Arbetslust

Detta är första gången jag provar att skriva en fullfjädrad sex-historia över huvud taget. Min pojkvän har sagt att de fantasierna jag har inom mig , som jag annars bara delar med mig av till honom , måste sättas på pränt så andra kan få ta del av min hemliga och tydligen helt sensationella “sexmotsfär”. Men jag tänker börja med att skriva en sann upplevelse som jag friserat lite för att det skall bli en bra story för er som läser, men grundhandligen består av faktiska fakta.
Jag hör till de många undersköterskor som går och tragglar på div äldreboenden i väntan på ett mer utvecklande jobb inom sjukhusvården. Inget ont om våra pensionärer, men har man kämpat sig igenom en utbildning så är ju målet att få arbeta med det man tycker är intressant och tro mig: det finns inget intressant att byta blöjor och katetrar på hjälplösa människor som ibland både kan skrika “-hon slåår mig” och faktiskt hinna med att ge oss i personalen en välriktad smocka under morgontoaletten! Nåväl ,du förstår nog nu att jag i somras var fruktansvärt trött på mitt jobb och önskade mig bort många gånger under ett arbetspass. Den här dagen patrullerade jag i korridoren för att kolla så allt var lugnt innan fikarasten. Nästan längst bort i korridoren bodde en stackars man som inte fyllt femtio år , men som hade blivit dement i sitt yrke som matt-läggare. Vi tyckte alla synd om hans fru som så ovärdigt förlorat sin man på detta grymma sätt. Visst gick man ibland och funderade på om de fortfarande hade någon typ av samliv under hennes besök ( jag vet, inte troligt men man är ju bara människa,och människor fantiserar ) Jag vet inte vad det var som fick mig att stanna till vid ( jag kallar honom för Jon) Jons dörr , inget speciellt hördes från hans rum men jag kände ändå en märklig spänning i luften där jag nu stod och höll andan som om jag skulle missa något spännande om jag började andas.
Det här måste undersökas! “-Kommer du och fikar Amanda?”" En kollega stod med kaffebrödet i högsta hugg. -” Ja jag skall bara titta till Jon ” svarade jag och tvingade fram ett konstgjort leende.
Men herregud, vad är det frågan om? Jag rodnade lite för mig själv precis som om jag hade gjort något skamligt . Jag rätade till anletsdragen och greppade dörrhandtagen till Jon`s rum. NU! Jag inbillade mig inte! Det hördes att Jon hade besök , en ungdomlig och lågmäld kvinnoröst sipprade ut genom dörren och jag tänkte för ett ögonblick att det kanske var hans yngsta dotter som besökte sin far utan att jag hade sett henne komma.
Jag tog ett steg från dörren och skulle precis gå till fikarummet för att lyssna på senaste hus köpen hit och senaste skillsmässan dit.-” Ah! Näe! Nu var jag säker på att allt inte stod rätt till hos den demente mannen. Det korta halvstönet från den av demens förvridna rösten var dov men tydlig! Nu var jag tvungen att öppna dörren, men bara någon millimeter ( kunde skyllt på oro för mannens hälsa eller liknande men det går ni nog inte på) för att höra vad som försiggick därinne. Det gutturala stönet kunde nämligen inte misstolkas , demens eller ej , det var ett KÅT-stön! Va i helv…! Jag var inte det minsta orolig för mannens tillstånd men däremot hade den bisarra situationen jag nu befann mig i gjort mig alldeles varm om kinderna och hjärtat bultade. Tur att fikarummet låg i andra änden av korridoren för hade jag mött någon av mina arbetskamrater nu ,hade de undrat vad det var med mig. Jag har fått höra av killar, att när jag är kåt eller ljuger lyser det igenom mig som den vassaste röntgen-kamera och de har nog rätt! Nu öppnade jag lite mer på dörren för att få en chans att se vem som var på besök i mannens rum. Våra vårdtagare är nämligen så sjuka att de flesta är sängliggande i väntan på döden och så även vår Jon. NU börjar igentligen min riktiga sex-story och jag har faktiskt inte ens berättat det här för min pojkvän,detta hände innan vi träffades . Jag har ju lovat min kille att skriva en riktigt saftig novell så jag skriver det här lilla sommar-minnet under ett annat alias än vad jag registrerade mig som på den här sidan tillsammans med honom. Men jag bara måste få skriva av mig det här först! Kanske någon annan varit med om något liknande! Nåja,jag kunde nu pressa in halva mitt ansikte genom dörrspringan och det tog ett tag innan jag insåg vad det var jag smygit mig in på: min arbetskamrat Pia som är jämngammal med mig (27) stod på knä framför långsidan av sängen och gjorde välbekanta rörelser med huvudet! För i hela..! Tänk dig in i situationen: jag som helt oförklarigt känt en aura av sexuell spänning utanför en sängliggande vårdtagares rum..sen det omisskänliga stönet..och nu ser jag som i en dröm på hur min kamrat ligger på knä och suger av kuken som jag för en timma sedan tvättat ren och stoppat ner i en ny o fräsch inkontinensblöja!! Det kom ett ljud från min strupe som var helt ofrivillig , och Pia slutar att suga gubbkuken för att vända sig om och kolla vem som ertappat henne med en så ultrasyndig handling att min fitta började värka innan jag ens öppnat dörren. -”vad gör du?” min fråga lät löjeväckande barnslig som från en liten flicka som ertappat sina föräldrar med fredagsknullet.
-Asch,kom in och hjälp till i stället för att stå där som ett miffo! Bara för att han inte kan röra sig betyder det väl inte att han inte kan använda kuken,( jo jag trodde faktiskt att den lemmen hade plöjt sin sista fittåker) jag blev så kåt att jag kände adrenalinsmak i munnen, men detta var för mycket! Jag kände att min kropp rörde sig som en träpinne men jag måste bara ut ur rummet och försöka förtränga vad jag nyss bevittnat! Jag och Pia umgås då o då utanför jobbet och när jag stelt styrde mina steg till personaltoaletten för att lugna ner alla motstrididga känslor som virvlade i min kropp,erinrade jag mig en kommentar som Pia hade fällt någon månad tidigare, jag minns inte ordagrant vad hon sade men hon menade på att det borde finnas människor som arbetade med att åka runt till rörelsehindrade och andra handikappade för att erbjuda dem sexuella handlingar mot betalning. Och den tjänsten skulle erbjudas av Landstinget tyckte hon. Hon hade sett ett reportage från Danmark tror jag det var,där dessa tjänster redan erbjöds kåta men ensamma och handikappade. Jag tänkte inte så mycket på det då men nu stod allt klart:hon hade`startat sitt eget lilla porr-företag med sin ,antagligen, första kund just här på vår arbetsplats!
Men så var det inte riktigt fick jag reda på sedan på väg till bussen efter jobbet…
Pia hade helt enkelt blivit kuk-sugen när hon utförde sina , för oss andra helt asexuella, arbetsuppgifter som ju handlar mycket om att tvätta underliv med insmörjning och allt vad skrumpna könsorgan behöver och hon hade redan använt Jon som sin hjälplöse knull o sug docka tre gånger innan jag kom på henne! -” det är det mest upphetsande jag varit med om Amanda! Tänk att jag har full kontroll över hans kuk , jag trodde inte det var möjligt men jag sög honom till värsta vulkanutbrottet i fredags, och inte kan han skvallra för han kan ju inte uttala ett ord! Min moral sade åt mig att bryta med Pia och förtränga det jag sett och hört, men till mitt stora förtret så började fittan värka på det där karakteristiska sättet när allt blod verkar ha samlats på kroppens mitt och jag skällde lite på mig själv i tankarna att nu får du väl ändå ta ….
Min fitta lyssnade inte på mig och när jag kommit hem till min mysiga tvåa så hade jag bara en tanke i mitt huvud och den ville inte försvinna: Får jag inte en orgasm nu så kommer jag att implodera och dö!
Jag reste mig från soffan för att gå och välja ut en av mina sköna dildos, som skulle få vikariera för den riktiga varan då något plötsligt hände! Puh,nu rodnar jag faktiskt av mina minnen fast ingen ser mig och fast ni aldrig kommer få reda på min riktiga identitet! Som i trans satte jag på mig skorna och en kappa och sedan ..sätter jag mig på bussen som tar mig till jobbet nästan varje morgon! Jag ringde Pia,inte för att jag skulle drömma om att erkänna mitt läge,men jag hoppades väl att hon skulle säga något som fick mig att vakna upp ur detta hjälplösa zombieläge som så abrupt hade tagit mig i besittning. Pia svarade inte och tur var kanske det..Jag visste precis VAD jag skulle göra och var och med vem men hur det skulle kännas eller om jag skulle bli ertappad och därmed polisanmäld och självklart avskedad det varken kunde eller ville jag tänka på nu.
Vägg i vägg till “mitt” äldreboende ligger service-lägenheter som inhyser lite raskare pensionärer som klarade det mesta, men behöver lite extra stöd i vardagen.
Olle var runt 75 år, det syns att han sett bra ut en gång i tiden och nog hade han ett par damer som han kallade “sina snärtor” och som ovetande av varandra båda trodde vara den enda snärtan i Olles liv. Olle var, som så många andra människor på väg in i demensens dimma, mycket sex-fixerad och jag fick då och då säga till gamlingen att Jag “inte alls ville ta på hans mandom” eller vilken sexuell handling han hade på önskelistan just den dagen. “-Jävla Pia! Vad fan har hon gjort? Har hon hypnotiserat mig eller vad var det som hänt? Jag har aldrig ens sett gamla människor som sexuella varelser och jag har då verkligen inte fantiserat om att ha sex med en gamling förut! Nu var jag framme hos Olle och jag ringde på dörrklockan istället för att använda min nyckel som passar alla servicelägenheter på gården. Jag hörde att det rörde sig där inne och snart stod jag där och stirrade dumt, det var som om jag plötsligt vaknata upp ur en mycket djup sömn för nu stod jag bara där förläget och tittade ner på hans dörrmatta med en bild av en vacker hästpå .
-”nej men! Är det min födelsedag eller har jag varit extra snäll mot tomten idag! Två på samma gång!” Jag förstod såklart inte vad han pratade om och höll just på att försöka tänka ut någon bra anledning för mitt besök hos den gamle mannen då jag hör-:Men va nudå? Vad gör du här? Du har ju gått av ditt skift! -” Ja vad gör du själv här? Skulle inte du på en het dejt i kväll,behövde dom extra nattpersonal eller…?
Inget mer blev sagt just då, men Pia gick emot mig där jag stod som ett fån utanför gubben Olles dörr och naglade fast min blick med sin.
Olle verkade närmast road av att se dessa unga flickor som kunde vara hans barnbarn,tappa fattningen inför varandra och ett vulgärt leende spred sig över hans väderbitna ansikte!
Pia höll kvar min blick men det märktes att hon inte var riktigt säker på vad som skulle ske härnäst och jag hade så smått börjat få fittvärk igen ( som jag skrev i början:kan inte dölja det.) Döm om vår förvåning när plötsligt Olle 85 tar oss i var sin hand och lite skrockande men ändå utmanande maskulint säger-” Nu skall ni få känna på hur de riktiga karlarna slickar fittsaft! Pia såg rätt spak ut hon också i detta läget, hon var väl inte beredd på att vara den som blev förförd när det gällde gammelsnusk och det fick jag senare bekräftat att så var fallet. Pia hade fått samma tanke som jag på bussen efter jobbet , hon hade fått smak för det där med att i princip våldta en hjälplös man och ville nu öka risken att bli ertappad genom att testa en friskare gubbkuk som faktiskt kunde avslöja hennes perversa hobby. Och att se mig där fick henne att frukta att jag skvallrat till chefen och nu kom med honom i släptåg för att ta henne på bar gärnig. ( senare berättade hon att hon inte tänkte på att jag inte visste om hennes kvällsplaner, men vem fan kunde tänka logiskt den kvällen! ) Den behandlingen jag och min numera mycket nära väninna fick den där kvällen lämnade oss totalt överraskade,urvattnade,tillfredsställda och för alltid alldeles speciellt goda vänner! Varken jag eller Pia trodde att man idkade oralsex på “farfars tid” och stämde vår teori så måste vår virile gubbtjyv övat mycket på äldre dar! Han ledde oss båda in i vardagsrummet där han hade en jättevacker isbjörnsfäll som jag ofta beundrat när jag haft ett ärende dit under arbetstid, han behövde inte säga många ord till oss för båda var så tagna av hans självklara ledarroll i denna omaka gryta av rusande könshormoner att det var Olle som använde, töjde , slickade och smekte oss och fick mig ( Pia kom tyvärr inte men hon försäkrade mig om att hon var tillfredsställd ändå av själva upplevelsen ) att slutligen vråla rakt ut i flera orgasmer efter varandra! Men det höll på att sluta riktigt illa för oss den kvällen, och jag o Pia har faktiskt aldrig gjort något liknande efter den händelsen i somras, Olles granntant hade hört våra parningsljud och blivit ororlig,så när sedan mitt extasvrål ekade mellan väggarne ringde hon på patrullerande nattpersonal! Tacka gudarna för att “snusk-Olle” bodde på bottenplan så jag och min partner in sex-crime kunde fly genom fönstret! Jag hann se ljuset i hallen tändas när personalen klampade rakt in i lägenheten och jag hörde också en röst som frågade om allt stod rätt till,sedan var vi tyvärr för all framtid ute ur den gudomlige fittexperten Olles liv. Både jag och Pia bytte pass och slingrade oss för att slippa arbeta i den grupp som för dagen hade hand om de separata servicelägenheterna för vi var helt enkelt för generade över vad vi tagit oss till. Olle dog stilla i sömnen en månad senare, men aldrig skall jag glömma den märkliga sommardagen som för alltid förändrade min syn på åldringar!

Kommentera Arbetslust