Underbar pojkvän

Jag är en vanlig svensk tjej, lite smårund med ett ganska alldagligt utseende. Min aptit för sex har gått lite upp och ner på sistone, mest ner faktiskt.
Både jag och min pojkvän har jobbat mycket på senare tid och det har påverkat saker och ting negativt. Och att han sen verkar tycka att tjat om avsugning i kombination med porrsurfning är en “romantisk kväll” gör inte saken bättre.
Det kan faktiskt vara riktigt avtändande när det bara pratas om ställningar, storlek, teknik m.m. m.m.

Men det som hände för en månad sedan är ett undantag. Jag vet inte vad som flög i honom den kvällen men varje gång jag tänker tillbaka på det så blir jag alldeles varm i kroppen..

Vi hade som vanligt jobbat alldeles för mycket. Både jag och han. Det var sent och vi hade duschat och gjort oss klara för natten. Det var bara det vanliga nattpasset med jobb, jobb och jobb framför varsin dator kvar.
Han satt och småsov framför sin laptop i köket. Han hade sina hållfasthetsberäkningar han var tvungen att göra och jag hade en gigantisk bokföring att ta itu med som helst skulle ha varit klar igår. Vi båda var rödögda av utmattning, men jobbet måste ju göras.

Jag hörde hur han stökade i köket och hur han mumlade någon fråga om jag ville ha kaffe. Rent automatiskt svarade jag “lite mjölk, en bit socker”.
Efter någon minut kom han in och ställde koppen på mitt skrivbord. Sedan började han som vanligt med tugget som i hans värld är jätte romantiskt. Han sade:

“Stumpan.. du ser så sliten ut. Skulle inte du må bra av lite.. du vet vad jag menar”

Allt det där oengagerade sexpratet gjorde mig i vanlig ordning bara avtänd, jag svarade:

“Glöm det, vi har jobb att göra. Behöver du lätta på trycket så gå och runka. Nån avsugning blir det inte ikväll..”

Då sade han någonting som fick mig att tappa hakan, han sade:

“Skit i mig, jag går och runkar senare, svara mig bara ärligt. Vad skulle du behöva?”

“VA?!” var det enda svar jag fick fram. Jag har aldrig hört honom ställa en enda osjälvisk fråga när det handlar om sex. Men nu frågade han:

“Ja, du vet.. skit i mig. Om du skulle få precis det du bad mig om, vad skulle du vilja ha då? …och var inte blyg stumpan…”

Jag vet inte vad som hade flygit i honom, eller varför han plötsligt var så intresserad av att jag skulle njuta. Men de oväntade orden gjorde faktiskt att det pirrade till i kroppen på mig.
Jag tänkte att den här chansen kommer nog inte igen så nu jävlar lär jag utnyttja tillfället. Dessutom ville jag se om han menade vad han hade sagt. Jag kunde nästan känna hornen växa i pannan på mig. Jag sade:

“I så fall vill jag att du kryper ner under skrivbordet och slickar mig medans jag gör klart bokföringen”

Det var så vulgärt svar av mig så jag trodde aldrig att han skulle göra det. Men han kröp mycket riktigt ner på golvet och in under skrivbordet. Sedan kände jag hur han vek undan min morgonrock och började smeka mig efter innanlåren.
Han har givetvis smekt mig förut men den här gången var det annorlunda. Det var inte det vanliga automatiska fumlandet. Det här var mjukare, mer engagerat, mer riktat mot mig med omsorg för mig.
Jag kände hur förväntnigarna började torna upp sig inom mig. Jag försökte koncentrera mig på bokföringen men det var svårt. Jag gled automatiskt ner i stolen lite och jag hörde mig själv flämta när hans händer smekte insidan av mina ben. Det var så skönt, för första gången på länge så gjorde han mig verkligen kåt, så otroligt kåt.

Jag särade mer och mer på benen och jag rös så det nästan gjorde ont när jag kände hans tunga slicka mina innanlår. Jag tänkte för mig själv, vilken syn det måste vara. Jag arbetandes med bokföringen samtidigt som min pojkvän sitter ihopsjunken framför mig och uppfyller mina önskningar. Det kändes så bizarrt och ovant, men den här chansen skulle jag inte missa, hornen växte och blev vassare. Jag sade:

“Lägg dig i soffan, lägg en kudde under huvudet och se till att du ligger bekvämt, du lär bli liggandes så en stund”

Jag vet inte var orden kom ifrån, det var så olikt mig att ta kommando och förse mig själv när det gäller sex. Men han hade gett mig tillfället så nu skulle han få stå för sina ord.
Han log mot mig, det där lite sneda, busiga flinet han har när han har ofog i huvudet. Sedan gick han och lade sig i soffan, han rätade till kudden och såg till att hans huvud låg stadigt. Han kanske anade vad jag skulle göra.

Jag gick fram till honom och kysste honom, sedan satte jag mig gränsle över hans ansikte, min mus var fortfarande en bit ifrån hans mun när jag sade:

“säg till om du inte får luft för nu tänker jag ta för mig av dig, du har lyckats gjort mig så kåt, om du gör det här bra så kanske jag ger dig en avsugning sen.”

Han bara log och sade “Kör hårt, ta för dig stumpan”

Vilken känsla! Att se min pojkvän ligga under mitt sköte, redo att ge mig vad helst jag ville ha. Jag var så kåt, jag lade mina händer runt hans huvud och fixerade det, sedan sänkte jag mig över honom och lät min mus sjunka ner över hans mun. Jag kände hur hans tunga letade sig runt över mina blygdläppar och in mellan dem. Jag flämtade och stönade högt, jag trodde inte mina egna ord när jag sade:

“Slicka mig sakta, sakta men hårt, ta i ordentligt. Jag tänker rida ditt ansikte nu och varje gång jag glider över det bakåt vill jag att du nafsar och slickar min klitoris. Okej?”

Jag kände hur han nickade under mig. Nu skulle han få ge mig! Jag började rida hans ansikte rytmiskt och sakta. Vilken underbar känsla! Jag kände hans läppar och tunga bearbeta min mus när jag gled över honom. Och varje gång jag gled bakåt så sög han in min klitoris i sin mun och lät tungan spela runt den. Jag stönade högt och red fortare. Jag kunde höra hur han drog efter luft där under mig. Men ärligt talat, det här var min stund, min njutning, och hur han hade det brydde jag mig inte så mycket om då.

Det var så skönt, den hala hårda tungan som gled över min mus, nafsandet i min klitoris, hans huvud i ett järngrepp mellan mina händer. Jag utnyttjade verkligen honom, och jag gillade det.
Hans tunga hade råkat nudda min anal några gånger, förmodligen av misstag men varje gång det hände så pirrade det till i hela kroppen. Jag sade:

“Det är så skönt när din tunga nuddar vid min anal, jag tänker rida dig djupare bakåt nu och jag vill att du slickar hela mitt skrev. Okej?”

Han nickade bara och jag red hans ansikte i långa djupa drag, känslan var helt obeskrivlig, hans tunga som gled mellan min anal och min klitoris, fram och tillbaka, in och ut. Jag kände hur orgasmen började torna upp sig inom mig. Jag red fortare och fortare, jag kunde höra hur han flämtade och snörvlade under mig men det gjorde mig bara kåtare. När hans tungspets letade sig in lite i mitt anus så klarade jag inte mer. Det höll på rinna över för mig. Min plaskvåta mus kluckade när jag red, ljuden och den bizarra skitiga känslan.. Den råa lusten att utnyttja min pojkvän.

Orgasmen sköljde igenom mig som ett fyrverkeri inombords. Jag stönade högt och nästan morrade ner till ansiktet under mig:

“Jag kommer… det går för mig.. Det går för mig! Slicka mig hårt!”

Jag saxade låren runt hans huvud och höll det stenhårt med mina händer. Jag pressade min mus mot hans tunga och jag kände hur jag skakade när spänningarna efter orgasmen släppde. Jag var helt slutkörd, det var den skönaste orgasmen han hade gett mig någonsin, och jag hörde honom mumla under mig:

“Var det skönt”

Jag svarade:

“Det var helt underbart. Ligg kvar som du gör så ska jag suga av dig”

Det var nog första gången jag erbjudit honom en avsugning. Annars brukar han alltid tjata sig till dem. Och jag kan inte påstå att jag brukar gilla det, men nu längtade jag verkligen efter att få ge min underbara kille det han gillar mest.

Jag såg hans blick, den var som ett barn på julafton. Jag satte mig på knä bredvid soffan och smekte över de bulande kalsongerna. Jag hörde hur han flämtade när jag drog av han kalsongerna. Sedan sade jag:

“Inget tjafs om teknik hit och dit nu, jag vill verkligen suga av dig, men låt mig göra det på mitt sätt, okej?”

“okej” svarade han.

jag började smeka hans snopp sakta, han var otålig, det märktes, men han sade ingenting. Jag tror att han var rädd att jag skulle försöka “fuska” som vanligt. Jag brukar runka mer än jag suger och jag vet att det gör honom lite besviken. Men det är för att jag vanligtvis inte gillar att suga. Men ikväll var det annorlunda, jag ville verkligen sluka honom hel.

Jag började slicka sakta på den, han flämtade när jag sakta drog undan förhuden och blottade ollonet. Det var alldeles blankt, jag knådade försiktigt hans pung samtidigt som jag styrde in hans ollon i munnen. Jag hörde hur han stönade när jag började virvla min tunga runt den.
Ikväll var allt så annorlunda. För första gången i mitt liv så njöt jag av att suga av honom. Hans stönande och flämtande gjorde mig kåt och jag ville verkligen att han skulle ha det skönt.
Jag knådade mjukt hans pung med ena handen och hans snopp med den andra. Jag spännde läpparna och lät hans lem glida in och ut i min mun. Jag tog så mycket jag kunde av den utan att få kväljningar och jag sög. Jag sög så mycket och så djupt jag kunde, jag trodde aldrig att jag någonsin skulle gilla det. Men att se honom vrida sig av vällust på grund av det jag gav honom. Det gillade jag.

Han andades tungt när han flämtade fram:

Du får ta ut den snart, jag har inte så långt kvar tills jag kommer. Får jag spruta på dina bröst?

Jag vet att han fantiserar om att komma i munnen på mig och över mitt ansikte, men han har aldrig fått gjort det. Jag har jämt tyckt att det verkar äckligt. Men som sagt, ikväll var allt annorlunda och jag kände hornen växa i pannan igen. Jag svarade inte på hans fråga utan jag fortsatte bara suga, djupt och rytmiskt. Hans ollon gled som ett blött plommon genom min mun och min tunga retade hela tiden ollonkanten. Jag gjorde mitt allra bästa för att ta den djupt och plötsligt sade han:

“Det kommer gå för mig.. typ nu..ta ut den”

Jag tog ut den, men lät han spruta rakt upp i min mun och över mitt ansikte. Jag kan väl inte säga att det är någon favorit för mig och jag svalde inte. Men lyckan i hans ansikte gick inte att ta fel på. Och den här kvällen var det värt det.

Det blev inte mycket mera gjort vid datorerna den kvällen, vi var båda alldeles för slutkörda.

Rösta på Underbar pojkvän:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (8 röster, snitt: 3.25 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Underbar pojkvän