Gästen

Detta hände för ganska exakt 21 år sen. Jag hade precis gjort slut med min kille för att han hade vid flertalet tillfällen satt på sitt ex, det var ingen större förlust. Visst var han snygg men en riktig mes. Gillade mest att sitta vid tv på helgerna eller spela dataspel, en tvättäkta nörd. Sexet var väl inte det bästa heller men vid 16 års ålder hade man väl inte så stora förväntningar.

Jag bodde vid tillfället i en mellanstor stad med bra utbud vad det gäller att roa sig. Jag hade redan varit på dom flesta klubbar då jag såg ut att vara mycket äldre än 16. En del vakter visste hur gammal jag var men eftersom jag aldrig drack sprit och gick hem ganska tidigt så såg dom lite mellan fingrarna i mitt fall. Den här kvällen var inget undantag. Jag vinkade glatt åt killarna i dörren, betalade och gick in. Det var ganska mycket folk fast klockan bara var 21.30 och många kände jag igen. Jag gick till baren och beställde det vanliga, färskpressad apelsinjuice med mycket is. Killen i baren var ny så han tittade konstigt på mej och skulle troligtvis fråga om leg när Peter böjde sig över disken och gav mej en kindpuss.
-Hej hjärtat är du här ikväll, vart har du Jonas? Jag gjorde tummen ner och log.
-Jag dumpade honom, han hade lite svårt att hålla fingrarna borta från exet.
-Hoppas att du får kul ändå, några du känner sitter i restaurangen om du vill ha sällskap?
-Tack men inte just nu, kanske senare.
Juicen var serverad så jag tog den och satte mej till rätta vid ena änden av baren. Här hade man en bra utsikt, vilka som kom och gick och så visste jag att Peter höll lite koll på mej. Peter, 6 år äldre än mej, klasskamrat med min bror på universitetet såg mej som en lillasyster och jag såg honom som en bror. Visst var han snygg men inte riktigt min smak av kille. Lite för välpolerad och “tråkig” lite av en nörd han ocskå fast med humor och ett socialt liv.

När klockan närmade sig 23 var det ganska mycket folk som kommit, många av dom var vänner till min bror och dom kom fram och hälsade. Två killar som jag hade sett vid flertal tillfällen stå och titta på mej gick fram till min bror och hälsade. Tydligen kände dom varandra för det blev ett himla ståhej och ryggdunk.

Peter kom över till min sida med ett nytt glas juice.
-Din bror med sällskap har ett bord i resturangen och han vill att du kommer dit och gör dom sällskap.
-Jag känner ju knappt någon av dom, gör du?
-Flera av dom går i vår klass och är hyggliga killar. Klart du ska gå dit, jag tror att Anders förväntar sig det av sin lillasyster.
-Jag kan ju inte komma med ett glas juice, gör någon läcker alkoholfri drink till mej då så ska jag tänka på det. Peter blinkade till mej och gick. Efter några minuter kom han tillbaka med en drink som han ställde på disken.
-Nu har du inget att skylla på, varsågod. Gå nu till din bror han vinkar till dig. Jag smakade på drinken på väg till bordet och kände att den inte var helt alkoholfri så jag vände mej mot baren men Peter bara log och tittade i taket, helt oförstående.

Jag satte mej ner vid bordet och blev snabbt presenterad av min bror. Han såg till att sitta vid min sida och höll koll på killarna. Många av dom tittade på mej och log. Anders böjde sig mot mitt öra.
-Dom vet inte att du inte har åldern inne och jag tycker inte att dom behöver veta det, eller?
-Jag tänker då inte säga nått, då blir jag bara klappad på huvudet som om jag vore en barnunge och det klarar jag mej utan.
Hela kvällen så såg Peter i baren till att jag fick en ny drink så efter ett tag blev jag rädd att jag skulle bli onykter. Jag reste mej upp och gick till baren.
-Jag hoppas inte att du har planer på att fylla mej?
-Absolut inte, det är så lite alkohol i att det skulle gå åt 50 drinkar på rad för att du skulle bli onykter, du kan dricka med gott samvete.

Klockan började närma sig 01 och jag bestämde mej för att gå hem. Min omtänksamme bror tyckte inte att jag skulle gå riktigt än.
-Mor och far är ju inte hemma så dom vet inte hur länge du är ute. Du kan stanna så länge jag är här, eller?
Jag tvekade lite, hur sent skulle han stanna?
-Blir du kvar länge eller, dom stänger ju inte förren 04 och så länge vill jag inte vara kvar.
-Vill du gå hem så låter jag några av killarna följa med dig hem eller sätter dig i en taxi?
-Bra onödigt med en taxi dom metrarna hörrö, någon kan följa mej hem.
Anders vinkade till sig en av killarna som jag sett tidigare i baren, en av dom som kollat in mej. Han viskade något i örat och fick en jakande nick till svar.
-John följer dig hem, han hade ändå tänkt att gå. Han ska förresten sova över så du behöver inte vara rädd att vara ensam.
-Kul dö, varför sa du inget innan?

Jag nickade till John att jag var färdig att gå. Han tog min bricka och hämtade våra jackor. Jag vinkade hejdå till alla vid bordet och fick en jättekram av brorsan.
-Inga dumheter nu, John frågade om du var singel, tänk på att han är 6 år äldre än dig. Han log ett snett leende. Jag slog till honom på armen allt vad jag kunde.
-IDIOT vad tror du om mej?
-Jag vet att du inte är oskuld iallafall, Jonas spider skitrykten om dig att du är nymfoman.
-Jag ska skära picken av den jäveln nästa gång jag ser honom. Nu var resten av kvällen förstörd jag förstod varför alla tittade på mej och log. John kom med jackan och helt plötligt ville jag ta en taxi hem. Anders såg min min och klappade mej på ryggen.
-John vet att det inte är så, det är Jonas kusin, han vet vilken lögnare Jonas är. En lättnadens suck kom över mina läppar.
Utanför nattklubben kände jag att den lilla sprit jag hade druckit faktiskt steg mej åt huvudet och jag tog ett stadigt tag i John´s arm

Inte ett ord växlades hela vägen hem, jag hade nog med att följa med hans snabba tempo. Väl hemma låste jag upp och gick in med John i släptåg. Jag stod och höll mej i dörrposten, nu gungade rummet lite och jag började känna mej illamående. Jag rusade iväg till toa och han precis fram.
John stod utanför och knackade försynt på.
-Är du okej? Vill du ha hjälp med något? Vad svarar man på det? Visst ville jag att någon kom och klappade om mej och talade om att det inte var så farligt. Plötslig kännde jag mej som 10 år igen och önskade att jag aldrig tagit emot drinkarna, jag var ju inte van vid sprit.

Sakta öppnades dörren och jag kände att någon baddade mej i ansiktet med en våt handduk.
-Hur mycket drack du egentligen?
-Ingenting, eller inte mycket. Peter lovade att jag inte skulle bli full men jag tål tydligen ingenting. John lyfte upp mej och bar in mej i mitt rum. Sakta satte han ner mej och började bädda upp min säng. Benen bar mej inte utan jag sjönk ihop på golvet. Som i en dimma hörde jag att John pratade med någon i telefonen. Det lilla jag uppfattade av samtalet så hade han lovat att stanna hos mej tills min bror kom hem.
Han klädde av mej och bäddade ner mej, plockade fram en filt och lade sig till rätta i min soffa.

Jag vaknade efter 2 timmar och mådde ganska bra. Jag gick ut till badrummet och tvättade av mej. Tillbaka i mitt rum såg jag att John sov gott. Filten hade åkt ner på golvet och avslöjade en vältränad kropp, helt fascinerad av vad jag såg märkte jag inte att han tittade på mej.
-Gillar du det du ser? Jag hoppade till och vände mej bort.
-Förlåt det var inte meningen att stå och glo så där, jag skulle lägga över dig filten bara.

Jag böjde mej ner och tog upp filten och lade den över honom. Han reste sig till hälften ur soffan och kysste mej. Jag blev överraskad men drog mej inte undan, det kändes så rätt men ändå så fel. John var min brors vän, 6 år äldre och väldigt mycket mer erfaren än jag, ändå hoppades jag att han skulle fortsätta. För att visa att jag samtyckte till vad det nu var han hade i tankarna så lade jag en hand om hans nacke. Kyssen djupnade och jag kröp ner i soffan. Jag låg på honom och han smekte min rygg. Plötsligt stelnade han till.
-John, vad är det?
-Det går inte, du är min kusins ex. Han reste dig upp i sittande ställning med mej i knät.
-Det går visst. Vad är du rädd för? Att ryktet han sprider om mej är sant?
-Jag VET att det inte är sant, eller?
-Det är INTE sant. Om han tror att man är nymfoman om man särar på benen i 3 minuter medan han juckar som en kanin så har den grabben ingen verklighetsuppfattning.

John tittade på mej med stora ögon.
-På honom låter det som om han är världsvan. Jag vet inte vad jag ska säga.
-Säg inget, visa mej istället hur det ska vara. Enligt dig.

Han fortsatte smeka min rygg och kysste mej försiktigt för att se hur jag reagerade. under mej kände jag att han började bli upphetsad. Sakta gungade jag fram och tillbaka för att visa att jag kände hans upphetsning. Han stönade till och började utforska min kropp med sina händer. Han kysste mej på halsen och ner mot mina bröst. Mjukt tog han tag i mitt ena bröst och slickade försiktigt på min styva vårta. Jag krökte ryggen för att han skulle komma åt bättre då sög han in den i munnen.

Han tog ett stadigt tag om mina skinkor, reste sig och gick bort till sängen. Han klev upp i sängen och satte sig mitt på med mej fortfarande i knät.

-Jag vet att du inte är oskuld men vi tar det försiktigt i alla fall. Jag är ganska…välutrustad. Jag tittade ner och hickade till. Det han sa var en underdrift. JAG hade iallafall inte sätt någon så stor.

3 svar to “Gästen”

 1. Wild Cat:

  Nej..Var är resten?

 2. Horny Man 666:

  Lite för kort

 3. knugen:

  hehe..ja du måste även blivit upphetsad i skrivande stund stavar sett med ä “sätt” …
  ..hehehe

Kommentera Gästen