När tillfälle ges

Det var en sommareftermiddag och jag skulle hälsa på hos mina polare Emma och Kalle som var hemma i stan hos Kalles föräldrar över sommaren.
Emma och jag hade en nära relation till varandra och jag hade flera gånger funderat på varför det inte blev vi.

Normalt sett bodde de på annan ort men var nu hemma över sommaren för att festa med polarna. Jag knackar på dörren till deras stuga och klev in. Jag hörde att någon duschade och meddelade att jag var där. Duschen stängs av efter en stund och ut kommer Emma.
- Hej Lelle, säger Emma och kramar mig hårt. Hennes kropp ångar efter duschen och hon ser som vanligt strålande ut. Vi pussar varandra på munnen som vi alltid gör och jag kliver in i deras sovrum.
- Kalle är iväg och kommer inte hem förrän i kväll då vi ska grilla med hans föräldrar.Emma tar av sig badrocken och gör som de flesta tjejer, kommenterar sin mage eller liknande med:
- Usch , här finns det att ta av, något som inte alls är sant.
Jag kommenterar som vanligt att:
- Du vet att du är hur snygg som helst så jag förstår inte varför du säger så.
- Det är det ju inte alla som tycker säger Emma då.
Jag reser mig upp och kramar Emma ömt samtidigt som jag med en puss säger:
- Då har väl den personen fel och ler mot henne.
Emma tittar på mig och sedan ger hon mig en kyss på munnen. Jag känner hur hon pressar in sin tunga i min mun och jag är inte sen att besvarar den även om det är en av mina bästa vänner som jag just nu hånglar med. Och Kalle, han är jag ju barndomskamrat med. Jag drar mig lite undan men Emma följer efter. Hon tar tag i min arm och för den över sin mage och upp mot sina bröst samtidigt som hon viskar:
- Varför blev det inte vi?
- Du tog ju Kalle svarar jag medan pulsen stiger och jag börjar darra.
Emma kysser mig igen och nu kan jag inte hålla tillbaka. Jag smeker över den vackra människans kropp, som jag drömt om, onanerat till i mina fantasier och allmänt längtat efter så länge, länge.
Jag nafsar henne i nacken och greppar hennes rumpa och hon nästan skriker av vällust. Med min mun fortsätter jag att kyssa över hennes axlar och hals samtidigt som mina händer utforskar Emmas perfekta kropp. Jag kommer ner till hennes fina bröst och låter tungan spela över vårtorna.
- Sug in dom, ber hon och jag lyder. Mina fingrar har nu kommit ner till hennes underliv som jag smeker försiktigt. Ett finger förs försiktigt in i hennes heta grotta och jag kan inte låta bli att smaka på det. Jag lägger Emma ner på soffan och placerar mig mellan hennes ben.
-Ja, JA! slicka mig! skriker hon som om det var något hon inte brukade bli. Jag låter tungan fara över Ljumskarna, ner över venusberget för att landa på hennes klitoris. Emma stönar nu och trycker fast mitt huvud mellan sina ben. Saven strömmar och hennes andning blir tyngre.
- Åhh det är så skönt, säger Emma gnyende och jag håller kvar i samma tempo och tryck. Mina fingrar har nu blivit två som jag fört in i henne och hon börjar jucka emot. Jag smeker hennes kropp med min andra hand som jag låter vandra runt.
Min tunga fortsätter länge att spela mjukt över hennes klitoris andningen ökar och plötsligt skriker hon till, börjar skaka och en kaskad av vätska pumpar ut ur henne.
- Wow, det har aldrig hänt förut säger hon leende. Hon reser sig upp och säger:
- Nu är det din tur.
Jag lägger mig ner i soffan och hon greppar tag om roten. Munnen sluter om min kuk och värmen från henne sprider sig i min hårda lem. Upp och ner för hon huvudet och smeker samtidigt mina testiklar. Ibland tar hon ut kuken ur sin mun och slickar längs skaftet upp på ollonet. Hon skrattar lite och tar in kuken i munnen igen. Hon suger härligt och länge.

Jag reser mig lite för att lyfta upp henne och placerar henne brevid mig. Vi ser på varandra och hon knuffar omkull mig så jag landar på rygg.
- Nu ska jag ha dig i mig säger hon och sätter sig gränsle över mig. Hon tar tag i min kuk och för den in mot sin mynning. Sakta glider hon ner och jag tror att det ska gå direkt för mig. jag håller emot så att hon inte ska rida för fort i början för då går det direkt. Sakta åker hon upp och ner lätt leendes och njuter i fulla drag. Sakta börjar jag öka takten efter et tag och greppar tag om hennes rumpa. Jag nyper lätt i hennes rumpa och hon stönar högt. Ett finger letar sig ner mot hennes ringmuskel och jag smeker den ömt utan att försöka komma in.
-Åhhh, GUUUUUUD, stönar hon, smek min klutta!!! Jag placerar lite saliv på fingret och smeker henne mera. Hon stannar upp och jag får sköta juckandet samtidigt som mitt finger smeker hennes ringmuskel. Plötsligt säger hon stönande:
- Jag vill att du ska komma i mig….
Hennes slidmuskler och ringmuskler börja krampa om min kuk och finger och jag kan inte hålla igen. Min säd fyller henne och hon väser,stönar och skakar om vartannat. Sedan lägger hon sig ner över mig och säger:
- Det här kommer jag aldrig glömma.
- Inte jag heller svarar jag med ett leednde och vi kysser och smeker varandra en lång stund. När tillfälle ges..

Kommentera När tillfälle ges