Min leksak Lisa får mer än hon trodde var möjligt

Det var på hösten, en regning dag i November, jag gick genom parken på vägen hem, då jag för första gången såg henne. Hon kom fram till mig klädd i en sliten trasig röd täckjacka och ett par nödtorftigt lagade jeans och frågade om jag hade en Euro. Under det toviga håret som hängde stripigt kunde man skönja ett sött ansikte och hon såg ut att vara 18år gammal.

Normalt sett brukade jag bara gå förbi, men nu, i Berlin, hösten 2009 hade reccesionen slagit till hårt och många som normalt hade ett arbete var nu utan skyddsnät och utan bostad. Så istället för att bara ge henne en Euro gav jag henne fem och sade –” se till att du får lite varm mat i dig.” –”Tack” sade hon tyst och vände sig om och försvann. Dagen därpå kom hon fram på samma sätt och jag gav henne åter 5€. Så gick dagarna och jag kom att tala lite närmare med henne.

Det visade sig att hon var en hårfrisörska som blivit sparkad och i samma veva hade hon gjortslut med sin pojkvän i vars våning hon hade bott. I Tyskland är det ett Moment 22 om man inte kan påvisa en fast bostad i minst 3 månader får man inget bidrag, och bostad får man bara om man kan påvisa jobb eller att man har bidrag. Så plötsligt stod hon utan allt och var tvungen att tigga sig fram. Våra små pratstunder blev allt längre och jag fick intrycket att trots, att hon kom från ett desolat föräldrahem med alkoliserade föräldar, så var hon en helylle tjej som bara haft en jävla otur. Hon var runt 1.70 lång och smal på gränsen till undernärd , och hade mörkblå varma vakna ögon och över den lilla uppnäsan gick ett band av fräknar som gjorde att hon såg något mer flickaktig ut än vad hon var.

En kväll i början av december, det hade precis snöat lite och var ruggigt kallt, det blåste en sån där våt kall vind som gick igenom märg och ben. Jag gick genom parken och väntade att hon skulle komma fram för vårt dagliga samtal. Jag hade gått igenom parken utan att jag sett henne, istället för att skynda mig hem och in i värmen började jag kika runt i parken för att se om jag kunde hitta henne. Lisa som hon hette visade sig ligga i en sovsäck under en gran inpackad i pappflyttlådor och verkade vara rejält underkyld.

-”Kom” sade jag till henne ”du kommer med hem till mig så kan du värma upp dig så att du inte får en lunginflation eller något sånt”. Hon var helt färdig så att hon mer eller midre bara stapplade kom ut ur sin sovstad och jag fick stödja henne de 500m hem till mig.

Väl hemma gick jag in i badrummet och gjorde i ordning ett varmt bad. Lisa stod huttrande och tvekande i hallen så jag fick hämta henne. –” jag har inte badat eller bytt kläder på 3 Månader, är det säkert att jag får komma in ” frågade hon osäkert. –” ja visst”svarade jag och fortsatte –”i badrummet står tvättmaskinen stoppa in kläderna där”, Jag gick och hämtade en tränings overall som var mycket för stor för henne och räckte in den till henne. Hon hade redan börjat klä av sig då jag gav henne klädesplaggen, i Badrummet spred sig en otäck doft av otvättad människa. Hon såg att jag rynkade på näsan och bad om förlåtelse för det. Jag svarade att skynda dig att bada nu, och bada i omgångar så att du blir riktigt ren och kläderna tvättar vi inte utan du slänger dem här i påsen så köper jag nya åt dig i morgon. Motvilligt gick hon med på det och jag gjorde mig av med de stinkande trasiga paltorna.

Jag lagade mat och knackade på dörren och sade maten är klar. Jag hörde hur tvättade och hur hon bytte vatten osv. Mycket senare jag satt och tittade på tv då hon försynt kom ut iklädd bara min något förstora träningsoverall och sade blygt-”hej”. Det var en helt ny tjej, en riktigt söt sirlig tjej med lockigt axellångt lin-blont hår som skruvade sig in i det docksöta ansiktet. Hennes söta lilla uppnäsa och de stora blåögonen gav henne något drömskt. –” Wow”sade jag uppskattande och reste mig mot henne –”kom med in i köket, jag har gjort i ordning mat åt dig”. Hon åt med verkligt stor appetit. Vi samtalade och jag frågade henne vad för storlekar hon hade för att kunna handla kläder åt henne dagen därpå. Hon var mycket trött och jag ledde henne till mitt Arbets-gästrum där hon fick sova.

Dagen därpå tog jag ledigt och handlade kläder, för en mindre förmögenhet kändes det som. Vanliga kläder och lite sexigare kläder som jag i spänd förväntan tog med hem. När jag kom hem och hon såg vad jag köpt sprang hon fram och lade sina armar om mig och gav mig en lätt puss på munnen. Tack svarade jag och sade att jag nu ville se hur de olika plaggen såg ut. Hon sprang in i gästrummet och jag hörde hur hon öppnade förpackningar och hur hon tog på sig plagg efter plagg för att slutligen dyka upp i dörrren i en svart kjol och vit blus och en matchande jacka.

–”Gud va fin du är” sade jag till henne och mönstrade henne nerifrån och upp tycker du det sade hon och log brett för första gången. –”Tack för de andra kläderna” sade hon -”vill du se dem med ?”- ”Självklart” svarade jag ”och det som inte passar tar jag med tillbaka i morgon.” Hon tittade mig försynt leende i ögonen och lade ifrån sig jackan och knäppte långsamt upp den vita blusen och långsamt kom den vita b-cup spets push-upen fram, och det visade sig att hon hade vackra bröst som fyllde behån riktigt sexigt.

Så drog hon ner dragkedjan på kjolen och lät den graciöst falla till golvet och där stod hon nu i vita stay-ups och spets string. Hon var slank på gränsen till mager så att hennes mage var helt platt och nästan gick innåt under bröstkorgen medan hennes höftben sexigt tittade fram, nästan lite för mager. Kuken stod redan. Jag bad henne att vända sig om och jag fich se hennes ustökta lilla, nästan flickaktiga runda rosiga äppelstjärt. ”Wow” sade jag och hon tittade mig blygt i ögonen ”du är verkligen en otroligt snygg liten tjej Lisa, en riktig dröm tjej” fortsatte jag uppskattande. Kvällen förblev spänningsfylld då hon visade mig plagg efter plagg.

Dagarna gick och jag märkte att hon blev förälskad i mig. Genom våra samtal fick jag en klar blick av vad hon förväntade sig av livet och hennes högsta önskan var trygghet och ett tak över huvudet. Jag gav henne att förstå, att jag även tyckte om henne och att det skulle vara möjligt om vi passade ihop. Jag gjorde det fullständigt klart för henne att jag väntade mig vuxen kvinna som var attraherad av mina böjelser beredd att villigt lyda och lära sig njuta på mitt sätt. Det tog en viss tid innan hon förstod vilka förväntningar jag hade. Jag gav henne även att förstå att hon skulle vara tvungen att ta första steget, men att då,hon väl tagit steget inte skulle finnas någon återvändo. Jag var dock mer än 20 år äldre än henne och jag tyckte att det inte var mer än rätt att överlåta det henne.

Det var någondag innan Jul och vi hade haft en särdeles trevlig kväll och undergranen låg hennes Julklappar, de första för henne sedan då hon varit ett litet barn.

Jag gick och lade mig som vanligt och hade säkert inte legat mer än en kvart då jag kände hur Lisa kröp in undertäcket och in i mina armar. Hon kändes riktigt späd och sårbar samtidigt som hon kändes kvinnlig och sexig. Jag kände hur min kuk växte och när hon trycke sig mot mig, vilket även hon märkte. Blygt och ömmt kände jag hennes hand utanpå mina fillingar och hörde henne säga –” ska jag suga av dig?” – Jag frågade tillbaka ”är du säker på att du kan det, du vet att det är stor konst”. –”visst” svarade hon självsäkert och gled ner undertäcket och drog ner mina fillingar.

Jag var relativt säker på att hon inte hade någon som helst koll men ville inte korrigera henne från första början. Hon tog vant tag om min grova kuk och förde sina läppar mot olllonet och sträckte ut tungan som för att kontrollera hur jag smakade och sedan lät hon sin mun sjunka ner över mitt ollon medan hennes tunga snodde runt ollonet och hennes hand runkade mig, jag lät henne hålla på en stund tills jag frågande ”vad fan håller du på med? Du sa ju att du kunde suga kuk!” Det var skönt men det var inte det jag ville, jag ville få henne att göra exakt det jag ville, som jag ville.

Hon tittade på mig som om hon blivit slagen i ansiktet, ledsen och osäker. -”Ska jag visa dig, ska jag lära dig att knulla” frågade jag vänligare då jag märkte att mina skarpa ord fått den önskade effekten. Hon reste sig upp och sprang ut till sitt rum och jag hörde hur dörren slöt sig och hur hon förudmjukad och snyftande gick till sängs.

Dagen därpå vid frukostbordet tittade hon osäkert på mig och sade –” Jag vill lära mig, men var snäll med mig.” Jag tittade strängt på henne och sade ”är det säkert, för från och med nu finns det ingen återvändo, du gör allt vad jag säger utan att protestera och ifrågasätta” Hon tittade storögt på mig och sade tveksamt –”ja”.

–”Bra, det första du ska göra är att efter frukosten ta bort allt hår mellan naveln och svanskotan jag kommer och kontrollerar.

Hon kom tillbaka ut ur badet med handduken vecklad om sig och ställde sig framför mig och lät den falla. För första gången fick jag se hennes söta toppiga runda bröst vars rosa små bröstvårtor stod rakt ut. –”Okej så?” frågade hon osäkert medan hon oroligt bet sig på underläppen” Jag sade åt henne att sätta sig i fotöljen mitt emot och lägga upp sina slanka särade ben på armstöden. Lite ovilligt gjorde hon det. Igen stod kuken i byxan.

Hon var verkligen bedårande, en usökt liten fitta hade hon, vars blygläppar var perfekt proportionerade. ”- Sära på blygläpparna” sa jag åt henne, hon lydde med en gång och hennes rosa svullna klitoris kom fram stor som en jordnöt. Mina ögon gled vidare ner över hennes runda lilla stjärt och till hennes knappnåls stora brunhyade rosett. Stjärten var verkligen liten och rund, jag såg verkligen fram mot att få töja rosetten till bristnings gränsen.
–” Du är verkligen vacker” sade jag utan att röra henne.
-”Jag vill att du smeker dig själv till en orgasm” fortsatte jag.

Hon tittade mig rodnande i ögonen och började försiktigt att smeka klittan med vänsterhanden för att efter en stund mjukt börja jucka med högerhandens pekfinger. Jag noterade att hon var trång då hon pullade sig själv så långsamt. Efter en liten stund slöt hon sina ögon och hon koncentrerade sig allt mer på sig själv. Det var en verkligen vacker bild att se hennes långa smala fingrar smeka sig själv och se hur hennes sirliga kropp riste av njutning. Jag var svinkåt och jag kände hur det droppade försats från ollonet men jag visste att min njutning strax skulle komma. Kort därpå kom de omisskännnliga ljuden från henne och jag kunde se hur hennes lilla fitta krampade om hennes finger och hur hon stönade kom i en skön orgasm.

Rodnande tittade hon strax därpå upp och jag sade-” Bra gjort, nu vill jag att du öppnar byrålådan bakom dig och tar det som ligger där och sätter dig precis som du sitter nu.

Hon reste sig och gick runt och tog fram en genomskinlig analplugg som ungefär var så tjock som tre av hennes fingar och tio centimeter lång. Hon höll den frågande framför mig.-” Just den” svarade jag. Hon satte sig tillrätta igen och jag sade ”tryck nu in den i stjärten”.-” Det kommer att göra ont” svarade hon. –”Ja, det stämmer, tryck nu försiktigt in den och försök att att slappna av medan du gör det”svarade jag. Hon höll obeslutsamt i den för att med en liten suck väta den i munnen för att sedan föra den mot sin trånga stjärnformade rosett. Hon bet sig i underläppen då hon långsamt tryckte inden millimeter för millimeter. –”Det gör ont” sa hon –” Jag vet” svarade jag och spottade mig i själv i handen och böjde mig fram och smörjde in hennes lena lilla rosett med saliv –”Prova nu”sade jag. Nu gled den bättre och in över den tjockaste delen. Lisa kved till och grimaserade. När pluggen glidit så pass långt gick det lätt för henne då den smalnade av till roten och var där kanske två fingrar tjock och satt på en platta 3cm bred och 5 centimeter lång.

-”Bra” sade jag då resten av pluggen försvann och man bara kunde se plattan. Jag böjde mig fram och drog lite i plattan för att se hur pass fast den satt och hon flämtade till av känslan. –” jag tittade henne i ögonen och kunde se att hon blev än kåtare av situationen och sade -”den får du bara ta ur då jag bokstavligen säger det det betyder att du måste be om lov då du måste gå på toaletten har du förstått?”. Hon nickade jakande och gav mig en kåt blick. Jag reste mig upp och sade-” nu tänker jag visa dig hur man suger kuk, och det viktigaste är att du har förtroende för mig har du det? –” ja” svarade hon tveksamt. –” Det kan vara lite obehagligt första gången innan du lärt dig” fortsatte jag och gick fram till byrålådan och hämtade fram ett par handlovar och gick till henne och tog hennes ena hand och sedan den andra och låste fast dem bakom hennes rygg.

Hon var lite under chock verkade det som för hon lät det hela ske utan reaktion och tittade bara på mig storögt. –” du gör mig inte illa” frågade hon oroligt ” Nej” svarade jag ärligt ”som sagt det kan vara lite obehagligt, tills du lärt dig, men illa gör jag dig inte”. – Jag lade en kudde på golvet och sade ”Kom ner på golvet och ställ dig framför mig på knä”. Hon hasade ner från fotöljen med händerna bakbundna och ställde sig rakryggad på knä så att hon kom i rätt höjd och tittade mig storögt och lite rädd. Då jag tittade ner kunde jag se hennes toppiga bröstvårtor stå rakt ut, jag undertryckte en impuls att nypa i dem.

Hon var nyfiken, kåt och samtidigt lite rädd. Jag drog ner filingarna och sa åt henne att slicka min rakade pung till att börja med. Hennes lilla skära tunga gjorde precis som jag ville. Hon slickade från roten av kuken ner över min sperma stinna pung, runt baksidan och sög försiktigt in den ena pungkulan och sen den andra.

Jag sade ”gapa nu Lisa, så mycket du kan och andas genom näsan”. Det var härlig att titta ner på hennes näpna fräkniga flickansikte och se hur hon öppnade sin vackra mun så mycket hon kunde. För att sedan låta mitt tjocka blålila droppande ollon glida in mellan hennes läppar fullständigt fyllandes hennes mun. Jag tog ett stadigt tag om hennes nacke hår och sade.” Nu kommer den lite obehagliga delen, det är viktigt att du fortsätter att gapa precis så som du gör nu och att du andas genom näsan, och försök att slappna av.” Hennes blå stora ögon stirrade ängstligt på mig. Jag log försäkrande mot henne och tryckte in kanske hälften av min kuk, jag var nu i hennes svalg den svåraste biten. Hon försökte komma loss och försökte kasta sig hit och dit medan hon skräckslaget tittade mig i ögonen. Det var mycket skönt när hon sprattlade hit och dit medan hon tittade mig skräckslaget i ögonen. Jag kämpade för att hålla hennes huvud fast i ett järngrepp och inte direkt spruta henne full. Jag sade om och om igen med stillsam stämma -”Lisa, älskling andas genom näsan.” Hon var högröd i ansiktet då hon äntligen förstod vad jag menade och lugnade ned sig så pass att jag kunde fortsätta. Jag fortsatte förbi gomseglet och ner i hennes strupe och jag kunde tydligt see hur hennes hals vidgades när min kuk trycktes in i hennes matstrupe. Hon var högröd i ansiktet och hon svettade ymmningt och andades ansträngt genom näsan. Nu tog pungen emot och jag strök henne lätt över huvudet och sade -” Värre än så blir det inte, nu gäller det bara att du kommer ihåg vad du lärt dig”. Långsamt började jag munknulla henne med min grova kuk. Till en början med små rörelser hela tiden djupt ner i halsen på henne. För att få henne att vänja sig. Jag höll henne i nacken och under hakan och bestämde så takten. Efterhand vand hon sig och jag började trycka in mina 20 centimeter allt snabbare tryckte jag in och ut så att pungen daskade mot läpparna,och hennes saliv skvätte och droppade från hennes mungipa.
”fortsätt själv nu” sa jag för att tvinga henne att agera mer och mer och verkligen knulla min kuk med munnen ända till botten. Hon försökte undvika att göra så djupa juck som jag ville, vilket förde till att jag igen tog tag om huvudet och pressade in kuken till botten och höll henne kvar ett ögonblick.

Genom att jag intervenerade varje gång hon inte gjorde det riktigt lärde hon sig extremt snabbt att knulla med munnen ordentligt och jag kände att min sats var på väg och jag ville att hon medvetet skulle dricka min såsiga sperma. När jag precis var på väg att komma tog jag tag om hennes huvud igen och tryckte in kuken till botten för att låta min första stråle sprutas rakt ner i hennes matstrupe för att sedan långsamt dra mig ur medan jag med stråle efter stråle fyllde hennes mun med klibbig vit säd. –”Svälj älskling ” sade jag och förde min salivklibbiga kuk mot hennes mun igen -”slicka mig ren”. Jag visste att hon var perfekt för mina behov då jag tittade in i hennes kåta ögon som visade att hon tyckt om det, och samtidigt kände hur hon omsorgsfullt slickade och lapade i sig varje droppe av min säd.

Då jag hjälpte henne upp noterade jag att innsidan av hennes lår var våta av fittsaft. Jag beslöt att inte låsa upp hand lovarna utan i stället gick jag och hämtade analpluggen jag tänkt använda sist, hon var verkligen en liten kåt slyna. Den sista pluggen var en model av min egen kuk ca 20 cm lång och lite grövre än hennes handled på det tjockaste stället. Jag kommenderade ner henne på golvet och bad Lisa att lägga sig så att stjärten kom i vädret. Hon var riktigt kåt och savade rejält. Det ville jag att hon skulle forstätta vara. Jag satte mig på golvet bakom henne och betraktade hennes välproportionerade stjärt med de små fasta skinkorna som fullständigt gled isär när hon låg som hon gjorde, Och kände doften av hennes kåta fitta i näsan.

Det var nästan för mycket och jag fick kämpa med mig själv för att inte hoppa på henne och trycka in kuken med en gång, jag ville att hon skulle tigga om att få kuk i fittan, så jag koncentrerade mig på hennes bak. Och då jag rörde vid den lilla analpluggen började hon att stöna av lust. Jag tog ett fast tag om plattan och drog sakta i den Lisa knep och flinade till och det verkade som om hon bara mycket ovilligt ville att pluggen skulle försvinna. Jag fortsatte att dra och plötsligt gled den ur henne och hon suckade djupt. Hennes lilla bruna rosett pulserade lite som om den saknade något för att sedan långsamt sluta sig. –” är du beredd” sade jag till henne och hon tittade nu nyfiken och kåt. Jag smörjde in pluggen med glidmedel och tryckte sakta in den med ett jämnttryck till en början gick det bra sedan började hon jämra sig –”aj, aj ,aj” vilket jag sket i och sade bara att hon skulle slappna av, då jag märkte att hon lyssnat och hur hennes ring muskel förtvivlat töjdes för att anpassa sig, tryckte jag med en hård stöt in resten av de tio centrimetrarna i hennes röv. Hon skrek till och jämrade sig högljutt.

Nu satt pluggen som den skulle och om en 14 dagar skulle hon vara redo för nästa steg. Jag reste mig nöjt upp medan hon fortfarande låg på knä med stjärten i vädret med den stora orangapluggen fastsittande i röven.-” duktig flicka” sade jag när jag betraktade mit verk. Bara så att du inte kommer på någon dum idee så låter vi handlovarna vara på och låter bli att klä dig, det låter väl bra sade jag retsamt.-”Okej svarade hon tunnt” Jag var nu säker att hon var rätt tjej.

Jag hjälpte henne upp, sitta kunde hon ännu inte med dildon i stjärten och gav henne att dricka hon var rejält törstig trots att hon fått rejält med säd innan. Vid lunch matade jag henne för hand och vilket var en trevlig upplevelse efter lunchen bad hon mig att få gå och kissa. Jag svarade att hon måste vänta lite och att jag skulle säga till när hon skulle få gå. Litet senare kved hon -”jag måste verkligen nu annars kissar jag på mig”. Jag reste mig och hjälpte henne upp, hon gick lite grann som en anka, vaggande fram som om hon hade en stör i stjärten vilket hon hade, jag var mycket nöjd med henne, men sättet hon gick på måste jag rätta till då hon vant sig lite att ha en dildo i stjärten. Så som det var nu kunde man inte visa sig ute med henne.

I badrummet ledde jag henne in i duschen och tryckte henne mot väggen och gjorde fast handlovarna så att händerna bakomryggen blev fixerade mot väggen samtidigt som jag fixerade fötterna på varsin sida så att hon stod bredbent framför mig. –”håll dig sade jag åt henne , en droppe och det blir smisk ” hon tittade förvånat storögt på mig och öppnade munnen för att protestera, det ögonblicket nyttjade jag för att sätta munkavle på henne. Hon tittade argt på mig så hon fick en ögonbindel överögonen som straff som hon försökte skaka av sig.

Hon såg verkligen magnifik ut med de små runda fasta brösten stående rakt ut den slanka kroppen med de väldefinerade höfterna den lilla rakade musen som snart skulle explodera av njutning och de slanka muskulösa benen.

Jag satte mig ner på knä framför henne och delade hennes små rosa blygläppar med min tunga. Hennes lilla fitta smakade utsökt. Jag sög in in hennes onormalt stora klitta i munnen och jag kunde höra hur hon flämtade till av njutnig trots munkavle och hur hennes lilla tonårsfitta började sava. Det var dags att ge henne en extrem orgasm. Medan jag bearbetade hennes svullna klitta med munnen förde jag in en masserande dildo i hennes fitta och började försiktigt massera det knottriga området 1-2 cm bakom urinhålet med den. Hon var utsökt trång inte minst genom den grova dildon som satt i djupt upptryckt i ändtarmen på henne. Det tog inte många sekunder innan det hade en synbar effekt på henne, trots munkavle kunde jag höra hur hon flämtade och kved av njutning. Samtidigt som min hand började bli alldeles våt av hennes flödande safter förmanade jag henne att hon skulle hålla sig. Jag sög och slickade på hennes klitta lite intensivare och ökade hastigheten på dildon samtidigt som jag fösiktigt juckade den in och ut bara lite grann. Skulle jag trycka in den för djupt skulle smärtan i stjärten bli för dominerande och hennes Orgasm utebli.

Det verkade som jag gjorde det helt rätt, rädslan för att kissa på sig gjorde att hon intensivt försökte knipa medan den intensiva stimulansen av klitta och g-punkt gjorde att hon ville släppa taget och bara komma. Hon började bli riktigt högljudd, trots mundkavle kunde man höra hennes luststön. Hennes ben började skaka och hennes bröstkorg hävde och sänkte sig spasmiskt plötsligt var det som om allt släppte och en gigantisk intensiv orgsam sköljde över henne, hon skrek av njutnig av och med varje våg av hennes orgasm sprutade hon stråle efter stråle av klar fittsaft och på golvet.

Jag reste mig upp och tog av henne ögonbindeln och munkavlen och sade –”du är helt fantastisk” och kysste henne djupt. Jag var nu extremt kåt igen och kuken stod som ett spett. Jag tog loss hennes händer från väggen och tryckte henne framåt så att hon skulle falla på ansiktet om jag släppte taget om henne. Hennes lilla röv kom i rätt höjd och med fast grepp drog jag långsamt ut den tjocka oranga latex dildon ur stjärten på henne. Hon ylade till skönt. Hon var ljuvlig, hennes söta anal gapade inbjudande mot mig, vid uppspärrad, tiggandes om att bli knullad.

Det fick bli en annan gång, jag var nu mer intresserad av att knulla hennes lilla rakade rosa fittta. Så som hon stod framför mig var hon helt perfekt med den smala midjan och de runda höfterna som ramade in hennes lilla runda äppelstjärt.
Hennes svullna mörkrosa blygläppar var alldeles våta av hennes fittsaft och jag gned mitt ollon längs hennes springa från ingången ner till hennes jordnötsstora klitta och tillbaka om och om igen, medan hon flämtade och kved –”knulla mig, knulla min kåta lilla fitta, låt mig få känna din kuk”. Jag tog ett stadigt tag om hennes handlovarna och med höger handen tryckte jag långsamt in ollonet mellan hennes svullna blygläppar hon var plaskvåt men trots det gick det trögt, hon var härligt trång.

Hon kved – ”kom in i mig låt mig få känna dig, låt mig få känna din grova kuk”. Jag tog tag om hennes höfter med båda händerna och tryckte mig hårt juckande centimeter för centimeter in i hennes savande kåta trånga fitta. Det var en underbar känsla att känna hur hon villigt stönande töjde sig för att passa min kuk, samtidigt som hennes gapande anal pulserande slöt sig. Väl inne började jag min ritt med långa hårda juck, så att min pung kom att daska mot hennes klitta. Jag juckade inte särdeles snabbt, jag ville njuta av hennes fittas massage. Att det var skönt för henne var övertydligt då hon riste hit och dit och mötandes mina juck med extremt sköna motjuck. Jag märkte att hon åter närmade sig en orgasm och jag ökade tempot för att hjälpa henne komma. Hon stönade inte längre hon bölade som en kåt kviga för varje stöt och med ett kåtvrål kände jag hur hennes lilla fitta krampande kramade om min kuk mjölkanes den samtidigt som hennes fitta sprutande fittsaft över mig. Jag kände hur min orgasm kom från botten av min pung och hur den fortplantade sig längs kuken och hur jag fyllde hennes sköna lilla fitta med min säd.

Lisa kved flämtade och skrattade i efterdyningarna av hennes härliga orgasmer. Jag reste henne upp och kramade hennes ljuvliga runda småbröst och berättade för henne hur mycket jag älskade henne och hennes utsökta kropp. Hon grät av lycka. Min slaknade kuk gled belåtet ur hennes ljuvliga fitta och min säd rann längs insidan av hennes slanka lena lår.

–” Jag sade böj dig framåt igen är du snäll” och tog upp den oranga dildon och tryckte den långsamt in i hennes anal, hon kved till av smärta –” aj, aj, aj” men lät det ske. Jag låste upp handlovarna och löste hennes fötter och tog henne i mina armar och vi duschade tillsammans medan hon oupphörligt bedyrade mig sin djupa kärlek.

Hon var verkligen en väluppfostrad flicka hon frågade bara en gång hur länge hon måste ha pluggen i stjärten. Jag hade bestämmt att hon skulle ha pluggen i röven tills hon inte kände den längre eller minst 14 dagar. Vi utvecklade en ritual På morgonen brukade jag dra ur henne den oranga dildon för att sedan knulla henne i fittan eller låta henne suga av mig som hon lärt sig. Vi båda längtade att de 14 dagarna skulle gå förbi så att jag skulle kunna knulla henne i röven och se henne njuta ordentligt av det.

Efter sexet brukade jag smörja in dildon ordentligt med glidmedel så att hon skulle kunna ha den i stjärten utan att hon blev sårig. För att slutligen låta henne trycka upp den själv. De första dagarna var hon väldigt försiktig och det såg otroligt läckert ut när hon tog tag i den med sina slanka händer och grimaserande tryckte in den.

Efter en vecka hade det förändrat sig och hon tryckte in den lätt med ena handen. Det enda som inte ändrat sig under den första veckans tid var att hon hade svårt att gå och sitta med dildon i stjärten så vi var tvungna att stanna hemma medan hon vande sig.

Den tionde dagen sade hon att hon verkligen inte kände den något mer och hon nu mer måste knipa för att den inte skulle glida ur henne. Även jag hade noterat att den nu mer satt relativt löst och beslöt att ändra mig och satte mig bakom hennes utsökta bak i och drog försiktigt ur den gröna dildon för sista gången. Lisas Anal var uppfläkt och gapade brunröd och härligt inbjudande.

Jag lät mina fingar glida längs hennes ljuva öppning medan min kuk stod som ett spett. Jag visste att skulle jag knulla henne nu på direkten skulle det vara att som att kasta in en limpa i en hall. Lisa’s ringmuskel måste nu långsamt återgå till sin urspungliga storlek, men vara beredd att kunna töja sig skönt för att passa mig. Hon tittade nyfiket på mig då hon så hur kåt jag blev av att titta in i hennes härliga anal och frågade –” Ska jag lägga mig gränsle över dig och suga av dig medan du tittar” -” ja” var allt jag fick ur mig medan hon började bearbeta min kuk precis som jag ville djupt nere i halsen. Suga kuk kunde hon nu till perfektion och det tog inte många minuter tills jag nöjd sprutade hennes mun full.

Dagen därpå kom paketet jag väntat på och jag började långsamt tillsammans med henne bygga i hop det , jag talade inte om vad det var men gav henne att förstå att det var för henne. Hon var mycket nyfiken och byggde till stordel ihop det själv bara för att bli förskräckt då hon förstod att det var bänk enkom gjord för att bokstavligen knulla skiten ur henne. Jag stack in handen i hennes byxa och lät fingrarna glida in mellan skinkorna på henne och tryckte undersökande in ett finger i hennes lena anal, rent reflexmässigt knep hon och jag visste att hon äntligen var redo.

Jag sade åt henne att klä av sig vilket hon långsamt gjorde. Naken var hon som en liten blond gudinna med de blonda korkskruvaslockarna , de små runda brösten, den plattamagen, den runda stjärten och de slanka benen. En mans dröm.

Hon var tvungen att ställa sig brett på knä och stoppa in händer och huvud i strupstocken som sedan stängdes. Hon jämrade sig inte. Hennes ben fixerades och kunde ställas så brett att hon inte kunde röra sig en milimeter i sidled. En läderbekläddvinkel sköts in mellan låren och magen och gjorde att hon inte kunde röra sitt underliv varken bakåt eller framåt. Hennes stjärt var nu fullständigt exponerad, kluven och underskön.

Jag satte mig till rätta bakom henne och började slicka hennes anal,hon smakade härligt röv och fitta jag knullade hennes anal med tungan och njöt av hennes små lusttjut. Hennes fitta savade och jag njöt av varje sekund av fullständig kontroll. Jag halade fram min kuk och ställde mig naken bakom henne och måttade mitt blå ollon mot hennes bruna lilla rosett. Hade jag inte vant henne de tio dagarna hade det jag nu tänkte göra lett till en permanent skada. Nu skulle hon sannolikt njuta precis som jag själv. Jag tryckte i långsamt in ollonet i stjärten på henne, hon frustade till och stönade när hennes ringmuskel vidgades och skönt omslöt min feta kuk. Jag forsatte långsamt tills pungen tog i. –” Skönt?” frågade jag med kuken begravd närmare 20 centimeter upp i hennes anal –” mmh” svarade hon frustande.

Jag drog igen ur kuken fullständigt och såg på hur hennes anal långsamt slöt sig. Då den var helt stängd drog jag fram förhuden så långt det gick och tryckte åter in kuken långsamt till botten och då jag kommit dit tryckte jag till lite extra. Detta upprepade jag gång på gång, detta var för mig. Hennes njutning skulle komma senare. Hon började jämra sig under min långsamma behandling och för att få henne att vara tyst fick hon en munkavle. Jag började om på nytt. långsamt knullandes henne i analen kännades varje milimeter av hennes ljuvliga röv omsluta och smeka mig. Drog fram förhuden och tryckte in den i botten på henne. För att långsamt dra mej ur henne vänta på medan hennes härliga knall röda anal stängde sig och trycka in den på nytt. Det var den initiala penetrationen, att känna hur hennes rosetts ringmuskel var tvungen att anpassa sig som gav mig en otrolig tillfredställese. Om och om igen, jag vet inte hur länge jag gjort det men hennes stjärt såg alldeles trasig ut då jag började nå min höjdpunkt. Ett par gånger till, långsamt trycka in den och dra sig ur vänta på att analen slöt sig. Om och om igen för att slutligen komma i en störtskön orgasm tömmande mig djupt inne i hennes ljuvliga anal.

Jag visste inte själv att jag kunde spruta så mycket men det verkade som hennes stjärt blev fylld tillbristnings gränsen av min säd. Jag drog mig ur henne och gick runt och tog bort munkavlen på Lisa bara för att pressa in min slaknade kuk djupt in i munnen på henne. Hon storknade till först men sög och slickade mig ren. Jag tittade belåtet på henne och hon tittade surt tillbaka och sade-” det där gjorde ont jag kommer säkert inte att kunna sitta på länge”. Ojo,det tror jag nog” svarade jag. Jag gick runt och betraktade mit verk och njöt av anblicken av att se hur den vita sperman sipprade ur hennes ännu gapnade rödkantade rövhål.

Sätt betyg och kommentera gärna, Jätte tack på förhand !

Rösta på Min leksak Lisa får mer än hon trodde var möjligt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (77 röster, snitt: 3.74 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Min leksak Lisa får mer än hon trodde var möjligt”

 1. emma:

  FY FAN VAD HEMSK!
  klarade inte ens att läsa hela!
  fyfan, hoppas hon fick sin hämd sen och tryckte upp den där dildon i röven på dig! gubbjävel!!!!

 2. antiemma:

  …de där förtjänar inte författaren, detta är en fantasi. vem som helst har rätt att skriva noveller som den här på den här hemsidan. Det är helt ditt val att läsa novellen eller inte. Sluta klaga, novellen var suverän.

  Jättebra novell, jag njöt av att läsa den, otroligt fint skrivet och allt. En blank femma från mig. =)

 3. lasse:

  hoppas ingen kvinna behöver gå igenom detta i verkligheten

 4. Ronny:

  Jag gillade den, den är välskriven och tycker inte att den på något sätt är förnedrande eller nedvärderande. Ett läckert exempel på power exchange, hoppas du skriver fler episoder, denna gjorde mig nämligen stenhård.

  Safe, sane and concentual

 5. emma g:

  Suverän novell, lite hemsk men det gav ett visst djup. En klar femma från mig med :)

Kommentera Min leksak Lisa får mer än hon trodde var möjligt