Utomlands del 1

Det var den tredje dagen och vi var på väg mot ett par solstolar. Vi kom lite senare så vid detta laget hade folk börjat droppa av för dagen. Ett par konstgjorda palmer utgjorde en lite ”oas” mitt på stranden och stolarna under dessa var dessutom lediga. Vi slog oss ned, min fru tog snabbt av sig behån och räckte mig sololjan. Hon satte sig i fotändan av sin solstol och bad mig smörja in ryggen. Bara ett par 3-4 meter bakom våra stolar låg en man och läste en bok, troligen en lokal ortsbo. Jag såg att han iakttog min hustru mycket grundligt och skruvade lite på sig, liksom för att ”ordna” till något kanske i byxorna, tänkte jag. Han kikade diskret mellan handen som höll i boken och bokens pärm.
Min hustru var inte sen med att riktigt brösta ut så att ryggen skulle bli lättare att smörja in, som hon uttryckte det. Jag vet nog varför hon bröstade ut minsann, hennes bröstvårtor skvallrade. De blir enormt stora då hon är upphetsad, vårtgårdarna liksom går över i de stora vårtorna som är minst 1,5cm i diameter, perfekta att leka med. Hon blev tydligen lite småtänd av att mannen kikade på henne. Jaja, en komplimang är ju alltid välkommen.
-Ska jag smörja framsidan? frågar jag.
-Nej, det behövs inte älskling säger hon, fortsätt och smörj lite till där bak så att jag inte bränner mig.
Jag får fortsätta att smörja henne och Juan, som jag kallar honom, får fortsätta att njuta av min hustrus rätt så stora bröst ett tag till. Visst blir jag svartsjuk men känner till min förvåning att min kuk börjat styvna litegrann. Jag smörjer om och om igen på samma ställen, min hustru finner sig väl i detta och låter mig hållas. Jag uppfattar hennes andning som en aning mer frekvent t o m tycker jag att näsvingarna vittnar om att hon är ordentligt upptänd.
-Älskling, säger hon plötsligt, tog du med boken jag läste igår, frågar Agneta.
-Du sade ju att du inte ville läsa något idag, svarade jag henne.
-Om jag är riktigt snäll, skulle inte du kunna gå och hämta den boken till mig nu, snälla?
Vad gör man inte för sin hustru, trots att det tar ca 25 min att gå till vårt hotell (som ligger lite vid sidan om). Det är nu knappt 20 personer på hela stranden, några lokala ungdomar sparkar boll, ett äldre, troligen engelskt par håller på att packa ihop sina tillhörigheter. Lite längre bort ligger ett par som väntar på att deras två små barn ska komma upp från vattnet.
Väl uppe på trottoaren ser jag min hustru lägga sig till rätta i solstolen. Precis som jag vänder om huvudet för att korsa gatan ser jag i ögonvrån att hon ålar sig ur bikinitrosorna och lägger sig med ordentligt utspärrade ben. Jag håller nästan på att tappa kontrollen i trafiken men lyckas hejda mig för att verkligt se vad som är på gång. Agneta ligger nu med benen vitt isär, fötterna är t o m utanför solstolskanten. Detta måste betyda att Juan nu har absolut fri sikt in mellan min frus ben. Är hon inte klok, tänker hon inte på att det ligger en karl bara ett par meter ifrån. Visserligen med ett par stolar med tak emellan men ändå. Jag ser att mannen nu lagt ned boken på den något välgödda magen och koncentrerar sig helt på utsikten samtidigt som han stryker sig över skrevet. Åtminstone ser det ut som om han gör det. Jag betraktar en liten anslagstavla för att inte folk ska se att jag stirrar mot stranden, man vet aldrig, man kan kanske bli anklagad för smygtittande.
Agneta bjuder på helt fri insyn men trots detta så verkar hon inte riktigt nöjd. Hon putar upp med stjärten, ställer sig mer eller mindre på alla fyra för att borsta bort sand från stolen. Stjärten rör sig alltför sexigt varje gång hon sveper med händerna. Sedan lägger hon sig ned och ligger så stilla.
Det är egentligen inget konstigt med detta, hon solar ofta näck när vi är hemma. Nu är detta dock på en strand i ett främmande land samt med en främmande karl som iakttar hennes alla rörelser.
Jag kunde inget annat göra än att fortsätta mot hotellet. Kände mig faktiskt lite småkåt av denna syn, min hustru som utför en ”privat” show inför en okänd mans, förmodligen kåta blickar.
Inne i lägenheten letar jag boken, får gå igenom en hel del innan jag slutligen finner deckaren hon ville ha. Den köpte vi på Kastrup, min hustru läser enbart deckare, 3-4 i veckan skulle jag tro.
Jag känner mig kissnödig och rent reflexmässigt sätter jag mig på toastolen, vilket jag brukar göra om jag har tänkt mig en stunds ”egentid”. Jag kissar upp över magen och ser till att det blir ordentligt vått, gnider in den halvstyva lemmen som snabbt reagerar med att bli hård som ett spett. Det är helt och hållet min hustrus ”fel” att jag sitter här och runkar, hon gjorde mig stenkåt och nu runkar jag i långa drag. Jag nyper om kuken allt vad jag orkar medan jag allt snabbare drar upp och ned, upp och ned. Det tar inte mer än ett par minuter innan orgasmen är på väg, jag hejdar mig snabbt, springer in och lägger mig på soffan och går i kullerbytta ställning. Med den hårda kuken rakt ovanför min mun runkar jag nu för fullt. Kissdroppar och försats droppar ned i mitt öga, saltet svider. Jag kommer i en rejäl orgasm och lyckas få det mesta i munnen. Jag sväljer detta och använder fingret för att få i mig dropparna från kind och hals, fick t o m en skvätt upp i hårfästet. Den skvätten stryker jag ut, liksom frisyrskum.
Snabbt upp på bena, hur länge tog detta nu? I femton minuter har jag letat boken och runkat, undrar om Agneta tror jag gått vilse.
När jag kommer till strandvägen har det gått nästan en timme och nu är stranden tom förutom ungdomarna med fotbollen.
Väl nere på sanden möts jag av en förlupen boll. En tonåring kommer springande efter den, ser mig och ler och säger. –Hey mister, you have a very beautiful wife!
-Tank you, säger jag lite förvånat. Grabben sparkar bollen mot kompisarna och springer iväg.
-Du fick vänta en stund, jag fick leta boken innan jag fann den.
-Det gjorde inget sade hon, utan att lyfta på huvudet.
Konstigt, hon låg ännu på mage och hade dessutom tagit på sig bikiniunderdelen igen. Jag undrade om jag sett fel.
-Ska du inte sola framsidan innan ”solpasset” är slut, frågade jag.
-Nej jag blev så trött, orkar inte ens vända mig, säger hon.
Hm, låter hon inte lite ”tjock” i rösten eller är det jag som inbillar mig??

Vi solar ända tills solen skyms av huskomplexen bakom strandvägen. T o m pojkarna med bollen är försvunna nu, jag måste ha slumrat till en stund. Hinner känna att jag nog borde ha smort in mig innan. Huden känns alldeles för varm, blir nog till att ta igen sig imorgon, tänker jag.
-Gick den lokale badpojken tidigt, undrade jag. Agneta svarade att han gick samtidigt då jag gick till hotellet. Ok, fick jag fram samtidigt som min hjärna jobbade. Jag hade ju iakttagit henne från trottoaren i minst fem minuter och karln var kvar hela den tiden??!
Vi plockar ihop våra kläder, Agneta sätter sig och tar på sig sin behå. Därefter ställer hon sig upp, något skymd av en av palmerna och i hastigheten ser jag att hon snabbt och nästan helt osynligt drar ut resåren i trosorna och tittar nedåt liksom för att kolla att allt står rätt till.
Jag viker ned ryggstöden och ser en jättestor våt fläck mitt på hennes brits. Oj, antingen är det svett eller så är det fittsaft eller så är det sperma, jag resonerar helt nyktert och beslutar mig för att ignorera allt detta. Vi har trots allt tio dagar kvar här och det är ju ändå semester.

Tillbaka på hotellet blir det dusch och allmän uppfräschning innan middagen. Jag hinner få en hand mellan Agnetas ben men möts av en blick som betyder ungefär: ”jag är såå trött, orkar inte”.
VI strosar mot de centrala delarna av staden för att leta oss en mysig restaurang. Precis som vi hittar det romantiska lilla gourmetstället hörs ett ”Hallååå” strax över gatan. Agneta fd jobbarkompis från hennes jobb inom förvarsmakten. En kvinna i samma ålder, ser faktiskt helt ok ut. Tillsammans med hennes man (?) kommer de mot oss. Vi visste att de också var här men tänkte nog försöka undvika att söka kontakt. När de nu ”upptäckt” oss så var det dock helt ok, tyckte vi båda.
Eva, som kompisen heter har kort mörkt hår, solbränd, lite mörkhyad som hon är smälter hon väl in i atmosfären här nere. Hon har en blus på sig som visar mer än den döljer. Hennes vita byxor verkar vara målade på kroppen, det tunna tyget visar allt och jag kan gå ed på att där ryms inga trosor! Skåran syntes klart markerad och hennes stjärt var av absolut toppklass. Eva såg att jag studerade hennes alla attribut, hon blinkade åt mig och njöt i fulla drag, vilket även jag gjorde nästa lite väl högljutt.
Vi har en trevlig stund tillsammans, vi äter gott, dricker gott och är allmänt trevliga med varandra. Vi är till och med lite flirtiga med respektives partner och ingen verkar ha något emot det. Eva frågar vad jag anser om hennes nyinköpta byxor och jag meddelar henne att de skapat lite kaos i mina byxor, har vi köpt dom på samma ställe? Vi skrattar åt detta och med liknande anspelningar, likt ett skönt duggregn fortsätter timmarna. Efter ett toabesök då jag faktiskt mådde lite illa är jag tvungen att meddela att jag nog ej kan fortsätta denna trevliga kväll.
Agneta är märkbart irriterad över sjukdomsbilden men jag insisterar på att de fortsätter kvällen på tre, så får jag ta igen det senare under vistelsen. Agneta kysser mig på kinden och Kjell och Eva tackar för sig, Eva med en kram som gör att jag känner hennes bröst tydligt, lite väl tydligt för att vara naturliga, nåja snygga är de och de gör mig kåt på nolltid. Hon ser mig hastigt i ögonen och ger mig en blick som lovar allt.
-Vill du jag ska följa med dig och stoppa om dig frågar hon högt. Javisst tänker jag men får bara fram ett : ”Kanske det smittar”, dumt, jag vet men det var allt jag lyckades få fram.
Inne i lägenheten rasar jag i sängen och formligen slocknar på nolltid. Har ingen aning om vad klockan är då jag vaknar av att lägenhetsdörren öppnas, olåst som jag lämnat den.
Ser att ljuset tänds i hallen. Det hörs också lite fnitter och några som tar av sig skorna. Jaha, de har hängt ihop hela kvällen och ska nu fortsätta festandet här, och jag som inte känner mig så där riktigt fit for fight. Typiskt.
I dörröppningen ser jag Agneta komma mot sovrumsdörren men hon stannar innan och drar mycket försiktigt igen den. Detta gör mig lite nyfiken så mina öron blir extra känsliga. Lite glasklirr och någon flaska som fyller på i glasen är det enda som hörs bortsett från teven som spelar typ softmusik, lite av hångelmusik, tycker jag faktiskt.
När jag inte kan höra något smyger jag sakta fram mot dörren men förmår inte öppna den då det feta mässingshandtaget troligen skulle avslöja mitt tilltag. En ljus ide dyker helt plösligt upp, jag smyger ut på terrassen och tassar försiktigt fram till vardagsrumsfönstret. Altandörren står på vidgavel och nu hör jag lite gnyende och någon som snyftar. När jag kikar in genom fönstret får jag en smärre chock! Att det handlar om sex är väl uppenbart, annars hade du käre läsare inte kunnat läsa detta. Det var min hustru tillsammans med en äldre småfet man som satt i soffan och hånglad. Mannen var bar på överkroppen och hårig som en gorilla. Min hustrus späda fingrar riktigt grävde sig igenom håret på hans axlar. Hon snyftade som om hon var förkyld och bönade och bad om att bli kysst. ”kiss me, kiss me” upprepade hon sig som i trance.
När mannen vänder sig om får jag nästa chock, det är Juan, från stranden!! Va, det är inte klokt! Då var det riktigt allt det som hänt tidigare idag. Jag förstod det nu, men hade inte kraft att bryta in. Om jag ville eller ej, vet jag inte riktigt. Det jag vet är att jag blir kåt som aldrig för, konstigt med tanke på att min fru håller på att bedra mig.
Juan har tagit av sig alla kläder och står spritt språngande naken med världens stånd. Den är stor hans kuk, riktigt stor och omskuren. Agneta kastar sig ned på knä och greppar om den och ser och bedömer den, hon synar den in i minsta detalj innan hon i ett svep suger in den i munnen. Jag hör hur hon kväljer men trycker den ändå ännu längre in. Hela kuken är nu i hennes mun. Juan höjer ögonbrynen liksom förvånad och utbrister : ”No one have managed that before!” Oh, my god”, väser han. Agneta har lyckats ta av sig sin strumpa (hela klänningen är som en kroppsstrumpa) och är nu helt naken så när som på sina trosor samt de höga klackarna. Bröstvårtorna har antagit en större storlek än jag kände till!
Nu måste Juan avbryta henne men hon vägrar släppa greppet om den. Hon river av sig sina trosor så de går i tusen bitar lägger sig över soffryggstödet och drar in den stora kuken bakvägen in i hennes nu plaskvåta fitta. Hon kommenderar honom , ”fuck me, fuck me hard and deep, ” Juan tar seriöst på hennes kommando och greppar tag om hennes höfter och stöter in den tills Agneta är tvungen att utbrista ”Oh, not soo deep” ”Aj, det gör ont ropar hon nu på klaraste svenska. Hon kommer på sig själv med att vara högljudd och drar sig plötsligt ur Jans hårda grepp.
-My husband is asleep, let me go and check, vädjar hon. Han släpper iväg henne.
Inom bråkdelen av en sekund har jag uppfattat situationen och snabbt kastat mig i sängen precis i samma sekund tassar Agneta in, iförd morgonrock.
-Älskling, sover du, frågar hon tyst. Utan att jag hinner svara talar hon om att hon nog sover på soffan i natt så att jag får sova ifred, krasslig som jag är.
Jag skruvar lite på mig och ser i ögonspringan hennes lår kika fram under morgonrocken. En tjock sträng av kärleksnektar har gjort en väg längs hennes lår, jag kan till och med känna doften av kvinnlig åtrå. Jag får sådan lust att ”vakna” och ta henne här och nu men hejdar mig ändå. Min lem är sprängfylld och hård.
Agneta lämnar rummet men glömmer att dra igen dörren. Hon drar upp teveljudet och talar om för Juan att: ”He will probably sleep alnight because of all he´s been drinking. Visst, jag hade druckit en del men detta ”förspel” hade gjort mig både pigg och kåt.
Hon dansar i takt med musiken och närmar sig Juans ännu hårda stake. Hon vänder sig om och putar med stjärten så att blygdläpparna nuddar ollonet. Huvudet blir glansigt, dels av försats men också av hennes fittsafter.
-Ah, you move your ass as sexy as at the beach today” säger han och gör mig tvärsäker nu. Hon hade verkligt givit honom en show.
Hon fortsätter att dansa, kommenderar ned honom på golvet och ställer sig själv på alla fyra strax ovanför honom som för att komma i läge för en sextionia. Hon lägger sig ned och börjar åla sig mot honom upp över huvudet och ner över bröstkorgen. När fittan når hans väntande tunga dröjer hon sig kvar för ett slick men sedan fortsätter hon fram och kryper upp i sittande huk rakt ovanför den styva lemmen. Hennes höga klackar gör att hon är tvungen att sjunka riktigt ordentligt ned för att kuken ska bottna. Juan hjälper henne upp vid varje juck men sedan är det fritt fall ned över den feta kuken. Så där håller de på ett tag, där jag står i dörrspringan har jag ingenstans at lägga iväg min annalkande sats än i min hand. Det går för mig och jag har väldiga problem med att inte låta. En av de större satserna lämnar min kuk och träffar min kupade hand. Snabbt dricker jag upp min sav och det känns bara bra.
Vid detta laget har Juan tagit kommandot och lagt henne på mage på golvet nu knullar han henne så hårt att hon ropar aj, varje gång pungen kläms fast mellan henne och honom.
Aj, snyftar hon, gång på gång. Hon försöker lösgöra sig från hans grepp men utan att lyckas. Hon hinner ropa första delen av mitt namn då han plötsligt lugnar sig. Men nu är det Agneta som vill ha hårda tag. ”Fuck me hard again, don´t pay attension if I beg you to be gentle” säger hon.
Juan är inte sen att lyda, denna gång lägger han en hand över hennes mun och nu tar han i så att knäna dunkar i golvet. Agneta gråter floder men putar allt vad hon kan med stjärten och svarar allt hårdare. I ärlighetens namn så ser det inte skönt ut, åtminstone inte för den äkta mannen!! Dessa två älskande verkar dock njuta för fullt.
Jag ser ett rosafärgat skum strax innan Juan ger ifrån sig ett brunst ljud, som han kväver med en djup kyss. Agneta förstå att det går för honom men verkar vilja ha kvar kuken i fittan? Medan Juan formligen krampar, ropar hon: ”Now in my mouth, hurry”. Juan drar ut kuken som är simmig, blank och STOR, den fortsätter att spotta ut sats medan Agneta snabbt ändrar position. Sperman träffar henne mest i håret men också en fullträff på ena bröstet innan hon hinner få kuken i munnen. Juans blick säger att det finns kvar och han fortsätter att pumpa, Agneta hinner knappt hålla undan, glupskt sväljer hon gång på gång.
-Now it´s my turn, säger hon plötsligt. -Fuck me to my orgasm, ber hon. Juan har naturligtvis ingen aning om att Agneta nog inte haft mer än 5-10 orgasmer i hela sitt liv, de flesta tillsammans med mig. Hon måste onanera själv innan det går för henne.
Den fortfarande styva kuken sjunker åter in i hennes fitta och hon ligger och njuter. Jag fumlar med eftersatsen ( som kikar fram) och råkar stöta till dörren med skallen så att den sakta åker igen. Agneta ser åt mitt håll och ser garanterat att dörren rör sig, jag är osäker på om hon hann se mig. Hon tvekar lite grann som att det skulle skava eller nå´t men sedan börjar hon åter att jucka emot. Juan viskar något till henne och hon ler och utbrister mm, yes one more time!
Juan drar nu ut kuken som är inne på andra ståndet och Agneta slickar av det rosafärgade skummet. Hon måste blöda men verkar inte bry sig om det. De flyttar upp till soffan där Juan fortsätter att stöta hårt, hårt. Som förra gången börjar Agneta gny och tårarna trillar än en gång. Har du gett dig in i leken så får du stå ditt kast, tänker jag.
Han knullar henne lika hårt och säger hela tiden att hon är hans bästa knull, han vill betala henne för denna underbara natt. Orden gör Agneta än kåtare och nu ser jag t o m att det är på väg för henne. Hon närmar sig orgasmen och för varje sekund så går hon mer och mer upp i brygga, hon är som en fiolsträng. Jag ser hennes klitoris då och då och den påminner nu mer om en liten kuk till formen.
Till slut kommer Agneta i en otrolig orgasm, hon, liksom honom krampar och blir liggande alldeles slapp i 5-10 sekunder. Har sett det förut torts det ser det väldigt obehagligt ut. Hon ligger nu och gnyr och et smårycker i henne under en, som jag ser det evighet .
Juan visar att han vill få ut dit elixir och Agneta vänder sig till att bjuda honom sin bakdel.
-”Please, be gentle” säger hon och smörjer in sitt anus med saliv. Juan riktar in sin enorma stake och tränger sakta, centimeter för centimeter i n i hennes väntande hål. Hon börjar genast att onanera och hinner komma än en gång innan Juan åter börjar pumpa henne full. Denna gång låter hon honom tömma allt djupt inne i hennes stjärt.
Jag har åter stånd och lägger mig i sängen för att runka men tröttheten tar över och jag slumrar till men vaknar av att Agneta lägger sig bredvid mig.
Jag gör närmanden men hon avvärjer mina försök med ett sov nu! Imorgon får du knulla mig, säger hon och drar täcket över sig.

Rösta på Utomlands del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.60 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Utomlands del 1