Bilknull! (en kortis)

vi satt hemma och hadde tråkigt en fredagkväll, jag var småkåt men inte ens sex verkade kul. efter att ha sett en halvdålig film sa vi nästan i kör – ska vi åka en vända och titta på folk? sommarkvällen var varm och klibbig, jag drog slarvigt på mig en kortklänning och min pojkvän tog på sej ett par shorts, “vi skulle ju bara sitta i bilen” vi åkte runt på samhället några varv och kikade på allt och alla. det var som brukligt en sommarkväll massor av folk ute. jag kunde inte släppa tanken på att få min pojkväns kuk långt upp i min fitta, han kan verkligen knulla skönt!! kuken är presis så som jag vill ha den, hård och våt! tankarna snurrade mer och mer, min fitta började rinna till, min pojkvän pratade i telefonen och jag kände att jag måste få honom NU! på parkeringen! jag stoppade in handen i shortsen och började sakta smeka upp kuken i ett halvvaket tillstånd, pojkvännen avslutade samtalet vände sig om och gav mig en kyss, kyssarna övergick till hett hånglande, jag lekte med kuken som rest sig på allvar nu, -ska vi åka hem? frågade han. -nej knulla mig här! bönade jag, vi kröp över i baksätet, pojkvännen tröck ner mig på alla fyra han var hetsig nästan hårdhänt, han flåsade upphetsat och kramade hårt mina bröst, han la hela sin tyngd över min rygg och tröck in kuken sakta men bestämt! sakta och härligt började han dra kuken in och ut i min fitta, hans händer smekte mina bröst och fitta om vartannat, han jorde allt för att inte börja tokknulla mig. helt plötsligt utan förvarning drog han sej ur och började smeka min röv med kuken, sakta började han pressa in kuken i min trånga röv, jag fick hålla igen för att inte ropa ut min njutning över hela parkeringen. han knullade mig hetsigare och hetsigare i röven sedan drog han sej ur och körde kuken långt in i min fitta, nu tokknullade han mig, det var underbart! imellanåt daskade han mig över skinkorna fittan rann till dubbelt varje gång han daskade mig, han drog sig ur och kommenderade ner mig i sitt knä, jag satte mig på en kuk som var hårdare än någonsin! jag red och njöt, han hjälpte mig att hålla en bekväm takt med ett stadigt atg om mina höfter. orgasmen kom i härliga vågor jag skrek och njöt utan en tanke på vart vi var nånstans! – nu ska fittan bli full! sa han och vände mig en gång till med röven i vädret han tog ett rejält grepp i min hästsvans och körde in kuken, han knullade mig med snabba sköna drag,han klämde mina bröst och viskade fula ord om vilken kåtis jag var som aldrig blev mätt på hans kuk.presis när han pratat klart så tömde han sin kuk djupt i fittan på mig, presis då får vi syn på blåljus som kommer blinkande närmare, snabbare än blixten var han påklädd och satt bakom ratten igen, snabbt som ögat körde vi därifrån, fnissande över vem det var som hade angett oss…….

Kommentera Bilknull! (en kortis)