Gangsterknullet, del 1

Jag brukar kallas för den vackraste vackraste kvinnan i vår lilla stad, mitt ansikte är fortfarande fräscht ungdomligt med rena drag trots att jag fyllt 43, kroppen är hur läcker som helst, brösten vackert päronformade, höfterna förföriskt sensuella och mina ben sexigt vältränade som de bör vara hos en kvinna som tillbringar så många timmar i gymmet som jag gör varje månad.

Sedan skilsmässan från min man har jag levt vad man brukar kalla för ett utsvävande liv med många sexuella relationer. Precis som min bästa väninna. Vi har inga hemligheter för varandra och definitivt inte när det gäller sex.

För några månader sedan kom hon på den i vårt tycke lysande idén, vi satsar tio tusen spänn var i en duell om vem som kan knulla på det fräckaste sättet med den fräckaste mannen. Egentligen var ju hela idén vansinnigt tonårsmässig. Men så hade vi ju också kommit in i en ny tonårsfas i livet, bägge två. Eter att ha klarat oss igenom rätt så komplicerade skilsmässor behövde vi den här kicken, ansåg vi. När Eva-Lena som min väninna heter ringde mig första gången angående tävlingen väntade jag mig det värsta. Och visst var det rätt fräckt att knulla med en polis i hans polisbil.

Men det bräcker jag lätt, sa jag och skrattade utan att avslöja att jag redan satt i en annons på en kontaktsajt där jag sanningsenligt skrev snygg, 43-årig kvinnlig advokat söker snygg gangster för experimentell sex.

Varför gangster och inte en fotbollsspelare eller skådespelare. Jo, jag har haft många fantasier genom åren om att göra det mest förbjudna en framgångsrik advokat kan göra. Och det är att knulla med en av sina kilenter. Men naturligtvis inte vem som helst. Han ska vara snygg, intelligent, ha en kuk man kan njuta av både visuellt och fysiologiskt och ett ansikte man aldrig vill släppa blicken från.

Jag fick alldeles för många mail i brevlådan. Det var ju rätt klart vad jag var ute efter så att många killar skickat nakenbilder på sig med erekterade penisae var kanske inte så förvånande. Det fanns hur många kandidater som helst tyckte jag men när jag öppnade mailet från Krister föll alla bitar på plats.

Jag kände igen Krister på första bilden jag klickade fram, en kollega till mig på byrån hade försvarat honom två år tidigare när han var 17 och gjort sig skyldig till narkotikainnehav. Jag kommer ihåg att jag reagerade när kollegan presenterade mig för den här söta killen som hamnat lite snett men som påstod att det var en engångshändelse med knarket, det säger ju förstås alla, men jag trodde ändå på honom.
Han frågade t o m om jag ville bli hans övervakare. Men jag avböjde, redan då låg jag i skilsmässa och kände att det här var en kille jag skulle kunna fall för. Redan då hade jag börjat intressera mig för unga män utan att riktigt erkänna det för mig själv.
Förra sommaren såg jag honom igen, som fotomodell i en annons för herrkalsonger. Han var ännu vackrare då och det gladde mig faktiskt att han kanske klarat alla kriminella frestelser.

Nu gladde jag mig i min omoraliska fantasi över att han påstod sig vara gangster och skrev att han alltid drömt om att få knulla med en vacker advokat. Jag var ändå tveksam. Kunde jag lite på honom? Det fick han försäkra att jag kunde flera gånger i både mail och på telefon innan jag skickade en bild på mig i baddräkt som min man tog året innan vi skilde oss.

Bara en timma efter jag mailat bilden ringde han.

- Med den kroppen är jag beredd att knulla dig var som helst. T o m på månen, sa han och lät mig förstå att han inte tänkte missa den här chansen, förutstt jag fortfarande var intresserad förstås.
Jag skrattade och berättade att jag skulle till Göteborg om en dryg vecka och undrade om vi kunde ses då.

Härligt, svarade Krister. Jag lovar att inte ens onanera tills vi ses. Så jag kommer att vara så där rått gangsterkå när vi sest, svarade han.

Vi talades vid flera gånger under den följande veckan och jag förstod att Krister verkligen gått över till ”fel” sida om lagen. Trots det fotomodellade han tydligen fortfarande. Han berättade att han också ställt upp på en hemsida med sexiga nakenbilder som riktade sig till kvinnor. När jag undrade om jag kunde få läken till den kom den som ett skott.

På sidan fanns också ett litet videoklipp där han smeker sig över bröst och mage innan han tar av sig ett par minimala kalsonger och onanerar sig till orgasm. Jag blev för första gången upphetsad av att se en man onanera på en bildsekvens och berättade det för Krister i vårt nästa samtal.
- Härligt, svarade han. Du vet jag är lite grann av en exhibitionist. Som du säg får jag rejäla utlösningar och många tjejer tycker det är lite extra sexigt.
- Mmmm, replikerade jag. I den har luren har du en.

Vi kommer överens om att mötas på en av de större nattklubbarna. Han föreslog den själv eftersom han kände bartendern där. Jag berättade vilken klänning jag skulle ha på mig. Lätt igenkänningsbar. En röd urringad klänning med smala axelband och knäppning i mitten.
- Dessutom har jag tatuerat en liten fjäril på min vänstra axel, brätade jag.

- Och mig känner du igen på den muskulösa kroppen och t-shirten med vårt gängs logga på, svaradeJa, du har ju sett bilder på mig också.
- Och de säger precis det jag vill veta, sa jag och tittade på bilden i datorn som visade en ung mörk muskulös man helt naken med en styv uppåtriktad penis som han smekete. Han hade DET. Det jag var ute efter för mitt lilla sexexperiment.

Jag kom till nattklubben i god tid innan vårt avtalade möte och satte mig ner vid ett bord i ena hörnet. När Krister kom tio minuter senare har mina fantasier om vad som kommer att hända skenat iväg och jag är så upphetsad att jag inte kan hålla mina fingrar i styr. Medan han sätter sig ned i fåtöljen mitt emot smeker jag mig själv längs kläningen på lårens insida och känner hur kåtheten berusar mig mer och mer.

Utan att jag märkt det har ytterligare ett gäng unga män med samma t-shirt som Krister smugit sig upp till vårt bord och ställt sig i en halv cirkel runt omkring oss. Jag förstår precis varför dom är, som ett skydd, där men just då har jag bara en tanke i huvudet. Sex. Eller rättare sagt två. Sex och knulla. Jag kände att jag ville luta mig över bordet och viska till den rasande supersexige Krister att han ska ta mig någonstans där vi kan knulla ostört. Varför inte i baksätet på hans bil? Det skulle smälla högre än att knulla en polis i en polisbil.

Efter en kort stund knäpper jag upp den översta knappen i den tunna sommarklänningen, en kort stund senare knäpper jag upp den andra och särar på klänningens öppning så att Mark får en bra utsikt över mina bröst som jag är så stolt över.

När Mark undrar varför en advokat som jag vill knulla med en gangster som han berättar jag precis som det är om jag och min väninnas utmaning.
- Hon har knullat en polis i en polisbil och du vill knulla en gangster i hans. Nej det är för fånigt jag ska knulla dig på ett ställe där din väninna aldrig skulle våga visa sin fitta. Jag ska knulla dig på bardisken i den här lokalen medan bartendern häller champagne över dina vackra bröst.

- Vänta lite bara, säger han tittar på mig med sina kåta ögon. Erika du är den hottaste kvinnan jag någonsin varit i närheten av och det vill inte säga lite. Du har allt plus lite till. Låt några till av gästerna gå så vi får en chans att komma till bara.

Idén om att knulla på bardisken hade jag aldrig ens kunnat fantisera om själv. Än mindre vågat göra. Om det hade varit med någon annan än Krister. På något sått inger den självsäkre 19-åringen även mig mod att göra det otänkbara. Jag ler och tittar längtansfullt på honom. Jag vill ha honom så mycket att jag är beredd att göra vad som helst.

Krister reser sig och går fram till bartendern, viskar något, får ett svar, ler och kommer tillbaka till vårt bord. Jag frågar vad talade med bartender om.
Han trodde inte på mig. Han sa att det var lika otroligt att du skulle knulla med mig på bardisken som att jorden är platt. Och skulle du trots allt göra det skulle han bjuda mig
på gratis drinkar resten av året. Precis så han.
Från bardisken ser uppenbarligen inte bartendern hur kåt jag är på Krister. Allt han tycks ha sett under kvällen är mitt ansikte och min röda klänning och har inte alls kopplat oss samman.
Krister tittar mig djupt i ögonen och sedan på min klänning där jag öppnat ytterligare en knapp.
- Vi flyttar till soffan där borta, det är bekvämare. Jag tittar snett till vänster och ser den engelska soffan vid sidan om baren. Jag nickar, reser mig och låter klänningen hänga lite löst över kroppen medan vi går till soffan. Nu ser bartendern mig med klänningen uppknäppt och min läckra bröst som tittar ut i klänningens öppning. Bartendern stirrar med tappad haka mot mig.
Så fort jag satt mig ned i den engelska soffan vänder jag mig mot Krister som står framför mig och tittar triumfartat över axeln mot bartendern samtidigt som han smeker sig över gylfen.
- Jag var tvungen att onanera i förrgår, jag var så himla kåt på det här mötet att jag inte kunde hålla mig.
- Det var du väl värd, svarar jag och känner hur ett leende sprids över munnen. Och Krister jag ser att du är rejält kåt nu också..
Det är tomt i barrummet när jag tittar mig runt. Jag sträcker in händerna under kläningen och tar av mig stringtrosorna innan jag böjer mig fram och knäpper upp Kristers bälte och drar ner gylfen. Han helt naken under och den kuk som jag efter lite fumlande får grepp om är både är lång och massiv och pekar snett uppåt som den ofta gör hos unga kåta killar..Han drar ner byxorna helt och hållet innan han böjer sig ner efter mig lägger sina starka armar runt baksidan av mina lår och lyfter mig från soffan och upp på bardisken. Strax därefter svingar han sig själv upp på bardisken och börjar kyssa mig över låren och vaginan. Han stiger in ett finger mellan blygdläpparna och smeker mig under klitten med en ivrighet som jag inte känt sedan jag var tonåring och låg med någon jämngammal kille. Fast då hade jag ju förstås inte en tanke på att det skulle kännas mycket bättre 25 år senare när jag återigen lät mig förföras av en ung man.

Så tittar han plötsligt upp på bartendern.
- Vad står du där och glor för, öppna en flaska champagne.
Medan champagnen börjar droppa ner över mina bröst slickar Krister öms m champagnen ömsom brösten. Jag bli champagnevåt över hela överkroppen. Men det tycker Krister enbart är sexigt.
Så särar på mina ben så gott det går på den smala bardisken och ger Krister det utrymme han behöver för att han ska kunna glider in mellan dom med sin gigantiska kuk stående på knä.

Han knullar långsamt och utdraget inte alls som jag väntat, otåligt och explosivt. Det är precis som om han vill försäkra sig om att jag njuter lika mycket som han.

Jag känner att jag är på väg att arbete mig mot en orgasm när han plötsligt drar kuken ur fittan och låter den resa sig mot skyn mitt framför mina ögon. Så sätter han armarna i sidan och tittar ner mot sin egen kuk.
- Kom då, kom då, säger han och jag känner mig nästan blåst på konfekten när jag ser hur kuken rör sig snabbt uppåt, hur ollonet rycker till och strax därefter kommer den första ejakulationen. Med en explosivitet som jag aldrig upplevde hos min f d man skjuter sperman i väg över mitt huvud och in i väggen på sidan om bardisken, nästa ejakulation når mitt ansikte och jag känner hur sperman rinner ner för mina kinder, så kommer tredje, fjärde, femte och sjätte till och med en sjunde kaskad av sperma vinande över mina bröst och min mage.

Nästan på en gång efter utlösningen ryter han till åt bartendern.
- Ge mig påsen med kola.
Jag förstår precis vad han vill ha men blir lite förvånad när jag ser vad han gör. Han pudrar sin kuk från ollonet och inåt med allt pulver i påsen.
- Du ville ju ha ett gangsterknull, säger han medan han fortsätter att strö kokainet på kuken.
- Och ett gangsterknull kommer du att få, fortsätter han efter en kortare konstpaus.

Han smeker kuken till ett riktigt superstånd nu och när han tränger in i mig igen är det inte Mr Gentle som knullar. Det är som en bergbrytare som använder sitt spett och hammare, tryckluftsborr och allt annat han BEHÖVER för att komma dit han vill. Efter en stund är jag så bedövad och uppfylld av kåthet att hans ivriga och pardonlösa knullande bara känns underbart och att knullas av en kille som inte ber om ursäkt och säger förlåt hela tiden. Jag känner mig oändligt sexig när Krister tittar mig i ögonen med en blick som inte är från denna världen och visst, visst kännerjag mig som en gangsterbrud där jag ligger på bardisken. Jag smeker mig över fittan och in mellan blygden för att pusha mig till den orgasm som är så nära. Krister märker det och lyfter mig upp under skinkorna lite grann så han kan tränga in ännu djupare. Hämningslöst skriker jag bara rakt ut när det går för mig.

Strax därefter släcks belysningen i lokalen för att tändas igen. Bartendern vill uppenbarligen att vi ska gå.
Tänd lyset hör jag Mark skrika. Jag vill se den jag knullar med. Hans kuk rör sig som en gruvborr i flämtande tempo och jag njuter av hans oerhörda upphetsning.
Så sprutar han sin sperma rakt in i fittan denna gång men han vil bara fortsätta och fortsätta.

Bartendern säger till igen.
Jag kommer till sans och säger till Krister att vi kanske ska sätta på oss kläderna.
Så vi inte blir inlåsta, säger jag och känner för första gången den kvällen att jag gjort något som egentligen är ganska olämpligt.

Krister hoppar ner från bardisken. Hans fortfarande styva kuk svänger upp och ned som en stålfjäder. Så vänder han sigg till brtendern.
Vad säger du nu då.
Han får inget svar. Jag tittar leende på krister så lyfter han ned mig medan han passr på att kyssa mig över brösten.
Mina trosor ligger i soffan och jag drar snabbt på mig dom innan jag sätter på mig klänningen och skinnstövlarna.
Tätt slingrade kring varandra går jag och Krister ut från nattklubben och ner till hans bil. Han vill absolut skjutsa mig till hotellet.
Vi kysser och smeker varanddra innan jag stiger ut ur bilen. Jag är kär men vet att att det är den kanske olämpligaste man jag kan bli kär i. Jag vinkar när han kör iväg lyckligt ovetande om att jag två dagar senare ska kallas till ett informellt polisförhör om mina förehavanden i Göteborg den gångna helgen och att mitt gansterknullande bara kommer att bli värre och att jag kommer att gå över gränser som jag inte ens trodde fanns. Men mer om det i avsnitt två.

Rösta på Gangsterknullet, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (43 röster, snitt: 3.28 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Gangsterknullet, del 1”

  1. Sandra:

    Kul att Krister byter namn mitt i allt.

Kommentera Gangsterknullet, del 1