Bortom verkligheten

Hon såg ut från de höga fönstren. Tystnaden låg som en filt över rummet. Långt nedanför henne lystes gatorna upp av facklornas sken. Den lätta klänningen hängde över hennes kropp. Det mörka håret hängde löst över hennes rygg och axlar. De långa vida ärmarna nådde nästan ner till fållen på den vita klänningen. Så flor tunn att den antydde varje linje av hennes kropp utan att avslöja något. Ögonen glänste i det svaga skenet från facklorna, gav de stålblå ögonen en röd, nästan brinnande nyans. Och hon väntade.

En knackning hördes på dörren. När hon inte svarade på knackningen gled dörren upp och avslöjade en lång gänglig man. Om hon var månvit var han nattsvart. Hans hår låg längs ansiktet, svartare än svart. Väderbiten och gråögd sökte han rummet med blicken tills han fick syn på kvinnan vid fönstret. I mörkret utgjorde hon det ända ljuset. Han klev in och stängde dörren, läderklädd med ett svärd hängande vid sidan var det tydligt att han var soldat. Han väntade.

Hon såg sig om först när hon hörde dörren stängas. Hennes hjärta dunkade smärtsamt medvetet i bröstet. Hur länge sedan var det de sågs sist. Krig hade rasat och nu var han tillbaka för en kort stund. Hon gled fram till honom och placerade en kyss på hans ena orakade kind. Med van rörelse knäppte hon av svärdsbältet och ställde det i hörnet. Hon sköt för dörrens regel. Hon såg på hans slitna kropp och längtade efter att få ge honom det enda helande hon kunde ge.

Han rörde tankspritt vid kinden där hennes mjuka läppar hade rört honom. Han suckade av både sorg och längtan. I varje strid var hon hans ledstjärna. Varje strid han vann, vann han för hennes skull. Han märkte hennes blick på sig, log och började plocka av sig rustningen i läder. Hon såg på avvaktande, förväntansfull, lysten, i hennes blå ögon lyste en låga han väl kände igen.
När läderrustningen var av kände han hennes vana händer. De sökte sig till nacken, hon placerade en kyss i hans nacke och ledde honom till divanen.

Hon rörde vid honom igen, började långsamt massera han stela nacke och ärrade axlar. Sakta följde hon musklerna och kände hur knutarna under händerna försvann. Som på en ingivelse lät hon armarna glida utefter hans nacke som att hon kom att ligga mot hans rygg, sittandes på knäna. Hon drog in hans doft, placerade på nytt en kyss i hans nacke, lade kinden mot hans, sträv och borstig men med igenkännande. Hennes kropp darrade nästan av återhållen lust.

Han lät hennes varma söta doft strömma in i hans lungor. Hennes kind låg lutad mot hans. Han kunde känna hennes barm genom det tunna tyget, barmen trycktes mot hans rygg. Hon visste mycket väl vad som påverkade honom, hon lyfte bort kinden och började kyssa hans axlar och nacke. När hon la hennes händer mot hans bara armar kände han hur hon darrade. Han vände sig mot henne och såg hennes hungriga blick och längtansfyllda leende.

Utan ett ord reste hon sig från divanen och ställde sig framför honom. Hon började sakta dansa, en sinnlig och förförande dans. Hon såg hur hans andetag blev tyngre när han betraktade hennes dans. Klänningen böljade om hennes kropp, fladdrade och smet åt. Hon lät all hennes längtan efter hans kropp synas i den tysta enkla dansen. De svaga ljusen från staden fick hennes klänning att se ut som eld, den kändes som eld.

Han försökte sansa sig för att få luft, hennes kropp rörde sig i utmärkt balans. Så var hon mitt framför honom, hennes händer drog i snörningen till hans benläder. Han lutade sig fram och fångade hennes läppar i en kyss. Hennes händer avslutade sitt verk, blottlade hans kropp. Han kysste henne på nytt, utan att släppa hennes läppar hittade han snörningen som höll upp hennes klänning. Med ett svagt fladder föll det tunna, vita tyget, till golvet.

Nu var båda helt nakna. Nakna och fyllda av lust. Han höll henne intill sig, hon kysste honom där hon kom åt. Nafsade i skäggstubben samtidigt som hon smekte hans kön. Hans händer rörde sig över hennes bröst. Kittlande, lite retsamt smekte han dem. Kysste henne mellan dom, under, på. Alltid lätt och varsamt. Deras andning låg i perfekt synk, tynga och djupa. Hon kände hur hans händer rörde sig neråt. Smekandes nådde de hennes inre.

Försiktigt smekte han hennes lår, hennes mage och hennes kön. Vid varje beröring kysste han henne. Hennes händer hade stadigt tag om hans kön, smekte, ömsom försiktigt, ömsom bestämt. Långsamt så förde han henne ner mot divanen, fortfarande kyssandes, fortfarande smekandes. Han lade henne på rygg, förde händerna genom hennes hår. Hans läppar rör sig hela tiden över hennes kropp. Hennes hand smeker fortfarande hans kön, leder den till stående. Den andra handen har hon om hans nacke. De har hela tiden ögonkontakt.

Hon känner ett lystmäte, hennes inre skriker efter honom. Hennes hand har inte lämnat hans kön. En av händerna som drar genom hennes hår rör sig över hennes nakna kropp. När hans hand når hennes kön börjar handen smeka, stadigt, bestämt, lust. Hans hand smeker över hennes topp och dyker sedan in i en hennes inre. Hon stönar till och slutar sina ögon. Med sin hand om hans kön, styr hon den spända lemmen mot sitt väntande inre. Hans hand lämnar hennes inre, hans läppar sluter kontakt med hennes. En djup andning tillsammans, och så är han inne i henne.

Hennes händer hugger tag i hans hår, hon ger ifrån sig ett lust fullt ljud. Han rör sig långsamt, skjuter sig långsamt fram och tillbaka i hennes inre. Samtidigt smeker han henne med en djup medvetenhet, Han smeker över låren, brösten, magen till och med i knävecken. Händerna jobbar tillsammans.

Han rör sig snabbare i henne, hon blundar fortfarande samtidigt som hon börjar röra sig i samma rörelser. Tackten håller samma stadiga fart som deras andning. Hon fortsätter blunda, låter hennes händer utforska hans så välkända kropp. Han kysser henne gång på gång.

Hon håller hårt i hans hår, hela hennes kropp rör sig med honom. Han låter fingrarna löpa i jakt på nya gömmor som han bringa lust från. Deras kroppar gnids mot varandra.

Hon släpper hans hår och slår armarna om hans hals, drar honom till sig. Nu går det fort, hennes kropp börjar spänna sig.

Han känner hur hennes kropp ställer sig på helspänn, ända från huvudet ner till fötterna, in till hennes inre som spänner kring hans kön. Hans kropp drar ihop sig, knyter knutar av varenda nerv den hittar.

Hon känner hur pirret fortplantar sig, väntar, avvaktar.

Han känner hur en våldsam spänning uppstår i hans kön.

I hennes rysning, i hans sprut, en enorm orgasm som far genom deras kroppar. En jordbävning skälver genom dem. Under ett ögonblick, två ögonblick är de två en enda varelse. En enda varelse med samma känsel, samma syn, samma upplevelse. Orgasmen ebbar sakta ut, dess flodvåg dränerar alla diken. En enda varelse blir två.

Hon har fortfarande armarna om hans hals. Snart, mycket snart, måste hon ta på klänningen. Möta världen. Snart, inte än inte just nu. Ännu ett tag har de tillsammans innan plikten kallar honom från henne.

Han har ännu inte lämnat hennes inre, han håller henne tätt intill sig. Snart kommer krigen och slagen igen men just nu har han henne intill sig. Snart kommer hennes plikter kalla henne från detta nu.

Snart.

Hon såg ut mot gryningen, såg hur portarna öppnade sig för att släppa ut en ensam ryttare. Hennes kropp mindes hans närvaro. Hon lade händerna på sin mage och önskade. Staden låg ännu till ro, hennes stad, hennes rike. Den mörkt röda klänningen var tjock som draperier i tre lager. När de skulle ses igen visste hon, hon visste bara att det var snart. Tills dess låter hon hennes kropp minnas honom, minnas varje natt i hans sällskap.

Rösta på Bortom verkligheten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Bortom verkligheten