Min första avsugning

Följande inträffade på en klassresa till Prag för några år sedan, man glömmer aldrig sin första avsugning..

Vi hade åkt buss tidigt på morgonen och kom till Prag sent på natten till en fredag. Jag minns att alla var väldigt trötta och det skulle förmodligen inte bli något större festande den kvällen. Vi checka in på hotellet och alla fick fick ett dubbelrum att dela med en annan. Jag hade, efter några öl på bussen, frågat Nataly, klassens lätt finaste brud, om hon ville dela rum med mig. Vi umgicks en hel del i skolan då hon var enkel att prata med och dessutom så hade hon alltid cigg på dig, vilket var en fördel då jag nyss börjat röka. Det var med henne som man alltid gick och smyg rökte med bakom containern vid skolans matsal. Tyvärr hade dock Nataly pojkvän , men han gick inte i vår klass, utan vart 3 år äldre.
Hur som helst, Nataly hade absolut inget emot att dela rum med mig, hon verkade också hellre umgås med killarna i klassen än tjejerna. Nataly var runt 1.60 lång, blondin och hade helt underbar , vacker, sexig , fast röv. Hon bar dessutom alltid perfekt tighta jeans som verkligen bar fram hennes bak till det yttersta.
Baren på hotellet var , till vår stora glädje, fortfarande öppen och därför satte sig några stycken, bla. jag och Nataly och beställde några GT’s. Tjeckien är rena paradiset om man tycker om sprit , då vi enbart betalade 9 svenska kronor styck för drinkarna.
Alla blev ganska fulla snabbt då vi hade en lång dags resande bakom oss. Efter sista drinken, när baren tyvärr stängde så småningom, så resonerade vi om vi skulle fortsätta ut och få en del av Prags uteliv, men vi bestämde oss istället för att ta en “tidig kväll” och köra järnet imorgon istället.

Väl inne på hotelrummet så började Nataly klä av sig, väldigt ogenerat och bytte om till mjukisbyxor. Jag kunde inte låta bli att titta och hennes vita stringtrosor gjorde att jag fick stånd direkt. Hon hade dessutom perfekta bröst, ganska naturligt stora och fina.
Nataly tog sen ett glas isvatten och satte sig på sängen.
- Byt du också om till något bekvämare vet jag , sa hon sedan till mig.
Tyvärr hade jag inte tagit med mig några mjukisbyxor, hon föreslog då att jag skulle ta av mig mina jeans ändå.
Givetvis gjorde jag som hon sa och även jag tog mig ett glas isvatten och satte mig i sängen och lutade mig tillbaka mot väggen. Jag hade i denna åldern en ganska vältränad kropp med solbränna från solariet. Jag märkte att Nataly uppskattade detta då hon kommenterade mina magmuskler.
Vi pratade sedan en hel del om allt möjligt, men framförallt om sex. Nataly frågade om jag var oskuld, vilket jag dessvärre var vid detta tillfälle. Hon berättade sedan att hon hade blivit av med oskulden för några år sedan och att hon och hennes pojkvän knullade mer eller mindre varje dag. Hon fortsatte sedan berätta om hennes stora passion för att ge avsugningar. Att ha en stor kuk i munnen tyckte hon var det bästa som fanns och jag kunde inte låta bli att bli kåt och upphetsad av konversationen. Det märktes givetvis då jag enbart satt i boxershorts. Nataly tyckte uppenbarligen detta var roligt och fortsatte prata snusk och ju kåtare jag blev desstu hårdare blev min kuk.

Nataly sa då till mig att det var ok om jag runkade i hennes närvaro, för att lätta på trycket så att säga. Jag minns att jag först blev väldigt generad och svarade att det inte var nödvändigt. Hon fortsatte dock att trycka på och till slut började hon massera mina innerlår med sin ena hand.
- Ta nu fram din kuk och smek den så får jag se, sa Nataly.
Denna gången gjorde jag som hon sa, drog ner mina boxershorts och började runka i vanlig takt. Nataly kunde inte släppa blicken från min kuk och efter några minuter tog hon sin högerhand och började sakta smeka mina kulor med sina naglar. Jag var nu fruktansvärt upphetsad och kände att jag kunde komma när som helst.
Nataly böjde sig då ner och började sakta slicka mitt ollon med sin tungspets. Efter ett tag tog hon sin vänsterhand och började runka av mig med ett ganska hårt grepp. Till slut var halva min kuk i hennes mun och jag kände nu att jag kunde spruta när som helst. Nataly märkte detta och slutade runka av min kuk. Istället tog hon av sig sina mjukisbyxor och började lätt och sensuellt strippa framför mig. Jag var så kåt att jag inte kunde låta bli att fortsätta runka sakta i etapper så jag inte skulle komma. Till slut hade hon bara stringtrosorna kvar och när dessa åkte av satte hon sig mit emot mig på sängen. Hon började nu smeka sig själv och masserade sin fitta framför mig. Man märkte att hon njöt då hon stönade en hel del. Efter ett tag böjde hon återigen sig ner för att ta min kuk i hennes mun. Nu tog det bara några minuter innan jag sprutade och hon fick en hel sats rakt i ansiktet. Detta verkade dock inte besvära henne då nästan all min sperma svaldes. Efter detta släckte vi lampan, jag satte på mig mina boxershorts och Nataly tog på sig sina trosor och vi somnade i famnarna på varandra. Klockan var nästan 04.00 när vi däckade och efter ganska mycket alkohol intag på kvällen så slocknade vid båda väldigt snabbt den natten.

Jag vaknade vid cirka 10 tiden på lördag morgon, solen sken igenom fönstret på hotellrummet och jag var alldeles torr i munnen på grund av bakfyllan. Nataly sov fortfarande, hon låg med ena benet över mig och eftersom täcket vart halvt nere så vaknade jag med utsikten över hennes halvt nakna kropp, enbart iklädd sina stringtrosor. Givetvis var synen väldigt upphetsande och jag fick stånd direkt. Situationen kändes något obekväm då jag inte visste hur Nataly skulle reagera när hon vakande, mest med tanke på gårdagen då alltså. Jag smög därför försiktigt upp ur sängen, utan att väcka henne och promenerade sakta till duschen. Väl inne i badrummet tog jag ett stort glas vatten och hoppade i duschen. Jag tog mig en riktigt kalldusch, mest för att det brukar hjälpa att få ner kuken och att vakna till.
Det tog inte många minuter innan det knackade lätt på den halvt genomskinliga dusch dörren. Jag öppnade lite lätt och där stod Nataly , nu helt naken och smålog.
- Får jag komma in ? Jag känner mig något smutsig , sa hon och blinkade väldigt sexigt med sitt vänstra öga.
Givetvis hade jag inga invändningar utan jag öppnade dörrent helt och flyttade mig lätt åt sidan. Väl inne i duschen hoppade Nataly till när hon ställde sig under vatten strålen , det var ju mer eller mindre iskallt vatten jag stod i. Detta gjorde att hennes bröstvårtor blev styva och hårda som sten. Jag förklarade att jag behövde vakna till och bli av med bakfyllan och hon bara skrattade och började så småningom smeka in sin kropp med hotellets duschtvål. Dessvärre kunde inte allt kall vatten i världen nu förhindra mig, eller rättare sagt min kuk, från att bli stenhård igen. Nataly märkte givetvis detta och smålog samtidigt som hon kommenterade gårdagens incident.
- Den var jävligt skön att ha i munnen , sa hon och smekte insidan av mina lår med sin vänsterhand.
- Du kanske borde lätta på trycket igen ? Frågade hon sedan och sneglade ner på min kuk.
- Eller så kan jag göra det till dig?, tillade hon.
Mitt hjärta slog nu på högvarv och jag hade svårt att yttra mig eller säga något vettigt. Därför tog istället Nataly ett hårt tag om min kuk med sin högerhand och började sakta runka av mig samtidigt som hon lätt smekte min kropp med naglarna från sin vänsterhand. Hon tittade mig intensivt i ögonen, slickade sig runt munnen och började sedan runka min kuk snabbare och snabbare. Hon flyttade nu sin västerhand och tog ett ganska stadigt grepp runt mina kulor. Sedan masserade hon dessa , väldigt mjukt, samtidigt som hennes andra hand fortfarande var över hela min kuk. Så småningom vänder hon sig om och la sin vänsterhand mot hennes röv. Hon smekte varsamt sina båda skinkor och förde sedan in ett finger i hennes fitta. Samma finger rörde sig sedan något uppåt och hon fortsatte sedan att lätt massera sitt rövhål. Hon klämmer lite lätt på min kuk emedans hon fortsätter att runka av den, fortfarande väldigt hastigt. Jag bestämmer mig för att ta min högerhand och pulla henne . Jag sticker därför in ett finger och masserar lätt hennes klitoris. Man ser hur hon njuter av just detta och hon blundar halvt och slickar sig runt munnen.
Just nu var jag så vrålkåt att allt jag bara ville var att vända henne om och knulla henne bakifrån. Att sakta penetrera hennes våta , rakade fitta och ganska dominant hålla om hennes midja. Emedans jag tänkte dessa tankarna var det svårt att hålla ifrån min utlösning och så småningom sprutade jag en stor sats rakt i hennes hand. Min kuk pulserade och ollonet var uppsvällt som aldrig tidigare. Nataly såg belåten ut, gav mig en kyss på kinden och klev sakta ut ur duschen. Jag följde hennes gång och hennes underbart vackra nakna röv. Jag måste bara knulla denna tjejen innan vi åker hem, tänkte jag och stängde av vattnet.

Efter den mycket välbehagliga duschen, började jag nu komma i form och efter lite frukost nere i hotellets matsal så kände jag att bakfyllan började försvinna. Nataly satt och prata med några tjejer i klassen och jag satt vid mitt bord och dividerade lite med Nicke, en snubbe som jag kom bäst överens med på skolan. Jag funderade på om jag skulle berätta vad som hänt igår kväll men beslutade mig för att hålla käften, det blir nog bäst så tänkte jag. Dagen fortsatte sedan med sightseeing buss i centrala Prag. Vi åkte runt och tittade på mer eller mindre alla sevärdigheter som fanns emedans vår guide intensivt berättade om dess historia. Tristessen sjönk in bland de flesta i vår klass och jag själv höll nästan på att somna. Det enda som höll mig vaken var tankarna på Nataly och hur hon hade sugit av mig kvällen innan. Givetvis hade jag heller inte glömt duschen imorse och hur sugen jag vart på att knulla henne där och då. Nataly satt för övrigt brevid mig på bussen och hon hade på sig ett par svarta tighta jeans och en vit topp. Våren hade kommit till öst Europa så det var ganska varmt och kvavt med alla avgaser. Jag kunde inte släppa blicken från Natalys urringning , hennes bröst såg så oehört sköna och fasta ut. Jag minns att jag tänkte tanken att sticka in min kuk emellan dem och bara gå loss. Denna tanken fick min vän i byxorna att stå i givakt. Jag försökte därför fokusera på något annat , eftersom jag hade shorts på mig så vart jag rädd att min erektion skulle märkas.
Nataly såg ganska oberörd ut, uttråkad som alla andra tittade hon ut över stan emedans hon frekvent blåste små bubblor med sitt tuggummi i munnen. Några minuter senare vände hon sig om och lutade sig åt mig, viskade i mitt öra “..kan du inte smeka mig lite, jag är så jävla uttråkad”.
Jag funderade snabbt på vad hon hade sagt och resonerade sedan hurvida hon menade allvar eller inte. Eftersom detta tog några minuter blev Nataly uppenbarligen otålig och tog därför min hand och förde den till insidan av hennes lår. Jag började då sakta smeka henne med hela handen upp och ner , utanför jeansen så att säga. Jag märkte direkt på henne att hon gick igång då hon stönade , väldigt tyst , samtidigt som hon blundade lite lätt med ögonen. Min hand letade sedan sig upp emot knappen på Natalys jeans. Sakta knäppte jag upp och drog ner gylfen lite lätt. Direkt då märkte jag att hon inte hade några trosor på sig och hon var våt som ett hav emellan benen. För att ingen skulle märka något tog jag hennes vindjacka och la över emellan oss. Sakta letade mina fingrar in i Natalys blöta fitta och efterhand som jag smekte hennes klitoris förde jag in mitt pekfinger och pullade henne snabbt och ganska hårt. Hennes ansikte uttryck talade klarspråk och det syntes att hon var nära att komma. Just då stannade bussen och guiden förklarade att vi skulle göra att snabbt stopp och gå över Karlsbron. Snabbt tog jag upp min hand och Nataly reste sig upp och knäppte diskret hennes jeans.

Vi kom tillbaka till hotellet runt 5 tiden och fick då någon timme att byta om, duscha etc. innan kvällens middag. Jag och Nataly gick tillsammans till vårt hotellrum och efter bussens bravader så vart jag givetvis vrålkåt och hade gått med stånd mer eller mindre hela dan. Nataly, som nästan hade kommit på bussen, var uppenbarligen också fortfarande våt. Så fort vi stängt dörren om hotellrummet så kastade hon sig över mig och vi började kyssas , intensivt. Efter några minuters grovhångel börjar hon sakta knäppa upp min skjorta och bege sig ner mot min kuk. Hon drar ner mina shorts och smeker mina underkläder med sin vänsterhand. Samtidigt har hon ett fast tag om min bak med sin högerhand. Sakta drar hon ner mina boxershorts och börjar lätt nafsa på mitt ollon samtidigt som hon masserar mina kulor. Jag är nu så kåt att jag tar tag i hennes huvud med båda mina händer och mer eller mindre trycker hennes mun gentemot min stenhårda kuk. Hon suger fort och passionerat, slickar mina kulor och runkar samtidigt av mig med ett hårt och fast grepp. Jag känner ganska snabbt att jag håller på att komma , men denna gången vill jag trycka in min kuk och rakt av knulla skiten ur henne. Därför drar jag upp henne , vänder henne om och leder henne till hennes säng. Väl där ställer Nataly sig i doggystyle position och jag står bakom henne och är redo att doppa den för första gången. Jag drar snabbt av hennes jeans, smeker hennes blöta fitta och stoppar in ett finger. Efter någon minut trycker hon mer eller mindre sin röv gentemot min kuk , hon vill detta lika mycket som jag. Därför greppar jag tag i hennes bak , en stadig hand på båda hennes skinkor. Samtidigt trycker jag in kuken sakta i hennes fitta och börjar knulla henne ganska varsamt till en början. Hon stönar nu högt, lika så jag och hela sängen dras fram och tillbaka. Efter ett tag börjar jag få bättre finess och knullar henne därför hårade och snabbare. Hon stönar nu så mycket att grannarna förmodligen hör. Hennes fitta är så våt att det nästan rinner ner saft på mina lår. Jag känner att det är nära för mig , därför drar jag ut kuken och vänder hennes om med ett fast grepp. Jag sätter ett finger i hennes mun och runkar av min kuk med andra handen. Nataly förstår vinken och börjar runka av mig samtidigt som hon står med öppen mun redo för att ta emot hela min sats. Det tar några sekunder sen sprutar jag en gigantisk stor sats varav det mesta går rakt ner i Nataly mun. Hon sväljer och fortsätter suga av mig samtidigt som hon lätt smeker mina kulor med sina naglar. Jag är nu helt slut och lägger mig ner på sängen samtidigt som jag smeker Natalys nakna kropp lätt med min högerhand. Detta var nog det bästa och skönaste jag varit med om i hela mitt liv.

Kommentera Min första avsugning