Anna och jag

Jag träffade Anna första gången i nya skolan. Jag var 15 år och vi hade flyttat till en by utanför Amerika vid Västersjön. Det var april och ljuset började återvända. Det var könskvotering i klassen verkade det som. Bänkarna stod två och två vända mot katedern i räta rader. I varje bänkpar satt en kille och en tjej. Min plats blev bredvid Anna som satt ensam i andra raden. Jag höll på att smälla av direkt. Hon såg ut precis som mitt önskemål, min dröm om hur en tjej ska se ut.
Anita, som lärarinnan hette, frågade om jag ville komma upp och presentera mej för klassen. Hon bröt lite på finska men hon var från Älvsbyn i Norrbotten. Skitsnygg hon också. Kolsvart rakt hår, blå ögon och ett glittrande leende. Jag gick fram till svarta tavlan och skrev mitt namn.
-Jag heter Jan-Olov, började jag, Sundh, men jag kallas för JO.
Jag tittade ut över klassen och räknade mina nya klasskompisar. Fjorton stycken bara, med mej alltså, jämna par också, sju killar och sju tjejer.
-Jag har två systrar som också börjar här idag, Annelie som är tretton och och Lise som är elva. Vi flyttade in i Sjövillan i förra veckan. Vi kommer från Stockholm, Södertörn, lite söder om Stockholm, tillhör Huddinge kommun. Pappa dog för två år sen och sen dess har vi tillbringat all ledig tid med att åka runt i husbilen och titta på ställen som var till salu. Så hittade vi Sjövillan, jag tror att vi kommer att trivas.
-Sjövillan va, vem skulle inte vilja bo där. Det var Anna, hon log mot mej.
-Du är välkommen att hälsa på, det är ni alla förresten, vi kunde ha en klassträff och lära känna varann. Du också Anita. Ska bara prata med mamma först innan vi bestämmer nåt. Men skulle ni kunna komma på lördag.
-Inte jag, sa Anita, jag ska åka till Åland med några vänner, vi har redan köpt biljetter.
-Okay, nästa lördag då.
Jag tittade ut över klassen, ingen sa nåt.
-Okay, då bestämmer vi det, nästa lördag, party i Sjövillan, hela klassen inklusive Anita.
-Men behöver du inte fråga din mamma först, undrade Anita.
-Det är ju nästan två veckor dit. Vet du, Anita, mamma gör som jag vill, jag gör som mamma vill. Vi hjälper varandra hemma i demokratisk ordning, fast mamma har ju förstås sista ordet, men det här kan jag bestämma nu.
-Det låter ungefär som här i klassen, sa Anita, mycket demokrati, men jag har alltid sista ordet.
-Perfekt, kan jag gå och sätta mej nu.
Jag väntade inte på svar utan gick och satte mej bredvid Anna. Klassen applåderade och Anna log mot mej och tittade mej i ögonen. Gud så snygg hon var.
Veckan gick och vi hade skitkul i klassen.
-Är det alltid så här, frågade jag Anna när vi gick in från rast.
-Ja, nästan alltid, Anita är underbar, vi har haft tur men alla lärare är helt okej.
Sista timmen hade Anita lite utfrågning om hur vi hade tänkt oss framtiden, vilken linje vi skulle välja, om vi hade några planer. Men den utfrågningen sprack.
-Jag kommer hem till dej ikväll, viskade Anna i mitt öra.
-Anna! sa Anita, vad har vi sagt om det där, inga hemligheter i klassen.
-Jag sa bara…
-Vad sa du.
Anna tittade mej i ögonen, jag i hennes, så tog hon mej om nacken och pussade mej mitt på munnen. Jag öppnade munnen och våra tungor möttes. Anita harklade sej och klassen applåderade.
-Jag sa bara att jag kommer gärna och hälsar på ikväll.
-Vad ni gör på fritiden har inte jag med att göra, men inga sexscener i klassen tack. Är det förstått!
-Ja fröken, svarade Anna med nedslagen blick, förlåt.
-Inga problem, jag har också varit kå…kär menar jag.
Det hördes ett mummel i klassen. Jag tittade upp på Anita men hon bara log mot oss. Var det en medveten felsägning.
-Vet ni, sa hon sen, sex, är på en skala från 1-10…11 eller 12. Ni är femton allihop och får göra vad ni vill, men man måste respektera varandra. Våld och sex har ingenting gemensamt, sex är en underbar uppfinning om båda parter är med på det.
-Ska du ha sex på ålandsfärjan, frågade Göran. Han är den som är mest frågvis och ifrågasättande i klassen.
-Jag vet inte, det får man väl se vad som händer, träffar man nån som är trevlig och faller en i smaken så kan vad som helst hända. Speciellt om man har druckit lite vin eller en drink.
-Blir du kåt av vin, fortsatte Göran.
-Ibland, i rätt sällskap, hämningar släpper och man blir lite mer lättpåverkad, men sen kan det komma surt efter om man är ute och knullar runt.
-Hur då, menar du.
-Man kan bli med barn t.ex. som man inte har räknat med, om man vill göra karriär. Så finns det en massa sjukdomar, men det vet ni. Använd kondom killar, det är det bästa skyddet. Om man inte har ett fast förhållande, då kan p-piller vara ett bra alternativ.
-Brukar du knulla runt, Anita.
-Det händer väl, jag är fortfarande ung, singel, och blir kåt ibland.

Alla applåderade, Anita log mot oss och satte sej på katedern.
-Anna, sa hon, ska du göra det, jag ser på dej att du vill, har du träffat din drömprins, vågar du.
-Det är inte bara mitt beslut.
-JO, vill du, vågar du.
-Om Anna vill, vill jag.
Det var tyst i klassen nu, tur att klockan ringde. Alla visste vid det här laget att Anna och jag skulle knulla.
-På måndag vill jag veta vad som har hänt.
-Anita, sa jag, se bara till att komma tillbaka.
-Jag kommer, ha det så bra nu och sköt om er.
Det var nåt konstigt med den här klassen, ingen ville gå först. Det har jag aldrig varit med om.
Klockan hade ju ringt för flera minuter sedan.
-Men ska ni inte gå nu då ,sa Anita leende.
-Brukar du få mota iväg eleverna, frågade jag.
-Nja, det beror på vad vi gör, nu har vi visst halkat in på ett väldigt intressant ämne har jag förstått. Men vi kan väl fortsätta med sexualundervisningen nästa fredag innan vi går hem. Få se om ni kan lära mej nåt.
Jag gick fram till Anita och gav henne en stor kram.
-Tack för den här veckan, det har varit skitkul, sa jag.
-Tycker jag också, men vi har det alltid så här, eller hur.
-Jooo…svarade alla unisont.
Alla kramade om Anita och önskade henne en trevlig resa. Hon blev så rörd att hon började gråta. Så gick vi då i alla fall. Vi stod vid cykelparkeringen en stund och pratade. Anna och jag bestämde att hon skulle komma hem till mej vid sextiden i kväll.
-Då kan du äta middag med oss. Hon stod framför mej, jag tog hennes hand, höll den i ett fast grepp som jag aldrig ville släppa.
-Glöm inte tandborsten, sa jag.
Hon pussade mej på kinden och cyklade iväg.
Mamma stod vid grinden och skrapade färg när jag kom hem.
-Hej mamma, vad duktig du är, ska hjälpa dej sen men jag har lite att göra nu. Anna kommer hit, jag har bjudit henne på middag, det går bra va..
-Visst gör det det, det blir köttbullar och stuvade makaroner.
-Gott, men mamma, det är en annan sak, Anna ska sova över, vi har funnit varandra, vi är jättekära.
-Kondomer???
-Mmm, har vi några hemma.
-Klart vi har, det vet man aldrig vad som kommer att hända.

3 svar to “Anna och jag”

  1. Beritvanja:

    Jag var så kåt. Kände hans varma hand omsluta min vulva. Så tog han ett finger ner och stimulerade ömt min klitoris. Jag trodde jag skulle förgå. Vi låg på sidan och han körde långsamt in sin stora härliga kuk mellan mina blygdläppar och frotterade klitoris. Vi höll på så ett tag tills det gick för mig. Jag skrek :”Nu går det för mig” och genast kände jag hans sperma dunka ut vid min slida. Han kom inte in, men vad gör det? Det gick för oss båda i en himlastormande orgasm.

  2. Emil hej:

    Fan vill knulla

  3. Doktorn:

    Haha liknar en av mina egna upplevelser :D

Kommentera Anna och jag