Tysta lekar hos svärmor

Mitt första inlägg här blir ett härligt minne, ibland saknar jag verkligen Sandra…

x x x x x x

Vi spenderade lördagskvällen hemma hos Sandras mamma. Det blev riktigt mysigt och hon skämde verkligen bort oss med god mat och andra godsaker. Eftersom jag inte hade någon bil så skulle vi sova över i Sandras gamla flickrum.

Det var runt jul och ett stilla snöfall bröt mörkret utanför fönstren. Jag satt ihopkrupen med Sandra i ena hörnet av soffan och hennes mamma i den andra. Vi hade inte varit ihop så länge så det fanns fortfarande mycket sexuell laddning mellan oss. Jag njöt så av att ha henne hopkrupen mot min sida, jag la armen om henne och hon kröp ihop i min famn. Jag gav henne en kärleksfull puss på huvudet och smekte hennes axel. Men så fort mina fingrar rörde den mjuka huden på hennes nacke så gick det en ström av upphetsning genom mig. Jag har alltid älskat nackar och allt mer hetsat smekte jag nu hennes. Med fingerspetsarna flyttade jag undan håret och smekte fjäderlätt från örat ner mot axeln. Hon blev alltid upphetsad av detta och snart bytte hon ställning lite grann och tryckte sig hårdare mot mig. Jag sneglade på hennes mamma men hon tittade bara på TV:n. Nu smekte jag med ett lätt tryck med alla fingrar längs nacken, Sandra vred huvudet lite lätt så jag kunde komma åt bättre, hade vi varit hemma så hade hon vid det här laget haft min lem i sin mun.

Det blev paus i programmet och Birgitta frågade om vi ville ha någonting från köket eftersom hon ändå skulle dit. Vi tackade nej och så fort hon gått så vände sig Sandra mot mig med sina glänsande ögon. ”Du gör mig så kåt, sluta nu innan hon märker något!” Jag skrattade bara och gav henne en varm kyss. Hon la sig ner i mitt knä och tittade busigt upp på mig. Jag kunde höra Birgitta stöka i köket. Sandra la armarna över huvudet och sträckte på sig så hennes härliga bröst lyftes mot mig. ”Fan vad sexig du är”, sa jag till henne samtidigt som jag lät min hand glida upp under hennes tröja och smekte hennes ena bröst genom behån. Överdrivet stönade hon och vred på sig i mitt knä, hon ville retas tillbaka den lilla fräckisen!

Vi fick dock sluta eftersom vi hörde att Birgitta var på väg tillbaka. Sandra la sig på sidan i mitt knä och låg kvar där hela kvällen. Det var så mysigt att känna hennes närhet och lukt och smeka hennes hår och nacke.

Fram emot tolv så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Vi sa god natt till Birgitta och drog igen dörren på glänt till vårt sovrum. Birgittas sovrum låg snett över hallen från oss så jag tänkte att det nog inte skulle bli något sex ikväll. Jag var dock fortfarande upphetsad och lät min halvstyva kuk gunga framför Sandras ansikte när jag drog av mig kalsongerna. Hon skrattade bara till och sa åt mig att sluta, ikväll skulle det inte bli något.

Nakna kröp vi ner under täcket och som vanligt la vi oss i skeden. Hennes varma, mjuka kropp mot min kändes så skön. Jag la armen om henne och kramade henne hårt. Jag lät näsan glida genom hennes långa hår och njuta av hennes alldeles egna doft. Naturligtvis kunde jag inte hålla mig utan gav henne en liten kyss bakomför örat. Jag visste att detta alltid gjorde henne vild och mycket riktigt kände jag hur hon spände kroppen varje gång mina läppar nuddade hennes känsliga ställe. Hungrigt började jag smeka henne längs armen och ner över låret. Snabbare och snabbare smekte jag benet och upp över magen. Hon stönade nu lågt men blundade med ansiktet vänt från mig. Jag kunde inte hålla mig längre, jag måste få komma in i henne. I en snabb rörelse förde jag ner handen mellan benen på henne men då drog hon upp benet och flyttade på min hand. ”Vi kan inte, mamma ligger ju bara några meter härifrån”, viskade hon och såg mig i ögonen. Jag märkte dock en aldrig så liten del av tvivel i hennes röst och det var ännu mer upphetsande än hennes mjuka kropp under min hand.

I en nästan brutal, upphetsad rörelse la jag min hand på hennes kind och vände henne mot mig och kysste henne. Hon flämtade till lite överraskat men besvarade den snabbt. Våra tungor lekte, vi stönade i varandras munnar och smekte oss mot varandra. Jag drog handen upp och ner längs hennes hals innan jag tog ett av hennes bröst i min hand och kramade det. Det styvnade snabbt mellan mina fingrar och Sandras stönande skvallrade om hur skönt hon tyckte att det var. Återigen smekte jag ner mot hennes skrev men hon vred sig så jag inte kunde komma åt. Frustrerad insåg jag att jag måste prova en annan teknik. Jag la handen på hennes skinka och tryckte den lite framåt så hennes skinkor gled isär litegrann, jag styrde sedan in min halvstyva pekandes neråt mellan dem och började röra mig mot henne. Jag hårdnade snabbt och när hon kände min kuk växa mellan sina skinkor så släppte alla hämningar. Hon sträckte sin arm runt mig och med sin hand på min höft tryckte hon mig mot sig i samma takt som jag rörde mig mot henne. Det är alltid skönt när man växer snabbt av upphetsning, men att göra det mellan Sandras hårda skinkor var obeskrivligt. Jag började trycka mig hårdare mot henne och hon tog spjärn på andra sidan sängen så att jag inte skulle knuffa ur henne. Mitt hårda, räfflade skaft gled upp och ner i hennes stjärt och ollonet kom ibland åt något varmt och väldigt vått.

Till slut hade den växt så mycket att jag inte kunde ha den böjd framåt utan var tvungen att flytta mig en bit från henne. Blixtsnabbt var hon där och greppade hungrigt skaftet. Upphetsat runkade hon mig snabbt så att jag växte den allra sista biten. Hon tittade storögt ner över axeln på min hårda kuk och det stora, svullna ollonet. Jag ville dock retas mer med henne så jag tog hennes hand och tryckte ner den framför henne och höll fast henne. Med mitt knä tvingade jag isär hennes lår litegrann och började återigen styra in kuken mellan hennes skinkor. Hon stönade ryckigt och jag böjde mig fram och kysste henne. Med hennes tunga i min mun rörde jag mitt underliv tills toppen sjönk ner i den lilla fördjupningen vid hennes bakre hål, då tryckte jag till litegrann. Hon spärrade upp ögonen och stönade till i min mun. Trots att vi kysstes så log jag samtidigt som jag hårdare höll ner hennes hand i sängen och lade hela min vikt över hennes överkropp. Hon kunde inte komma undan och med små, små rörelser började jag trycka ollonet mot hennes hål. Hon vände upp stjärten mot mig så jag skulle komma åt bättre och det gjorde mig vansinnigt upphetsad. För varje stöt tryckte jag lite hårdare och snart började muskeln ge vika så spetsen gled in en liten, liten bit. Den blick jag fick av henne går inte att beskriva. Den var så fylld av rå, ohämmad upphetsning att jag var nära att spetsa henne i stjärten på en gång.

Jag ville dock inte ta henne där utan släppte taget om hennes hand och smekte ömt hennes kind. Hennes ögon var fortfarande fyllda av frustande upphetsning och i en enda rörelse kastade hon täcket ur sängen. Hon flög upp på alla fyra och väste med håret hängande över ansiktet; ”knulla mig, knulla mig hårt”! För ett ögonblick blev jag osäker och tittade ut i mörkret i hallen, tänk om Birgitta skulle höra oss? Men jag var alldeles för upphetsad för att sluta nu, jag kröp upp och ställde mig bakom henne. Jag lät blicken glida över hennes perfekta stjärt och våta underliv som pekade upp mot mig. Jag smekte henne längs ryggen och kurrande lade hon ner huvudet mot kudden. När hon svankade så öppnades hon ännu mer mot mig och min upphetsning steg ytterligare av den underbara synen. Med ett fast tag greppade jag hennes höfter och styrde vant in den mellan hennes läppar. Jag lät den glida in och ut mellan dem några gånger så den blev riktigt våt och glänsande. När jag förde in den lite längre så kände jag den trånga öppningen mot toppen. Detta blev för mycket och i en enda rörelse tryckte jag in den hela väggen tills mina ljumskar slog emot hennes stjärt. Mitt snabba inträngande överraskade henne och hon stönade högt i kudden.

Sakta, sakta gungade jag fram och tillbaka längst inne i henne. Hon kramade så skönt och mina magsmuskler drog ihop sig. Sakta drog jag mig hela vägen ut igen innan jag hårt tryckte in den igen. Sakta ut, paus, snabbt in, så höll jag på en stund och Sandra skrek nu dämpat i kudden. Hon greppade mina händer på sina höfter och drog mig mot sig. Jag ökade då takten och pumpade henne i en allt högre takt. Hon vred sig under mig och kramade krampaktigt kudden runt sitt ansikte. Plötsligt insåg jag hur upphetsande denna situation egentligen var. Här tar jag Birgittas dotter bakifrån i hennes flickrum medans Birgitta ovetande sover bara några meter härifrån. Tänk om hon visste att jag stod här på knä med min hårda kuk i hennes lilla oskyldiga dotter? Tänk om hon visste att hennes ögonsten älskade det och ville att jag skulle knulla hennes allt hårdare? Tänk om hon visste att Sandra älskar att ta den i stjärten när hon samtidigt knullar sig själv med sin massagestav? Det är nära att gå för mig direkt, ollonet drar ihop sig och jag måste snabbt dra mig ur innan det går för mig. Besviket tittar Sandra upp över sin axel. Hon ser så sexig ut med det svarta hår som ruffsigt hänger över hennes ansikte.

Lefullt sätter jag fingret över munnen i en hyschande gest samtidigt som jag brutalt sätter på henne igen. Trycker mig in så djupt jag kan, drar henne mot mig så hårt jag kan, sätter benet över henne så att jag kan komma in ännu djupare, ännu längre in i det sköna. Sandra älskar att bli tagen på detta vis och stönar nu återigen högt in i kudden. Jag ökar takten och stöter nu i henne i ett våldsamt tempo, tvingar ner henne i allt djupare i kudden. Jag vill retas ännu mer och drar upp henne så att vi båda står på knä. Jag fattar båda hennes bröst och med raka armar stöter jag upp i henne i hög takt. När hon nu inte har kudden som skydd så måste hon försöka dämpa sig men lyckas dåligt. Högt stönar hon varje gång jag tränger in i henne. Jag trycker henne mot mig och sätter min ena hand över hennes mun medans jag tar hennes bröst i den andra. Hon svankar våldsamt så att jag skall kunna komma åt att komma in i henne. Jag kysser hårt hennes nacke och min hand blir blött av hennes saliv när hon skriker in i den. Jag smeker ner längs magen och för in handen mellan hennes ben. Hon är nyrakad och lika våt som vanligt. Med fingerspetsarna känner jag min kuk som stöter in mellan hennes blygdläppar och snart har jag hittat den lilla knoppen. Hon rycker krampaktigt i mitt grepp och biter mig i handen när det går för henne. Hennes kramande gör att det går för mig också, jag knuffar omkull henne och med ett hårt tag om hennes midja stöter jag hårt men ryckigt några sista gånger innan jag väsande kommer och sprutar i långa strålar djupt inne i henne.

Flämtande ramlar vi ihop i sängen och jag drar upp täcket över oss. Vi kysser varandra hett av den kvarvarande upphetsningen men kyssarna blir allt mjukare och snart ligger jag bara och ser in i henne varma ögon och smeker hennes kind. Vi skrattar till när vi ser att vår lek immat igen fönstret totalt. Hon kryper återigen ihop framför mig och låter mig omfamna henne. Snart har hon somnat i mina armar och jag kysser min lilla älskling försiktigt på pannan innan jag lägger mig ner och låter sömnen svepa in över mig.

Rösta på Tysta lekar hos svärmor:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tysta lekar hos svärmor