Möhippan

Tidigt på morgonen släpades hon upp ur sängen. Alla hennes vänner var där, till och med Hannah, hennes barndomskamrat som hon inte hade sett på över ett år. Tjejerna tog på henne ett par vita stringtrosor, stayups och pushup-BH. Utanför detta fick hon ha på sig en alldeles för stor vit t-shirt med tryck från åttiotalet och rosa träningsbyxor från samma tidsepok.
Under dagen fick hon utföra de ena uppdraget efter det andra och oavsett resultat hälldes det på med en ansenlig mängd alkohol.
På kvällen fortsatte evenemanget med att man skulle äta en middag. Hon klev in och blev visad en plats vid ett trevligt bord. Det visade sig att tjejerna hade hyrt en lokal som bara låg några hundra meter från stan och hade gjort det jättefint därinne. Musik sattes igång och maten kom in. Inte en sekund för sent tyckte alla tjejerna som samtliga hade blivit ganska påverkade vid det här tillfället. När de hade ätit färdigt dukades det bort och en tävling skulle påbörjas. Hannah stegade fram och presenterade:
– Nu kommer tävlingsbidragen!!!!
Genom dörren kom tio maskerade män in. De ställde sig bakom ett plank med strategiska hål i, ett för munnen, ett för bröstkorgen, ett för magen och ett som satt mitt för grenen.
– Uppdraget blir att hitta den du vill ha ropade Hannah och en sexig melodi sattes igång.
Sophia såg lite generad ut men Hannah gav henne lite hjälp. Hon klämde till om paketet på en av männen och log.
– Mmmmm, trevligt men är det något som kan duga. Sophia gick fram och kände över magen. En ganska vältränad mage kändes därbakom. Hon drog tillbaka handen och Hannah sa.
– Nehej inte den, och mannen fick lämna planket. Några av tjejerna i följet sprang fram och tog tag i mannen som snabbt hånglade med så många han kunde. Linda och Anki tog med honom till sin plats och det tog inte lång tid innan mannen hade fått av båda kvinnorna kjol, byxor och trosor och fingrade med ena handen i Lindas fitta och hånglade med Anki som smekte mannens kuk. En efter en röstades männen ut och kvinnorna i följet slängde sig över dem. Snart var det ett vilt knullande, sugande och slickande på bord, i kök ja överallt. Värst var de kvinnor som redan var gifta. De hade vågat nu när Linda som var trebarnsmor hade släppt till och nu hade en tjugoåring som dunkade på henne hårt bakifrån samtidigt som hon slickade Ankis fitta.
Hannah stod och fick sina bröst slickade av en utröstad man medan Sophia skulle välja någon av de tre männen som var kvar.
Plötsligt kände jag hur en hand slöt sig om min kuk. Mina byxor slets av och en varm mun slöts sig om min kuk. Avsugningen var underbar och jag bara njöt när jag fick höra:
– Bravo älskling. Låt inte Kalle vara den enda som får njuta av din härliga mun. Jag stelnade till. Det var alltså Sophia som sög av mig, min tjejs bästa väninna. Någons blivande fru! Hennes händer smekte över mina skinkor och hon tog in en större del av min kuk som stod stenhårt rakt ut. Jag visste inte vad jag skulle göra men tänkte att va fasen, kan hon släppa till kan jag. Jag såg hur mannen hade börjat smeka Hannahs fitta och hörde hur hon stönade högt. Sophia slet av sig sina överstora kläder och jag kände hennes bröst i mina händer. Jag famlade ner över hennes kropp och la henne på ett bord. Jag slickade över hennes stjärt, lår mage och bröst. Jag slickade hennes nu stenhårda vårtor som i trans och lät mina fingrar leta sig ner över hennes mage, över venusberg och smekte snart hennes klitoris. Hon tryckte ner mitt huvud mot hennes fitta och jag lät min tunga smita in i hennes skåra. Hon greppade tag i min huva och väste fram:
– Slicka mig. Min tunga smekte hennes yttre blygdläppar och vandrade in över de inre läpparna fram mot klitoris. När jag spelade över hennes klitoris tryckte hon ner mitt huvud så hårt att jag nästan trodde att jag skulle åka in i henne. Sophias andning blev häftigare och jag koncentrerade mig för att inte öka takten. När hon var färdig att komma la jag av.
– Nej vrålade Sophia, sluta inte. Jag började smeka henne över stjärten och mellan skinkorna fram över fittan och lät tungan släpa efter. När tungan passerade hennes anus märkte jag hur hon ryckte till. Jag chansade och lät min tunga slicka över hennes ringmuskel samtidigt som jag smekte hennes klitoris som var stor som ett vinbär. Sophia började gny.
– Nej inte där, du får inte, du får …. du fåååååååååååååhrrrrrrraaaaaaaaahhhhhhhhhhhh. Jag kände hur masken blev våt av den vätska som bara pumpade ur henne. Min kuk hade slaknat men nu kände jag att en mun slöts om den.
– Vill du dela hörde jag Sophia säga till den som nu sög mig. Jag kunde känna hur det vibrerade i min kuk när den som sög mig svarade.
– Mmmm. Sophia låg på borde med särade ben och jag kände hur Hannah förde min pulserande kuk mot hennes fitta. Jag la mitt ollon mot hennes fittöppning och pressade mig in. Jag juckade på rejält och Sophia njöt. Hon stönade högljutt och all den blyghet som förut fanns var som bortblåst. Jag kände hur Hannah tryckte sig hårt mot mig medan jag knullade på Sophia. Hennes stora bröst pressade mot min rygg och hon väste i mitt öra.
– Det är lugnt älskling. Jag vill att du knullar henne. Jag knullade ju honom förut och nickade mot en yngling. Han kom ganska snabbt. Jag blev lite förbannad men samtidigt så knullade jag ju hennes bästa vän. Jag tittade mot Hannah.
– Ja, han kom i mig men det är nog ingen fara. Jag slutade knulla Sophia och drog mig ur. Jag slängde ner Hannah och pressade in mig mot hennes anal med mitt ollon.
– Jag bara skojade älskling sa Hannah. Jag lovar. Jag brydde mig inte. Jag spottade på ett finger och förde in det i hennes anal. Jag pressade in två fingrar i hennes tighta stjärt.
– Ahhhh, det gör ont stönade hon medan jag pressade mig in till roten. Hannah låg helt stilla och jag la kuken mot hennes ringmuskel. Med en kraftig stöt trängde jag in i henne. Hon krängde som en mask på en krok men jag juckade som besatt.
– Nej, ah, ah, ah du får i…. Jag pressade min hand för hennes mun och jag fortsatte. Efter en stund kände jag att jag skulle komma. Min sats spolade länge och kraftfullt in i hennes stjärt. Jag drog mig ur henne och Hannah tog mig i sin mun och slickade av de sista dropparna.
Sophia tittade på mig. Hon log och sa:
– Jag visste att det var du. Hannah lät bara killen slicka henne men sa att han knullat och kommit i henne för att du skulle knulla mig. Men det blev inte som vi hade tänkt. Hannah har sagt att så fort som Kalle är borta ska ni komma och knulla mig. Jag vill ha mer. Jag tittade på Hannah som kvidande bekräftade det Sophia hade sagt.
Jag fick lov att kompensera Hannah när vi kom hem men det är en annan historia.

1 svar to “Möhippan”

  1. Kinte:

    Bra! Lite overklig kanske

Kommentera Möhippan