Upplevelser för min fru

En kväll på sommaren fick jag höra att några från nationalteatern skulle spela på pensionatet. Min fru Kerstin var en storvuxen 40 åring med med alldagligt utseende men med en fyllig kvinnas kurviga uppenbarelse, naturligt vackra drag, fylliga läppar och ganska stor sexuell aptit. Hon var direkt med på att gå och lyssna och efter middagen tog vi oss till baren. Köpte var sin drink och lyssnade på Ulf Dageby. Det var en höjdarkväll.
Efter pausen lutade sig min fru mot mig och chockade mig med att fråga om det skulle vara OK om hon knullade med en kille som frågat henne, när hon rökte under pausen, om hon ville knulla. Jag sa först chockerad ”nej” när jag förstod att det var en ganska full kille som hade skämt ut sig lite med sitt skräniga sätt. Men tyckte jag att det egentligen var hennes sak och sa att ”visst – om du vill, du får väl bestämma själv”.
Litet senare såg jag henne gå ut för att röka igen och direkt smet den blonda killen ut till henne. Jag tänkte först ignordera vad de gjorde men efter en liten stund väcktes svartsjuka. Jag kunde inte sitta still utan gick ut genom stora ingången och kikade runt knuten. Uppe på trappen vid barens utgång stod min fru och kysstes med killen och han hade handen uppe under hennes kjol och rörde armen rytmiskt. Svartsjukan högg mitt bröst.
De pratade lågt med varandra och gick sedan ganska raskt ner emot båthamnen och jag kunde inte låta bli att följa efter med ett stort tryck i bröstet. Vid en ganska stor segelbåt som låg med aktern mot bryggan klev de ombord och försvann ner i båten.
Jag gick sakta närmare och gissade att de drog av varandra kläderna. Det var alldeles tyst. Jag tyckte jag hörde Kerstins Ahhhh när jag antar att han fick in sin kuk i henne. När jag var alldeles vid båten började jag ana rytmiska ljud och tog jag mod till mig och klev försiktigt över på båtens akter och från sittbrunnen fick jag fin utsikt över vad min fru höll på med.
Hon låg helt naken på rygg i sin favoritställning med killen mellan sina särade ben och han var verkligen atletisk. Han låg med ena handen kramande hennes stora bröst och stötte stenhårt så att jag hörde hennes rytmiska stön i takt med deras rörelser. Hennes mörka hårsvall rufsades runt på båtdynan då hon gungades av hans vildsinta rörelser. Jag kunde se hur hon juckade emot och anade att hon arbetade med sina sätesmuskler som verkligen känns så skönt runt lemmen. De kysstes hungrigt och djupt. Hon är verkligen en otrolig sexmaskin. Trots att hennes ansikte inte är alltför vackert så lockar hennes vackra ögon och kraftiga läppar många män och de som upplevt henne i sängen lockas gärna till mer.
Just då neg båten till och en ung kille i fjortonårsåldern tittade undrande på mig medan han klev ombord. Jag viskade till honom att vara tyst och komma och titta. Jag berättade att det var min fru som låg och knullade därinne. Han viskade att det var Johan, hans bror som låg på henne.
De verkade helt döva för omgivningen och vi tittade på showen en stund och jag kände mig otroligt upphetsad och väldigt spänd av det jag såg. Att hon kunde göra s¨här – jag ville straffa henne på något sätt. Det hade blivit blött i kalsongerna av försatsen. Hörde på Kerstin att hon var på väg att komma för hennes stön blev ryckigare medan Johan var otroligt taktfast i sina stötar men när Kerstins Ahhh hördes kom snart hans stötvisa grymtningar och ryckiga stötar medan han tryckte in sin sperma i min frus oskyddade sköte.
De låg och kysstes och gnydde. Det snurrade i mitt huvud av djupa känslor och jag hade svårt att andas. Ville hon knulla med andra så skulle hon få det. Jag fick en spännande idé och manade på den unga grabben att gå ner och leka doktor med min fru. Nu hade han en fantastisk chans att få knulla en kvinna om han tog den, men han stirrade bara ner på paret i båten. Jag klarade min röst och frågade i lung ton om inte Johan kunde lära sin lillebor hur man knullar. Johan och även Kerstin ryckte till och kikade upp mot sittbrunnen. Johan var tydligen ganska bladig men satte sig upp nedanför Kerstins uppdragna ben och det blev alldeles tyst.
Jag upprepade frågan och Johan reagerade och sa till Björn: ”Kom du och titta på kvinnan, det är inte farligt”.
”Kerstin, visst kan du väl visa en ung grabb hur man knullar” frågade jag henne. Hon låg alldeles stilla och tittade upp mot mig och hade dragit samman benen då Johan satte sig upp. Med en tveksam blick reste sig Kerstin upp lite men när Björn klev ner i båten låg hon kvar. ”Smek henne så han får se hur man gör” sa jag. ”Känn på brösten”
Kerstin visade också själv hur hon njöt av att man smekte henne på brösten och att hon var speciellt känslig på bröstvårtorna. Efter en liten stund halvlåg Björn över Kerstin och slickade och sög på bröstvårtorna växelvis efter konstens alla regler. Kerstin särade på benen och Johan och Björn pillade igenom fittans delar och Johan slickade från stjärten ända fram över klitorisen flera drag. Kerstin började jucka emot igen. Björn fick också slicka men tyckte att det var ganska kladdigt. Johan berättade att det var hans sperma som var blandad med Kerstins fittsafter. Att när en kille kysser en kvinna och smeker henne på brösten och på fittan så kommer det fittsafter som smörjer så att det sedan blir lätt att stoppa in snoppen. Till sist var Björn så modig att han, som Johan visat, stack in fingrar och pullade fittan på Kerstin och han log upp mot mig när hon stönade. Han smekte runt hennes klitta och hon var åter kåt och juckade emot hans smekningar.
Till sist sa Johan till Björn att dra ner byxorna. De gjorde han och med en del bökande la han sig som hans bror hade legat på Kerstin och lyckades få in sin lem i hennes fitta. Efter en stund med snabba flämtande juck som fick Kerstin att reagera tömde han sig med höga gnyenden i Kerstin och låg sedan flåsande på henne. Jag sa till Kerstin att mjölka hans lilla snopp med fittan så skulle han nog snart vara hård igen och såg hur Kerstins sköte rytmiskt började bearbeta den unga lemmen. Björn började åter sina snabba juck i Kerstin och hon stönade lätt och log emot Johan som stod bredvid med kuken i vädret. Hon grep Johans lem och smekte den medan den smala pojkkroppen vilt knullande låg mellan hennes kraftiga ben.
Just då gungade det åter till i båten och ett äldre par steg ombord. När jag såg mig omkring såg jag att i grannbåten följde några med intresse händelseförloppet. Även om de inte såg vad som hände i båten hörde de säkert ganska mycket ljud då sommarnatten var stilla.
Jag undrade vad som nu skulle hända och reste mig upp. Frågade med låg röst de som klev ombord om dom var Björns föräldrar. De nickade och undrade vad jag gjorde på deras båt.
-Bli inte arga men era söner håller på och knullar min fru nere i båten.
Damen stelnade till medan mannen tyst klev fram och tittade ner i båten. Så stod de en stund men damen gick även hon sakta fram och tittade ner på skådespelet.
Jag satte mig åter och utan ett ord tog dom fina åskådarplatser medan damen tyst sa för sig själv att ”detta är verkligen opassande för en ung pojke” men mannen bara höjde handen och följde med spännt intresse det som hände i båten.
Björn började åter stöna och hans sprut i Kerstins fitta fick henne att gny och rycka medan hennes mus mjölkade i sig hans laddningar. När Björn slutat jucka lyfte Johan snabbt bort honom och kröp in mellan hennes ben och man hörde Kerstins gnyende när hon åter kände en stor kuk bana sin väg in i hennes fitta och Johans belåtna grymtande när han åter kände den mjuka slidan runt sin lem och kunde komma igång med sitt rytniska knullande men nu var slaskningarna verkligen markanta.
Kerstin kom åter igång med sina små gnäll för varje stöt. En ung kille i båten bredvid frågade om han kunde få komma över och efter en blick på pappan som inte verkade reagera sa jag att det var OK. När han tittat en stund frågade jag om han också ville knulla. Förstod att han var ordentligt upphetsad. Jag frågade då också föräldrarna om inte även pappan ville knulla min fru och efter ett snabbt ögonkast på damen nickade han lite tvekande.
Damen stod och muttrade: ”Men Tomas är det här lämpligt”?
Jag sa, att för min del är det OK. Jag böjde mig in i båten och frågade Kerstin om även pappan fick knulla henne.
Det gick nog inte att prata med henne nu. Hon låg fortfarande på rygg och var nu ganska hårt uppknullad i hörnet av kojen och Johan stötte på som en besatt. Hon låg med benen ganska högt upp på sidorna av hans bröst och han hade lagt sina armar under hennes knän. Stödde sig på dem och man skymtade hans långa lem mellan snabba långa djupa stötar. Han dunkade på som en besatt. Kerstin fick en orgasm som gick som i vågor genom henne och hennes stönanden verkade aldrig ta slut medan den unge mannens lem gick som en pistong i hennes fitta. Till sist hörde man Johans kraftiga stön medan han tömde sin sperma i Kerstin. Killen från båten bredvid stirrade och flåsade upphetsat medan han hade börjat krama sin lem utanpå byxorna.
Pappan klev nu lugnt ner i båten medan han lossade livremmen och smidigt befriade sig från byxor och kalsonger.
”Thomas var försiktig med henne” hörde jag damen säga.
Jag stirrade på hans kraftiga lemm som pekade snett upp och där förhuden dragits tillbaka av erektionen och frigjort ett rejält blålila ollon.
Killen från båten bredvid frågade damen som visat sig heta Karin om han fick knulla med henne. Hon fnös till och han såg skamsen ut. Sedan klev han ner i båten och satte sig så han skymde lite av det som hände därnere.
Karin stönade tyst ”något sådant här har jag aldrig upplevt” och hon tittade nästan skrämt på mig.
Pappan bad Johan sätta sig upp varefter han framifrån tog tag runt ryggen med armarna under hennes knän och bara lyfte upp Kerstin som ändå väger sina modiga kilon. Han satte sig på kojen och trädde Kerstin på sin lem. Man hörde ljudet av luft och sperma som bubblade ut ur fittan när den kraftiga lemmen trängde in. Hennes stön hördes lång väg och han lutade sig bakåt och gungade Kerstin upp och ner längst sin lem. Kerstin gnölade mer än jag hört henne var gång kuken sköt långt in i hennes slida. Slafsandet och stönen var mer än jag kunde tåla. Johan och Björn satt och stirrade och jag bad Karin sätta sig i mitt knä. Hon reagerade inte så jag tog tag om hennes höfter och lyfte upp henne medan jag såg till att vi kom in under sprayhooden.
Hon satt nu i mitt knä med ryggen emot mig och uppdragen kjol och jag lirkade ut min lem ur gylfen och när Karin lyfte sig så drog jag hennes trosa åt sidan. Hon var alldeles blöt så jag gled lätt in i hennes slida med min överspända lem. Vi satt aldeles stilla men efter en stund började hon att känna på kuken med sina fittmuskler i takt med hennes makes knulljud och med min överspända laddning så briserade min orgasm direkt vi började gnugga emot varandra och sperman pumpades rytmiskt in i hennes slida och utifrån hennes svaga gnäll tror jag nästan att hon fick orgasm samtidigt. Kerstin stön och Thomas grymtaden täckte in de svaga orgasmljud vi gav ifrån oss.
Efter att jag hämtat mig något kunde jag se hur Kerstin nu hade lagts framstupa över kojen med ändan i luften. Hon försökte resa sig och pratade men pappan höll ner hennes huvud i ett kraftigt grepp. Killen från båten bredvid stod bakom Kerstin och kände runt i slidan på henne och pullande. Sedan drog han ner byxorna och lät lemmen glida in medan jag hörde Kerstin gnälla lite.
Jag funderade om det inte gick lite för långt. Kerstin kanske inte mådde så bra av detta men med nytt stånd rakt i fittan på Karin så kunde jag verkligen inte avbryta.
Nu klafsade det verkligen då grabben började stöta i den välfyllda fittan men han var tydligen överladdad för han fick snabbt sin orgasm och stod en lång stund och ryckte medan han levererade sina spermaladdningar medan Kerstins flåsanden hördes.
Björn fick nu pröva på att knulla bakifrån även han och han hade verkligen tempo med sina stötar. Det var mysigt att se en ung kille få sina drömmar tillfredställda. Den unga smala kroppen hängde över min Kerstins kraftiga röv medan han jobbade på som en besatt. Hans stön hördes för var stöt och nu syntes även Kerstins motjuck. Han kramade och jobbade med hennes bröst och hon verkade tydligt upphetsad men snart hördes Björn stöna högt medan han med ryckiga djupa stötar sprutade sin sats i fittan.
Sedan tog pappan och la Kerstin på kojen där hon fick ligga på mage med huvudet i hans knä medan hon sög på hans lem. Johan tog tillfället och kröp på henne bakifrån. Det var inga problem för honom att få in kuken då man såg blötan över hennes skinkor. Jag vet att det är skönt att knulla min fru bakifrån när hon håller benen tillsammans. Det klämmer fint runt kuken och känns så skönt när pungen daskar emellan hennes ben. Hennes stön hördes ibland då hon tog kuken ur munnen då Johan klafsade på med kraftfulla stötar i hennes slida. Efter en stund började han att stöna och knycka medan han åter pumpade sin sats in i Kerstin. Han verkade spruta bra för det tog en stund tills han slutade att stöna.
Jag hade fortfarande min lem i Karin så vi juckade på ganska friskt i sittbrunnen medan de få som passerade på bryggan stirrade på oss. De skulle bara veta vad som pågick nere i båten.
Pappan reste sig och drog av sig skjortan. Han var ganska hårig på bröstet. Kerstin smekte hans kuk som hon slickade och sög på.
Han kröp nu naken över henne och styrde in kuken. Det hörde åter ett slurpljud när sperman klämdes ut. Kerstin juckade mjukt emot den grova kuken och efter en lugn början kom knulladet snart igång för fullt och nu verkade även Kerstin fått nya krafter för hon juckade kraftfullt emot och efter att ha hört deras grymtningar, plask och stön så kom jag och Karin i en gemensam orgasm och jag kände tydligt hur henes fitta började pumpa längst min lem medan hon knyckte med kroppen och hur dessa rytmiska smekningar fick min lem att åter börja pumpa min sperma upp i hennes slida. Mina gnyenden fick Björn att titta upp ur båten och när han tittade mellan sin mors särade ben och såg hennes ryckningar och knyckar tittade han förvånat upp emot sin mors ansikte och sa ”Men mamma”.
Kerstin och Thomas hördes nu alltmer närma sig sin avslutning och medan Kerstins kropp hävde sig och ryckte i orgasmerna hördes hennes skrik och jag såg hur det stötvis sprutade ut saft ur fittan runt Tomas kuk medan orgasmens vågor gick igenom dem. Han grymtade högt medan han levererade sina laddningar i Kerstins mus. De låg sedan ganska stilla och slöjuckade medan Björn slet i armen på sin far och upprepade ”flytta på dig pappa”. Thomas smekte och kysste Kerstin till tack, reste sig, drog på sig kläderna och gick upp i sittbrunnen. Johan hade troligen somnat i förpiken och synter inte till.
Kerstin reste på sig men fick inte vara i fred utan ståendes framåtböjd med ansiktet i sittbrunnsluckan lät hon Björn lämna sin fjärde orgasm i hennes fitta. Han hängde över henne och stötte som en besatt i den klafsande fittan medan Kerstin lugnt tände en cigarett och lutade sig emot sargen till sittbrunnen. Hon konverserade med Karin och berömde henne för hur trevligt inredd båten var.
Karin gick sedan ner i båten och jag såg hur de torkade av Kerstin och Kerstin fick en binda som skulle samla upp de ansenliga mängderna sperma som rann ur hennes fitta när hon nu stog upp. Kerstin hittade efter en stund sina kläder så att hon kunde klä på sig. Kojen var alldeles nerkladdad och Karin och Kerstin skrubbade och skrattade åt eländet. Björn hade fått på sig sin pyjamas men innan han gick och la sig tackade han Kerstin för att hon lärt honom att knulla och att det varit jätteskönt.
Thomas bjöd oss på whiskey. Damerna satt och pratade nere i båten men han satt mest tyst och tittade ut över hamnen men han upprepade flera gånger. ”Vilken fantastisk fru du har”.

2 svar to “Upplevelser för min fru”

  1. KUKUKU:

    Åh, vilken välsmord fitta Kerstin måtte haft efter de sprutor hon fick den kvällen. Men hon hade gjort sig förtjänt av detta superknull.

  2. Reinhold:

    Jag drmmer om att också få knulla en så kåt kvinna. Vilken fru du har!!!!Skicka gärna lite kåta bilder om ni kan och vill!!

Kommentera Upplevelser för min fru