Min oväntade helg med Stefan

Stefan, det var många år sen sist nu, men vem kan glömma alla de fräcka och sköna stunder som vi brukade smyga oss till. Inte jag i alla fall. Vi träffades när jag var 19, hade ett KK-förhållande under några år, tappade bort varandra en tid, men tog sen upp tråden igen och knullade oss igenom ytterligare några år. Sist vi sågs tror jag var för ungefär tio år sen. Jag minns det vilda sexet vi brukade ha på kvällarna på ditt kontor precis i början. Jag var fortfarande ganska ung och oerfaren, men du, 15 år äldre och en hängiven lärare, visade vägen. (Det har senare funnits män som skämtsamt undrat vem de ska tacka för vad jag lärt mig göra med dem!) Vi brukade hitta ett par timmar här och ett par timmar där, tog chansen när den gavs. Du var ju ”gift, men kåt”, som du brukade säga. Vi var i olika skeden av våra liv, men förenades av kåthet och attraktion som var som magnetism mellan oss. Det var sex i bilar, i skogen, på hotellrum och en gång i din trädgård en sen kväll när din fru sov gott inne i huset… Det där är vi väl inte så stolta över nån av oss, men vi lät oss styras av kåthet och begär och vi har aldrig sårat eller skadat någon så hur farligt kan det egentligen vara. Och jäklar vad skönt vi hade det, att två personer kan funka så bra ihop sexuellt och sen inte ha något som helst gemensamt när de har kläder på kroppen. Men det var väl det som gjorde det hela så enormt svårt att avstå ifrån.

När jag blundar och tänker tillbaka blir minnena av våra heta möten som en upphetsande orgie på min näthinna, och jag hoppas så att våra vägar ska korsas igen. Min kropp längtar. Längtar efter vårt sex. Och jag behövde inte hoppas och längta länge till skulle det visa sig…

Idag är det söndag och du har precis gått härifrån efter nästan två dygns minst sagt lustfyllda aktiviteter. Vi tar det från början.

Det är en fredag i maj och jag har ännu en hektisk arbetsvecka som VD-assistent bakom mig. Förväntningarna ligger i luften och personalen är på gott humör. När klockan slår fem dukas det fram öl och vin och snacks, det ska ut och festas på firmans bekostnad. Vi är ett 25-tal anställda och jag är äldst med mina 43 år så det är ett relativt ungt gäng, många singlar och för att gå händelserna lite i förväg kan vi nog konstatera att det är fler än jag som ska bli rejält genomknullade innan kvällen och natten är över…

Lagom bra igång drar vi iväg mot stans för tillfället bästa uteställe. Vi har bokat bord och det blir god mat och massor med god dryck. Till detta är det underhållning av ett av landets just nu populäraste underhållningsgäng. Stämningen är helt klart på topp.

Trots att showen håller på som bäst känner jag att jag måste göra ett besök på damernas och smiter därför iväg lite diskret från mitt härliga gäng. Alla andra gäster har blickarna mot scenen och det är verkligen en kanonshow. Ingen kö på toaletten så besöket där är snart avklarat och jag ska precis gå tillbaka till min plats när jag nästan springer rakt in i famnen på dig, Stefan. Jag tror knappt det är sant och innan vi hinner säga ens hej känner jag pirret mellan benen! Detta är exakt inledningen på den fantasi jag unnat mig så många gånger de senaste åren och nu kanske den blir verklighet. Du kramar om mig och trycker dig ganska “oanständigt” mot mig, förmodligen helt per automatik för du ryggar tillbaka lite och skrattar till, säger förlåt Eva, du kanske inte… men du avslutar inte meningen när du ser min blick. Det måste vara den kåtaste blick du sett på flera år för du får lite svårt att få fram orden. Så skärper vi oss båda, men det behövs inte många ord för att sondera terrängen – båda är ute med sina respektive kollegor, hur ser planerna ut för kvällen, möjligheterna utforskas, din fru bortrest över helgen, jag är frånskild och bor ensam i min lägenhet och helt plötsligt är det inget att tveka på. Vi har avtalat möte utanför lokalen en bit bort i skydd av mörkret, ska bara göra en snygg sorti inför arbetskamraterna. Har för mig att jag skyller på huvudvärk, önskar alla fortsatt trevlig kväll och sen skyndar jag mig ut.

Du väntar där vi avtalat, vi drar oss längre in i mörkret och jag känner dina armar och händer dra min kropp tätt intill dig. Vi kysser varandra och pressar våra kön mot varandra. Jag blir nästan galen av kåthet när jag känner din kuk genom tyget. Otroligt hur kåt du kan göra mig! Jag är redan väldigt våt i trosorna och om du hade tryckt upp mig mot husväggen och tagit mig rakt av där och då, så hade orgasmen förmodligen kommit redan när du trängde in i mig. Men nu gör du inte det. Istället ringer vi en taxi och har tur för den kommer inom bara nån minut. Nu gäller det att hålla händerna någorlunda i styr tills vi kommer hem, bara tio minuter så är vi hemma hos mig. När vi sitter i taxin kan jag inte låta bli att lirka ner din gylf lite grann, bara få in ett par fingrar och smeka din kuk. Du får anstränga dig för att inte stöna högt, lägger din arm om mina axlar, dina fingrar leker med mitt hår, handen vandrar ner mot mitt bröst. Beröringen får mig att rysa av vällust. Jag vill nu bara slita upp dina byxor och ta din sköna kuk i min mun, suga den riktigt hård. Måste behärska mig, men viskar i ditt öra vad jag har lust att göra med dig och du kysser mig till svar. En varm och skön kyss med mycket tunga. Mmm…..

Så är vi äntligen hemma, skyndar oss upp för trappan, fumlar med nyckeln och sen äntligen slår lägenhetsdörren igen bakom oss. Nu kan inget stoppa oss längre, alla hämningar flyger all världens väg och inom bara få sekunder står vi där båda två helt utan kläder i hallen. Jag låter min tunga spela ner över ditt bröst och din mage, noterar hur fin och vältränad du är. Vi har båda två kommit upp i ålder nu, du är 58, men jag har förstått att du har fortsatt träna och hållit dig i trim genom åren så din fysik är betydligt yngre. Jag kysser mig fram genom dina ljumskar, undviker medvetet att röra vid din kuk som står och svajar tätt intill mitt ansikte. Du står ganska bredbent, håller en hand lätt på mitt huvud. Jag smeker dina ben med långa, svepande rörelser, upp och ner, smeker och tar i dina skinkor, mina smekningar närmar sig, insidan av låret, upp nära, nära, kysser dina lår, mina läppar når din pung och jag tar med ena handen om pungen, den andra långt ner runt om kuken och så låter jag tungspetsen möta ollonet, lätt, lätt, lätt, slickar, leker och slickar, runt om och upp och ner. Smakar och smeker och håller om med mina händer, om vartannat, låter kuken glida in i munnen. Åh, vad det är härligt att suga dig, Stefan! Du stönar, håller med dina händer om mitt huvud och jag suger, du juckar, kuken går längre och längre in, det är så skönt och jag vill bara ha in så mycket jag kan av den. Vi ser på varandra och jag ser att du njuter, du tycker om att se mina kåta ögon när hela min mun är fylld av din hårda kuk. Så ber du mig ta det lite långsammare, du vill dra ut på det sköna och inte komma riktigt än. Synd, annars hade du fått spruta, det vet du. Du har gjort det förr, både här och där…

Du drar upp mig till stående, håller om mig, kysser mig. Att suga dig har om möjligt kåtat upp mig ännu mer, jag för ner din hand mellan mina ben. Du smeker mig lätt fram och tillbaka i det varma och våta, klittan är svullen och hela mitt sköte skriker efter att få kuk. Jag viskar till dig att jag vill att du ska knulla mig. Du ser dig omkring lite i lägenheten, här har du aldrig varit förr, och det närmaste rum du ser är köket. Jag vet ju hur mycket du älskar att ta mig bakifrån stående lutad mot diskbänken så du behöver inget säga, jag vet… Vi tar de få stegen till diskbänken och jag hinner knappt luta mig fram förrän jag känner hela din sköna kuk mellan benen, mot mina blygdläppar och så dina händer som särar på skinkorna, smeker. Jag känner hur du låter kuken nosa på min våta fitta och snart börjar din välbekanta hårda stake tränga in i mig. Du har en rejäl kuk, en sån som fyller ut ordentligt och när den är nästan helt inne stönar du ”Eva, du är så skönt trång!”. Dina händer håller ett stadigt tag om mina höfter och du knullar mig med långsamma, men bestämda rörelser. Du drar nästan ut kuken helt innan du pressar in den hela vägen och så om igen, om igen… och jag känner hur hela min kropp njuter av varje sekund, varje rörelse, jag känner att jag vill låta orgasmen komma och som en liten hjälp på traven pullar jag mig själv lätt med långfingret runt klittan. Orgasmen låter inte vänta på sig, jag ber dig knulla mig lite fortare och du ökar tempot så jag får det precis som jag vill ha det. En lång och utdragen skön kärlekskramp omfamnar mitt underliv och jag känner hur benen knappt vill bära mig där jag står, jag blir liksom hängande mot diskbänken och uppburen av din stadigt pumpande stenhårda kuk. Jag vet inte hur högt jag stönar, men vem bryr sig. Att vara lite högljudd förstärker känslan så jag skriker ut min njutning utan några som helst hämningar. Sjunker sen ihop och låter dig sakta ner tempot igen, men du fortsätter ändå knulla mig, bara mycket, mycket saktare nu. Till sist står du nästan stilla, rörelserna finns där, men är knappt märkbara. Du böjer dig fram och kysser min rygg och jag försöker säga något, men du tystar mig. Njut nu, Eva, bara njut, säger du. Jag njuter.

Så drar du dig ur mig, jag vänder mig om och undrar vad du har i tankarna. Du lyfter upp mig i dina armar, tar några steg mot köksbordet och lägger ner mig med stjärten mot kortsidan, frågar om jag ligger bra så, under tiden som du ställer dig redo att fortsätta där du slutade borta vid diskbänken, men den här gången med mina ben upp i vädret. Du lägger mina vader mot dina axlar, tar tag om mina höfter och ljumskar så du kan justera mig till exakt den position där du vill ha mig. Så känner jag din kuk mot min fitta igen, du för den fram och tillbaka mot mina blygdläppar och jag känner hur jag fortfarande är kåt och varm och längtande, trots en så skön orgasm för bara en liten stund sen. Stefan vet hur jag fungerar, om han bara fortsätter vara kvar i mig eller bara smeka mig runt fittan så vet han att jag ”vaknar till liv” igen nästan på en gång. Det är det som händer nu. Stefans händer smeker mina bröst, han pressar kuken mot mitt underliv när han böjer sig fram och suger och nafsar lätt i ena bröstvårtan. Jag smeker själv det andra bröstet och båda vårtorna står som små eiffeltorn rakt upp, stenhårda. Kåta. Så reser Stefan sig rak igen och med en skön hård stöt är hela kuken inne i fittan igen. Jag rycker till, det gör inte ont, bara skönt. Nu är jag så välsmord och uppvärmd och vill bara bli knullad, hårt till och med. Stefan vet. Han öser på och pumpar nu så hårt han kan. Svettdroppar kommer från hans panna och droppar ner på mig, jag blir ännu kåtare av att se hur han jobbar och jag försöker jucka emot så gott jag kan. Han håller mig ömsom om låren, ner under ryggen, kramar mina bröst, men hela tiden knullar han mig med hårda sköna tag. Ibland saktar han ner för en liten stund, tar några långsamma tag, söker ögonkontakt och vi ler mot varandra. Två människor som bara har en sak gemensam, sex, men så gemensam den är sen… Vi är väldigt sexuellt kompatibla helt enkelt, och vi förstår att njuta av det. Jag känner att jag nog kan vara med på en orgasm till när Stefan verkar komma allt närmare sin. Jag fingrar lite lätt runt min klitta, men känner att jag nästan inte behöver hjälpa till alls, orgasmen kommer nästan alldeles av sig själv och vi lyckas nästan tajma varandra perfekt. Stefan stönar högt och stöter in kuken ännu längre när han sprutar och jag låter mig svepas med när mitt sköte formligen pulserar av vällust och orgasmen väller fram genom mig. Stefans kuk tömmer sig inne i mig och han sjunker ihop över mig, måste hämta andan, svetten rinner. Jag slår både ben och armar om honom och vi bara står och ligger så en lång stund, ser på varandra och ler. En fumlig kyss… Fan, vad skön du är Eva… jag har allt använt dig i mina fantasier ska du veta, flämtar Stefan.

Efter en bra stund känns köksbordet alltför obekvämt, vi behöver sträcka på oss och få nåt att dricka. Lite vin kanske? Ja, varför inte säger Stefan. Vi ställer fram vatten och vin i vardagsrummet och slår oss ner i den stora hörnsoffan, fortfarande helnakna. Vi skrattar, pratar gamla sexminnen och dricker varsitt glas kallt vitt vin. På tv:n rullar en av de nattliga barnförbjudna filmerna, vi tittar med ett halvt öga medan vi pratar och låter oss inspireras. Tänk att man kan ha det så här bra. Den häftiga sexakten och vinet gör sitt, snart ligger vi tätt hopslingrade i soffan, men lite trötta. Somnar. Jag tror jag drömmer om sex, drömmer att jag har sex, känner hur jag är i ett tillstånd mellan sömn och vaket, hör mig själv stöna… Inser att jag inte drömmer, nu är upphetsningen på riktigt. Jag har Stefans hand mellan mina ben, han har vaknat och nu väcker han mig med smekningar. När han ser att jag är vaken, flyttar han sig ner mellan mina ben och börjar slicka. Detta är det absolut skönaste jag vet och särskilt då av nån som verkligen vet hur jag vill bli slickad. Stefan använder sin tunga och sina fingrar så bra som det bara är möjligt, jag har ömsom två fingrar ömsom hans tunga inne i mig. Han slickar mig och kysser mig, retar mig med fjäderlätta snabba slick varvat med att han låter hela ansiktet borra sig in i mitt våta sköte. Till slut börjar det gå för mig och jag nästan lyfter stjärten medan Stefan slickar ännu mer intensivt, så skönt, så skönt och nu pressar han in ett finger i analen. Han vet att jag inte är mycket för analsex, men så här vill jag mer än gärna ha det. Han jobbar med tungan mot fittan och ett finger i stjärten, nu får jag nästan en känsla av att jag ska svimma så vimmelkantig blir jag av detta härliga. Rummet snurrar för mig och jag blundar och bara njuter tills avslappningen kommer och inga kroppsdelar längre verkar vilja lyda mig. Stefan lägger sig bredvid och håller om mig, jag ser att han är nöjd med vad han åstadkommit, lite glansig på näsan av all fittsaft, men nöjd, mycket nöjd. Jag kysser honom och får känna min egen söta smak.

Skulle kunna somna igen, men Stefan låter mig inte göra det. Istället tar vi oss in i sovrummet, tar av överkastet och kryper ner mellan lakanen. Nu tar kramar och kyssar vid, vi håller om varandra, slingrar ben och armar runt varandra och kyssarna blir djupa och våta, med mycket tunga och väldigt upphetsande. Vi är nog lite trötta, men ändå inte helt klara för att sova, fortfarande leksugna. Stefan lägger sig mitt i sängen, på rygg, täcket har åkt ner på golvet. Han gör en gest ner mot sin stora härliga kuk som står som en tennsoldat och bara väntar på mig. Jag känner hans hand mellan mina ben och där är vått och redo. Jag runkar hans kuk lite lätt medan han fingerpullar mig lika lätt. Vi ser varandra i ögonen och håller fast blicken medan jag sakta placerar mig ovanpå honom, låter kuken sjunka in i mig och börjar sen röra mig med mjuka rörelser, fram och tillbaka. Stefan lutar sig upp, tar om mina skinkor, kysser mina bröstvårtor. Jag beundrar hans muskulösa överkropp och armar, smeker honom i nacken. Så lägger han sig bakåt igen och vi hittar en skön rytm, njutningen är total. Jag rider och rider, känner hur min fitta slukar denne härlige mans hela stake och kniper åt om den så att vi båda ska få det så skönt det bara går. Vi håller oss så här länge, det är så skönt, jag blundar och rider, Stefan stönar och blundar ibland han med. Men jag vet att han helst tittar, han gillar att se vad vi gör, se våra kön och han gillar att se på mig i min njutning. Takten ökar och andhämtningen med den, jag vinklar in fötterna så att jag kan sitta som på huk, få ett högre ridtempo. Håller mig i Stefans hand och bröstkorg, han juckar hårt upp mot mig nu, möter mig så att vi slår ihop mot varandra. Så tar han ett fast tag om mina höfter, stoppar allt med hela kuken inne i mig, han håller fast mig och säger: ”Eva, ställ dig på alla fyra, jag vill ta dig bakifrån.” Aha, Stefans favorit, tänker jag och ler för mig själv. Jag håller mig med en hand i sänggaveln och svankar så att min stjärt vänds upp mot honom. Vet hur sexigt han tycker det är och han är inte sen att tränga in i mig, håller fast mina höfter och börjar jucka hårt. Nu kan vi snacka om att han verkligen ”tar” mig, det är värsta doggyknullet och sängen knakar när vi håller på som värst. Vilken hingst han är! Jag känner kuken stöta fort och hårt i mig och jag vill inte att det ska ta slut nånsin. Jag tror jag skriker ”Knulla mig!” flera gånger. Som om jag behöver be honom göra det. Snart är vi båda på väg mot varsin orgasm igen. Det är en helt otrolig upplevelse, denne man som vet precis vilka knappar han ska trycka på när det gäller min kropp. Som han får mig att må bra. Snart skakar vi båda efter denna sista urladdning, vi sjunker ihop i en hög i sängen, fiskar upp ett täcke från golvet och somnar fullständigt utmattade.

Det är lördag eftermiddag när vi vaknar, något förvånade ser vi på varandra, men bara för en sekund, sen är minnet tillbaka och vi kramar om varandra utan att säga ett ord. Kramen blir till mer än en kram och utan att något behöver sägas är vi plötsligt och kroppsligen helt förenade igen. Stefan har krupit upp ovanpå mig och tränger försiktigt in i mig. Jag snor mina ben om hans rygg när han börjar knulla mig med lugna tag. Det känns så bra i all sin enkelhet och efter en stund smyger min hand sig ner mellan våra kroppar så att jag kan låta ett finger hjälpa min lilla klitta till en skön morgonorgasm samtidigt som Stefan pumpar ut sin säd i min fitta. Vi ligger kvar i samma ställning och njuter en bra stund. Än har ingen sagt ett ord och det behövs inte heller. Vi har haft såna här helger tillsammans tidigare. Vi går snart upp, duschar tillsammans med allt vad det innebär, äter frukost, tar en promenad, men är sen snabbt tillbaka igen för att fortsätta våra lekar och så håller vi på ända tills nu för en liten stund sen. Helgen är slut och Stefan återgår till sitt, jag till mitt. Vi skiljs åt med en plan för att inte tappa kontakten nu när vi så lyckosamt hittat varandra igen. Vi ska försöka avsätta en ”lunchtimme” i veckan för våra möten från och med nu och vi ska fortsätta leka, göra det vi gör bäst, njuta av livet här och nu. Nästa gång kanske det blir ute i naturen, nu har vi sommaren framför oss och vi gillar båda utomhussex, gärna med risk för att bli påkomna… kanske skriver jag om ett sånt möte nästa gång. Puss!

Kommentera Min oväntade helg med Stefan