Kairo, år 1067 e.kr

Alessia hade färdats många mil med slavkaravanen från Konstantinopel till Kairo. Det var knappast hon som ägde karavanen utan en äldre man vid namn Achmed Khidr. En riktgit snuskig äldre man som var kåt på allt och alla. Men mannen var döende och när han kom in i staden Kairo så hade han inte många timmar kvar. Ingen visste vad hans sjukdom var så han kunde inte göra något. Hans släkt hade blivit slaktade för många år sedan och det fanns ingen att ge det till. Han stannade Karavanen utanför staden och ropade på närmaste man han såg. Det visade sig vara en fattig krukmakare vid namn Andros Muhammed Birros. Andros var bara 16 år och hade lämnat sin far som slog honom för att komma ut och se världen men i ett halvår hade han fastnat som assistent till en krukmakare i Kairo.

Andros var ingen direkt kvinnokar. Han hade både Italienskt och Arabiskt påbrå. Han var ganska mörk och hade mörkt ganska kort hår. När han fick veta att han fick karavanen med slavar blev han alldeles utom sig. Han hade ett litet hus i dom dåliga delarna av Kairo. Han tog alla pengar och slavar dit först. Tre av slavarna sålde men det var två han snuskigt nog ville ha kvar. Den ena var den vackra kvinnan Alessia och den vältrande svarta mannen Achmed. Båda hade han först som arbetande slavar i sitt hus men det blev mer.

En natt var det alldeles tyst. Både Alessia och Achmed hade gått och lagt sig på en säng som Andros hade varit snäll och köpt till slavarna. Dom båda delade självklart säng. Att köpa två sängar skulle vara alldeles för mycket för två slavar. En natt kunde inte Alessia sova. Hon började konstigt nog tänka på män. Hon ville ha en man.

Hon hade aldrig haft en man. Hon var oskuld. Hon började smeka sig själv. Först brösten och sedan sitt kön sin fitta. Hon smekte klitoris tills hon blev så blöt att det rann ur henne. Att lega bredvid någon och onanera hade hon aldrig gjort. Hon var så kåt att hon skakade. Hon var kristen men inte troende. Hon var helt övertygad om att inte gud fanns.

Efter en stund tryckte hon upp två fingrar och det var då Achmed vaknade. Hon märkte ingenting men han fattade vad hon höll på med hela tiden. Achmed var som Alessia. Infödd i en religion men icke troende. Inte efter att han blivit förslavad. Achmed försökte somna om men det gick inte. Hans omskurna kuk blev hård som sten. Han började smeka den lite. Lite till och till slut märkte Alessia det. Hon var så kåt att hon inte kunde kontrollera sig själv. Hon tog och lade sig och tryckte hela sin kropp mot Achmeds rygg. Achmed var nu säkert lika kåt han också. “Ska vi synda” viskade hon i Achmeds öra. Achmed vände sig om och kysste Alessia djupt.

Sedan kysste han hela hennes kropp och gned sin kuk mot den. Sedan tryckte han upp den i fittan på henne och knullade henne. Efter en stund bytte han ställning och började pulla henne. Det var så skönt att hon inte kunde låta bli att stöna.

De var då Andros vaknade. Han steg in i rummet med en kniv i handen men han hittade dom båda slavarna knullande. Han tog av sig sitt knyte runt midjan och frågade inte ens om han fick vara med utan körde upp sin kuk i Achmeds röv. Det var riktigt trångt och skönt. Achmed hade aldrig blivit knullad i röven men detta förstärkte bara hans kåt het. Alessia kom i ett stön men började nästan direkt efteråt suga Achmed. Långa fina drag. Plötsligt började Achmed tala. Vi lägger oss på sängen och gnider oss mot varandra sa han. Hämta Olivoljan Alessia lade han till det. Det gjorde dom. Med Olivolja. Dom fick orgasm allihopa samtidigt. Achmed och Andros slickade upp varandra sperma. Det var en natt dom sent skull glömma.

Rösta på Kairo, år 1067 e.kr:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (51 röster, snitt: 2.16 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kairo, år 1067 e.kr