Vi försöker igen

Som jag berättat förut så blev våra sexorgier värre och värre. Efter sista gången sa Maggan min fru, jag känner mig som en hora när så många knullar mig. Jag försökte förklara för henne att när det gick för henne med en annan kuk i hennes fitta, när jag körde in min kuk direkt medans hon fortfarande hade orgasm var enda sättet för mig att få utlösning. Okey sa hon, vi åker bort några dagar, kopplar av och pratar om vad vi ska göra. Så vi tog bilen, åkte till Norrland, hyrde en liten stuga utanför Östersund. När vi sovit på natten, gick vi ut på morgonen, drack kaffe, pratade om vårt liv, jag sa att enda sättet för mig att få utlösning är när du har orgasm med en annan, när jag känner hans sperma i din fitta går det för mig. Vi åkte senare in till staden, handlade lite mat och sprit, kom tillbaka till campingen, åt lite och drack några groggar. Det hade kommit några norrmän, unga killar, dom hade satt upp ett stort tält nära oss. Dom satt utanför tältet och drack öl, det var fyra killar i 20 års åldern. Nu hade min fru fyllnat till lite, hon sa , gå dit och drick med dom, kanske det kan bli något. Okey sa jag, ta på dig dina stringtrosor och bhn som passar dig. Min fru är ju över 53 nu, men hennes kropp är fantastiskt vacker, hennes bröst är stora och fasta, hon är en sexgudinna. Jag gick över till grabbarna, frågade om dom bjöd mig på en öl, javisst sa dom, vi satt en stund och snackade, drack några öl, dom var lite fulla. Vill ni ha en grogg sa jag efter en stund, vi kan gå in till mig. Så gick vi in i vår lilla stuga, där satt min fru i stringtrosor och en minimal bh och smuttade på en grogg. Jag trodde killarna skulle svimma, dom stirrade så ögonen stod ut, jag skrattade och sa, det här är min fru. Maggan serverade oss alla en grogg, hon var nu lite full, vickade på stjärten, gungade med brösten, killarna bara stirrade. Vi drack några groggar, killarna var nu lite fulla, deras kukar stod upp i byxorna. Okey sa jag, ni får dra varsitt kort ur den här kortleken, högsta kortet får börja knulla henne, men hon ska ligga på sidan så ni får ta henne bakifrån, jag ligger på andra sidan och kysser henne och smeker hennes bröst. Snart hade dom dragit sina kort, killen som hade högsta kortet gick med min fru och mig till det lilla sovrummet, vi lade oss ner, Maggan viskade till mig, nu är jag kåt. Hennes bh och trosor hamnade på golvet, killen körde in kuken direkt, han kramade hennes ena bröst, jag det andra. Går det bra viskade jag till henne medans jag kysste och smekte hennes andra bröst, ja sa hon , det börjar att gå för mig. Nu fick hon orgasm, jag kände hur hon skälvde, killen sprutade en jättesats i henne, jag sa till honom, fort ut och ta in nästa man. Nästa grabb fick utlösning efter två drag, Maggans orgasm slutade inte, så när han körde in kuken gick det direkt för honom. Kille nr tre klarade kanske en minut, sen sprutade han också, Maggan var nu jättekåt, hon viskade till mig, mera mera. När den sista grabben satte på henne, han var bara 15 år hörde vi sen, första gången han knullade. Han var rena kaninen, det gick nu hela tiden för min fru, jag gick ut till dom andra, sa kan ni knulla mer, min fru är kåt. Nu var vi alla inne i sovrummet, när det gick för 15 åringen hade alla ståkuk igen. Vänta sa jag, lade Maggan på rygg och körde in min nu jättestora kuk i hennes blöta fitta, det gick fort för mig, hon hade orgasmer hela tiden, så fort jag drog ut kuken var nästa där. Nu sög två killar på varsitt bröst medans en knullade henne, det var fantastiskt att se på , min kuk var redan uppe igen. Till slut var alla utknullade, ingen klarade mer, grabbarna tackade för en fantastig kväll, dom hade alldrig varit med om något liknande. Dom skulle resa vidare nästa dag, tyvärr. När dom gått frågade jag min fru hur det kändes, jag är fortfarande kåt sa hon, det gick så fort för ungdomarna, jag hann inte riktigt med. Så jag började knulla henne, nu kunde jag knulla länge, det hade ju gått för mig en gång. Till slut kom Maggan i en våldsam orgasm, när jag kände den sprutade jag i hennes spermafyllda fitta. Dagen efter gick vi en promenad runt campingen, Maggan hade minimala shorts, ingen bh, bara en tajt tshirt, som visade hennes fulländade bröst. På vägen tillbaka stannade vi och snackade med ett par i 60 årsålden, dom satt utanför sin stuga och drack kaffe, vill ni ha en kopp frågade Inga som hans fru hette, vi satt och pratade, Kalle som han hette kunde inte sluta stirra på Maggans bröst, jag sneglade på honom, han hade ståkuk. Jag sa till Maggan, ta med dig Inga till vår stuga och laga lunch. När dom gått sa Kalle, din fru är den vackraste kvinnan jag sett. Ja sa jag, och den kåtaste också. Han såg på mig, frågade om vi provat partnerbyte någon gång, det har hänt svarade jag, har ni?Vi provade förr sa han, men min fru är ju för gammal nu, jag tror ingen vill ha henne, hon är 64 år och lite överviktig. Inga problem sa jag, om hon knullar mig får du knulla Maggan så mycket du orkar. Nu ropade dom på oss, vi gick dit, fråga din fru sa jag, min är det inga problem med. Han bad henne komma ut, jag vill fråga dig något. När dom var ute berättade jag hastigt för Maggan vad vi snackat om. Hon skrattade och sa, jag såg hans ståkuk, det gjorde även hans fru, hon undrade om jag får knulla honom för dig, dom har inte knullat på länge, han får inte upp kuken. När hon såg hans stånd tyckte hon synd om honom, därför frågade hon mig. Nu kom dom in, Inga var förlägen, röd om kinderna, hur blir det frågade jag Kalle?Om du vill ha henne ställer hon upp sa han. Nu var dom bägge generade, jag sa vi tar det lugnt, nu äter vi och tar några öl så vi lär känna varandra lite. Vi åt , drack några öl, stämningen var fortfarande spänd så jag sa, vi tar några groggar, det brukar hjälpa. Mycket riktigt, snart var vi alla lite berusade, min fru blir alltid kåt när hon är lite full, jag sa, ta av dig naken så Kalle får se att du är vackrare utan kläder. Snart stod hon naken, Kalle fick nästan kåtslag, jag sa till honom, av medkläderna, mina åkte också av. Det är bara du kvar sa jag till Inga, jag är så blyg sa hon. Okey sa jag, en grogg till. Maggan gick runt och serverade oss, hennes stora fasta bröst gungade, nu hade jag jättestånd, det droppade ur Kalles kuk, han var jättekåt, kom sa jag, Maggan kan sätta sig på din kuk, du behöver en utlösning. Så vi satt och tittade på dem, Kalle var så kåt, när min fru satte sig på hans kuk gick det direkt för honom, Maggan gick och tvättade sig, sperman rann ur henne. Orkar du mer sa jag till honom?Ja sa han, hon är fantastisk. Nu var Inga också lite full, snart var hon naken. Hon var ju lite mullig, stora bröst men dom var ju inte fasta längre, dom hängde lite. När Maggan kom tillbaka sa hon, om 10 år ser jag ut som henne, okey sa jag , vi måste knulla nu när du fortfarande är vacker. Där satt vi nakna och drack groggar, jag sa till Kalle att vi väntar på att din kuk ska resa sig igen. Knulla min fru så får jag stånd igen sa han, jag kände lite på henne, hon var inte redo för det, hennes fitta var torr. Vi dricker lite till sa jag, koppla av, klockan var bara 2 på eftermiddagen, vi har ingen brådska. Så där satt vi i det lilla köket och drack, min fru hånglade med Kalle, snart började hans kuk resa sig, då knackade det på dörren. Jag drog på mig byxorna, öppnade lite, där stod 15 åringen från kvällen före. Jag gick ut, frågade, är du kvar här?Ja sa han, två andra kompisar från Norge tältar här några dar, jag sover hos dem. Okey sa jag, du vill väl knulla min fru igen?Han rodnade, sa att jag ville bara hälsa på. Kom in sa jag, men du måste ta av dig kläderna direkt, alla är nakna därinne. Vi gick in, när han såg båda kvinnorna nakna, Kalles kuk var nu uppe igen trodde jag killen skulle svimma. Okey sa jag, av med kläderna, du är för ung att dricka sprit, men du får knulla så mycket du kan. Kläderna åkte av, där stod han med ståkuk, vi var ju ganska fulla nu så jag sa till honom, du måste knulla Inga först så hon blir blöt av sperma. Sen får du knulla min fru om du vill. Vi stod alla runt sängen och tittade på när han körde in kuken i Inga, knullade som en kanin, det gick direkt för honom, jag var där så fort han drog ut kuken, nu var fittan blöt av hans sperma, vi knullade sakta, jag kände att det började gå för henne, jag sög på brösten, då gick det för henne, hon kved, skönt skönt. Nu kunde jag inte hålla mig, jag sprutade en jättesats i hennes fitta. Sen gick hon på toa för att torka sperma, hon hade ju två satser i sig. Innan hon kom tillbaka knullade hennes man min fru, det gick för honom direkt igen. Nu började jag tycka synd om Maggan, hon hann inte få orgasm när Kalle sprutade efter några drag. Vi satt oss i det lilla köket, jag frågade 15 åringen om hans kompisar, dom är 19 år sa han. Har du berättat vad vi gjorde i går frågade jag?Han rodnade och sa ja. Okey sa jag, knulla min fru så du kan ta på dig byxorna, han hade en rejäl ståkuk igen, sen kan du gå och fråga dom om dom vill knulla. Maggan gick in i sovrummet med honom, vi satt kvar i köket med en grogg, snart var dom tillbaka, min fru sa att när hon började få orgasm gick det för grabben, nu var hon jättekåt. Kalles kuk var på väg upp, min också, men jag sa till grabben, gå och fråga om dina kompisar vill knulla, vi behöver hjälp. Han drog på sig byxorna och gick, jag sa till Kalle, knulla min fru nu, sen blir det kö. Inga och jag satt kvar och lyssnade när dom knullade, min fru var nu så kåt så hon fick orgasm när Kalle körde in kuken i henne, Kalle sprutade snart, det är så fantastiskt skönt när det går för henne, ingen vi har träffat och det har nu blivit många , kan hålla sig, när det går för henne går det för kuken som är i hennes fitta. Jag frågade Inga hur hon kände sig , vi satt och lyssnade på knullandet, hon sa det är flera år sen jag var så här kåt. Klarar du mer frågade jag?Ja sa hon, men helst med dig. Nu knackade det på dörren, jag öppnade och släppte in killarna, Kalle var nu tillbaka, Maggan var och torkade sperma, killarna stirrade på Inga, jag sa av med kläderna. Där satt vi alla nakna, grabbarna stirrade på Inga, jag förstod att han hade berättat om min fru, dom trodde att det var Inga. Jag tittade på killarna, en av dom hade den största kuk jag sett, den var enorm. Jag frågade honom, hur stor är den?Han sa generat att när han är riktigt kåt så är den över 23 cm. Herregud tänkte jag, klarar min fru hans kuk, den var också grov, nästan som en falukorv. Nu kom min fru från muggen, hade torkat bort sperman, när nykomlingarna såg henne gick det nästan för dem. Maggan serverade oss groggar, vickade på stjärten, gungade med brösten. Jag sa, har du sett hans kuk, klarar du den?Hon strök brösten mot honom, kände på hans kuk, sa inga problem. Jag såg i hennes ögon att nu var hon riktigt kåt, alla vi fem killar hade nu stånd. Kom sa jag, det är nog bäst att dom nya får en utlösning, annars går det för dom här. I sovrummet fanns det en liten dubbelsäng, Maggan lade sig på rygg och sa att hon ville ha den mindre kuken först, när han har sprutat går det lättare att stoppa in jättekuken, tyckte hon. Jag lade mig bredvid, drog upp Inga på min kuk, hon red mig sakta, vi tittade bägge på när den första knullade min fru, Maggan började få orgasm så det gick för grabben. Genast var killen med jättekuken där, min fru lyfte på stjärten, hjälpte honom att komma in. Inga och jag bara tittade, jag tänkte, klarar hon honom?Ingas man och 15 åringen stod och stirrade, bägges kukar var nu uppe, synen när hästkuken trängde in i min fru var otroligt upphetsande. Det gick nu hela tiden för Inga, hon stirrade på dom, nu var hela hans kuk inne, min fru stönade, det går hela tiden för mig, jag tror jag svimmar. Snart sprutade han en jättesats i henne, när han drog sig ur hade min fru slocknat, Kalle kastade sig över henne, knullade häftigt , sprutade snart. Nu hade Inga orgasm efter orgasm, när hennes man sprutade i min fru gick det för mig. När jag drog ut kuken var 15 åringen genast inne i hennes fitta, hon bara stönade, skönt skönt. Jag kysste min fru, hon öppnade sina blå ögon, frågade vad hände, orgasmen med honom gjorde att jag svimmade, när han sprutade i mig fick jag en orgasm jag alldrig känt, det blev helt svart, jag bara slocknade. Minns du inte att Kalle också knullade dig, nej sa hon, jag var helt borta. Nu tömde sig 15 åringen i Ingas blöta fitta, jag sa att vi behöver vila, vi tar en grogg. Där sitter vi alla i köket, Inga serverade groggar, Maggan var helt slut, hon kunde knappt stå. Sperman rann från fittan, hon orkade inte tvätta sig. Där satt vi och snackade, drack , vart mer och mer frispråkiga, ingen var blyg längre. Killen med jättekuken sa att han alltid drömt om det här, många som knullar en tjej, han sa att hans fästmö var i deras tält, dom hade varit i hop i två år, han hade flera gånger försökt att få henne med på gruppsex, hans dröm var att knulla henne när hon hade fittan full av sperma från andra män. Jag sa till honom att det var min dröm i många år, men min fru var så blyg, nu kan hon knulla hur många som helst, hon har blivit nymfoman, efter att vi hade första extramannen, har hon insett att hon behöver flera kukar. Killen tittade på mig, sa jag går och hämtar min tjej så kan vi prata. När han kom med henne blev hon rädd, vi satt ju alla nakna, halvfulla. 15 åringen hade gömt sig på muggen, hon var hans kusin. Maggan hade kvicknat till, hon och Inga snackade med henne, gav henne grogg, sa att det vi gjorde gav sexlivet en annan mening. Dom sa att nästan alla kvinnor behöver mer kuk än deras män kan ge dem. När kvinnan börjar att få orgasm går det för mannen. Nu fyllnade Lise som hon hette till, sa att hennes kille alltid ville se henne knulla andra, min fru sa att jag tjatat i många år om samma sak. När jag fyllde 50 sa hon, kom han med en kille som knullade mig, då förstod jag att man kan få ett mycket bättre sexliv på det sättet. Vänta inte så länge som jag gjorde, du är ung, vi kan hjälpa dig att prova , sen avgör du. Tjejerna fick av henne kläderna, hon var vacker, bara 19 år, Kalles kuk stod igen, vi hade alla ståkuk, jag sa till hennes kille, hur vill du att vi ska göra?Om någon knullar din fru sa han, medans vi andra tittar så kanske hon också vill. Vi gick till sängen, Maggan lade sig med särade ben, Kalle körde in kuken i hennes spermafyllda fitta, knullade sakta, min fru var nu kåt igen, jag smekte brösten, hon älskar det. Lise tittade på med stora ögon, hennes kille masserade hennes clitoris, hon började skaka, det gick för henne. Hennes kille sa till mig, knulla henne, jag vill se på, vi lade oss bredvid min fru som fortfarande knullade Kalle, jag körde försiktigt in kuken i Lise, hon var kåt. Jag knullade henne försiktigt, smekte hennes bröst, hon var väldigt spänd, det var ju första gången hon var med om gruppsex. Jag drog ut kuken, sa att vi måste ta det lugnt, hon blir rädd. Så nu tittade vi alla på när Kalle knullade min fru, när det gick för honom var genast deras kompis inne, jag sa till Lise att nästa är din kille, går det bra?Hon svarade inte, hon tog min hand till fittan, jag kände på hennes clitoris, hon var kåt. Snart var det hennes kille som knullade min fru, när han körde in sin jättekuk började min fru att skaka, hon fullkomligt exploderade i orgasmer. Nu gick det för Lise, jag ställde mig bakom henne, körde in kuken, hon hade redan orgasm, jag knullade henne hårt, hon tittade på min fru som skrek av orgasmer, Lises kille knullade min fru med sin jättekuk, Maggan fick igen en orgasm så ögonen vändes ut och in, sen slocknade hon igen. Han fortsatte att knulla henne, hon bara låg där, helt utslagen. Nu fick Lise en våldsam orgasm när hon såg sin kille knulla min fru så hon slocknade, det gick för mig, mycket. Nu var alla slut, min fru kvicknade till, sa jag orkar inte mer. När alla gått, kramades vi och snackade om vad som hänt, hon sa , fråga Lise och hennes kille om dom kan komma hem till oss i Stockholm, Eva måste få känna på hans kuk. Jag gick till deras tält, dom satt utanför och drack öl. Dom bjöd mig på en öl, lite generade, jag förstod att dom hade snackat om knullandet. Kalle satt också där, jag frågade efter hans fru, hon är inne i vår stuga och knullar sa han, med vem sa jag, 15 åringen är där sa han. Nu kom grabben , sa att Inga ville ha Lises kille, vi gick dit, vi tittade alla på när han försiktigt körde in jättekuken, Lise var också med. Inga skakade av orgasmer, jag drog med mig Lise ut, frågade hur hon kände sig?Det här är det skönaste jag varit med om sa hon. Då jag kände att kuken började resa sig, frågade jag om deras semesterplaner, hon sa att dom hade tre veckor kvar, tänkte åka mot Stockholm. Bra sa jag, fråga din kille om ni kan bo hos oss, vi har ett stort hus utanför Stockholm. När han är klar med Inga kan ni komma till oss igen så kan vi prata om det. Men bara ni två, min fru orkar inte knulla mer i kväll. Ja sa hon, vi kommer snart. När jag kom tillbaka till vår stuga låg min fru helt utslagen på sängen, sperman rann ur fittan, jag sa, upp med dig, vi bjuder på kaffe och pratar lite. Hon tog sig upp, gick och torkade sig, hon orkade inte duscha. Så kom dom, Maggan var fortfarande och tvättade sig, jag hade kokat kaffe . Lise hjälpte till med koppar, jag sa, vi kan väl ta en konjak till kaffet?Där satt vi när min fru kom, hon visste ju inte att dom redan var där, hon hade bara sina stringtrosor på sig, ingen fara sa jag, vi har ju sett dig naknare. Så vi satt och smuttade på konjaken och kaffet, pratade om deras planer, okey sa Lises man, men min kompis måste följa med, vi har plats sa jag. Vi åker hem i morgon sa jag, när åker ni?Vi kan åka i morgon sa han, men om inte din fru klär på sig får jag kåtslag. Jag tittade på Maggan som nu hade piggnat till, sa, du bestämmer. Hon ställde sig upp, drog av sig trosorna, sa att om Lise knullade mig så ville hon försöka med jättekuken en gång till. Hon frågade Lise om hon verkligen kunde ta hela hans kuk, nej sa hon , när han fått in halva så räcker det för mig. Han rodnade och sa att min fru var den första kvinnan han knullat som tog in hela hans kuk. Jag sa att Maggan berättat att när din jättekuk var helt inne fick hon sådana orgasmer som hon aldrig känt förr. Jag började bli kåt igen , Maggans kropp kan få upp vilken kuk som helst, jag tog av mig byxorna, kalsongerna, kramade min fru , kände på hennes clitoris, hon var kåt igen. Jag masserade försiktigt clitoris kysste henne, snart började det gå för henne. Vi stod upp, nära Lises kille, han slet av sig kläderna, ställde sig bakom min fru, kramade hennes bröst, försökte få in kuken. Vi går till sängen sa Maggan, nu är jag kåt. Hon la sig, särade på benen, han körde sakta in sin enorma kuk, jag sa till Lise , vill du inte knulla så behöver du inte, jag kan ta henne när han är klar. Hon tittade på mig med glansiga ögon, slet av sig kläderna, knuffade ner mig på sängen bredvid dom, satte sig på min kuk och började knulla mig. Hon tittade på sin kille som sakta knullade min fru, Maggan fick nu oavbrutna orgasmer, hon stönade och kved, jag kramade ett av hennes bröst med den andra handen kramade jag Lises bröst. Nu fick Lise orgasm, när jag såg hans enorma kuk i min fru och kände Lises orgasm sprutade jag, det kändes som om det inte slutade att spruta. Nu var Lise och jag helt slut, hon låg på mig, min kuk var kvar i hennes fitta, vi tittade på min fru som nu hade domnat bort igen. Han körde sakta sin jättekuk in och ut i hennes fitta, jag sa till Lise, kanske kan du fortsätta, min fru har svimmat. Jag klev upp, Lise lade sig på rygg, drog över sin kille, hjälpte honom att få in kuken i hennes blöta fitta. Nu fick han in nästan hela kuken, när han körde in den tredje gången , samtidigt som han kramade min frus bröst, gick det för honom. Ja nästa dag åkte vi tillbaka till Stockholm, men när dom gått, min fru var fortfarande helt borta, hon låg där med benen i sär, sugmärken på brösten. När jag stod där och såg på henne, sperman rann ur fittan, fick jag stånd, jag körde in kuken, knullade som besatt, såg alla sugmärken på brösten, kände allas sperma i hennes fitta, då fick jag en enorm utlösning. När vi packade på morgonen frågade jag om hon mindes vad som hänt, ja sa hon, men när Lises kille knullade mig gick det så mycket, jag tror jag svimmade. Jag vet sa jag, jag tog dig när dom gått, men du var helt borta , men det gick för dig när jag knullade fast jag tror inte du minns. Nästa gång ska jag berätta vad som hände när vi kom hem.

8 svar to “Vi försöker igen”

 1. KKK6:

  Det är alltid lika spännande att läsa hur Maggan säger att hon vill vila från knullandet, men så fort hon får se en ståkuk, stor eller liten så måste hon få in den i sin våta fitta.
  Synd bara att hon suger musten av sin män så fort, men då hinner ju bli knullad av flera villiga kukar. Tänk vad hennes mans kuk får bada gott i denna spermafyllda fitta.

 2. Gastor:

  styckeindelning tack, de e ju jättejobbigt att läsa
  annars va den väldigt bra

 3. mako:

  det var ett fasligt knullande :D

  måste varit sketfulla av all den sprit som de drack.. hehe

 4. KKK6:

  Nå, har Maggan fått så mycket kuk i jul och nyår så hon har blivit nöjd och fått känna sig som en hora ty det är vad hon behöver.
  Magan och Lise mår bäst när det alltid finns ståkuk till hands, nej i deras fittor förstås.

 5. Den kåte:

  Maggan är en ängel som låter unga killar få smaka en kåt, mogen fittas behag. Tänk att få köra in kuken i hennes välsmorda fitta, det vore som en dröm.

 6. Den kåte:

  Heja Maggan, du vet hur männen bör sköta om din kåta fitta.
  Pumpa in mera sperma så att fittan är välsmord för att taga emot nästa hårda kuk.
  Din man har tur som får hjälp med knullningen annars vore han troligen färdig för sjukhem.

 7. KKK6:

  Det var länge sedan som vi fick något nytt från Maggans horisont eller rättare sagt innanlår. Saknar hon uthålliga män som kan knulla henne bra, eller, nej, hon behöver väl inte vila musen. Hon verkar vara en kvinna i den åldern då en eller gärna flera kukar är bästa medicinen, bara de stor länge och dansar flitigt i hennes sköna fitta gång efter gång. Kom igen med ditt kåtknull.

 8. 22 cm:

  Jäkligt BRA men hur fan ska man kunna läsa utan styckeindelning när man blir så kåt att ögonen går i kors och dessutom runka samtidigt

Kommentera Vi försöker igen