Kuken jeg aldri glemmer

Da jeg begynte på ungdomsskolen, kom jeg i en ny klasse, og det var der jeg traff Anton. Første gang jeg så ham, var han naken. Jeg hadde forsovet meg og var for seint ute til første time, som var gym. Vi skulle ha svømming. Da jeg kom fram var garderoben tom. Jeg kledde raskt av meg og gikk inn i dusjen, der var det heller ingen å se. Jeg hørte plaskingen og skrålingen fra klassekameratene gjennom ventilene i døren inn til bassenget. Jeg stilte meg opp i et hjørne av dusjrommet og lot det varme vannet flomme nedover kroppen min. Jeg har alltid elsket å dusje. Jeg kan stå og la vannet renne i en time. Jeg må ha lukket øynene mens jeg stod sånn, for da jeg åpnet dem så jeg rett på en naken gutt. Han stod i døren til garderoben. Det måtte være en til som var sent ut. Det var det vakreste synet jeg noen gang hadde sett. Han hadde mørkt hår, var høy og hadde brede skuldre. Nydelige brune øyne og et stort hvitt smil. Og mellom bena hadde han en lang, tykk kuk med masse krusete hår, og lange, lavthengende baller, som på en voksen mann, enda han måtte være på min alder. Jeg kjente det livnet til mellom bena mine, jeg måtte bite meg i leppa. Han kom bort til meg og tok hånden min og presenterte seg, ikke det minste brydd over at vi begge var nakne. Han kunne ha valgt en av de andre dusjene, men valgte den rett ved siden av meg. Han snakket som en foss, og nesten hele tiden stod han vendt skrått mot meg med den lange tykke kuken som uunngåelig blikkfang. Jeg fikk halve livshistorien hans, han hadde tre eldre brødre, moren hans var tyrkisk, faren norsk; de hadde nettopp flyttet til Sandefjord fra Oslo. Han såpte inn kuken og ballene sine med langsomme bevegelser mens jeg så på. Jeg visste ikke da at han elsker å vise seg fram. Anton benytter enhver anledning til å kle av seg, og det skulle bli mange anledninger til å beundre og lengte etter den vakre pikken hans i tiden som kom. Den natta runket jeg meg i søvn mens jeg drømte om Anton. Jeg visste ikke helt hva jeg ville han skulle gjøre med meg, men jeg lengtet etter å kjenne hvordan det krusete håret på kuken hans luktet, selv hadde jeg bare noen får hår helt øverst på kuken min, og det var ingen av de andre guttene i den nye klassen som var i nærheten av hårveksten til Anton. Jeg lengtet etter at han skulle legge seg oppå meg og at jeg skulle kjenne hvor tung og sterk han var. Hver gang jeg så ham i dusjen på skolen måtte jeg passe meg for ikke å få ståpikk foran hele klassen, og jeg la merke til at mange av de andre guttene også beundret utstyret hans i smug. Tuppen på kuken hans var grov og brungrå. Den var tykkere enn noen andres. Til og med tykkere enn gymlærer Tangen sin. Håret over Antons kuk var helt svart. Han var den eneste gutten som hadde hår på innsiden av lårene, og han var alltid den første til å kle av seg og den siste til å kle på seg. Første gang jeg så kuken til Anton i full utstrekning, stiv, stor og rød, var på skoleturen i høstferien. Vi var på et vintersportssted inne i landet. Vi var fire gutter fra klassen som delte en hytte: Espen, Eirik, Anton og jeg. Om kvelden, etter å ha stått slalåm og kjørt brett hele dagen, satt Espen og Eirik og jeg i sofaen og snakket om jentene i klassen, uten at akkurat det interesserte meg noe særlig. Det brant i ovnen. De andre begynte å snakke om hvor kåte de ble hele tiden av disse jentene, om hvor vanskelig det var å styre snøbrettet sitt med ståpikk. De lo. Anton kom inn i hytta. Han tok av seg dressen og støvlene, satte seg i stolen ved vedovnen og klaget over at han var våt til skinnet, han hadde kjørt i ei snøfonn og fått masse snø i støvlene og inn under dressen. Dere får unnskylde, sa han med et glis og begynte å kle av seg; først på overkroppen, han hang klærne over stolermet mot ovnen, og snart satt han bare i den hvite bokseren. Det var tydelig at han hadde ståpikk, ingen tvil. Kuken hans lå mot venstre, som en tykk slange som dro i det hvite stoffet. Det tette svarte håret var synlig gjennom bokseren. Det var ikke bare jeg som stirret på den. Retningen på blikket til Espen var ikke til å ta feil av. Jeg ser du sliter med det samme som oss andre, sa Eirik og lo. Anton lo også, la en hånd utenpå bokseren: Jeg kan vel like godt ta den av, sa han, og så reiste han seg og dro bokseren av seg. Han stod der foran oss med den stive mørke kuken rett opp. Den var enda større enn vanlig. Den banket mot magen hans. Han satte seg. Uten tegn til å skjule den, tvert i mot sprikte han med bena, som for at vi skulle se ordentlig. Jeg var målløs. Jeg hadde aldri sett noe deiligere. Jeg hørte de andre to svelge. Jeg kjente blodet bruse i årene, det dunket i hodet. Hva med et runk, sa Anton lavt. Han tok rundt kuken sin. Plutselig reiste Eirik seg og dro ned buksene, fant fram pikken. Den var lang og tynn. Han satte seg ned i sofaen igjen med buksene rundt knærne, begynte å dra i pikken sin. Rett ved siden av meg. Espen dro fram kuken sin og begynte å runke, han også, den var kortere enn de to andres, og like tynn som Eiriks – nå satt det en gutt og runket på hver side av meg, og i stolen på den andre siden av bordet satt Anton, helt naken og med kuken stiv som en stokk. Anton gliste: Man blir ikke ordentlige kompiser før man har runket sammen, sa han og begynte å dra i sin egen. Hva med deg, sa han, og så rett på meg: er du feig eller? Jeg var livredd, men åpnet smekken og dro forsiktig ned buksene, mens Anton fulgte meg med øynene og gliste hele tiden, mens han runket den store kuken sin. Jeg fikk fram den til sammenligning lille pikken min, den var stiv og rød, forsatsen hadde gjort den helt våt på tuppen. Jeg begynte å dra i den, langsomt. Han trenger hjelp med den der, sa Anton og nikket mot pikken min. Like etter kjente jeg hånden til Eirik rundt min egen pikk, jeg slapp den og lot ham runke meg. Jeg tok rundt Eiriks kuk i stedet, men hele tiden hadde jeg blikket festet på kuken til Anton. Jeg har sett mange kuker siden den gang, men selv i dag er det ingenting som kan måle seg med Antons store, mørke, glødende kuk. Fortsatt kan jeg våkne våt og svett, med hvitt kliss på magen, og huske at det er kuken til Anton jeg nettopp har drømt om. Det ble med den ene kvelden med runking på skoleturen, dessverre. Vi sprutet en og en i en tom potetgullpose som ble sendt rundt, Anton var den siste som sprutet i posen, og han kom som en gud, i fire eller fem lange rykk. De andre var raske til å få på seg klærne, men Anton var naken helt til han gikk og la seg, som vanlig stolt over å vise det han har. Etter at alle hadde sprutet, prøvde de andre å få meg til å drikke og svelge det som var i posen – jeg vet ikke hvorfor de valgte meg, men selv om jeg var fristet, våget jeg ikke. Det gikk ikke veldig mange ukene før jeg endelig fikk lukte, smake og kjenne på Anton så mye jeg ville. Jeg hadde lenge forsøkt å finne en måte å bli alene med ham på, og det var derfor jeg meldte meg som fotoansvarlig for revygruppa på skolen: Anton, som sang og danset som en proff, skulle være en slags gjennomgangsfigur i juleforestillingen, og jeg tok velvillig imot oppdraget med å ta bilder av Anton til bruk på plakater og på flyere. Det var ennå ikke advent, men jeg hadde fått tillatelse av min mor til å hente ned julepynten fra loftet og pynte rommet mitt. Jeg laget en bakgrunn med grønn filt på den ene veggen, og skapte en julevegg med engler, reinsdyr og stjerner. Jeg avtalte med Anton at han skulle komme hjem til meg og ta bilder en kveld som moren min var ute med venninner. Det var bare Anton og jeg – endelig. Jeg viste ham installasjonen på rommet mitt, og han syntes det var en god idé. Han hadde hvit skjorte med åpen krave og svarte bukser, slik vi hadde avtalt. Jeg fikk ham til å ta på seg en rød nisselue og litt glitter i kinnene. Han poserte ivrig, og jeg tok en rekke bilder i alle slags positurer og med mange forskjellige uttrykk. Etter hvert begynte han å leke seg litt, flørtet med kameraet. Han kneppet skjorten helt opp, slik at magen var bar. Snart stod han i bar overkropp. Jeg knipset i vei. Jeg så at det var noe som bulte i buksene hans. Jeg spurte om han ikke ville ha noen litt mer sexy bilder til eget bruk. Han gliste, begynte å ta av seg buksene, men veldig langsomt, han beveget seg som en stripper. Jeg kjente hvordan blodet strømmet til hendene og til kuken min. Anton stod der i bare bokseren og poserte – bokseren var svart og ugjennomsiktig, dessverre, men at kuken hans stod var det ikke mulig å skjule. Jeg spurte om han ikke våget seg lenger. Han tok i hver side av bokseren og dro den sakte nedover. Kuken kom gradvis til syne, stiv og mørk. Til slutt spratt den opp. Jeg knipset som besatt. Han smilte hele tiden, så begynte han å runke og jeg fortsatte å ta bilder. Plutselig stanset han. Legg vekk kameraet, sa han: kom hit. Jeg la det fra meg og gikk nølende bort mot ham. Han stod med kuken sin i hånden. Nå er det på tide at jeg får litt tilbake, sa han og dro meg inntil seg. Han dro genseren og t-skjorten min opp over hodet mitt i en bevegelse, like etter begynte han å løsne knappene i buksene mine, og plutselig stod jeg med buksene og trusen rundt anklene. Han dro i pikken min, den var stiv og våt. Den fine lille pikken din, sa han. Han klemte sin egen pikk mot min, den store og den lille kuken sammen. Ta den i munnen din, sa han, og presset meg ned til skrittet sitt. Jeg tok ham i munnen, og fremdeles kan jeg kjenne den harde, sitrende, kjøttfulle kuken hans i munnen min, hvis jeg kjenner etter. Jeg hadde aldri kjent noe så godt. Hele munnen min var fylt av ham. Jeg slikket og sugde alt jeg kunne, jeg glemte nesten å puste. Jeg visste at jeg måtte ta for meg, at det var en sjelden sjanse jeg hadde fått. Jeg fiklet og dro i de lange ballene hans, jeg snuste inn lukten av de tette svarte kjønnshårene – det var en enda kraftigere lukt enn jeg hadde forestilt meg. Han dro seg ut av munnen min, jeg reiste meg og han bøyde seg fram og kysset meg. Det var deilig å kjenne tungen hans der kuken hans hadde vært. Mens vi kysset kjente jeg hendene hans på rumpen min, og etter hvert et par fingre som begynte å kile i sprekken min. Jeg kom med et svakt stønn, og han reagerte umiddelbart, slikket seg på fingrene og lot den ene fingeren gli helt inn i rumpen min, slik jeg hadde gjort på meg selv så mange ganger, alene i mørke i sengen min. Det gjorde vondt, men godt også. Så trang og deilig du er, hvisket Anton: har du noen gang hatt en kuk bak der? Nei, hvisket jeg. Jeg er nok for stor for deg, sa Anton lavt og smilte til meg mens han så meg inn i øynene. Men det var bare kuken hans som stod i hodet på meg, og jeg dro ham over mot sengen. Jeg la meg på ryggen og Anton veltet seg over meg, han luktet deilig ny svette og stiv kuk og forsats, han kysset meg på halsen og pannen og munnen. Jeg vil ha kuken din, sa jeg, det er det eneste jeg vil. Det kommer til å gjøre vondt, sa han. Jeg vet det, sa jeg, og det kjentes som om jeg svulmet opp innvendig. Han satte seg opp, rotet gjennom tingene på nattbordet mitt og fant en aloveraflaske, tok en håndfull av aloveraen og begynte å smøre inn kuken sin, før han snudde meg, løftet baken min og jeg kjente fingrene hans smøre sprekken min. Så kjente jeg kuken hans mot hullet mitt, den aller første kuken min, jeg prøvde å slappe av, han presset seg inn og det gjorde fryktelig vondt og jeg stønnet høyt. Går det bra, spurte han. Ja, sa jeg, selv om jeg følte jeg gikk i to. Han støtte helt inn i meg og begynte å bevege seg, først sakte inn og ut. Det gjorde vondt, men jeg likte det også. Det var som om jeg hadde lengtet etter dette alltid, at noen skulle stikke kuken sin inn i meg. Pikken min ble mindre, den var bare halvstiv nå, den hang og dinglet i lufta i takt med takene til Anton, som ble hardere og raskere: det var som om blodet forflyttet seg lenger bak, til rumpen min. Jeg vil du skal bli der lenge, hvisket jeg, og han saktnet tempoet igjen. Han kysset meg i nakken. Den deilige trange guttefitta di, hvisket han, like inntil øret mitt. Da han sa at han ikke klarte mer, at han kom til å komme, hadde vi skiftet stilling flere ganger – jeg hadde ligget på ryggen og magen og siden, og kjent støtene hans inn i meg. Det gjorde mindre og mindre vondt, mer og mer godt. Jeg sa at jeg ville ha det i ansiktet mitt, jeg ville han skulle komme i ansiktet på meg. Han lo og sa jeg var en deilig liten kåt gutt, den deiligste han hadde hatt. Han dro seg ut og begynte å runke foran ansiktet mitt, like foran det. Han sprutet i tre, fire rykk, sprøytet den varme sæden sin utover ansiktet mitt, kinnene, øynene, haken og håret, jeg fikk noe på leppene og noe på brystet, og etterpå slikket jeg kuken hans ren, og det var første gang jeg kjente smaken av sæd som ikke var min egen: det var en smak jeg hadde lengtet etter uten å vite det, så lenge jeg kunne huske. Jeg spurte om han kunne ta bilde av ansiktet mitt før sæden størknet helt, jeg ville gjerne ha bilde av sæden hans i ansiktet mitt, og han fant fotoapparatet og tok flere bilder. Til slutt ville han at jeg skulle runke mens han så på, det skulle ikke mange tak til, og da det gikk for meg tok han bilde igjen. At det bildet havnet på nettet noen uker senere, og først gjorde meg helt knust av skam og oppspist av frykt, men siden skulle bringe med en lang rekke deilige eventyr som kanskje ellers aldri hadde blitt noe av, se det er en annen historie. Kanskje forteller jeg den også en dag.

Kommentera Kuken jeg aldri glemmer