Nysingel 2

Jag vaknade tidigt och ålade mej försiktigt ur sängen för att inte väcka Henrik. En snabb titt på klockan avslöjade att det var redan lunch. Jag masade mej ut i köket för att fixa något att äta. En snabb titt i kylen avslöjade att det fick bli äggröra och bacon, inte riktigt frukost men inte heller riktig lunch.
När jag stod i köket och fixade brunch smög sig Henrik upp bakom mej och kysste mej i nacken.
-God morgon
-Snarare god middag, klockan är över 12. Det blir äggröra och bacon till brunch

-Det blir bra. Tack för att jag fick sova här i natt. Henrik rullade ner morgonrocken över axeln och kysste den samtidigt som han smekte mina höfter. Jag kände att han inte hade tagit på sig några kläder när han tryckte sig mot mej. Försiktigt putade jag med rumpan och gungade lätt.
-Fortsätt så och frukosten får vänta.

Den hesa viskningen fick det att tända till. Jag “tappade” stekspaden på golvet och böjde mej långsamt ner för att ta upp den. Min korta morgonrock gled upp över rumpan och avslöjade att jag inte hade tagit på mej trosor än. Henrik greppade om midjan och ställde sig tätt bakom.
-Stäng av spisen kvinna och följ med mej in i duschen, annars tar jag dig här och nu. Jag log och vände mej om.
-Men frukosten? Bacon och ägg är inte gott kallt. Han tog mej i handen och drog mej med mot badrummet. När vi var på väg in i hallen ringde telefonen.
-Det är Anna
-Hej Anna, det är mamma är du vaken nu? Jag mimade mamma till Henrik.
-Ja, var det något speciellt du ville, jag är på väg ut? Henrik började smeka mina bröst.
-Ville bara höra om du kommer på middag i eftermiddag? Henriks händer började leta sig ner över magen i min öppna morgonrock.
-Vilken tid? Henriks ena hand smekte sig försiktigt ner mellan mina ben.
-Det blir bra om du kommer vid 17-tiden. Han satte sig på knä och lyfte upp ett ben på sin axel och började smeka mej med munnen.
-Då kommer jag då. Var det något mer. Henrik hade tryckt upp ett finger i mej samtidigt som han slickade och sög. Jag kände att en orgasm var nära.
-Du låter så konstig, håller du på att bli sjuk? Jag kunde ju inte gärna säga att jag stod i hallen och blev smekt av en vaktkollega till mitt ex då skulle hon svimma.
-Kanske, jag kommer vid 17 då, jag har lite bråttom vi ses. Jag lade på luren och fick en helt underbar orgasm. Jag lade upp det andra benet och krökte ryggen så Henrik fick ställa sig upp. Jag fick tag i dörrkarmen och höll mej fast så gott det gick. Henrik slutade tvärt och lät mina ben glida ner och bli hängande på hans armar samtidigt som han tryckte den hårt i botten.
Han grymtade till och stötte hårt i mej några gånger innan han drog sig ur.
-Sluta inte nu, jag vill ha mer.
-Du ska få så du tiger, jag lovar.

Han föste in mej i duschen och stängde på vattnet.
-Vänd ryggen mot mej ska jag tvätta dig. Med ett leende vände jag mej om och böjde mej lätt framåt i hopp om att han skulle fatta vinken, och det gjorde han. Försiktigt styrde han in den i mej men bara lite för att retas så jag backade för att han skulle fylla mej, då drog han sig ur istället.
-Lugna dig lite, du ska få jag lovar.

När vi hade tvättat och torkat oss lyfte kan upp mej och bar mej till sängen.
-Nu ska du få det du tiggde om i duschen. Leende kröp han ner i sängen brevid mej.

Vi kysstes och smekte varandra på ryggen när han plötsligt rullade över på rygg med mej över sig.
-Så där, nu Anna får du göra vad du vill. Jag lovar jag ska inte protestera. Leende började jag kyssa mej ner över bröstet och magen. Tungan stannade till och cirklade lätt över bröstvårtorna samtidigt som handen sökte sig neråt. Jag tog ett stadigt tag och började smeka honom. Henrik stönade och jag märkte att han tyckte det var skönt så jag satte mej på knä mellan hans ben och sög den sakta in i munnen. Henrik försökte ta tag i mitt hår för att bestämma takten men jag slog bort handet och tittade på honom. Jag fortsatte suga.
-Faan Anna du är helt otrolig, håller du på lite till sprutar jag dig i munnen…igen.
-Med ett sörplande ljud slutade jag.
-Är det så farligt då? Eller du kanske inte orkar mer sen? Jag forsatte suga av honom och han stönade högre och högre.
-Uh…Jag kommer när som helst snälla sluta sätt dig på mej i stället. Jag kröp upp över honom och satte mej på huk för att långsamt kunna glida ner in till roten. Henrik grimaserade och jag såg att han höll igen. Långsamt började jag rida honom. Skiftningarna i hans ansikte talade om att han var nära. Han tog tag i höfterna för att kunna styra takten när inte det hjälpte höll han mej hårt kvar när han sjunkit in i botten.
-Sitt still vad du än gör, annars blir det inte långvarit. Jag tog spjärn med fötterna och reste mej upp för att lägga mej sked med honom.
-Träng in i mej nu så får du bestämma takten. Han var inte nödbedd men vi låg inte kvar så länge. Han rullade runt så han hamnade på rygg igen.
Jag satte mej försiktigt upp och stödde händerna mot hans bröstkorg. Henrik smekte mej med fingrarna utan att själv röra sig.

Jag hände att jag var nära orgasm och började sänka mej upp och ner över honom. Han smekt mej hårdare för att jag skulle komma och det gjorde jag med besked. Han tog tag om mina höfter och stötte hårt i mej för att själv få orgasm. Det blev en vild ritt och min orgasm blev bara starkare. Jag hörde hur han började stöna högre och högre. Då rullade han över på mage, tog ett stadigt tag och drog upp mej så han kunde ta mej bakifrån. När han stötte hårt i mej så smekte jag mej själv och hans pung samtidigt. Henrik kramade hårdare om mina höfter och skrek rakt ut när han fyllde mej.

Vi sjönk ihop i sängen och mitt hjärta slog som en hammare i bröstet. Vi rullade över och lade oss på sidan, Henrik smekte frånvarande mitt ena bröst. Efter ett tag harklade han sig.
-Jag lever fortfarande…tror jag. Förlåt om jag har gjort några blåmärken, det var inte min mening i så fall.
-Du behöver inte vara orolig, det är ingen som ser i så fall. Vi låg så en stund innan vi gick för att duscha igen, var för sig.

När vi hade ätit skulle Henrik åka.
-Jag har några mil hem och katten är nog rätt hungrig nu. Henrik log och kysste mej förisiktigt på munnen.
-Du är alltid välkommen att sova här nästa gång du jobbar, om du är rädd för att du ska somna i bilen menar jag. Ett leende spred sig på hans läppar.
Jag hör av mej, jag lovar.

Henrik kommer och “sover över” några gånger i månaden, ni har inget föhållande mer än att vi utnyttjar varandra rent sexuellt. Det är ett arrangemang vi båda trivs med tills vidare.

Kommentera Nysingel 2