När vi kom hem från Norrland

Vi åkte tillbaka till Stockholm på morgonen, för att ni ska förstå så måste ni läsa vad jag berättat förut, jag och min fru började med sex med andra när hon fyllde 50 år. Nu var hon 53 år, vacker, med en fulländad kropp, stora fasta bröst. Vi träffade en Norrman och hans kompis när vi hyrde en stuga på en camping utanför Östersund, vill ni veta vad som hände måste ni läsa Vi försöker igen. Killarna följde efter oss, vi hade bjudit dom till vårt hus , den ena killen hade den största kuken hitills, den var över 23 cm, grov som en falukorv. Han hade sin flickvän med sig, när han knullade min fru fick hon sådana orgasmer så hon domnade bort. Maggan , min fru ville att dom skulle stanna i vårt hus ett tag, vi hade ett par i Stockholm som vi brukade knulla med, Eva och Kurt. Eva var 10 år yngre än min fru, vacker som en fotomodell, men nymfoman som min fru. Min fru ville att hon skulle få känna på jättekuken, kanske att om vi hjälps åt blir det bättre, sa hon i bilen på väg hem. Vi kom hem på eftermiddagen, våra gäster fick varsitt sovrum, killen med kuken hade ju sin flickvän, Lise som jag knullat några gånger när han knullat min fru. Jag ringde till Kurt och berättade vad vi gjort, han skrattade, sa att såna kukar inte fanns. Okey sa jag, ta med dig din fru och kom hit så får du se, när han knullar Maggan går det så mycket för henne så hon blir helt borta. Vi kommer sa han, men jag tror att du överdriver. Behöver vi flera killar sa han, du vet att alla vill knulla din och min fru? Kom hit så får vi se hur det går, sa jag, vi får nog dela på hans tjej Lise. Kurt brukar alltid knulla min fru, hon är hans favorit, alltid när vi har haft sexorgier vill han knulla henne, när hon har fittan full av andras sperma går det våldsamt för honom, jag är likadan. Vi hade nu alla tvättat och duschat oss efter resan, Maggan och Lise fixade mat, vi var alla hungriga. Vi killar satt i vardagsrummet med en grogg, jag berättade om Kurt och Eva, dom bara tittade på mig med stora ögon. Nu ringde det på dörren, jag öppnade, Eva hade en tajt t shirt, hennes stora bröst stod ut, hon behövde ingen bh, man såg hennes bröstvårtor. Kan du hjälpa Maggan och Lise med maten sa jag, Kurt behöver en grogg, när han ser dig knulla med killen med hästkuken, blir han nog avundsjuk. Maggan svimmar varje gång han tar henne, hon säger att det är dom bästa orgasmer hon någonsin fått. Kurt och jag satt oss med dom två killarna, Maggan kom med grogg till Kurt, kysste honom och sa , vänta får du se. Så åt vi middag, satt oss i vardagsrummet igen, drack lite sprit, snackade om kvinnor, sex . Då kom våra kvinnor in med flaskor och groggvirke, alla tre var nakna, dom hade druckit i köket och snackat om oss. Okey sa jag, kan dom kan vi, av med kläderna. Så var vi alla nakna, halvfulla, Eva stirrade på Lises killes jättekuk, sa att den är för stor för mig. Det sa Maggan också när hon såg den första gången, fråga vad hon tycker nu, sätt dig på hans kompis kuk, vi tittar på, när han sprutat i dig går det nog att stoppa in den. Hans kompis satt med jättestånd, våra fruar är så vackra, Eva satte sig på hans kuk, förde in den i fittan, vi satt med varsin grogg och tittade på. Hon knullade honom sakta, jag såg att hon var kåt, hennes man drog ner min fru på sin kuk, Lises killes kuk var nu enorm, hon runkade honom, då gick det för killen som knullade Eva. Alla in i sovrummet sa jag, nu ska vi se på när Eva får en hästkuk i fittan. Eva lade sig på rygg i vår stora säng, jättekuken började sakta tränga in i henne, vi stod alla och tittade på, min fru lade sig bredvid och drog ner Kurt, tog hans kuk, körde in den i fittan, nu var hon kåt. När Kurt började knulla henne tog hon hans arm, lade den på Evas ena bröst, sa, hjälp din fru, smek hennes bröst. Vi andra tittade på, min kuk stod så det gjorde ont, Lise runkade mig sakta, varje gång hennes kille trängde in i Evas fitta så gick det för henne. Han drog sakta ut kuken, körde sakta in den igen, varje gång kved Eva, det går det går. Maggan hade nu orgasmer hela tiden, Kurt sprutade i henne, låg kvar och smekte sin frus bröst, Maggan knuffade bort honom, sa lägg dig på andra sidan och smek henne, jag vill knulla min man. Jag var nu så kåt, när min fru blev ledig körde jag in kuken i hennes blöta fitta, det gick för mig direkt. Nu stönade Eva, knulla Maggan, jag är helt slut, jag klarar inte en orgasm till, jag måste vila först. Han drog ut kuken , körde in den i min fru, det gick direkt för henne. Eva låg där helt slut och såg på när hästkuken åkte ut och in i min frus fitta, som ju var full med sperma, han knullade min fru häftigt, hon fick igen orgasmer så hon domnade bort. När han tömde sig i henne hade hon slocknat men hennes fitta hade fortfarande orgasm. Kurt hade nu fått upp kuken igen, när killen drog sig ur min fru var han genast inne i henne, knullade som besatt, det gick hela tiden för min fru, men hon var helt borta, bara fittan var vaken. Nu ville kompisen också knulla henne, nej vänta sa jag, knulla Lise tills min fru kvicknar till, då lade sig Eva bredvid min fru, sa, ta mig. Nu hade jag stånd igen, jag drog ner Lise , körde in kuken i henne, hon var kåt av det hon sett. Nu låg min fru i mitten, helt slut, jag knullade Lise på hennes ena sida, deras kompis knullade Eva på hennes andra sida. Min fru låg på rygg med slutna ögon, jag kramade hennes bröst när jag knullade Lise, då började killen som knullade Eva krama hennes andra bröst, han sög och gjorde sugmärken, han var helvild. Jag började göra likadant, knullade Lise, sög på min frus bröst, han sög på det andra, fantastiskt skönt. Min fru stönade, hon vaknade upp, såg oss knulla, suga på hennes bröst, hon bara låg där och njöt. Nu behövde vi alla vila, hade tömt mig i Lise, den andra killen srutade Evas fitta full, hon bara stönade. Vi satt oss i vardagsrummet med en grogg, tjejerna var på toan och torkade bort sperma. När dom kom tillbaka, nakna, såg vi att Lises kille, Odd som han hette, hade stånd igen när han stirrade på tjejerna, okey sa jag, vem av er klarar att knulla Odd? Dom tittade på varandra, sa att vi måste nog hjälpas åt, han är för mycket för en. Efter några groggar lade sig tjejerna brevid varandra, sa tll Odd, du får börja med vem du vill. Han var nu kåt som en kanin, vi andra hade också stånd igen när vi tittad på orgien. Odd körde sakta in sin enorma kuk i Eva, knullade henne långsamt, hon fick en våldsam orgasm, knuffade bort honom, jag svimmar om du fortsätter stönade hon. Han kastade sig på min fru, knullade henne häftigt, nu var han vild. Hon fick oavbrutna orgasmer, han ökade takten, nu kommer jag, skrek han. Vi andra såg upphetsade på när han tömde sig i min fru, jag tror han srutade i 15 sek. Kurt började knulla Lise, Odds kompis körde in kuken i Maggans översvämmade fitta, jag satte på Eva. Min fru låg med slutna ögon, stönade, orkar inte fler orgasmer, då svimmar jag. Det gick hela tiden för Eva, det var fantastigt skönt. Nu kunde jag knulla länge, men till slut fick jag en otrolig utlösning när jag såg min fru som nu var helt borta, det gick hela tiden för henne, hon stönade, då sprutade killen i henne. När han drog ut kuken bara låg hon där, helt borta. Kurt tömde sig i Lises unga fitta, nu orkade ingen fortsätta. Kurt och Eva åkte hem, vi gick och lade oss, bytte madrass , vi har en madrass som vi använder när vi har våra sexorgier, som ni förstår blir den blöt av sperma. På morgonen sa våra gäster att dom måste åka till Skåne, dom hade släktingar där som dom lovat att hälsa på. Men sa Odd, vi åker förbi om kanske 14 dar, vår semester är slut då, kan vi sova hos er ett par dar då? Gärna sa vi, men ring oss så vi är hemma när ni kommer. Vi var lediga en månad till, vi hade inte planerat något särskilt efter Norrlandsresan. Efter frukosten åkte dom, min fru och jag vilade, nästan varje dag var Kurt och Eva hos oss, vi groggade och knullade varandras fruar, snackade om sex , om Odds jättekuk, det gjorde våra fruar kåta. Efter en vecka ringer Odd, han sa att vi är på väg till Stockholm, Lise och jag har gjort slut, hon har åkt hem till Norge. Kan vi stanna ett par dagar hos er, min kompis och jag? Javisst sa jag, när kommer ni? Inte före midnatt sa han, vi har långt kvar. När han ringde hade jag precis knullat Eva, Kurt hade knullat min fru, dom sa vi åker hem så får vi se vad som händer i morgon. När dom gått snackade min fru och jag, vi drack lite, det var ju semester. Vi hade sovit en stund, då ringer det på dörren, där stod dom. Bägge två var trötta, dom lade sig i ett av våra gästrum, nu var min fru kåt igen, hon runkade upp min kuk, jag smekte brösten och hennes clitoris, hon viskade, när jag tänker på Odds kuk blir jag kåt. När det började gå för henne körde jag sakta in min kuk i hennes fitta, den var fortfarande blöt av Kurts sperma. Jag knullade henne sakta, kände hennes orgasmer, jätteskönt. Då knackade det på sovrumsdörren, jag drog ut kuken, öppnade, min kuk stod ju upp, den glänste av fittsaft och sperma, där stod Odd i kalsonger, hans jättekuk stod upp. Förlåt sa han, jag kan inte sova, jag hörde när ni knullade. Okey sa jag, min fru är redo, kåt och blöt, ta henne, jag kan vänta. Han slet av sig kalsongerna, körde in kuken i min fru, knullade hårt, det gick för henne hela tiden, jag sög på ett bröst, hon kved, fantastiskt. Snart sprutade han, säkert i 15 sek igen, när han drog ut kuken var jag så kåt, det gick nästan för mig när jag såg på. När jag tänkte köra in min kuk så var hans kompis redan inne, jag fortsatte att kyssa min frus bröst, killen som knullade henne kysste hennes mun, när hon fick nästa orgasm tömde han sig i henne. Nu var hon helt slut, jag sa till killarna att vi måste sova. När dom gått körde jag in kuken i hennes genomdränkta fitta, jag var nu så kåt, hon stönade, jag orkar inte mer. Hon låg där, fittan var genomblöt av sperma, dagen efter mindes hon inte att jag knullat henne, jag sprutade också mycket, jag var jättekåt efter synen av hennes orgasmer med de andra två. När det gick för mig hade hon somnat, det var otroligt skönt, jag sög på brösten, knullade hårt, hon sov. PÅ morgonen när vi åt frukost sa killarna att dom ville bjuda oss ut för att äta middag, även Kurt och Eva, som tack för att dom fick bo hos oss, knulla våra fruar. Jag ringde till Kurt, vi kom överens om att träffas på krogen vid fem tiden. Så blev det, vi åt en god middag, drack några snapsar, hade trevligt. Tjejerna fyllnade till lite, sa att när Odd knullade någon av dom klarade dom inte fler, Eva sa att Maggan och hon bestämt att så länge killarna var kvar fick Kurt, Odds kompis och jag dela på den som inte knullade Odd. Eva sa att Maggan tog honom när dom kom, det är min tur i kväll. Så kom vi hem till oss, våra fruar kom in i vardagsrummet med groggar, nu var dom nakna, vi killar slet av oss kläderna, vi var ju halvfulla och kåta. Hur vill ni ha det sa jag till våra två fruar, ni bestämmer. Maggan sa att jag vill börja med Kurt, ni andra två får suga på mina bröst. Där låg vi i vår jättesäng, Kurt körde sakta in kuken i min frus kåta fitta, Odds kompis låg på hennes ena sida med jättestånd, det droppade ur hans kuk, han sög och slickade ett av hennes bröst, jag det andra. Vi hörde när Eva började få orgasm, hon stönade, det går det går. Hennes man som knullade min fru blev så kåt när han såg och hörde henne, han kysste min fru, fick en våldsam orgasm, min fru också, dom fick en gemensam orgasm, båda låg där på varandra, Kurt orkade inte ens dra ut sin kuk. Vi hjälptes åt att rulla av honom, Odds kompis körde genast in sin kuk i min frus fitta, hon hade fortfarande orgasm, det gick direkt för honom. Nu hade Odd sprutat Eva full med sperma, dom låg där och tittade på oss, när jag som tredje man började knulla min fru reste sig hans enorma kuk igen. Jag drog ut kuken, sa till honom, knulla min fru, det går hela tiden för henne. Han satte på Maggan, jag körde in min kuk i Eva, hon stönade, vänta, jag är slut. Det har gått för mig hela tiden Odd knullade mig, jag orkar inte mer. Men jag var så kåt, knullade henne hårt, min fru stönade, Odds jättekuk pumpade ut och in, hon svimmade igen. Jag fick en fantastisk utlösning i Eva, låg kvar på henne, tittade på min fru , nu sprutade Odd hennes fitta full med sperma. Vi killar gick in i vardagsrummet, Eva satt med min fru som vaknade till, hon sa senare till mig att hon aldrig känt något liknande. Nu orkade tjejerna inte mer, Kurt och Eva åkte hem, vi andra gick och lade oss att sova. Dan efter ringde Eva och sa till min fru att hon hade en jobbarkompis som var skild, hon hette Iren. Min fru sa till mig, vi bjuder in henne i kväll, hon har inte knullat sen dom skilde sig, det är två år sen. Vi låter Odd knulla henne så får vi se hur det går. Dom kom på eftermiddagen med Iren, en parant dam i 50 års åldern, kort, ca 150 cm, såg bra ut. Kvinnorna lagade en god middag, vi åt och drack några snapsar, Iren var väldigt blyg, Eva hade berättat lite om våra orgier. Kurt sa till tjejerna, om ni klär av er så klär vi också av oss. Maggans och Evas kläder åkte av, vi killar var snart nakna, bara Iren var kvar, hon sa, kanske bäst att jag åker hem. Vänta lite sa Eva och gav henne en stark grogg, du behöver inte göra något du inte känner för. Nu hade vi fyra killar stenhårda stånd, vi satt med våra groggar, Maggan och Eva gick omkring, gungade med brösten, vickade på sina stjärtar. Nu fyllnade Iren till, våra fruar hjälpte henne av med kläderna, snart var hon naken. Hon hade en fin kropp, små bröst, annars perfekt. Hon stirrade på Odds enorma kuk, sa att den klarar inte jag. Du behöver inte om du inte vill sa Eva, det är Maggans tur i kväll, han tog mig i går kväll, allt du behöver göra är att titta på, det är upp till dig om du vill knulla någon. Min fru var nu lite full, hon lade sig på sängen med särade ben, smorde in fittan med glidmedel, sa att jag köpte glidmedel i dag, jag visste ju att Odd skulle knulla mig, varje gång han knullat mig förut har fittan blivit smord av andras sperma innan hans kuk tränger in. Men när jag redan har orgasm och känner hans jättekuk går det för mig så jag svimmar. Där stod vi alla och tittade på när han sakta trängde in i min fru, det var fantastiskt, som en porrfilm. Odd knullade sakta, min fru kved, skönt, snart går det. Jag kramade Irens bröst, Kurt hade börjat massera sin frus clitoris, hon var kåt. Kurt lade ner sin fru bredvid Maggan och Odd, sa till Odds kompis, ta henne, hon är redo. Nu hade jag börjat känna på Irens clitoris, hon var kåt av det hon såg. Kurt stod på hennes andra sida och smekte ett bröst, jag det andra. Då gick det för kompisen, när han drog ut kuken var jag genast där, nu var Eva riktigt kåt, när min kuk trängde in gick det för henne, Kurt hade nu fått ner Iren på andra sidan, min fru och Odd låg i mitten. Kurt körde in kuken, knullade hårt, inte så fort stönade Iren, det är länge sen jag knullade. Eva och jag knullade sakta, hon hade orgasm efter orgasm, vi tittade på min fru, Odd körde sakta sin jättekuk ut och in i henne, min fru stönade, hon hade orgasmer hela tiden. Odd ökade så takten, det gick för honom, han sprutade en jättesats i min fru, hon låg där helt slut, sperman rann ur hennes fitta. Så fort Odd lämnat henne, drog Kurt ut sin kuk ur Iren och kastade sig över min fru, hon är hans favorit. Nu var Odds kompis redo igen, han ville sätta på Iren, han började tränga in i henne, Eva viskade till mig, ta henne du, han får ta mig. Hon behöver dig, du är varsam, nu blir hon nästan våldtagen. Jag drog mig ur, Eva gick runt sängen och drog bort killen som nu knullade vilt, sa till honom, knulla mig i stället. Hon drog med honom tillbaka, slängde sig på rygg, tog hans kuk och körde in den i sin fitta. Jag smekte Iren, kysste henne, hon viskade, jag är rädd. Jag använde lite glidmedel, masserade försiktigt clitoris, kysste henne, snart viskade hon, ta mig försiktigt. När jag sakta trängde in i henne så gick det för Kurt i min fru, han låg kvar på henne, hon orkade inte ens öppna ögonen, dom bara låg där, helt slut. Odds kompis tömde sig i Eva, nu var Odds kuk uppe igen, jag viskade till Iren, vill du knulla honom? Nej nej sa hon, fortsätt, det är så skönt. Kurt och kompisen gick och tog en grogg, min fru och Eva låg där med sperma sipprande ur fittorna, Iren och jag knullade sakta, jag kände att det var skönt för henne. Odd körde in kuken i Eva, hon kved, sa att jag kan inte mer, ta Maggan. Han drog sig ur, satte på min fru igen, hon var helt borta. Han knullade henne hårt, jag viskade till Iren, nu får jag nog inte knulla henne på några dagar, hon viskade tillbaka, jag kan stanna här och knulla dig så får hon vila. När min fru vaknat upp, frågade jag henne om Iren fick stanna tills killarna åkte hem, gärna sa hon, det har blivit för mycket, jag behöver hjälp. När Iren hörde det började hon få orgasm, vi knullade fortfarande medans jag pratade med min fru. Jag ökade takten, knullade henne hårt, vi kom i en gemensam orgasm.
På morgonen vaknade jag i mitten, min fru på ena sidan, Iren på den andra, dom snackade med varandra, min fru sa att hon ville att Iren skulle stanna och knulla med mig. Maggan klev upp och gick på toan, Iren och jag kelade, jag vände på henne och började knulla henne bakifrån.
Vad vi gjorde sen ska jag berätta en annan gång.

4 svar to “När vi kom hem från Norrland”

 1. Knullkåt:

  Supernymfomanen Maggan har en enorm dragningskraft på alla kåta män.
  Hennes man kan alltid vara säker på att få henne tillbaka med en välsmord fitta.

 2. Norrland?:

  Norrland???? Jaså, det var DÄR ni hade varit!!! VÄLDIGT precist!!

 3. knullkuken:

  Ärverkligen avundsjuk på dej som är gift med en så knullkåt fru som Maggan. Tänk att få knulla med henne, otaliga orgasmer och alltid säger hon mera, mera kuk i min spermasmorda fitta. Förstår att du behöver hjälp så att hon får knulla så mycket hon behöver. Fortsätt att mata hennes fitta med kuk och åter kuk.

 4. Buu!:

  Vi alla som gillar långknull avundas dig som har Maggan som är ett verkligt monster när det gäller att knulla hela natten, men även på dagen.
  Tänk vilken härlig knull doft ni måste ha i ert hem.

Kommentera När vi kom hem från Norrland