Firmatjejen

Hon hade börjat som assistent på vintern ett halvår tidigare. Hon var en adopterad indiska choklad brun med ljuvligt cisselerade drag, otroligt kvinnlig i sitt sätt och mycket späd. Jag hade henne i min avdelningen och var mycket frustrerad. Hon visste det också, vilket inflytande hon hade på oss män, och att vi alla kikade efter henne. Inte det att hon var ohövlig eller så, men hon var distanserad. På våren blev det etter värre, inte så att hon klädde sig lätt. Nej det var att hon klädde sig helt rätt som en mycket modemedveten affärskvinna. Hennes former, hennes slanka långa ben med den vältränade runda lilla stjärten vars string tanga man ibland kunde se då hon hade vita byxor på sig eller böjde sig djupt framåt. Den platta choco bruna magen som ibland skymtades då hon sträckte på sig och de små runda brösten som framhävdes av hennes läckra push-up’s. Satte fantasin i gång vilket gjode att arbetet led otroligt inte bara hos mig utan hos mertalet av oss män .

Det värsta var att hon var singel, vilket man själv inte var. Det hade hunnit bli juni och vi hade en typisk firma fest. Alla skulle vara glada och lägga alla små ränker och politiska spel åt sidan. Det var idel lismande personer som man stod och pratade strunt med. Det hade hunnit bli elva och jag var på väg att dricka mig modig.

Ja, hon hade dykt upp i ett par svarta stövlar ,svarta byxor och en glitter blus som verkligen drog blickarna till sig. Jag märkte att jag nog skulle däcka, innan modet skulle hinna komma. Jag stod där i baren och svepte precis en till gratis wiskey då jag kände hur någon knackade mig på axeln –” Hej Johan” och jag vände mig om och fick se henne stå där leende –” Hej” lyckades jag få ur mig och sen blev det svart. Jag hörde hur hon sade ” Johan, johan jooohaaaaan”, litet senare -”Hjälp mig att få in honom i bilen”,-”Jag ser till att han inte spyr” ”vi är framme nu… kom här nu… nej dit ska vi inte…. bara ett par trappsteg till , såja . Så sätt dig här, Nu kan du lägga dig ner.

Det hade hunnit bli ljust då jag vaknade, märkligt nog hade jag ingen baksmälla utan kände mig någonlunda fräsch i huvudet och undrade var fan jag var. Efter ett tag hade jag fått ihop det och tänkte vad händer nu. Från där jag låg såg jag badrummet. Jag stod strax därpå i duschen och lät vattnet strila ner över min kropp och kände hur livskraften återvände. Då jag kände mig helt fräsch stängde jag av kranen och tog den handuken som såg ut att vara avsedd åt mig.

Jag hade precis torkat mig klar då hon öppnade dörren. Hon kikade in och tittade skälmskt på mig och sade –”nå, har du sovit ruset av dig din lilla gris”. Hon tog ett steg in i badrummet och lät sin morgonrock falla ner, så stod hon där, chocobrun med en perfekt taint helt naken framför mig. Jag var helt ”speech less” och kunde inte annat än att låta ögonen glida ner från hennes näpna fräcka vackra ansikte ner längs hennes smala hals och över de mycket små runda toppiga brösten vars röda hallon formade bröstvårtor stod rakt ut. Ner till den platta vältränade chocobruna magen som man ibland kunde se då hon trog någon väldigt kort topp, för att slutligen fästa ögonen mellan hennes ben för att konstatera att hon var helt rakad.

Hon såg helt perfekt ut –” Jag tror minsann herrn tycker om vad han ser!” sade hon och log ett strålande leende. Jag kikade ner och upptäckte att min tjugocentimeters kuk stod rakt ut. Hon gick med två steg fram till mig och föll ner på knä och tog tag med högra handen om min tjocka stående kuk –” va’ fin den är ” sade hon medan hennes vänstra hand slöt sig om min svullna pung. Hon tittade leende på mig medan hon långsamt sträckte ut sin rosa tunga och slickade bort den lilla glänsande droppen försats som hade hunnit bilda sig på ollonet. Hon öppnade munnen och lät sina tänder helt lätt skrapa längs ovan sidan av ollonet medan hennes tunga slickade precis där strängen sitter fast i ollonet.

För att sedan helt glupskt låta kuken glida in i munnen tills det tog stopp. Jag stönade till av njutning och strök henne över huvudet. Hon var duktig, fick in hälften av kuken. Hon började jucka med hela huvudet,medan hon skönt masserade min pungkulor och började pulla sig själv med vänster handen. Det var en syn för gudar att se min salivgläsande tjocka lem glida in och ut ur hennens mun medan hennes tunga snurrade som besatt runt ollonet, mjölkandes mig . Plöstligt slutade hon och tittade på mig med en otroligt kåt blick och sade –” kom spruta mig full, spruta mig i munnen, jag vill smaka din sperma” . Med munnen sög hon och slickade på pungen så att kulorna blev skönt masserade av hennes tunga för att låta tungan glida längs skaftet upp till ollonet-” jag har aldrig någonsin haft en så stor kuk” sade hon hest. Hennes läppar slöt sig om ollonet igen och hon juckade än intensivare med huvudet. Det var så otroligt skönt och jag inte kunde hålla mig tillbaka längre och med ett stön tog jag tag om hennes huvud och munkullade henne hårt men kort medan jag stötte kuken ner i halsen på henne djupare än hon tagit mig hittills och sprutade stråle efter stråle tjock vit klibbig sperma rakt ner i hennes strupe det kändes som flera liter.

Jag tror inte att hon varit beredd på det för hon hostade till och hulkade och drog sig tillbaka så att sista strålen fyllde hennes lilla rosa mun så att det droppade vit sperma från hennes mungipa ner på hennes bruna haka.Hon tog tag i min slaknande kuk hostade till och slickade skälmskt flinande i sig de sista dropparna sperma som droppade från ollonet –”skönt ?!” frågade hon. Jag kunde inte annat än att säga –”helt otroligt” .

Hon reste sig upp. Med ögonen fulla av åtrå började hon passionerat att kyssa mig, jag kände smaken av mig själv. Jag tog tag om hennes smala midja och lyfte upp henne på handfatet. Hon var helt otroligt lätt och vägde säkerligen inte ett gramm över 45 Kg. Jag nafsade henne lätt i underläppen och kysste hennes lena hud nedför halsen till hennes otroligt små men ändock runda fasta bröst. Jag började slicka och ömsom lätt bita i hennes rosa bröst vårtor medan jag med handen masserade dem.

Hon kved och gnydde av kåthet.- ” slicka mig” viskade hon med kåt stämma. Jag fortsatte ner över hennes fasta bruna mage, medan hon villigt särade sina slanka fasta ben och visade sin slätrakade lilla svarta fitta. Hennes blygd glänsde formligen av fittsaft. Jag böjde mig ner och lät min tunga sära hennes kåta svarta svullna blygläppar.

Min mun fylldes av hennes saft när jag långsamt med tungan delade hennes blygläppar. Hon kved ljuvt av njutning när min tunga nådde hennes lilla rosa klitta. hon tog tag om min kalufs och sade med kåt hes stämma – ”precis så , fortsätt så” Hennes innere blygläppar var helt ljuvligt rosa och lyste svullet av kåthet. Jag koncentrerade mig på hennes klitta och lät tungan cirkulera runt den, först lätt sedan allt hårdare och fortare medan hon allt ljudligare stönade och kved av djurisk kåthet och njutning.

Mitt ansikte var alldelles vått av de safter som formligen strömmade ut ur henne. Hon skrek till av njutning då jag tryckte in två fingrar i hennes fitta för att hjälpa henne att komma. Det var som att trycka in fingrarna i ett skruvstäd och hennes tånga fitta klämde hårt om dem. Jag börjde långsamt att jucka med fingrarna medan jag slickade och sög hennes klitta allt vad jag kunde. Så skrek hon till, utdraget och med vällust och blev alldeles stel och jag kände hur hennes härliga trånga mus rythmiskt krampade om mina fingrar medan hon savade som en fors. Hon andades tungt av njutning och skrattade till och såg otroligt tillgivet ner på mig.

Jag reste mig upp och och våra munnar möttes i en passionerad kyss-” Kom” sade hon och gled graciöst ner från handfatet och tog min hand. Hon ledde mig till hennes rum och klev smidigt upp på sängen. Hon vände ryggen mot mig, så att jag fick möjligheten att beskåda hennes slanka choco bruna kropp bakifrån. Hon var mycket vältränad, jag visste att hon minst tre kvällar i veckan tränade på gymmet. Hennes stjärt var en äppel rund liten uppenbarelse. Jag kunde inte annat än att säga att – ” du är så otroligt fin, så läcker ”.

Hon svarade med ett hjärtligt skratt- ” Jag kan se att du tycker det ” svarade hon. Jag tittade ner på kuken och såg att den stod rakt upp pekande mot magen som på en jävla tonåring trots att jag precis hade kommit. Hon böjde sig långsamt framåt medan hon tittade mig ögonen med blicken otroligt kåt. Hon svankande hon så att hennes härliga små bruna rövklot gled isär och visade den lilla becksvarta stjärnformande rosetten och den plaskvåta lilla fittan.Hennes mörka blygläppar var fortfarande delade och hennes rosa innere glimmade av fittsaft. Hon kom att vila på axlarna och med de fria händerna drog hon ytterligare i sär sina fasta små skinkor- ” kom knulla mig hårt, låt mig känna din tjocka kuk ” sade hon. Jag kunde inte annat än att böja mig framåt och kyssa hennes kåta lilla röv.

Hon gnydde av kåthet då min mun och tunga gled över hennes stjärt. Hon luktade helt underbart av kåt fitta och jag kom på mig att jag slickade hennes knottriga rosett mdan hon kved av kåthet. Jag lät tungan glida ner över det lena partiet mellan rosetten och fittan och knullade henne med tungan medan hon gnydde och stönade av njutning för att sedan låta tungan glida upp till hennens utsökta lilla rosett igen . Jag slickade först runt det slutna lilla hålet och märkte hur kåt hon blev ut av det för hon började finger pulla sig själv och stönade allt högre. Jag fortsatte att med tungan glida runt hålet och ökade trycket och jag märkte hur hennes lilla anus öppnade sig så att jag kunde trycka in tungan helt lätt i hennes stjärthål. Jag märkte hur hon var på väg att komma för stönade allt högre och pullade sig allt hetsigare. Hon kved –” det är så skönt så otroligt” Till slut kunde jag inte mer, jag stod där med kuken droppande av försats. Jag tog tag om hennes höfter och drog henne till sängkanten så att jag bekvämt kunde stå på golvet.- ”ja ta mig, knulla mig” sade hon och tryckte sin ljuvliga stjärt mot mig. Med höger handen tog jag tag om min grova kuk, betydligt grövre än hennes handled och lät mitt grå-lila ollon glida från hennes savande ingång ner till klittan delandes hennes svullna svarta blygläppar och och sedan tillbaka –” knulla mig nu” kved hon hest och tryckte sin lilla trånga fitta mot min tjocka lem. Jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och började långsamt trycka in kuken, det var helt otroligt att se hur hennes lilla fitta spändes ut och hur jag fyllde henne till bristnings gränsen. Trots att hon bokstavligen dröp av fittsaft gick det trögt. – ”Försiktigt” kved hon –”du är för stor, gå ur lite”.

Jag drog mig tillbaka lite grann det var 100% kontakt och jag var kåt som ett troll. Trots det ville jag inte göra henne illa utan jag började med små rörelser jucka fram och tillbaka. Inte det att jag har en jättekuk men hon var så liten att varje gång jag trycke på lite såg det ut som om hon fick en stolpe inkörd i fittan. Sakta men säkert kom jag allt djupare in i henne. Hennes lilla fitta spände och stramade om min kuk och för varje juck så tänjdes hon för att passa mig. Plötsligt var det som om det släppte och hon skrek till av smärtblandad vällust och jag gled in till roten med kuken och pungen daskade till hennes klitta.

Jag kände hennes hand på min mage som stoppade min juckande ”Låt mig hämta mig lite” sade hon andfådd. Det kändes så skönt att ha varje millimeter av kuken kramad och masserad av hennes lilla indiska fitta. Jag stod alldeles stilla och kramade hennes små bruna runda rövklot så fasta och och nätta att de passade i mina händer och lät fingrarna glida längs hennes slanka ben . Under min beröring började hon långsamt rotera med underlivet och jag började röra mig med små mjuka motjuck –”Så” kved hon ”knulla mig nu”. Med små motjuck fortsatte jag en stund och märkte hur hon njöt av varje millimeter kuk. Långsamt drog jag nästan ut hela kuken så att bara ollonet var kvar i henne för att sedan med jämn kraft trycka den sakta till botten av henne. Hon pep av njutning. Jag upprepade det hela lika sakta och med varje juck in i henne ökade jag trycket.

–”Finger knulla mig i stjärten ” sade hon hest. Jag visste inte om jag hört rätt –”förlåt vad sade du” frågade jag. Hon strök sin svarta page åt sidan, tittade med en otroligt kåt blick upp mot mig och rodnade ljuvligt så att hennes kinder fick en rosig lyster och svarade blygt -” jag sade finger knulla hmmpf, finger knulla mig i stjärten, snälla ”. Jag stod med kuken 20centimeter in i fittan på henne och kände mig som i paradiset. Jag böjde mig framåt och doppade pekfinger och långfinger i hennes mun som hon slickade så att de blev alldeles hala av hennes saliv. Medan jag knullade henne tryckte jag förskitigt båda fingrarna mot hennes lena stjärnformade rosett medan hon själv höll isär sina små rövklot.

Långsamt öppnade hon sig och jag tryckte sakta in båda fingrarna –” Ohhh Ohhh” kved hon. Jag var inte säker om det var av njutning eller om jag gjorde henne illa. –” ska jag fortsätta ” frågade jag, otroligt kåt. Jag kände med mina fingrar i analen på henne hur kuken gled in och ut ur hennes sköna trånga fitta.-”Mmmh” fick jag till svar och jag började jucka omväxlande när jag tryckte in kuken så drog jag ut mina fingrar och tvärt om. Först långsamt och försiktigt sedan allt snabbare och hårdare medan hon började pipa och yla vilket fick mig att öka takten. Efterhand så tryckte jag in kuken fittan samtidigt som jag tryckte in fingarna i röven på henne allt hårdare.

Fittsaften stänkte mot mig med varje hård stöt och rann längs hennes ben, trots att hon var så våt var hon otroligt trång och jag kunde känna min kuk innuti henne med fingarna. Jag tog tag om hennes höfter med den fria höger handen och drog henne hårt mot mig då jag tryckte in kuken. Hon bölade -”fortare fortare knulla mig ” och jag ökade takten, kuken formligen flög in och ut ur hennens lilla svarta fitta tills hon bokstavligen började skrika av vällust och jag kände med kuken hur hennes orgasm kom och hur hennes lilla fitta krampade och mjölkade min kuk medan hennes söta rosett öppnade och slöt sig rytmiskt om mina fingrar.

–” nu får du kuk i stjärten ” sa jag och drog mig ur hennes sugande fitta och tryckte med milt våld in min fittkladdiga kuk i analen på henne ända in till botten, om hennes fitta varit trång så var hennes anal som ett nålöga och så otroligt skön. Hon skrek till högt av smärta då hennes rosett töjdes av min tjocka lem, och flämtade av kåthet. Som reaktion knep hon hårt med stjärten och det var för mycket för mig och jag kände hur det drog ihop sig djupt ner i pungen och med två hårda stötar fyllde jag hennes krampande trånga rövhål med min varma säd. Jag stod en stund helt stilla medan jag kände hur kuken slaknade och sakta gled ur hennes läckra stjärt.

Samtidigt släppte jag taget om hennes höft och tog ett steg tillbaka. Hon var så vacker där hon låg på knä med stjärten i vädret med sin choco bruna hud glimmande av svett. Hennes anals svarta hål var uppfläkt och röd kantad efter min hårda behandling. Min vita säd rann långsamt ur hennes svarta anal ner längs hennes numer röda blygläppar, droppandes på madrassen. Det var en syn jag aldrig ville glömma, det var det vackraste jag någonsin sett. Det gick någon minut innan hon liksom vaknade ur sin trans, och lade sig på sidan och tittade på mig som om hon varit med om något helt realitets främmande. Jag lade mig och tog henne i famnen och strök henne kärleksfull över håret ner över hakan och kramade om henne-” du” sade hon ” jag hade aldrig trott att det kunde vara så här, jag helt slut”. Jag låg där med henne i min famn och kände mig helt nöjd och belåten, och hade en härlig tömd känsla i pungen.

Jag slumrade till och vaknade med ryck när dörr klockan ringde och jag kände hur hon gjorde sig fri och slank i väg. Jag hörde kvinnoröster. Strax därpå kom hon tillbaka tillsammans med en yppig brunett runt 170cm kanske i tjugofemårs åldern, med turkiska eller arabiska drag. Hon sade –” Hej! Det är jag som är Anna och Julia som du just satt på är faktiskt min flickvän!” Innan jag sagt något svarade Julia flinande –” inte bara det, han knullade mig hårt i stjärten också”. Jag tänkte, vad händer här. Men innan jag någonting sagt, fortsatte Julia –”titta så får du se, jag är säkert alldeles röd i stjärten” och lät sin morgonrock på nytt falla till golvet och klev upp i sängen och böjde sig framåt på knä och blottade sig för sin lesbiska flickvän.

Anna blängde på mig och tittade nyfiket Julia i stjärten, på de rosiga svullna blygläpparna. På den intryckta spermakladdiga rosetten som trots att det var en stund sen, öppnade sig då hon böjde sig framåt. Annas blick förandrades och hon började se pilsk ut-” ni verkar ju ha haft det riktigt roligt” sade hon och gled med fingarna över Julias röv och mus, och förde, de med fittsaft och sperma våta fingertopparna till näsan och sniffade.

Julia vände sig om och kom upp på knä och sade –”låt mig hjälpa dig att ta av dig kläderna”.-”Jag vet inte. svarade Anna, ska han titta på ? –” Det är precis det han ska” sa Julia och började knäppa upp Annas blus. Anna hade en vit spets BH som var helt fylld av hennes C-cup bröst. Julia tittade tillgivet på mig och öppnade Annas BH och sade –” är det inte det de finaste bröst du någonsin sett” och begravde sitt ansikte i Annas fylliga barm. Annas bröst var fasta runda och mycket stora med relativt stora vårtgårdar vars nipplar stod ut mer än en cm. –” jo de är verkligen mycket vackra” svarade jag och tittade på Anna, i vars ögon ren kåthet stod att läsa. Trots att julia var fullfjädrad kvinna med stor K så såg hennes kropp i jämförelse med Anna ut som en flickunges.

Julia hade öppnat Annas byxor och dragit ner dem. Så stod Anna där naken med det långa kastaniebruna håret nästan täckande hennes bröst, hon var verkligen vacker med sina långa slanka ben den plattamagen och en fyllig rund bak. Hon klev upp i sängen och jag fick möjligheten at skåda hennes lilla fitta. Hon var rakad med en liten svart hårig tofs på venus berget. Julia sade bestämt till Anna ”lägg dig på knä så att han kan se när jag slickar dig”. Anna tittade kåt på mig och böjde sig långsamt framåt och hennes runda röv klot delade sig och visade hennes fitta alldeles annorlunda mot Julias. Anna hade tunga röda glänsande blygläppar och hennes rosett var inte stjärnformad utan rund och man kunde tydligt se att hennes ringmuskel var kraftig. Julia kröp gracilt upp bakom Anna och drog tillbaka sin page och sträckte ut sin rosa tunga och lät den glida från Annas anal ner till hennes klitta delandes de kåta svullna rödbruna blygläpparna och började intensivt att bearbeta Annas klitoris med sin rosa tungspets, medan hon höll ögon kontakt med mig. Anna kved och stönade, så som jag låg kunde jag inte bara se hur ,Julia lyckligt lapade Annas fittsafter som en katt som dricker mjölk medan hennes bruna ansikte blev alldeles glansigt av Annas fittsafter,utan jag kunde även se Anna bita sig själv i underläppen medan hennes tunga fasta bröst gungande gned sig mot varandra.

Julia ökade takten och knullade ömsom Anna med tungan och nafsade hennes klitta. Anna närmade sig högljutt stönande sin orgasm, då Julia plötsligt slutade och sade leende -”kom hjälp mig, gör precis som du gjorde hos mig” –”Nej” hörde jag Anna säga, vilket kvitterades med en dask på skinkan av Julia, sägandes –”Nu är du tyst”. Jag reste mig och kröp fram till Annas plaskvåta kåta fitta och doppade tungan i hennes skåra, hon smakade och doftade ljuvligt av kåt fitta. –”Inte där” hörde jag Julia säga medan hennes lilla hand tog tag om mitt hår och drog mig uppåt. –”slicka henne i stjärten som du gjorde med mig”. Jag lät min tunga glida upp längs skåran till den lilla rosetten medan Julia klämde sig emellan och fortsatte och slicka och suga på hennes klitta. Anna stönade. –” knulla henne i röven med tungan” hörde jag julia säga. Anna försökte vrida sig bort men fick direkt av julia två daskar på stjärten -”stå still , och larva dig inte du är hur kåt som helst” Anna knep med stjärten och medan jag slickade hennes rosetts ring. Efter hand slappnade hon av lite grann av Julias intensiva cunnilungus och jag kunde jucka lite grann med tungan i hennes röv hål. Anna var vid det härlaget helt utom sig och kved, stönade klöste i täcket med händerna och plötsligt spände hon sig och kved utdraget till medan hennes hela underliv krampade i en intensiv orgasm.

Anna föll högröd i ansiktet darrande ihop på sängen medan Julia, kärleksfullt kysste henne i ansiktet. Jag satt där trollbunden och tittade på dessa två underbara kvinnor med kuken stående igen. Julia reste upp på armbågarna efter en stund och kikade flinande på min ståkuk och frågade -”vill du knulla henne” –”Klart jag vill” svarade jag. Anna tittade upp och hennes blick gled ner till min ståkuk och klev åter upp på alla fyra och sträckte sin lilje vita utsökta stjärt emot mig och sade med en kåt stämma -”kom knulla mig” .

Jag kände hur Julia tog tag i min kuk och hur hon vätte ollonet med sin saliv sägandes –” jag, vet vad du vill Anna och idag ska du få det” förde hon mit ollon mot Annas saliv klibbiga röda lätt öppna rosett. Anna kved till när hon kände ollonet mot rosetten. Julia tog tag i Annas skinkor och drog dem i sär, långsamt töjde sig hennes rövhål och mitt ollon gled långsamt in och fyllde cm efter cm av hennes utsökt trånga stjärt medan hon kved av kåthet. Hennes kramande lilla röv kändes otroligt skön. Jag drog mig kort ur henne, hennes rövhål var gapade öppet och hon suckade till av saknad, och gled ner på golvet för att kunna knulla henne i en bättre vinkel. Stående på golvet tog jag tag om Annas höfter och drog henne i mot mig och så att hon kom att ligga på alla fyra på kanten av sängen.

Långsamt tryckte jag åter in kuken i analen på henne och kände hur hennes ring muskel underbart slöt sig om min lem. Julia hade klivit upp ur sängen och stod brevid och strök mig över stjärten och viskade i mitt öra -” hon gillar att bli knullad riktigt hårt” . Jag ökande takten och knullade henne med långa drag. Anna kved och gnydde –”fortare, fortare” Jag tog ett allt fastare tag om hennes höfter och formligen dunkande in kuken allt snabbare i analen på henne så att pungen daskade mot hennes lilla fitta. Julia hade krupit ner och slickade och finger pullade Annas fitta. Jag hade tur att jag redan kommt två gånger så att även om det var skönt, kunde jag utan större problem hålla mig tillbaka.

Anna började yla under det hårda tempot jag förde, Jag började känna mig ansträngd och svettig. Anna blev än hög ljuddare och och och skrek formligen –” så är det bra, hårdare ,fortare” Jag gjorde allt i min makt för att fortsätta som hon ville. Plötsligt skrek hon långt och utdraget av kåthet och jag kände hur hennes rövhål pulserade och krampade om min kuk masserande mig till orgasm. Ur hennes fitta flödade en fors av klar fittsaft rakt i ansiktet på julia som låg under och slickade och finger pullande henne. Med denna syn för ögonen sprutade jag hennes röv full med stråle efter stråle vit sperma, och drog mig långsamt tillbaka. Hennes rövhål var nu alldeles uppfläkt illrött och ömmt.

Anna kände med fingrarna runt öppningen och sade trött men lycklig jag kommer säkert inte att kunna sitta i morgon. Jag stod forfararade på golvet då julia ställde sig upp med ansiktet vått, sägandes var det skönt gumman?och smekte Anna över stjärten. Julia lät två fingar glida in i Annas sperma såsiga anal och började jucka. Anna flämtade till. Julia fnissade till och sade -”jag vet att du inte fått nog än” och med det sagt började hon långsamt trycka in handen först till knogarna. Anna gnydde men stod kvar på knä som om hon visste vad som skulle komma. Julia vände sig om mot mig och sade ”ger du mig tuben i den översta byrålådan. Jag öppnaden och såg förvånat allsköns vuxenleksaker och hittade tuben hon menade. Jag räckte henne tuben och hon tryckte ut nästan hälften av innehållet i handen och smörjde in båda händerna så att de glänste av glidmedlet. –”Så” sade hon ”nu kommer jag ”och tryckte långsamt in högerhandens fingrar till knogarna i analen på henne medan Anna flämtade . –”Slappna av gumman för nu blir det trångt” sade hon tryckte in resten av handen så att den försvann i Annas anal. Anna skrek till av smärta och klöste i lakanet medan hennes ringmuskel slöt sig om Julias brunhyade handled. Så blev de stående en stund, sedan tryckte Julia i den andra handen långsamt i hennes fitta.

Anna bölade och kved. Trots att verkade göra ont så var ljuden som kom från henne mer ljud av vällust än av smärta. Kuken stod igen och julia bemärkte det och sade här är en till som är kåt, -”är du beredd Anna” frågade hon efter en stund. Och fick ett svagt gnyende ja till svar. Så började julia långsamt att jucka om vart annat, när hon tryckte in handen djupare i fittan gled hon ut lite med handen ur Annas stjärt, och tvärt om. Till en början var det bara små juck rörelser. Anna låg med öppen mun som i trans och stönade i takt med händernas rörelse. Julia såg otroligt kåt ut. Efter hand så drog hon ut händerna lite mer mellan jucken och Anna stönade än högre då hennes hål fylldes på nytt.

Så bytte julia tempot och drog ut hela den klibbiga handen ur annas stjärt. Anna rövhål var illrött och då ringen långsamt slutit sig tryckte julia in handen igen medan hon drog ur den andra handen helt ur hennes fitta om och om igen allt fortare. Anna bölade och det var oklart om hon tyckte om behandlingen eller inte. Nu gick det allt fortare och Anna blev allt högljuddare medan hon blev hårt fistad i röven och musen samtidigt. Julia’s ansikte var alldeles rött av ansträngningen att fista Anna i sådant högt tempo,plötsligt skrek Anna till och hon började krampa, ur hennes fitta sprutade stråle efter stråle fittsaft på golv och säng och vätte ner allting. ”Så är det bra gumman” sade Julia och drog sig tillbaka, torkade av sina händer på lakanet. Anna låg som förstenad kvar på knä och gav mig möjligheten att titta djupt in i hennes uppfläkta stjärt som långsamt slöt sig. Julia hade lagt sig på sängen brevid Anna. Anna kom långsamt tillsans igen och lät försiktigt sina egna händer glida över sitt ömma underliv medan Julia ömmt kysste hennes ansikte.

Sätt gärna betyg och kommentera!!!

Tack på förhand

1 svar to “Firmatjejen”

  1. Janne:

    Vad säger man dan efter på jobbet efter en sån helg?

Kommentera Firmatjejen