När tillfälle ges 2

Jag och Kalle hade gått i samma klass på låg och mellanstadiet och hans tjej Karin hade gått i samma klass som jag på högstadiet. Kalle och Karin hade varit tillsammans i några år men Karin hade alltid visat ett missnöje med deras sexliv. Karin var en vältränad tjej med enorma bröst och ett sött, ganska litet ansikte. Kalle var också vältränad men han hade ingen större genietisk lycka, kuken var i miniformat. Detta hade påtalats av Karin till mig vid ett flertal tillfälle (särskilt när hon hade fått i sig lite under fötterna) och inte helt ovanligt med Kalle i närheten.
Hennes flirtningar hade varit flera som tillexempel när hon låg och badade toppless vid en strand med Kalle och några polare. Jag la mig nedanför henne och solade ett tag. När Kalle ville sticka i och bada svarade jag att jag ville ligga kvar, det ville också Karin.
När de andra hade sprungit i vattnet pratade vi lite om allt bland annat sex och mitt i vårat snack ”råkade” Karin rätta till sin minimala bikiniunderdel och visade sin nyrakade fitta för mig en lång stund. Jag trodde jag skulle dö.

Den här kvällen skulle jag bort och hjälpa Karin med att ställa in TV:n åt henne. Hon satt ofta och kollade på någon kanal som visade bögsex något Kalle inte gillade utan hade ändrat om inställningarna. Kalle hade åkt i väg på älgjakt och skulle inte vara hemma på några dagar. När jag kom dit så ropade Karin från sitt sovrum att jag bara kunde sätta igång. Jag bläddrade fram kanalen och insåg snart att det inte var något som helst fel med inställningarna. Jag vände mig om då jag såg Karin ståendes i en vit tunn lång negligé. Hon hade inget under och jag blev stum.

Karin gick fram till mig och jag kände att jag nog hade behövt tre storlekar till i brallorna för jag fick ett sånt stånd att jag trodde byxorna skulle spricka.
– Jag ser att du gillar det sa hon med en kåthet i rösten samtidigt som hon klev fram till mig och smekte mig på bulan.
– Du vet vad jag vill sa hon och jag var inte sen att hoppa på. Jag kysste henne över hennes hals och mun, min tunga svepte över halsen och in i hennes mun. Negligén gled av hennes välformade axlar. Karin hukade sig ner, knäppte upp mina byxor och slet av dem. När min kuk slog ut i sitt stånd såg det nästan ut som hon skulle gråta.
- Jag älskar din kuk sa hon med darr på rösten innan hon tog den i munnen. Hon sög som en gudinna och jag höll på att dö av upphetsning. Jag var tvungen att dra mig ur och slet av mig tröjan som fastnade lite över axlarna. I min iver slet jag så tröjan sprack och när jag äntligen kom loss flög jag på henne. Jag slickade hennes hals och axlar, ner över hennes härliga jättebröst och ner över hennes savande fitta. Det tog inte många sekunder innan hon kom i en våldsam fontänorgasm. När den var över skrek hon:
– Din kuk, ge mig din kuk. Jag lät henne ligga kvar på rygg och pressade hårt in mina dryga 23 cm i henne. Det var väldigt trångt men hon hade savat så mycket så jag gled in i en enda hård stöt. Jag knullade på henne hårt och hon kråmade och stönade högt hela tiden. Jag var som en vild kanin och kuken gled hårt och snabbt in och ut ur henne. Jag vred henne runt min kuk och la henne på sidan och smekte henne lite medan jag lät kuken stöta in i henne. Efter en stund började hennes fitta krampa och jag ände att jag inte skulle klara att hålla tillbaka.
– Kom i mig, jag vill känna dig komma i mig skrek hon. Jag sprutade henne full och hon gnydde, stönade och grät under en orgasm som jag knappt kunde tro att den var sann.

När jag gled ur henne hade jag fortfarande stånd och hon log och tog mig i munnen.
– Jag måste ju få smaka dig också sa hon. Jag ville inte vara sämre utan slickade hennes klitoris. Hon fick mer och mer problem att suga mig och när jag masserade hennes anus med mitt pekfinger gick det för henne en gång till. Jag kysste henne ömt och vi låg kvar och smekte varandra en lång stund. Sedan dess har vi passat på när Kalle har haft annat på gång. Vi har gjort saker som hon aldrig gjort med Kalle. Många saker.

Rösta på När tillfälle ges 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 röster, snitt: 3.46 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera När tillfälle ges 2