Tagen av min flickvän

Vi hade varit tillsammans ett par veckor när vi till sist hade sex för första gången. Det var ingenting speciellt med det, vi var lite små berusade efter att ha varit ute på krogen och gick hem till mig. Allt gick bra och efter mycket jobb lyckades Jenny också komma.

Så långt bak jag kan minnas har jag tänt på att ta tjejer så hårt det bara går, gärna se brösten gunga tills det nästan gör lite ont på dem innan jag lugnade ner takten. En nyrakad fitta har alltid varit min kuks njutningsmedel. Det finns inget bättre än att efter hårt sex bli avsugen och komma i munnen på tjejen man är med. Enkelspårigt men man är trotts allt bara kille.

Månaderna gick och jag trivdes verkligen ihop Jenny, hade egentligen aldrig känt något i den stilen tidigare. Men en kväll när vi låg i sägen och klätt av varandra till bara underkläderna började hon smeka min pung innanför boxershortsen och log nästan lite överseende åt mig när jag stönade.

”Aj.” sa jag när hon klämde åt pungen med handen.
”Oj förlåt gubben, inte meningen” Sa hon och kupade pungen i handen igen och klämde åt lite hårdare den gången.

Trotts att det verkligen gjorde ont var jag för upphetsad för att säga något och hon stönade till när hon såg att jag spände mig mot smärtan. Hon drog handen över innerlåren på mig. Det kändes lite olustigt att bara ligga där och bli smekt som en tjej. Men Jenny bara låg där, log åt mig och tittade på hur jag njöt av att bli smekt kring pungen, innerlåren och en bit ner på rumpan. Känslan av att bli uttittad kändes lite förnedrande så jag försöka sätta mig upp.

”Nej nej, inte än” Sa hon och stoppade ett finger i min mun.

”Sluta nu, jag vill inte känna mig som en flicka okej?”

Hon slutade och runkade mig tills jag kom men jag fick aldrig kyssa eller smeka henne medan hon gjorde det.

”Alltså tänder du på sånt där?” frågade jag när vi kommit ut i köket.

”Tänder på vadå älskling?” sa hon oskyldigt.

Flera veckor gick och vi hade sex utan konstigheter nästan varannan dag tills Jenny en dag satt i soffan och sa:

”Vet du hur enkel du är älskling?”

”Va?”

”Ja alltså du är lite enkel men du vet inte om det. Du tycker att det är skönt att bli smekt som en liten flicka men tycker att det är jobbigt för att du så gärna vill vara ’the man’. Fattar du inte att jag bara vill ännu mer när du skäms för det?”

Jag förstod inte vad hon menade men hon sa att hon skulle visa om jag bara lovade att inte säga emot eller vägra något. Nyfiken som jag var lovade jag ,med ett försök till överlägsen röst, att jag inte skulle säga emot eller vägra något.

Hon sa åt mig att klä av mig och jag gjorde det medan hon tog fram en tub glidmedel ur byrålådan.

”Vad ska du med den där till?” frågade jag lite oroligt men hon log bara och förde ett finger mot min mun för att tysta mig.

”Ställ dig på alla fyra i soffan.” Sa hon.

Jag gjorde som jag blev tillsagd och ställde mig på knä. Kuken började bli hård och jag skämdes över att den blev det. Det blev värre när jag såg Jenny, som klätt av sig till bara trosor, le åt det. Hon satt upp sitt blonda hår i en tofs på ett sätt som om hon skulle påbörja något hårt arbete. Hennes vänster hand tog tag om kuken och började runka.

”Hur känns det att du tänder på det här” viskade hon i mitt öra, ”hmm? Svårt att svara? Lite förnedrande att bli utnyttjad såhär? Nej, nej såja var bara lugn nu gubben. Jag ska inte in i rumpan än. Måste ju leka lite först. Du vet, som du alltid gjort.”

En hård handflata klappade mot min rumpa och jag spände hela kroppen och kände hur handflatan landade igen.

”Nu så, va bara lugn. Du är så sexig när du står sådär. Vänta jag ska bara hämta en liten leksak.” sa hon och gick in i sovrummet

När Jenny kom tillbaka hade hon en läderrem med en dildo på sig kring midjan.

Jag hörde hur hon skruvade upp glidmedelstuben och kände hur dildon snubbade vid min rumpa.

”Lägg dig på rygg nu.” sa hon medan hon smörjade in den rosa dildon med glidmedel, ”va inte orolig, det gör inte så ont. Jag lovar att använda mycket glid. Såja lägg dig på rygg nu.”

Jag la mig på rygg och kände mig helt utnyttjad, främst över att hon tyckte det var så upphetsande att jag kunde tända på något så förnedrande.

”Jag vill att du kollar mig i ögonen hela tiden. Vill se hela ditt ansikte när jag kommer in i dig.” sa hon och la dildons mot min analöppning.

Så tryckte hon in den sakta och det gjorde ont men jag kände mig för svag och för rädd för att säga något. Var det såhär det kändes när tjejer blev av med oskulden?

Jenny tittade intensivt på mig och log. Med ena handen tog hon tag i min käke som jag vänt bort från henne samtidigt som hon tryckte in dildon så långt den gick. Hela tiden var jag tvungen att se henne i ögonen. När jag trodde att det var över vände hon på mig och satte mig på alla fyra igen.

”Gör det ont?” frågade hon och drog återigen dildon mot analöppningen.

Så fort jag försökte svara tryckte hon in den så att mina ord bara blev till stön.

”Duktig kille, det är snart över, måste bara rida in dig riktigt ordentligt” sa hon och började stöta så hårt hon kunde så att min pung gungade fram och tillbaka. Jag försökte hålla i den men hon tog bort min hand och tog mig bara ännu hårdare.

Till sista när jag lyckats få ur mig att jag inte orkade mer drog hon ut dildon och runkande mig, fortfarande ståendes på knä i soffan, tills jag kom.

Sperman kletade hon in på min rumpa medan hon fingrade sin egen fitta tills hon kom. Jenny hade aldrig kommit så fort tidigare.

Några månader senare flyttade hon utomlands för att plugga och jag har inte sett henne sedan dess.

1 svar to “Tagen av min flickvän”

  1. Vuxenleksaker:

    Det kallas prostatamassge=) många killar vågar inte erkänna att de gillar det då de tror att det är bögigt.

    Mendet man gör med sin partner stannar mellan dessa 2 så våga testa nya saker!=)
    Bra novell!

Kommentera Tagen av min flickvän