Den nakna gästen

Jag är en karl på 57 som gifte om mig för ett par år sen med en alldeles obeskrivligt liten snygg och go och underbar kvinna på 46 som jag så småningom kunde få att dela mitt intresse för naturism. Många var därför de nudistcamper landet runt som hon och jag sen besökte redan det första året av vårt äktenskap. Och eftersom i stort sett alla män på dessa platser som regel hade lika små snoppar som jag själv behövde jag aldrig känna mig jämförd med någon.

Men så för ett tag sen fick vi en ny granne, en karl på 52 som för tillfället var singel, som vi började umgås med och slutligen bjöd ut till vårt sommarställe, en isolerad liten stuga belägen vid en skogskant och skyddad från insyn. Och naturligtvis fann vi det då helt naturligt att fråga honom om han kände för att gå naken tillsammans med oss. Vilket han då efter lite betänketid slutligen svarade ja på varför vi helt enkelt klädde av oss alla tre. Men när vi så väl hade gjort det fick såväl min fru som jag själv något av en chock. För det visade sig då att han hade en penis som var något så obegripligt stor att den verkade fullkomligt vanskapt. Den var något så makalöst tjock att den liknade en stor hudfärgad aubergine eller en missformad väldig potatis.

Min fru, som bara umgåtts med män som mig själv på nudistcamperna, blev då så vansinnigt förlägen och generad och nervös att hon blev alldeles frustrerad. Inte minst för min skull insåg jag. Jag kunde se hur hon riktigt kämpade med sig själv för att inte visa mig hur chockad hon blivit. Dock var hon alldeles eldröd i ansiktet och jag såg på henne att hon också påverkats något alldeles oerhört sexuellt. För hon blev med ens alldeles andfådd och uppjagad och förmådde inte ens se på honom utan måste vända bort ansiktet. Och då insåg jag förstås att hon var mer eller mindre fullständigt förbi av ett plötsligt uppblossande sexuellt begär.

På något sätt lyckades vi sen ändå båda nödtorftigt dölja vår chock för vår nye bekant och uppträda mot honom som om vi inte alls hade påverkats av hans groteska jättepenis. Det var visserligen en uppgift som krävde en enorm själdisciplin från oss båda men jag tror ändå att vi lyckades ganska väl med att inte göra honom själv olyckligt förlägen och besvärad. I varje fall visade han inga tecken på det under vår fortsatta nakna samvaro under dagen. Varunder min fru dock inte kunde avhålla sig från att ibland fullkomligt spontant kasta en hastig och mycket nervös blick på hans lem trots att hon för övrigt gjorde allt för att försöka avhålla sig från det. I stort sett lyckades vi dock båda upprätthålla en väldigt god stämning under vår samvaro med
den här mannen. Jag tror inte att han riktigt förstod vilken oerhörd sexuell påverkan hans penis hade haft på min fru och hur chockade vi båda blivit av den absurda storleken på den.

Hur som helst så tvingades jag mot kvällningen sätta mig i min bil för att åka till affären och köpa några matvaror till middagen. Men någonstans inom mig kände jag då att något jag inte önskade skulle kunna hända varför jag rent instinktivt stannade till efter några hundra meter och parkerade bilen intill vägen. Därefter tog jag mig till fots tillbaks till stugan där jag lätt skamsen smög mig fram till det öppna sovrumsfönstret på husets baksida och förstulet tittade in. Och precis som jag då någonstans inom mig hade befarat upptäckte jag att den här mannen låg i vår säng och hade samlag med min fru. Han låg över henne och älskade väldigt intensivt med henne medan hon själv låg på sin rygg med uppdragna ben och sina armar krampaktigt omfamnande honom. Och jag närmast chockades av den oerhörda extas som präglade hennes tunga flämtningar och stönanden när hon gav uttryck för all sin njutning och vällust under hans samlag med henne. Inte minst då under sina orgasmer då hon alldeles hänförd låg och bara suckade av lycka och tillfredställelse efteråt. Men jag stod ändå skakad och omtumlad, svartsjuk och förtvivlad kvar och betraktade dem en lång stund. Tills jag slutligen på vacklande ben kunde förmå mig att avlägsna mig från stugan för att återvända till min bil.

Efter detta har jag av någon anledning aldrig kunnat förmå mig att avslöja för min hustru vad jag sett. Trots att min svartsjuka många gånger har velat förleda mig till det. För någonstans inom mig har det hela tiden funnits en mycket stor förståelse för hennes svaghet i den situation hon befann sig. Detta därför att karlns fullkomligt groteska penis ju hade chockat henne så mycket att det gjorde henne alldeles uppjagad sexuellt. Rimligen borde hon ju därför också ha varit i ett närmast obeskrivligt starkt behov av sexuell tillfredsställelse. Vilket får mig att trots allt hysa en förståelse för att hon förmodligen kände att hon helt enkelt bara måste få lämna ut sig åt honom en stund så att han kunde få göra henne lugn och tillfreds. Den insikten har fått mig att behålla min vetskap om det hela för mig själv eftersom jag älskar henne så mycket. Att min svartsjuka sen plågar mig oupphörligen vid insikten om att hon har haft samlag med en karl med en fullkomligt grotesk jättepenis får jag väl försöka leva med. För kärleken övervinner allt.

Rösta på Den nakna gästen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 1.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Den nakna gästen