En sen kväll på flotten .

Vi satt där på stranden jag o mina kompisar de va första helgen på sommarlovet och va skulle dricka lite vin o öl vi hade kommit över, sjön låg blank och solen hade just gått ner på andra sidan. Någon hade med sig en bandare så vi satt o sjöng med när Gyllene tider sparka in sommaren. Jag o Sandra gick iväg ut på bryggan o doppa fötterna det va varm o vi va sugna på ett dopp. Då dom andra ropa att dom skulle gå vidare men vi ville stanna, Så där satt vi o njöt av vårat vin, Jag började känna att vinet tog där de skulle. Då hörde vi att de kom en kanot komma närmare i månskenet, De va två i kanoten två killar som verkade vara lite äldre än vi kanske 18-19 år och vi var ju bara 15 men va hade ju alkohol i kroppen så hade dom frågat hade vi nog varit 18 vi med.. Tjena brudar. Hörde vi när dom paddlade in mot bryggan, Hej fick vi fram. Dom drog in kanoten upp på land och kom ut på bryggan o satte sig på var sida av mig o Sandra. Och där satt vi o prata om allt o just inget en stund sen drog den ena killen iväg med Sandra så jag satt där själv med en helt främmande kille och jag var onykter, Då kände jag hans hand på mitt bara lår. Han tog den andra handen runt mitt hår som va prydligt uppsatt i en tofs och drog mig sakta mot bryggan och kysste mig som jag aldrig blivit kysst. Hans hand va fortfarande kvar på mitt lår hans hand va varm men nu började han massera mitt innanlår jag kände hur jag börja bli varm i skötet. De rann till och jag ville inget hellre än att han skulle slita av mig min kjol, Då sa han :vill du bada? Klart jag ville så jag hoppa upp och ropa upp mot stranden : Vill ni bada? Men inget svar .. Så min topp åkte av under hade jag min nya bikini som senare skulle åka av den med. Han hade redan slängt av sig så han va i sina boxer borta vid stegen och väntade på mig. Jag kände alkoholen rusa i min kropp och arr jag redan va våt mellan mina nedre läppar. Jag gick bort mot stegen som gick upp till hopptornet tog en sista klunk i vinflaskan klättrade upp och dök rakt ner i de svarta vattnet. När jag kom upp mot ytan va han inte på bryggan …. Jag kolla runt lite och där kom han under ytan mellan mina bröst. Han smekte sig upp och kysste mig så jag tappa all fattning. Vi simmade ut mot flotten som låg mitt i sjön hoppade upp och började kyssas. Han drog i min bikini så han frigjorde mina yppiga tonårsbröst. Jag såg hur dom drog i hopp sig av kylan i månskenet, Han kysste dom varsamt samtidigt som han med andra handen drog av sina boxer. Jag kände efter och han hade inte fått problem av de kyliga vattnet. Sen drog han av mina byxor med och jag kände att jag va så kåt att de började strama mellan benen. Hans hand va tillbaka och jag kände hur han masserade sina fingrar från mina knän och uppåt, han kysste sig neråt min mage samtidigt som hans hand gjorde något jag ännu i dag inte kan förklara men skönt va det. Sen helt plötsligt va han med sin tunga mellan mina fuktiga blygdläppar åh de va så skönt, jag stönade högt de va som om vi va ensamma på 5mils radie. De han gjorde va så skönt orgasm efter orgasm sköljde över min kropp. Sen vände han på mig så jag stod på alla fyra, han fuktade sina fingrar på mitt våta sköte och drog bak mitt huvud så jag fick smaka på mitt egna sköte. De va ljuvligt, han tog sin erigerade kuk och drog den mellan mina nu plaskvåta läppar. Sen tryckte han in den sakta i mig. Åhh de va så skönt stönen kom högre o oftare.. Han viska i mitt öra om jag ville ta de analt? Jo varför inte testa , sen körde han varannan gång. Sakta o varsamt sen ökade han och de blev hårdare o högre stön. Vi hade säkert varit på flotten i en timme och mina första orgasmer kommer jag aldrig glömma, han vände på mig och ställde sig på knä framför mig så jag fick suga av han, han smakade mig, jag märkte att han började stöna högre o vildare så jag ökade mitt sugande samtidigt som jag masserade hans rakade pung han stönade : sug mig sug mig o höll ett stadigt tag i mitt bakhuvud. Tillslut såg jag att han släppte allt o tog ett tag om sin kuk smekte mig över kinden samtidigt som han runkade och fick utlösning över mina bröst. Jag masserade dom i månskenet och blev kysst av en helt främmande man. Han drog ner mig i vattnet och tvättade av mig o kysste mina rena bröst samtidigt som han viskade i mitt öra hur skön jag va o knulla och de är synd att vi inte kommer synas igen.. Sen tog vi på oss och simmade inåt stranden, Där satt hans kompis på första parkett och små log, : Va de skönt . O kollade på mig.. Var är Sandra? Hon gick hem när ni simma ut till flotten så jag har haft första parkett. Tack för ett härligt minne sa han o visade hur han tillfredställt sig själv när vi varit på flotten mitt i sjön i ett bra månljus. Sen satte dom sig i sin kanot ropa hej då och sen har jag aldrig mer sett till min bästa orgasm mer.

Kommentera En sen kväll på flotten .