Debuten med Josefin!

Detta är en sann berättelse!

Jag var en vanlig kille på femton år! Jag hade länge tänkt på sex och fantiserat om tjejer jag tyckte var sexiga. Det var vår och jag skulle snart gå ut nian. Jag var ganska populär bland tjejerna och hade haft några stycken, men aldrig haft sex med dem. Just nu var jag singel och hade inte mycket tid till tjejer eftersom det tog mycket tid till pluggandet.
chatta via msn men jag märke inte något jätte intresse från hennes sida. Hon var mörkblond, ganska brun hudfärg och ett sött ansikte och en sexig kropp. Hon var även smal och ganska vältränad ändå hade hon ganska stora bröst. Det man kollade lite extra på var hennes rumpa den var som en riktig bubbla och var ganska bred och snygg. Hon hade ingen kille vad jag visste så jag tänkte satsa på henne lite i smyg. Nu börjar själva berättelsen!

Det var en onsdag en helst vanlig onsdag, jag satt bakom Josefin och jag kunde inte få bort blicken från hennes rumpa och från hennes bröst. Hon brukade vara rättså sprallig i klassrummet och snacka med alla. Hon brukade iband prata och sex och snuskigheter och jag förstod på henne att hon gillade analsex. Vi hade So -Lektion och jag satt bakom josefin. Hon skulle hämsta kartorna som var på hyllan bredvid min bänk. Jag hade fått stånd av tankarna om josefin. Jag hade joggingbyxor och det hade hon med, jag flyttade bak stolen så att hon kunde passera hon trillar och sätter sig med sig stjärt på min kuk. Jag blir riktigt kåt och min kuk trycker upp mot hennes hål. Hon reser sig snabbt och går och sätter sig vid sin bänk. Både två blir generade tur att ingen såg oss….

På kvällen chattade vi och vi kunde inte låts bli att prata om incidenten i skolan. Efter ett tag börjar vi prata om sex och sånt. Hon berättar att hon är oskuld lika på så jag. Efter två timmars chattande frågar hon om vi inte kan träffas och ha analsex. Jag blir självklart kåt och säger ja. Vi bestämmer datum och det blir på lördagen kl 8 på kvällen hos henne. Lyckligtvis är hennes föräldrar inte hemma då så vi blir ensamma.

Allt är som vanligt i skolan och jag & josefn blir mer och mer kära i varandra.
Jag längtar såklart till lördagen och vi chattar flera timmar om dagen på msn.

Hemma hos josefin!

När väl lördagen kommer går jag mest och drar hela dan och väntar till kvällen. Klockan 6 börjar jag duscha och fräscha upp mig. Jag skulle ta med glidmedel och kondomer och hon skulle ha dildos. Jag börjar gå mot hennes hus kvart i 8 hon bor mitt i stan och det tar ungefär 10 minuter att gå från mig. Hon bor i ett fint och stort hus och hon har hela övervåningen för sig själv.
När jag är framme vid dörren öppnar hon dörren och säger hej med ett glatt leende. Hon har verkligen fräschat upp sig hon är riktigt snygg och sexig. Jag har längtat säger hon med ett leende jag med säger jag och ger henne en bukett blommor. Jag får en kram på köpet något jag inte har emot. Sedan gick vi upp på övervåningen. jag satt mig i hennes soffa medans hon var på toaletten. När hon kommer ut han hon bara en top på sig och stringtrosor och jag känner hur min penis växer. Hon sätter sig bredvid mig och vi pratar strunt ett tag. Sen tar hon sin hand på min kuk och börjar trycka lite försiktigt .hon knäpper upp min byxor medans jag drar av hennes top. Hon har ingen bh under och jag ser att bröstvårtorna står rakt ut. Jag trodde inte hennes bröst var så stora. Vad sexig du är säger jag till henne. Hon svarar md att säga : jag älskar din kuk. Min kuk är 24 cm och väldigt grov. Vi tar av oss alla kläderna och lägger oss på varandra.
Sen går vi in i hennes sovrum och fortsätter kela där. Vi strula ett tag… sen hämtar jag glidmedel och josefin börjar kleta det i sitt rövhål. Sedan frågar hon mig och inte jag kan göra det till henne och det gör jag gärna.. det märks att hon är väldigt analfixerad för det är det hon mest koncentrerar sig på. sedan börjar hon suga min kuk och jag blir riktigt kåt. Jag ser hur hennes fitta börjar bli blöt av orgasm. Hon slickar runt ollonet mjuk och skönt sedan tar hon in nästan hela i munnen och gör kraftigare sugning jag känner att min säd kommer och hon sväljer det villigt. Sen slutar hon att suga och vi tar en paus. hon har sin röv mot mig och jag ser att det är ingen liten bak hon har den är sexig och hennes hål är heller inte litet. Hon frågar om jag kan slicka henne i röven och det gör jag. Det smackar sådär jag slickar coh suge kraftig så att hon ska förstå att jag gillar det…

Jag slutar slicka och vi tar en liten paus igen. Nu vill jag ha din feta kuk i rumpan säger Josefin och det tackar man verkligen inte nej till. Hon vill prova en sexställning som jag inte har hört talas om..

Hon säger till mig att sätta mig på e stol med kuk upp i värdret. jag gör som hon säger och inte långt därefter sätter hon sig på min kuk. Hon glider ganska lätt in det är så obesklivligt skönt. Vi börjar stöna och hon trycker ner till roten. och sedan börjar hon långsamt hoppa på den.det är skönt och det går lätt. Efter några minuter går vi tillbaka till sängen och hon ställer sig på alla fyra med sitt stora rövhål rakt ut i vädret. Jag ställer mig bakom henne och trycker lånsamt in kuken i hennes anal. Vi stönar som aldrig för och jag är riktigt kåt. Hon vill ha hårdare och jag knullar henne som fan. sedan glder jag ur henne och hon vill att jag stoppar in hela handen. Jag gör som hon säger och efter ett tag så går hela handen in hon skriker till men hon vill att jag ska fortsätta.

Rösta på Debuten med Josefin!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (190 röster, snitt: 1.94 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

14 svar to “Debuten med Josefin!”

 1. kritisk:

  För det första. Ofta din kuk är 24 cm vid 15 års ålder. För det andra låter resten jävligt påhittat. Bla att den skulle glida lätt in i anus. framför allt om nu din kuk är så stor. jag skulle chansa på 15 cm i den åldern och jag skulle även chansa på att detta inte hänt. haha sorgligt

 2. amanda, den kååta!:

  hela handen !!?? det tvivlar jag på starkt , lilla gubben :*

 3. Lhhars0:

  kanonhett! Drömmen vart sann ;) Saknar lite utförligare beskrivningar på slutet när sexet väl börjar. Vad gjorde hon med dildon? Kom hon inte, eller stönade hon eller ens gnydde av din knallpåk? Hur gick det med handen i röven? Lätt in/trångt/skönt? Vart hon fistad länge och vart analen öppen efteråt? Hur avslutade ni? du hade ju inte kommit ännu av knullandet, bara av sugandet :)
  Kunde fyllt ut lite om det var IRL å allt. Tack!

 4. Hehe:

  Kåt! Ge mig numret så jag kan ringa henne o ha Anal sex!

 5. Anonymous:

  Jeffla sexigt:)

 6. Numr:

  M u m s

 7. jens:

  15 år gammal och en kuk på 24 cm som är grov ? tror knappast det rejält önsketänkande och den sen skulle in i en 15 årig tjejs anal……näää tror inte det. Sen förutom en del konstiga meningsuppbyggnader och sådant så fick det aldrig mitt intresse

 8. Robin:

  En mycket bra berättelse man blir kåt av att läsa den

 9. muminmamma:

  Sann historia… jo säkert…

 10. Barbie:

  Det här stämmer inte riktigt va…..låter lite konstigt att man stoppa upp hela handen i ens rövhål va !!!!! Låter väldigt märkligt…..låter som dina sex fantasier.
  Hade du skrivit i hennes slida…ja..då hade jag köpt det men inte detta….skärpning!!!

 11. Abba:

  Hur vanligt är det att “förstagångare” har analsex???

 12. Admin.:

  alla har fantasier. acceptera bara det tillockmed jag fattade det.

 13. Tjablaow:

  Hur kan du se hennes bröst när du sitter bakom henne?

 14. anonym:

  24 cm jojo och jag heter jesus

Kommentera Debuten med Josefin!