Fantasin

Jag klev in i bussen och satte mig på ett säte ganska långt bak och pustade ut. Hade haft en trevlig men intensiv helg hos min bror och hans familj. Nu började den långa resan hem. Det finns väl roligare sätt att tillbringa tiden på än 8 timmar på en buss. Men det var i alla fall ett billigt och helt OK sätt att resa på.

Satt och slumrade och vaknade till varje gång bussen stannade i en ny stad för att släppa på och lämna av resenärer, men somnade snart in igen.

Plötsligt vaknar jag av att en hand smeker mitt ena bröst. Jag rycker till och genast kommer en hand mot min mun. Jag försöker se vem det är, men det har blivit mörkt i bussen så jag ser bara konturer. Jag tar tag i handen som ligger över mitt bröst för att slita bort den, men då greppar den tag hårdare, så hårt att det gör ont! Jag börjar bli förbannad, vad är det för idiot som tror han kan komma här och tafsa mig på brösten?? Jag börjar kämpa emot, men han är stark

Handen över min mun pressas hårdare och han sliter upp min blus och för in handen rakt in under min BH, hittar min bröstvårta och börjar hårdhänt massera den. Det gör ont, men jag börjar känna en annan känsla och den känslan gör mig riktigt förbannad. Sitter jag här och bli kåt när en helt okänd man våldför sig på mig??

Han får tag i min halsduk som ligger i mitt knä och stoppar in en del av den i min mun och sen bilder han den runt mitt huvud. Han täcker för både mun och ögon. Han är i alla fall så pass medmänsklig att han lämnar näsan fri så att jag ska kunna andas ordentligt. Mina händer för han bak min rygg och binder ihop med något jag inte vet vad det är. Nu är jag ordentligt arg!!! Jag blev aldrig rädd, bara arg.

Han för ryggsätet bakåt och lägger sej över mig för att jag inte ska kunna röra mig, jag försöker tappert sparka honom, men det är inte det lättaste. Hans händer har tagit sig in under min BH och öppnat den. Nu känner jag hur han hårdhänt sliter och drar i brösten, hans mun hittar min ena bröstvårta och biter hårt i den. Jag vill bara skrika högt av smärta, men också av ilska, för jag känner hur jag börjar bli våt mellan benen.

Hans hand söker sej neråt och placerar sig rakt över min varma mus, han gnuggar mot den med hela handen och jag känner hur jag börjar mjukna och faktiskt, det är skönt!! Han känner hur jag börjar slappna av för hans grepp om mig minskar något… Hans händer går innanför byxlinningen och han smeker min klitoris genom trostyget. Nu har han satt sej i sätet bredvid mig. Jag känner hur min kåthet byggs upp fort och mitt hjärta dunkar hårt. Samtidigt är jag fortfarande förbannad, men mest på mig själv för att jag sitter här och låter mina safter flöda för en totalt okänd man jag inte ens vet hur han ser ut?

Han fortsätter att hårdhänt smeka min klitoris och hans fingrar tar tag i troskanten och viker den åt sidan. Utan pardon för han 3 fingrar rakt in i mej och börjar föra dem hårt och snabbt ut och in. Åhh, det är så skönt. Han väser i mitt öra: ”Nu vill du allt suga kuk va? Känna en hård, stor, varm, pulserande kuk i din lilla mun…
Jag nickar. Han säger att om jag lovar att vara tyst så ska han ta bort halsduken. Jag lovar, jag vill inget hellre än att få känna hans kåta kuks smak.

Han tar bort halsduken, men låter den sitta kvar över ögonen så jag inte ser vem han är.
Han lutar sej tillbaka i sätet och jag hör hur dragkedjan dras ner och han tar min hand och lägger den på sin kuk. Den känns stor, han tar tag i min nacke och trycker ner min mun mot den, jag sticker ut tungan för att reta honom lite genom att slicka lite lätt på ollonet, men han är inte på det humöret. Han pressar ner mitt huvud så den glider djupt ner i halsen på mej. Jag hostar till, men han bryr sej inte, utan håller mitt huvud nertryckt över hans kuk. Jag har den i mej ända till roten och börjar på panik, jag får ingen luft!!

Han märker hur jag börjar vrida på mig och släpper taget så jag kan andas igen, men bara så pass länge så jag får luft, sedan pressar han ner mig igen. Han juckar hårt med sina höfter mot min mun och jag känner hur han rycker till och sprutar långt nere i min hals. Han släpper taget om mig och jag känner hur hans sperma rinner nerför mina mungipor, jag kan inte torka bort det eftersom mina händer fortfarande är bundna. Så det får rinna

Han tar tag i mej och knuffar mig bakåt i min plats igen. Jag känner hur han reser sig upp och krånglar sej ner mellan sätena, ner på golvet, mellan mina ben. Han tar tag i mina byxor och trosor och drar av dem, han låter dem sitta kvar runt fötterna. Han särar mina ben, tar tummarna och särar på mina blygdläppar och lutar sej framåt. Jag väntar på att få känna hans tunga och kan knappt bärga mej. Men istället blåser han hårt rakt på min klitoris och det är underbart skönt. Jag rycker till i hela kroppen, så skönt är det!

Hans fingrar glider in i mej igen och knullar mig hårt och snabbt. Mina safter flödar… han lutar sej framåt och biter tag i min stora klitoris. Det gör ont, men är ändå så skönt!! Det är så skönt att det nästan svartnar för mina ögon, jag har aldrig förr varit så här kåt och jag vill bara skrika rakt ut. Han säger att han skulle ge vad som helst för att ha en löskuk att köra upp i mej nu. Jag har ju en i väskan!! Min trogna följeslagare.. Han sliter tag i min handväska och inom bara några sekunder har jag den grova löskuken uppkörd långt upp i min våta fitta. Han drar igång vibratorn och sliter upp mina byxor och trosor igen, tar av min ögonbindel, lossar mina händer och säjer: Här ska vi av.

Jag hinner inte ens tänka utan följer honom lydigt, men har svårt att gå på mina darrande ben. Han släpar iväg mig till en bil som står parkerad en bit bort, knuffar in mig i framsätet och säger till mig att ta av mig byxor och trosor. Jag sätter upp hälarna i stolen så han ska ha ordentlig tillgång till mitt våta inre som skriker efter beröring. Han startar bilen och ber mig att smeka och knulla mej själv med staven tills vi är hemma, men jag får under inga omständigheter komma. Åhh, jag kan inte låta bli att stöta staven hårt ut och in i mej själv, jag vill så gärna komma, jag är så nära.

Som tur är så är det ingen lång bilresa utan inom några minuter kör han in i ett garage och parkerar. Han lutar sej över mig, gnuggar sina fingrar mot min klitoris som är alldeles våt av mina safter och för dem sedan in i min mun så jag får smaka på mig själv! Han kliver ut ur bilen, går runt och öppnar dörren på min sida, hjälper mig ut, tar av mig mina byxor och trosor helt och hållet. Nu står jag där i tennisskor och jacka bara. I vanliga fall skulle det kännas väldigt dumt, men jag har inte en tanke på det, allt jag tänker på är att få känna hans hårda kuk långt uppe i mej. Jag måste behålla dildon i mej hela vägen till hans lägenhet och jag kniper för fullt med låren för att den ska stanna kvar.

Jag känner hur mina safter rinner nerför mina ben när jag försöker gå uppför trappan till hans lägenhet. Halvvägs uppför trappan stannar han mig och böjer mig framåt, jag tar tag i trappan med händerna och han står bakom mig och tar tag i min dildo, för den hårt ut och in några gånger och jag kan inte låta bli att stöna högt. Han lutar sej framåt och suger in klitoris i sin mun. Åhhh jag vill komma stönar jag, jag orkar inte, jag måste få komma. Då slutar han kvickt och drar ut dildon ur mej och säger åt mig att gå vidare.

Vi kommer in i hans lägenhet och han tar av mig på överkroppen, nu står jag helt naken och jag bönfaller honom att knulla mig hårt och vilt här och nu! Han har ett litet leende på läpparna och leder mig in i sängkammaren. Han ber mig krypa upp på knä i sängen och ställa mig på alla fyra, vilket jag mer än gärna gör. Genast känner jag hur min dildo sätts på plats igen. Åhhh det är så skönt. Han lägger sig på rygg under mig och ber mig sätta mig på hans ansikte.

Hans tunga går snabbt, snabbt över min klitoris och när han suger den hårt in i munnen samtidigt som han snabbt och hårt knullar mig med dildon så kommer jag. Jag skakar i hela kroppen och skriker rakt ut, äntligen kommer jag, jag har varit så kåt i flera timmar. Hans ansikte blir alldeles nersölat av mina safter och han reser sig upp medan jag sjunker ner på mage i sängen. Han lägger sej på min rygg och låter sitt ollon peta i min öppning, med ett hårt tryck är han inne i mej. Han kommer ända in. Åhhh, han är stor, men så otroligt skön. Jag känner hur jag börjar tända till igen. Åhhh, det är så skönt, jag vill bara ha mer och mer, snabbare och hårdare.

Efter en liten stund så drar han upp mig på all fyra igen, hans hand glider ner runt min höft och börjar hårt smeka min klitoris, jag juckar emot med all kraft. Åhhh så skönt! Han drar sig plötsligt ur mig och jag gnyr till, men hans sköna kuk ersätts genast av dildon. Han knullar mig hårt med den samtidigt som han börjar slicka mitt bakre hål. Jag gnyr av kåthet, vill bara gråta av njutning, det är helt underbart. Han smörjer in mitt bakre hål med mina safter och börjar försiktigt jobba sig in med ett finger.

Jag är tokig i ett finger där bak så snart är han helt inne med sitt finger, genast kommer det ett till och ett till. Till slut har han jobbat in tre fingrar, då drar han ur dildon ur min fitta och sätter den mot anal. Sakta, sakta pressar han i den i mej, det gör lite ont, men är samtidigt så skönt att jag stönar rakt ner i kudden. Han börjar sakta knulla mej med den och jag ber om att få hans kuk i fittan samtidigt. Han kör in den med en hård stöt och knullar mig totalt vansinnig. Jag skriker rakt ut och får orgasm på orgasm.

Han vänder på mig och ställer sig på knä mellan mina ben som han drar isär så mycket han kan, han drar ut dildon ur min bak och kör istället in sin hårda, stora kuk. Han knullar mig hårt och brutalt samtidigt som han knullar mig med fyra fingrar i min fitta. Jag smeker min klitoris. Jag känner hur han börjar växa inom mig och jag smeker hårdare och snabbare. Han knullar mig nu i vansinnestempo och jag känner hur han pressar sej hårt, hårt mot mig och tömmer sig långt inne i min bak med ett vrål. Strax därefter kommer jag igen.

Han drar sej ur mig och lägger sig tungt över mig, vi somnar så. Med hans sperma rinnande ur mig och med kåtlukten vibrerande i luften.

Tidigt nästa morgon vaknade jag av en skön känsla mellan mina lårMmmmmm… jag hade tydligen haft våta drömmar! Men sekunden efter känner jag hur en mun suger sig fast över min klitoris och jag blir genast medveten om gårdagen och vad som hade hänt! Jag rycker till lite och märker att mina händer var fastspända i sängstolparna och mina ben likaså. Jag ligger och tittar ner på det mörkblonda huvudet som guppar upp och ner mellan mina lår och känner hur njutningen sakta men säkert stiger i mig. Han tittar upp, hans ansikte är vått av mina safter, han ler ett strålande leende och hans ögon glittrar. Han kryper upp över mig och kysser mig med ett God morgon Kåtis

Han lägger sig över mig och pressar sej försiktigt in i min fitta, han rör sej försiktigt ut och in i mej och jag njuter. Njuter i mitt yrvakna tillstånd. Han sträcker sej över mig och lossar mina händer så jag kan lägga armarna om honom o smeka hans rygg…. Efter ett mjukt och skönt knull tömmer han sej i mej. Han ligger kvar på mig med näsan i min halsgrop och andas ut. Efter en stund rullar han av mig och lossar mina fötter. Vi lägger oss tätt intill varann, han ligger bakom mig och håller om mig. Vi somnar så

Jag vaknar igen när klockan är 11.00, vaknar av att något slamrar ute i köket. Jag går upp och tar hans morgonrock som hänger på ena sängstolpen, går ut i köket, där står han och håller på att ladda kaffebryggaren. Helt naken! Jag står länge i köksdörren och tittar på honom, detta är första gången jag får tillfälle att riktigt titta på honom, han är vacker! Men jag känner mig förvirrad! Vad gör jag här? Vad kom det sej att han mer eller mindre våldförde sig på mig på bussen igår och knullade mig stenhårt inatt…. När han i morse älskade med mig mjukt och passionerat? Vem är han? Vart är jag? Jag visste inte ens vilken ort jag befann mig på?

Han vänder sig om och får syn på mig där jag står lutad mot hans köksdörr… hans ansikte spricker upp i ett leende och han går fram emot mig, tar genast av mig morgonrocken och håller om mig. Hans händer börjar mjukt att smeka mina skinkor och jag känner hur njutningen stegrar sig igen. Hans mun går från min mun, ner över halsen, ner till mitt ena bröst och han tar min bröstvårta i munnen och suger försiktigt…
Plötsligt biter han till och jag skriker till lite av både smärtan och den plötsliga njutningen som sköljde över mig. Hans händer blir mer och mer krävande och hittar tillslut in mellan mina ben och hans ena hand börjar att smeka min fitta. Två fingrar glider lätt in i mej och han för dem nu ut och in hårdare och hårdare samtidigt som han fortfarande suger och biter i min bröstvårta.

Han ber mig sätta mig på köksbänken, den känns kall av stålet mot min bara hud, men nu är jag så kåt att jag inte märker det. Hans huvud letar sig in mellan mina ben och snart har jag hans tunga långt uppe i mej samtidigt som ett finger börjar att cirkla runt mitt bakre hål. Det är allt som behövs, jag kan inte stå emot längre, han är så skön. Jag kommer, jag kommer åhhhhhh han reser sig snabbt upp och kör hårt in sin kuk i mej och börjar hårt och besinningslöst knulla mig där på bänken. Han drar sig ur mig och tar mej med bort till köksbordet, han lutar mig över det så jag blir liggande på mage, med fötterna i golvet. Hans tunga är snabbt tillbaka i min våta fitta och han är snart och slickar i mitt bakre hål. Känner hur hans tunga tränger in i mej.

Hans fingrar har hittat in i min fitta igen och han knullar mej med dem i en rasande fart, jag känner hur en ny orgasm börjar ta fart i min kropp och han märker det också. Då slutar han plötsligt!!
Han reser sig upp och säger att nu ska vi äta frukost. Jag känner mig totalt förvirrad? Vad är detta? Vad händer med mig? Besviken drar jag på mig morgonrocken och sätter mig på stolen vid köksbordet. Han sliter snabbt av mig morgonrocken och säger till mej att i hans kök är kläder förbjudna. Han sätter sig bredvid mej och har under hela tiden vi äter frukost en hand liggande högt upp på mitt lår. Ibland som av misstag så kommer han när min vidöppna fitta. Men han varken säger eller gör något. Jag håller på att bli tokig och känner hur jag håller på att förlora kontrollen över mig själv fullständigt!

Efter vad som verkar som en evighet så har vi ätit klart. Han tar tag i min hand och leder mig ut i badrummet och slår på duschen, vi kliver tillsammans in i den och jag njuter hejdlöst av det varma vattnet som rinner nerför våra kroppar. Plötsligt tar han tag i mej hårt, trycker mig upp mot väggen. Lyfter upp mitt ena ben och kör hårt in sin stora kuk i mej…. Åhhhh..mina ben bär mig knappt. Jag orkar knappt stå upp och jag hänger över honom medan han knullar mig hårt, hårt. Med ett vrål tömmer hans sig i mej. Han drar sig ur och börjar mjukt kyssa mig över hela ansiktet. Han tar tag i tvålflaskan och börjar tvåla in mej, han tvättar mitt hår. Jag känner hur förvirringen bara växer i mej. Ena stunden är han mjuk och nästan älskande, nästa stund så nästan våldtar han mig? Men jag säger inget, jag njuter av det!

Han drar mig ut ur duschen och leder ut mig i sängkammaren igen. Där säger han till mej att lägga mig på rygg och smeka mig själv till orgasm inför honom. Jag är inte sen att lyda..han kastar till mej min dildo och jag hinner bara föra den in i mej innan jag kommer. Han står vid sängaveln och tittar med stora, kåta ögon på mig och runkar sin kuk som blivit stor och hård igen. När min orgasm ebbat ut börjar jag plötsligt känna mig skamsen, vad är det jag håller på med? Jag befinner mig hemma hos en total främling och har just smekt mig själv till orgasm framför hans ögon? Han står kvar och runkar sin kuk fortare och fortare, han tar tag i mej och vänder mig på alla fyra och ränner brutalt in sin kuk i mej och börjar knulla mej stenhårt från första början. Hans ena finger har hittat in i mitt bakre hål och han för fingret ända in till knogen. Jag förundras över mig själv. Jag blir kåt igen. Vem han än är så kan han konsten att få mig över gränsen om och om igen. Han hittar min dildo och trycker den hårt mot min anal samtidigt som han fortsätter knulla min hala fitta i samma tempo. Jag känner hur dildon glider in i min bak, det gör ont, jag skriker, men han bryr sej inte. Jag skriker av både smärta och njutning. Han börjar knulla mej med den hårt, hårt, hans andra hand börjar hårdhänt dra och massera i min klitoris och jag känner plötsligt hur han stelnar till och tömmer sej i mej igen.

Han lägger sej under mig och fortsätter knulla min anal med dildon, sätter på vibratorn, kör in 3 fingrar i min fitta och suger hårt på min klitoris…åhhhhhh…det är så skönt. Han är så underbar! Jag skriker! Jag kommer i den starkaste orgasmen någonsin. Hela min kropp skakar och jag känner hur tårarna forsar av njutning nedför mitt ansikte. Orgasmen vill aldrig ta slut. Den bara fortsätter och fortsätter. Jag kommer gång på gång.

Tillslut så faller jag ihop som en trasa i sängen, jag orkar inte komma mer. Jag är totalt slut! Han vänder på mig så jag ligger på rygg och lägger sig över mig, för in sin halvslaka kuk i mej, och ligger stilla över mig.
Han kysser mig och säger: föresten, jag heter Tom. Jag orkar bara viska “Anci” tillbaka. Vi somnar så. Men innan jag faller in i sömnens värld så hör jag honom viska: -Ikväll ska vi ut på stan, du ska få uppleva något Du aldrig fått uppleva förr, jag känner hur det pirrar i mej av förväntan, men orkar inte fråga…

Kommentera Fantasin