills den inte klarar mer.”
Hans ord jagade på henne och då hon hörde ännu ett stön och kände hur en av hennes klasskamrater sprutade ned hennes bröst rullade orgasmen in över henne. Fittan låste fast den vibrerande kuken i en skön kramp och hon böjde ryggen i en vid båge medan hon gnuggade klittan mellan fingrarna.
”Jag… åhhh… jag”, skrek hon kvävt. ”Jag kommer… jag kommer… åh, det är…”
”Kom då, sötnos”, skrattade Eric medan ännu en av pojkarna spermade ned hennes bröst. ”Skrik ut din orgasm så alla hör.”
”Jag kommer!” vrålade hon och gned klittan hårdhänt. Orgasmen stormade i kroppen och fittan kramade krampaktigt. ”Jag klarar inte mer. Gahd, knulla mig då. Jag kommer ju! Åhhhhhhh!!!”
Fler varma strängar av sperma landade på hennes kropp då orgasmen sakta dog ut och hon insåg vad hon just hade gjort.
Eric nöp henne retsamt i bröstvårtan innan han drog dildon ur hennes plastvåta fitta och låste in den i lådan igen.
”Vi ses på måndag”, flinade han och hjälpte henne att sätta sig upp. ”Ha en trevlig helg nu, sötnos.”

Kommentera Klassrummet