Med lust och kåthet stor

På min skola brukar jag omväxlande kallas för Sveriges sexigaste studierektor omväxlande för Sveriges snyggaste. Jag tar båda uttrycken som komplimanger. Det är också sant att jag har ett stort hjärta och ett ovanligt vackert ansikte med sensuella drag. De som kan läsa mig riktigt bra ser också att jag trivs med livet och hela tiden söker mig mot upplevelser och känslor som är positiva för mig. Jag brukar få blickarna på mig i vilka sällskap jag än vistas i men tycker enbart att det är angenämt. Att jag dessutom har en kropp som en ung kvinna trots att jag fyllt 42 är inte heller något jag skäms över. Tvärtom. Jag är stolt över mig själv och tacksam för de gener naturen utrustat mig med.

Min förmåga att attrahera män och killar i alla åldrar har dock inte enbart varit till fördel i mitt liv. Ibland händer saker som man inte ens jag har kontroll över fullt ut. För ett par år sedan höll det på att gå riktigt illa. Jag höll t o m på att förlora jobbet för att jag haft sex. Efter skoltid. Under sommarlovet. Vad det handlade om? Jag lät mig förföras av en sistaårselev på skolans avslutningsfest.

Om jag skäms, Nej inte alls, jag vet förstås att jag gjorde ett litet övertramp när vi älskade efter festen och att sådana händelser inte kan viftas bort som en petitess. Men jag ångrar mig inte det minsta, trots komplikationerna det ledde till. Jag töjde bara på gränserna, brukar jag förklara det hela med när jag berättar om händelsen i förtroende för någon väninna och lägga till att det kanske inte var helt lämpligt, men det var mycket skönt, för oss båda. Och det är inget olämpligt med det.

Den tidiga sommarkvällen var behaglig och som gjord för romantik. Och sex kanske för den delen också. Förmodligen drack jag ett par glas vin för mycket. När festen var på väg att avslutas kom en av studenterna, vi kan kalla honom för Erik, och ville tacka mig för det stöd han fick när han haft problem med hasch i början på läsåret. Vi talades vid en stund och jag försökte förklara att vi på skolan bara gjort det vi skulle. Redan i det läget började jag tänka tanken ”hur skulle det vara att låta sig knullas av den här killen”, han hade ju såna fysiska resurser, enligt alla rykten som gick i skolans korridorer, och jag kände hur jag till min överraskning rodnade när min blick nyfiket letade sig ner mot hans skrev.

Det kändes lite väl fräckt, men ändå, beslöt jag mig för att inte försöka hindra känslorna som vällde fram, och visst, det var det delvis det farliga i situationen, som gjorde mig extra kåt och som fick mig att ta steget när Erik mig plötsligt i handen och sa:
- Ska vi gå ner och titta på klubbrummet.
Jag bara nickade och smög efter honom så försiktigt som möjligt för att de andra studenterna inte skulle se.
Allting var tyst och lugnt i källarvåningen när Erik öppnade dörren till klubbrummet, fortfarande hördes dock musiken och bruset från festen i våningen ovanför. Men nu kändes den långt borta och jag var uppfylld av någonting helt annat.

Jag ställde mig leende och med fötterna brett i sär mitt på golvet en bit från det stora bord som fanns i rummet, så tittade jag Erik lite skarpt i ögonen och frågade:
- Vill du se mig utan klänning?
- Verkligen, svarade han och gjorde en ansats att komma närmare.
- Ja, men vad väntar du på, ta av mig den då, fortsatte jag.

Knapparna från kragen och ner över bysten knäppte Erik upp rätt snabbt. Så stannade han upp.

Mina underbara bröst och de utputande vårtorna bakom klänningens knappar drog hans blickar till sig och jag hörde hur han började andas häftigare när han sa:
- Det var de vackraste bröst jag sett.

Nästan krampaktigt upphetsat smekte han dom med sina långa smala fingrar. Underbart tänkte jag men sa ingenting när kåtheten började fylla mig.

Klänningen fortsatte jag själv att ta av mig, sakta förde jag den ned över magen, midjan och längs höfterna.

– Duger jag, sa jag lite provocerande och snurrade runt med tummen under trosans övre kant när klänningen låg i en liten hög runt mina vrister,

– Om, svarade hans. Och så la han till. Vet du egentligen om hur vacker du är Stefani. Du är läckrare än en stjärnmodell. Du är t o m vackrare än en juvelbutik vid julskyltningen, la han till efter att ha låtit blicken vandra runt min kropp flera gånger.

Det sista har ingen sagt till mig tidigare men Erikträffade precis rätt. Det var så jag oftast kände mig. Sexig, värdefull och som något alla ville ha. Som en diamant. Men också beredd att skära djupt i den som missbrukade mitt förtroende.

Jag klev ur klänningen och ställde mig lite nonchalant med ryggen mot det stora stadiga bordet och handflatorna bakåt mot själva bordsskivan för att ge Erik en ännu sexigare bild av mig,

- Så du gillar det du ser, frågade jag lite retoriskt med glimten i ögat.
- Verkligen svarade han uppphetsat.

Precis, så ska du känna, tänkte jag och sköt jag upp min lilla läckra stjärt mot bordets kant med händerna mot bordskanten så jag kunde hissa mig upp och sätta mig på kanten. Under en kort stund lät jag mina välsvarvade och läckra – ja, jag är mycket medveten om mig själv och mitt utseende – ben dingla fritt medan jag tittade på Eriks och beundrade hans kropp,
– Ska du inte ta av mig dom, sa jag till Erikoch pekade på mina minimala svart-vit prickiga stringtrosor.
Han sträckte sig omedelbart fram, tog tag i trosans kant och drog hastigt ner dom över mina lår, vader och över högklackade skor. Sedan kastade han dom över sin ena axel, och böjde sig fram så att våra läppar kunde mötas i en kyss som blev allt intensivare. Det kändes bra och det gjorde det också när Erik lät sina händer glida ner för insidan av mina lår.

Så böjde han sig ner kysste mig på ljumskarna och började slicka runt blygdläpparna. Jag särade på benen så att han skulle kunna låta sin tunga få det spelrum de behövde. Efter en stund tog han tag i mina knäskålar och sköt benen ytterligare isär så att tungan nådde ännu djupare in i min fitta.
– Känns det bra, frågade han försiktigt och tittade för ett kort ögonblick upp mot mina ögon.
– Gudomligt svarade jag och lät de varma lustfyllda vågorna skölja genom kroppen på allvar, något som jag som jag lärt mig behärska riktigt bra på senare år. Det var som om små, små orgasmer spred sig ut över kroppen och genom alla dess mest receptiva zoner. Med växande sexuell erfarenhet hade jag också blivit en mästarinna på att göra små känslor stora och njuta ännu intensivare i en sexuell relation.

- Djupare sa jag för att påminna Erik om min klitoris och så hittade den och lät tungan gå i snabba pendelrörelser över clitten medan jag började glida iväg mot de lustfyllda sfärer som jag alltid njöt så fantastiskt av. Hela tiden sökte han ögonkontakt med mig titt som tätt och jag besvarade hans blickar så gott jag kunde. Jag njöt över att han var så mån om att se min lust uttryckas i ögonen.

När Erik märkte de första små spasmiska rörelserna i min kropp och mina allt starkare in och utandningar förstod jag att han njöt nästan lika mycket av att se mig så berusad av upphetsning och utan inre kontroll som att själv vara det.
- Det är precis så här jag vill ha dig, sa han. Berusad av kåthet. Bortom all förnuftsmässig kontroll.

- Försiktigt nu bara, viskade jag och så kände jag hur jag förlorade fotfästet och bara svävade i de känslor som Jonas lockade fram med sin ekvilibristiska tunga. För första gången på länge kändes sexet lite farligt för mig. Jag var inte kapten på skutan. Det var Erik och jag kunde inte göra något annat än följa hans kurs. .

Jag var helt i hans händer både bokstavligt och bildligt.medan orgasmen rullade ut från fittan och genom kroppen. Under flera sekunder tjöt jag av all lust som vällde fram. Det är åtminstone vad Jonas sa efteråt.. Han hade aldrig sett någon få en så utdragen orgasm. Så reste han sig tog tag i mina vader, höjde dom över sina axlar och jag förstod att han ville knulla mig, just där, på bordet. Jag sköt ivrigt fram mitt underliv mot hans kuk så han skulle förstå att jag var redo.

Samtidigt ville han kyssa mig igen och våra läppar möttes med samma starka begär. Vi fortsatte att kyssas, gång på gång och medan kyssarna fick mig att snabbt bli upphetsad igen sträckte jag ner mina händer och mot hans kuk och blev nästan chokad när jag insåg hur stor den var Och inte bara stor utan också väl rundad.

- Jo, den är precis så här, sa han stolt. Du får gärna smeka den. Det känns bara skönt och jag svarade på uppmaningen och började runka den lätt, innan jag efter en kort stund förde den in mot slidan.

- Försök att följa min rytm, slow and easy, viskade jag när han ivrigt började penetrera mig

Han förstod snabbt och våra rytmer möttes med exakt tajming.

I bakgrunden kunde jag höra sorlet från festen, som en svindlande ljudkuliss långt borta, men ändå uppfattade jag rörelserna utanför rummet. Plötsligt slogs dörren upp och två skrattande killar stormade in viftandes med en mobilkamera. Det hann jag också uppfatta i all den galna upphetsningen.

Störningen, eller intrånget, gjorde att jag tappade fokus för några ögonblick och hade svårt att hantera situationen, något som Erik uppfattade men snabbt kompenserade genom att knulla mig hårdare och hårdare, snabbare och snabbare. Med händerna mot bordsskivan och våra kroppar tätt ihop knullade han mig med allt kraftigare stötar, det var som om slidan hela tiden töjdes åt alla håll och kanter. Jag kved av både smärta och välbehag. Plötsligt hade jag glömt killarna med mobilkameran och det kändes som om jag svävade iväg över bordet och ut över rummet, trots att jag låg med ryggen rätt väl förankrad mot bordsskivan.

- Jag tänker knulla dig runt jorden om det behövs för att du ska bli tillfredsställd, hörde jag Erik säga samtidigt kom orgasmen återigen rullande med full kraft Jag skrek så att jag själv blev förvånad, det måste ha hörts upp till festlokalen och njöt som jag aldrig gjort tidigare. Jag var nästan helt omtöcknad, helt slut, av alla känslor men kunde ändå urskilja hur Jonas kysste och smekte mina bröst för att förstärka mitt lustfyllda tillstånd.

- Fortsätt, lyckades jag kvida fram mellan orgasmvågorna.

Och Erik lyssnade, han fortsatte att stöta sin kuk med full kraft genom hela min orgasm. När han är på väg att själv komma känner jag hur all musklerna i hans kropp snabbt spänns för att sedan slappna av när sperman sprutar in mellan mina ben med all hans ungdomliga kraft. Efter en stund låter han ut kuken glida ur fittan och han vill gärna att jag ska se hur styv och stor den fortfarande är. Så lyfter ned mig från bordet.

- Du måste suga av mig så jag får komma över dina vackra bröst också, säger han.
Jag satte mig på knä framför honom och börjar ivrigt suga och slicka runt det stenhårda ollonet. Jag söker ögonkontakt och får det igen. Han ser salig ut när jag suger och slickar hans långa kuk. Det räcker för att Jonas ska komma igen. Han stönar högt och intensivt under några tiondelar sedan sprutar den varmasperman över mitt mitt ansikte och mina bröst med kraftfulla kaskader.

- Vad skönt. Vi måste göra om det här varje dag under hela sommaren, säger han.
Jag smeker Erik över ansiktet och säger hur söt han är, för att han ska förstå hur nöjd jag är. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på killarna som störde oss. Vilka jävlar. Dom visste om det. Och dom filmade till och med delar av samlaget.

Jag tittar på Erik och säger att jag kan få problem i morgon om killarna börjar snacka. Kommer filmsnutten ut kan det bli riktigt besvärligt. Det här skulle ju vara vår lila hemlis.

- Vi kanske ska klä på oss, säger han så försiktigt, en smula sorgset, som om han plötsligt förstod att det som varit en så bra upplevelse skändats av de där två killarna.
- Jag ville aldrig att det skulle ta slut Det var ju så bra, och du är den mest fantastiska kvinna jag älskat med, viskar han i mitt öra. Bara inget obehagligt händer dig.

- Jag klarar mig alltid,säger jag och ställer mig upp och kysser Jonas igen. Men du måste upp och kolla vem som var här i rummet och filmade.

Erik kastar snabbt på sig kläderna och säger att han är tillbaka inom ett par minuter. Själv sätter jag mig helt utmattad i soffan. Med en pappersservett försöker jag torka upp den sperma som rinner längs brösten och ner på magen. Jag ler när jag tänker på vilken underbar sexig kväll jag haft.

När Erik kommer tillbaka berättar han att alla redan vet. Killarna som filmade har dessutom redan mailat klippet till flera av sina kamrater. Då förstår jag att det bara är en tidsfråga innan det når rektorn, och undrar vad som kommer att hända.

Tidigt på morgonen efter festen får jag svaret. Det finns i ett sms i min mobiltelefon. Jag ska infinna mig på rektorsexpeditionen klockan 8 prick. Efter en snabb frukost går jag de tre hundra metrarna från längenheten till skolan. Vad som möter mig på rektorsexpeditionen är en handfull dystra kollegor, män och kvinnor som ömsom tittar argt på mig och ömmen ändå rätt nyfiket på TV-skärmen till vilken en mobiltelefon är kopplad.

- Jag rodnar lite lätt när jag ser de utlämnande samlagsbilderna på bildskärmen och hör mina lustfyllda skrik. Men egentligen är det bara vackert. De objudna gästerna som filmat lyckades till och med få med en av orgasmerna där jag skriker så högt att ljudet spricker i högtalarna.

Så slårr Rektorn av TV-skärmen.

- Vi kanske sett nog av spektaklet nu. Men det är alltså sånt här du sysslar med på din fritid. Spelar in porrfilmer, ironiserar han.

Jag känner hur förbannad och kränkt jag blir och stirrar ilsket tillbaka på rektorn

- Det där är ingen porr. Det är ett samlag mellan två människor som är mycket kåta på varandra. Och dom där bilderna togs olovligt. Det fanns inget ont uppsåt med att vi knullade i festlokalens källare. Människor gör sånt om dom blir starkt attrahaerde av varandra. Och nu kränker ni mig igen genom att spela upp den där inspelningen. Det är ett rent övergrepp.

- Grova ord Stefani, men det är alltså inte kärlek mellan er, muttrar rektorn.
- Bara sex, säger jag tydligt. Sex, sex, sex, Det är fullt möjligt att bara vilja ha sex med någon och ingenting annat Han är ju en vuxen man. I alla fall myndig. Det räcker för mig.
- Men han är ju elev, säger en av lärarna.
- Var säger jag. Den officiella avslutningen var i förrgår, replikerar jag snabbt och träffsäkert.
- Må så vara men du har ändå visat dig klart olämplig för jobbet, Vet du inget om etik och moral. Stefani, man har inte sex med sina tidigare elever, säger rektorn.

Jag svaraar:
- OK jag accepterar att vissa tycker det är omoraliskt. Men det var inget brott. Det var en underbarr stund och den ska jag inte straffas för. Gör ni det här till en skandal kopplar jag in facket. Jag lämnar inte mitt jobb. Jag vet tat jag är populär bland alla eleverna och att dom vill ha mig kvar.

- Du får en kraftfull varning i alla fall Stefani. Sedan får du själv tänka igenom din situation under sommaren. Det kanske inte blir så lätt att vara kvar när nya elever kommer och Sveriges sexigaste studierektor får ett nytt namn, Sveriges knulligaste studierektor,

Hellre det än ruttna som er tänker jag när jag vänder mig om och går. När jag stänger dörren bakom mig hör jag djupa suckar och ord som
- Vilken skandal. Gud bevare oss för henne. Har hon ingen moral alls.

Jag ler och känner att jag ändå hade gjort rätt. Jag hade rubbat deras cirklar. För dessa människor var sex mera skamligt än njutningsfullt. Och jag hade oavsiktligt visat hur härligt det kan vara. Tyvärr var det inte särskilt populärt blandm mina kollegor

Om jag kallsa för Sveriges knulligaste studierektor efter kvällen med Erik. Jo, jag har hört det ryktesvägen. Men det stör mig inte det minsta.

Kommentera Med lust och kåthet stor