När tillfälle ges 3

Jag hade börjat min nya kurs och nu var det dags för klassfest. Vi träffades hos en av killarna i kursen som hade tagit sitt ansvar och höll i festen i sin lägenhet. Ölen ställdes i kylen, vin öppnades och drycken konsumerades. Killarna blev mer och mer högljudda och några hade börjat försöka flirta in sig hos klasstjejerna. Jag satt i en fåtölj när någon tog fram en gitarr. Musik spelades och sånger sjöngs medan mer alkohol dracks.

Efter en stund kom Annie och Ida fram till mig. Båda var yngre än jag, Annie är den snygga men skygga vältränade tjejen och Ida den lite mer framåt och sexiga med en härlig kropp Ida satt sig i mitt knä och Annie på en stol bredvid. Ida började prata om allt möjligt och ville veta allt om mig medan Annie mest satt och lyssnade. Ida kom mer in på sig och berättade öppet och vitt om hur hon ville ha det i livet, vad hon gillade bäst, även mer intima saker.
– Jag tror att det inte finns några killar som kan ge en kvinna vad hon vill ha. Annie höll med men jag var tvungen att protestera.
– Det beror nog på att ni inte träffat rätt karl sa jag och log lite pillimariskt. Ida såg på mig och såg något allvarlig ut:
– Då tror jag att du ska ta och visa mig, och tog min hand och ledde in mig på toaletten. Utan att jag märkte följde Annie med in.

Jag och Ida började kyssas och jag pressade in min tunga in mellan hennes läppar. Mina händer vandrade över hennes mjuka mage och över sidan. Då kände jag en hand på mina byxor. Det var Annie som hade greppat tag i mitt skärp och nu knäppte upp det.
– Tror du att du klarar båda sa Ida med ett leende.
– Ni ska väl få se sa jag. Annie drog av mig mina byxor och smekte mig utanpå mina kalsonger. Det växte till i mina nedre regioner och jag lyfte upp Annie och kysste henne ömt. Ida satte sig ner och drog ner mina kalsonger. Kuken stod som ett spett rakt ut. Ida log och tog min kuk i munnen.
– Inte illa sa Ida mellan sugningarna. Jag smekte av Annies kläder och lät mina händer smeka över hennes härligt vältränade smala kropp. Händerna gick över hennes mage och jag sög på hennes små bröst. Annie började gny lite. Smekningarna fortsatte över hennes lilla rumpa och ner mot hennes sköte. Jag böjde Annie framåt och lät min tunga spela över hennes stjärt och ner mot hennes fitta som nu savade betänkligt.

Ida slutade suga och jag la mig ner på golvet. Annie drog jag ner mot mitt ansikte och hon placerade sin fitta på min mun. Jag lät min tunga spela över hennes ljumskar och över de yttre blygdläpparna. Ida satte sin fitta mot min kuk och gled ner. Hon pressade sig ner och red upp och ner. Hennes fitta dunkade hårt varje gång den slog mot mig. Min tunga vandrade över Annies fitta och över till klitoris. Jag varierade mina slickningar och smekte henne över hennes kropp till dess att hon kom. Hennes sav forsade ur henne och hon skakade. Samtidigt hade Ida kommit igång på min kuk, hennes andetag hade blivit häftigare och så även mina. Jag reste mig upp med min kuk fortfarande i Ida. Jag vände henne på alla fyra och knullade på henne hårt bakifrån. Hennes stön avslöjade att det inte var långt kvar.

Annie la sig bredvid oss och jag smekte henne medan jag lät min kuk pumpa på i Ida som log och sedan kom i en orgasm.
– Det var den lilla sa hon, nu vill jag ha samma omgång som Annie. Tjejerna hånglade lite medan de bytte plats. Jag la mig ner på rygg och Annie runkade min kuk innan hon satt sig på mig. Kuken gled in till roten och Annie tjöt till. Hennes tunna kropp for upp och ner i en väldig fart. Ida satte sig på mitt ansikte. Hennes fitta kom i kontakt med min tunga och jag slickade henne omsorgsfullt. Mina händer smekte över hela hennes kropp och jag lät ett finger glida in i henne. Ytterligare två fingrar gled in och tungans spelande ökade i intensitet. Snart var det dags igen. Ur hennes inre kom ett dämpat skri och sedan kom en fontän av vätska. Jag kände att jag inte hade långt kvar och började dra mig ur Annie som spjärnade mot:
– Kom i mig sa hon och tittade djupt in i mina ögon. Jag tömde hela min sats djupt i henne och hon skrek rakt ut. Då såg jag att det stod folk i dörren. De andra hade hört oss och han som hade lägenheten hade öppnat dörren utifrån.
Vi klädde på oss och smet ut lagom generade.

Jag har fått fler erbjudande efteråt och Annie, Ida och jag träffas lite då och då.

2 svar to “När tillfälle ges 3”

  1. SP-tjej:

    Men hallå killen! Man kan faktiskt använda påhittade namn om man tvunget måste dela med sig av sina fantisier till hela Sverige…

  2. blöt:

    wow blev riktigt blöt!1 skriv gärna fler, med mer detaljer vill bli riktigtkåt !

Kommentera När tillfälle ges 3