Internetträffen

Jag hade chattat med en kille en längre tid på en site på nätet. En helt ”oskyldig” site, som inte hade det minsta med sex att göra. Dock hade vårt samtal med tiden dragit åt det hållet mer och mer under tidens gång. Efter oändliga timmar vid datorn och vid telefonen hade vi nu bestämt att träffas. Båda var vi väldigt nervösa och jag hade förstått, även om han inte sagt det rakt ut, att han var ganska oerfaren trots att han lyckats producera fram tre barn och var nästan 10 år äldre än mig. Han ansåg mig vara ”extremt erfaren” som han uttryckte det, trots att jag egentligen inte ansåg mig vart ute på några extrema äventyr. Bara ”vanlig sex” i olika ställningar + någon trekant då och då.

Nåväl, vi hade stämt träff på parkeringen utanför mitt jobb och efter jobbet gick jag in i duschen och tvagade mig noga och länge medan fjärilarna dansade i magen och även en bit ner. När klockan slog fem tittade jag ut genom fönstret och såg där en blå Volvo komma in på parkeringen, jag skymtade även en mörkhårig man vid ratten. Jag tog på mig min jacka, drog några djupa andetag och styrde stegen mot dörren. Flera gånger medan jag gick de 20 metrarna mot ytterdörren funderade jag på att stanna kvar inomhus och ”gömma mig”. Plötsligt var han ingen ”på andra sidan skärmen” längre. Nu var han en verklig man! En levande människa! Det är så enkelt att sitta och fantisera och berätta fantasier och erfarenheter för någon via en dator och som man aldrig träffat. Nu satt han där i sin bil och väntade på mig, då känner man sig ganska liten!

Dock tog jag mig samman och gick rakryggad ut genom dörren och stegade rakt fram emot hans bil. Han klev ur bilen och det kändes som jag träffats av ett knytnävsslag. Han var perfekt helt enkelt. I a f utseendemässigt! Jag drog ett djupt andetag och gick raka vägen till honom, gav honom ett leende och sträckte fram handen till ett handslag.
- ”Hej! Det är jag som är Anci!”
- ”Hej” fick jag till svar.
Han verkade lika nervös som mig och jag visste att han är väldigt blyg så jag tänkte att det är väl bäst att jag tar kommandot nu annars blir vi väl stående här hela dagen.
- ”Nå, ska vi åka nånstans och äta lite” frågade jag.

Han gick in i bilen och startade motorn. Vi pratade lite om allt möjligt och tillslut stannade han bilden vid ett litet, ganska undanskymt café. Vi konstaterade över en kopp kaffe vad mycket lättare det är att prata när man inte ser varann och att vi båda kände oss ganska dumma när vi tänkte på att den ene vet den andres heta fantasier och vice versa.

Efter mycket ”slöprat” och fåniga leenden så tänkte jag att nu får det bära eller brista! Jag lade min hand över hans och han ryckte till som han fått en stöt genom kroppen och blev alldeles röd. Jag föreslog att vi kanske skulle åka hem till honom och fortsätta prata där. Han sa inte så mycket men reste sej genast upp och gick ut till bilen.
På vägen lade jag en hand på hans lår och såg att han redan fått en bula innanför byxorna. Jag skrattade lite inombords och tänkte att det verkade lovande det jag såg. Jag drog handen över hans stånd i en lätt smekning samtidigt som han parkerade bilen.

När vi kommit in till honom så satte vi oss i soffan och han undrade om jag verkligen tagit med mig några dildos som jag sagt att jag skulle göra. Jag tog upp min väska och tog upp de tre jag hade med mig. Jag visste att han aldrig sett några sådana i verkligheten och han stirrade på dem och undrade om han kanske, kanske kunde få använda en av dem på mig så småningom. Jag som redan var våt och kåt svarade ”självklart, det räknar jag med”! Jag kunde nästan se hur det ryckte till innanför hans byxor vid mitt svar.

Han kröp närmare mig och jag lade handen bak hans nacke och började smeka hans hår och närmade mig försiktigt hans mun. Mmmm han var skön att kyssa, mjuka varma läppar som riktigt sög på mina. Försiktigt smekte jag honom över överkroppen och under hans tröja. Helst av allt ville jag slita av honom alla kläder snabbt och kasta mig över hans kuk och ge honom en riktig avsugning, men jag var lite rädd för att ”skrämma” honom så jag fick stålsätta mig och ta det lugnt. Hans händer började lite försiktigt smeka mina axlar och en liten bit nedåt. Jag fick nästan hjälpa till för att han skulle våga ta i mina bröst! Efterhand blev han djärvare och smekte mig under min top. Jag tog tillfället i akt och knäppte upp hans byxor med ena handen medan jag nöp i hans ena bröstvårta med den andra. Han njöt… jag njöt… jag njöt av att kunna få honom så kåt. Jag tog av honom hans tröja och byxor och tog samtidigt av min top och BH. Han lade sej i soffan och jag började bearbeta hans kuk med mina händer utanpå hans boxer.

Jag tog av honom dem och nu låg han naken framför mig med ett otroligt stånd. Han var så läcker att se på. Jag var så kåt nu. Ville kasta mig över honom, ge honom all min kåthet, men jag väntade och tog det lugnt. Ville att han skulle få njuta av en skön avsugning först.

Slickade försiktigt utmed undersidan av skaftet, sög in hans pungkulor i munnen och roterade försiktigt med tungan. Runkade honom mjukt, tog tillslut in så mycket av hans kuk i munnen som jag klarade av och sög honom i långa, mjuka drag. Efter bara någon minut så varnande han mig att han var på väg. Jag sög hårdare och snabbare och han sprutade sin varma säd ner i min hals. Han fick andas ut i ett par minuter, sen satte han sig upp och vi gick ut i sängen. Där lade jag mig ner, raklång på rygg och han lade sej bredvid. Jag förklarade för honom att jag älskar hårt och snabbt och mycket! Han smekte mina bröst och stenhårda bröstvårtor, lekte med tungspetsen över dem, sög in dem i munnen. Jag nästan skrek att jag ville känna hans hand mellan mina ben.

Tillslut letade sej ett försiktigt finger ner och jag hade kåtat upp mig så enormt att jag var på bristningsgränsen. Hans finger hittade min klitoris och jag kände hur orgasmen sköljde genom hela mig, het och brännande! Jag såg på hans förvånade ansikte och förklarade att jag vart stenkåt sen i morse. Bad honom fortsätta. Bad om fingrar, om tunga, om kuk! Han började försiktigt slicka mig och det var helt underbart! Han förde in ett finger i min fitta och jag fick be om djupare, fler fingrar, hårdare! Han hade tillslut fyra fingrar i min plaskvåta fitta och han knullade mig stenhårt samtidigt som han sög in min klitta i munnen och jag nöt och kved som aldrig förr. Så underbart! Så skönt! Plötsligt kom orgasmen som från ingenstans, den bara sköt ur min kropp och jag skrek rakt ut.

Nu tog han plötsligt över kommandot, han vände på mig, tog tag i mina höfter och drog mig upp så jag stod på alla fyra. Så sköt han in sin kuk i mig, hårt in till roten direkt. Äntligen hade han fattat att jag ville ha det hårt och djuriskt! Han knullade mig stenhårt från första början, hans pung slog mot min klitta och jag tror att vi båda två skrek och stönade om vartannat. Det var så jävla skönt! Han började massera min klitta och jag befann mig nånstans där jag aldrig varit förr. Nånstans där verkligheten flöt ihop med stunden. Jag bad om ett finger i baken och han stannade upp en sekund och frågade om jag var säker. Det var jag. Jag älskar att fyllas i båda hål samtidigt och han började genast att försiktigt smeka och slicka mitt bakre hål. Ett finger gled in och jag skrek närapå av njutning. Han började knulla mig i fittan igen och det var så skönt… det går inte att beskriva. Så underbart! Ett finger till började jobbas in och snart hade han tre fingrar i mej.

Han drog sej ur mig och började knulla min fitta med sin tunga samtidigt som han masserade min klitta. Jag orkade knappt stå kvar på knä längre. Hela jag skakade av njutning!
Plötsligt slutade han bara och gick iväg. Jag låg flämtande kvar och undrade vad han höll på med? Skulle han bara lämna mig såhär mitt uppe i?

Jag hörde att han kom tillbaka men jag orkade inte vrida huvudet och titta på honom. Dock hörde jag ett blixtlås dras upp och jag förstod att det var min väska han hämtat, där låg ju mina tre sköna dildosar. En liten för analen, en ”normal” och en jättestor. Han satte sej på knä mellan mina ben där jag låg på mage med vitt särade lår och drog med handen från min klitta till min anal. Så förde han in sin kuk i min fitta försiktigt och jag försvann snabbt upp till himmelska höjder igen. Han förde snabbt in två fingrar i baken på mig och började knulla mig med dem. Efter en liten stund så bytte han ut dem mot analstaven. Han började knulla mig hårdare och det var så jävla skönt. Jag kan inte beskriva det på nåt annat sätt än att det var så jävla skönt! Jag bad honom att knulla mig i baken och han svängde runt mig på rygg, han ville se mina ögon när han knullade mig.

Han förde upp mina knän mot mina bröst och började försiktigt pressa sitt ollon mot min bak, han gled in en liten bit och stannade upp. Jag njöt ohejdat, det gjorde lite ont, men var så skönt! Han pressade sakta på tills hela var inne, då började han försiktigt att knulla mig med långa tag. Jag bad honom snart ta mig hårdare och han var inte sen att lyda. Han knullade mig så hårt att hela sängen knakade. Jag masserade själv min klitta och han tog tag i den ”normalstora” dildon och pressade in den i min fitta. Åhhh… Jag skrek, jag kom, jag kom…åhhh…jag kom så det svartnade framför ögonen. När min orgasm lagt sej kände jag hur han växte i mig och han började vråla och pressa sej stenhårt mot mig. Jag kände hur hans sperma slungades ut ur hans kuk och in i mej.

Han sjönk ihop ovanpå mig och andades tungt. Vi var helt dyblöta och hala av svett båda två. Efter en stund gick vi in i duschen och jag bad honom ta med sej den stora dildon och om han var snäll kanske han kunde få fista mig…

Kommentera Internetträffen